pc-kauppa.fi (Elinkeinotoiminta päättynyt 13.11.2015)

Viestiketju alueella 'Yritykset ja jälleenmyyjät' , aloittaja turunpckauppa, 29.06.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jagador

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  1 699
  Pikaisella googletuksella löytyy PC-kaupan osoitetta vastaavan asunnon vuokrailmoitus torista, jossa haetaan uusia vuokralaisia asuntoon 1.8.2015 alkaen. En sitten tiedä onko PC-kauppias muuttanut tuolloin asuntoon vai asunnosta pois. Vuokrailmoituksen jättäjä ei ainakaan nimen perusteella ole PC-kaupan pyörittäjä.
   
 2. Samzon

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2010
  Viestejä:
  29
  edit: tuli vahingossa kaksi viestiä
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2015
 3. Kampele

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2008
  Viestejä:
  22 804
  Ukkokin opiskellut kuuluisassa elämän koulussa, niin koko ajan naurattaa tää tilanne enemmän.
  Tämän facebookin kun olisi heti alussa katsastanut, niin kaikki olisi käynyt järkeen.
   
 4. Samzon

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2010
  Viestejä:
  29
  No mä pelkään, että en välttämättä saa noita maksamaani 200 euroa takaisin, joten toki mä pohdin, mitä keinoja tässä on käytettävissä. Odotan nyt jonkun aikaa, mitä tapahtuu, mutta jossain vaiheessa varmasti on jotain tehtävä, jos firman asiakaspalvelusta ei saa vastauksia, eikä tilattuja tuotteita lähetetä.

  Mutta toivottavasti tässä on vain pieni viivästys toimitusten lähettämisessä ja tilauksia aletaan toimittaa asiakkaille pian. :)

  edit: Ja toki on totta, että mun oma tilaus ei vielä varsinaisesti ole myöhässä, mutta kai se on ymmärrettävää, että tämän ketjun lukeminen saa mut pelkäämään pahinta?
   
 5. Kampele

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2008
  Viestejä:
  22 804
  Toivottavasti maksoit luotolla.. :)
  Plussaa tietty, että toiminimi, niin on korvaus velvollinen. Tiedä sitten elämän koululaisten tilien saldoja, niin voi hetki siinä vierähtää.

  Itse tilaisin uuden tuotteen toisesta kaupasta jo. Jos siis haluat sen tuotteen joskus.

  Ei ole tainnut kukaan saadan ~kuukauteen tuolta mitään tavaraa?
   
 6. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 305
  Tilauksen saamatta jääneiden kannattaa tehdä rikosilmoitus.
   
 7. jval

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2004
  Viestejä:
  81
  Kaksi osoitetta olen löytänyt ko.henkilölle :
  Parolanpolku 12 A5,20360 Turku.
  Pormestarinkatu 2K 121,20750 Turku.

  Pitäskö kerätä jengi kasaan ja mennä käymään noissa osoitteissa ? [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2015
 8. jval

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2004
  Viestejä:
  81
  Eilen tein maksunvälittäjälle reklamaation.
   
 9. Samzon

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2010
  Viestejä:
  29
  En maksanut luotolla vaan verkkopankkimaksulla. :/

  Eikä tee mieli tilata muualta ennen kuin oon saanut rahat takaisin tuolta. Harmittaa kovasti, että menin halvan hinnan takia tilaamaan tällaisesta tuntemattomasta firmasta, enkä luotettavaksi osoittautuneista nettikaupoista.
   
 10. asx

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2015
  Viestejä:
  4
  Samassa liemessä olen. Tästä tuli kyllä opittua pari seikkaa nettikaupoista. Maanantaina on kulunut yli kuukausi siitä kuin pistin tilauksen.
   
 11. IcePen

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2000
  Viestejä:
  6 567
  Tuostahan se homma oikeastaan lähti kun luvattiin poikkeuksellinen palvelu jota ei pystytty käytännössä toteuttamaan ja siiten kun vertailukohtana on jokin Vstore joka käytännössä vastaa melkein 24/7 niin heikostihan siinä kävi.

  Toinen on sitten tämä tarjouspommitus joka koostui paljolti tyyliin 4Gt SD kortti tyylisistä tavaroista tai jos oli kyse jostain isommasta niin se oli esim. tarjoustietokone joka on ihan minimitason laite joka ei kelpaa mihinkään pelaamiseen vaan korkeintaan mummulle tai papalle iltalehden nettisivulla käyntiin ei tälläiset ole hyviä vetovoimatekijöitä MuroBBS:n lukijoiden parissa jotka nyt kumminkin on pääasiassa pelaajia eli kauppa itse alusta alkaen alkoi luoda mielikuvaa pikkutekijästä joka näpertelee tilpehöörien kanssa eikä vakavasti otettavasta toimijasta.

  Eli minua ottipäähän alusta saakka se kun oli päivänselvää että kauppias ei ymmärrä sitä asiakaskuntaa jolle suuntaa markkinointiaan.

  Eli olinnhyvin pettynyt siihen kun oli selvää heti alusta että yrittäjä ei pysty menestymään vaan vain hukkaa omaisuuttaan yritystoimintan jonka perusteita hän ei ymmärrä.
   
 12. jval

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2004
  Viestejä:
  81
  Sama täällä.
   
 13. Rikosilmoitukset vaan vetämään. Asiakastiedosta katsottuna ihan loistavasti lähti yritystoiminta liikkeelle. Toiminta käynnistynyt 3.6.2015 ja ensimmäinen luottotietomerkintä 10.9.2015.

  Kerrassaan esimerkillistä toimintaa.
   
 14. jval

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2004
  Viestejä:
  81
  Viikon vielä odottelen,sitten teen rikosilmoituksen.
   
 15. nosedigger

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2005
  Viestejä:
  884
  Turhaan odottelet.

  Viikossa ehtivät myydä "varastot" tyhjiksi nettitoreilla ja muuttaa sen diskorahaksi.
   
 16. Xtremerr

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  387
  Turhaan odottelette tuotettanne saati rahojanne takaisin. Rikosilmoituksenkaan teko ei juurikaan hyödytä. :/
   
 17. JeppeJKL

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2011
  Viestejä:
  717
  Rikosilmoituksen teko kannattaa aina, vaikkei lopputulemasta ole varmaa tietoa. Se on ainoa oikea ja moraalinen teko tällaisia yrittäjäkoijareita vastaan. Ihan jo siitäkin syystä, että jos on rahojaan heille antanut saamatta tilaamaansa tuotetta, niin rikosilmoituksen jättämisellä on ainakin tehty kaikki voitava oman oikeuden (ja rahojen palautuksen) vaatimiseen kuluttajana.

  Ihmisiä voi koettaa huijata, mutta rikosoikeudellista vastuutaan sen seurauksista ei pääse pakoon. Jos Turun pc-kauppa.fi ei tätä vielä sisäistä, niin aikanaan se heillekin selviää.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2015
 18. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 305
  Tottakai kannattaa. Vai haluatko sinä, että rikolliset pääsevät kuin koira veräjästä?

  Älkää olko niin saamattomia ettette edes rikosilmoitusta jaksa tehdä. Sen voi tehdä helposti poliisin sivuilla: https://lomake.fi/forms/xml/pol/rikosilm/fi
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2015
 19. Kampele

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2008
  Viestejä:
  22 804
  Toimini kuitenkin kyseessä, niin aikanaan voi saada rahatkin takaisin.
  Riippuen montako (kymmentä) tuhatta ovat myyneet olematonta ja kuinka nopeasti ovat juoneet sen.
   
 20. jval

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2004
  Viestejä:
  81
  Sama juttu,maksunvälittäjä ei saanut yhteyttä.Kuluttajaoikeusneuvoja vastasi ja sanoi palaavansa tällä viikolla asiaan (jos saa kiinni ketään).

  Tänään tehty rikosilmoitus.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2015
 21. doffel Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2008
  Viestejä:
  4 841
  Mistä se oli tullut?

  Mä en kyllä heti uskoisi että näillä oli tarkoitus kusettaa ketään, helvetin huono huijauksena olisi. Hirveesti vaivaa ja kuluja, eikä loppurysäys ollut kummoinen. Tuontapaisessa kusetuksessa ideana olisi, jos jotain rahaa alkujaan sidotaan touhuun(toiminimien perustamiset, domainit, verkkosivut sun muut), että ensin homma hoidetaan hyvin, heitetään jotain kohtuu hyviä tarjouksia ja toimitetaan se kama jotta mahdollisimman moni kuulisi kaupasta, sitten heitetään joku hypersuper kampanja jossa olisi erittäin hyviä tarjouksia hyvin likviideissa suosituissa tuotteissa(vaikkapa läppärit, ssd levyt, näytönohjaimet ainakin), ja niitä tuotteita ei koskaan sitten tulisi.

  Jotain ilmeisesti odottamattomia laskuja tuli, pikemminkin ja toimintaa ei voi jatkaa. Mietityttää erityisesti tuon 24/7 chatin hinnoittelu, jos se on perustunut "asiakas" kontaktien määriin ja siten ollut jälkikäteen laskutettava...
   
 22. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Maalaat vähän turhan isolla pensselillä nyt tätä kuviota. Kyseessä oli kuitenkin yhden henkilön toiminimi, jolla omien sanojensa mukaan oli useita tyyppejä töissä ja uudet toimitilat, joissa ei kuitenkaan voinut käydä ostoksilla. Ei pidä ihan kaikkea uskoa mitä joku isotteleva ja aloitteleva yrittäjä huutelee.

  Ei ollut äkkiseltään katsottuna mitään isoja kuluja ainakaan hommaa kaatamassa. Verkkokauppa oli valmiilla pohjalla toteutettu, parin kympin jatkuva kuukausimaksu. Tilat olivat ainakin alussa yrittäjän oma kämppä, jossain vaiheessa oli väitetysti muutto mutta senkin osoite oli asuinalueella eli tuskin varsinaisia kuluja tiloistakaan. Livechat oli, samoin kuin verkkokauppa, netistä kuukausimaksulla saatava pikkusofta, jota yrittäjä voi itse pyörittää vaikka kännykällään jos liikenteessä on. Ainut mihin oikeasti on voinut saada rahaa menemään on ne työntekijät, jos niitä nyt oikeasti on yhtään ollut. Mutta nekin kulut on varmasti olleet alusta asti tiedossa eli ei pitäisi homman kaatua siihen, että palkkapäivänä maksuun menneet summat yllättivät yrittäjän. Toki on voinut olla niin typerä, että on palkannut 5 tyyppiä pyörittämään bisnestä, jolla ei ole minkäänmoista myyntiä. Varastossahan tyypillä ei ollut itsellään kuin jotain hikisiä muistikortteja. Kaikki muut tuotteet tilasi tukusta vasta saatuaan asiakkaalta tilauksen / rahat tilauksen tekoon.

  Samaa mieltä olen kuitenkin tuosta, että ehkä alkuperäisenä tarkoituksena ei ollut huijata ketään. Luulen kaiken kaatuneen vaan siihen typeryyteen, että ei ole ymmärretty mitä yrittäjyys vaatii, miten liiketoimintaa kannattaa lähteä rakentamaan jne. Sitä on vaan heti haaveiltu Jimm's PC Store -liikevaihdoista ja ruvettu sillä pensselillä vetämään, vaikka mitään mahdollisuutta samalle tasolle pääsemiseen ei tuolla osaamisella, oikeinkirjoituksella, avainlukujen ymmärryksellä ja realistisuudella ollut.

  Edit: Toisaalta esim. Huuto.net tunnuksen sulkeminen ylläpidon toimesta kertoo, että ei se tyyppi ehkä kuitenkaan mikään pelkkä hyväntahtoinen höseltäjä ollut.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2015
 23. Patentti

  Rekisteröitynyt:
  25.09.2015
  Viestejä:
  1
  Tilasin ko. puulaakista tietokoneen 2.9. Eipä ole konetta näkynyt. Onnekseni maksoin visalla. Pankin suosituksesta kuoletin kortin. Maksun oikaisupyyntö NETS OY:n sivuilla 28.9. Visamaksu palautettu tilille 5.10.
   
 24. jval

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2004
  Viestejä:
  81
  Kuluttajaoikeusneuvoja : Liike ei ole vastannut sähköpostiyhteydenottooni eikä myöskään puheluuni.

  Maksunvälittäjä : Olemme keskeyttäneet maksujen välittämisen kyseiselle yritykselle väärinkäytöksistä johtuen.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2015
 25. Sampsa Kurri -

  Rekisteröitynyt:
  25.03.1999
  Viestejä:
  7 118
  Myöskään täältä suunnasta ei olla saatu yhteyttä yrittäjään sähköpostilla, puhelimella tai kirjeellä. Suosittelemme rikosilmoituksen tekemistä, jos kauppoja on keskeneräisenä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti