PayPal

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Bodyguard, 25.05.2005.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. doffel Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2008
  Viestejä:
  4 841
  Öö, mitä sä tarkoitat? Oletko maksamassa vai vastaanottamassa rahaa? Se kortti kun on sidottu tiliin niin se pitäisi riittää maksamiseen. Mutta jeps, kokeilin itsekin, S-pankin tilini ei tuonne mene, sama virhe tulee, ei kai tunnista ylipäätään tai hyväksy S-Pankin tilejä. Toisen pankin tilin hyväksyi, eli kyse ei voi olla että mun Paypal accountista puuttuisi jotain varmennuksia tms, ja noi useampi S-pankin tili jota yritin sinne, eivät ole kovin tuoreita, ettei mikään sellainenkaan voi olla ongelmana. Ei vaan hyväksy, that's it.

  Ylipäätään päin peetä noi tekstit, pääsivulla josta alasvetovalikon kautta voi klikata, lukee "withdraw funds to your back account". Joo, sitä mäkin ajattelin että sen tilin lisäämisen tarkoitus on. Voihan nykyään olla jotain uusia juttuja joilla voidaan lisätä tili jonnekin ja sitten pelkällä tilillä, ei kortilla, kun se on jotenkin varmistettu oikeaksi (esim. verkkopankkitunnukset tms.), voisi hoitaa maksuja kuten vähän vaikka suoralaskut. Ei kai kukaan voi tietää mitä kaikkea noilla nykyään voi tehdä.

  Mutta sen jälkeen kuvaukseksi muuttuukin "By adding your bank account, you can use PayPal to pay directly from your bank account without exposing your financial details, easily withdraw funds from your PayPal balance."

  Ööh, kun eli mitä sillä voi tehdä? Olen aika varma että pelkän tilinumeron lisäämällä ei voi maksaa yhtään mitään, eikä ne voi pankilta millään tavalla varmistaa että kyseinen tili on juuri mun, vaikka mä esim. luottokortin ja debit kortin kautta olen varmistanut Paypalille että mun nimeni on siellä oikein, ei ne voi pelkän nimen perusteella varmistaa että kyseessä on juuri mun tilini ja kun mitään vahvempaa varmistusta ei ole, sinne voi syöttää kai minkä tai kenen tahansa tilin kunhan se hyväksyy sen. Eli toi boldattu osuus tekstistä joka avautuu siitä kun yrittää lisätä tiliä, on varsin harhaanjohtava että mitä sillä tilillä sitten voi tehdä. Ehkä siinä on tarkoitus viitata siihen että mä voi vastaanottaa maksuja muilta Paypalin kautta, jotka menee suoraan pankkitilille, ilman että kertoisin sitä pankkitiliä kellekään muulle kuin Paypalille, jota ei hotsita hyväksyä kenenkään S-Pankin tilejä "at this time". Tälläisiä nää on.
   
 2. unboundnrg

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2010
  Viestejä:
  1 075
  Olen linkittämässä tiliäni Paypaliin Walletin kautta, jotta voin siirtää rahaa Paypalista tililleni. Just jossain S-pankin sivuilla luki että Paypali toimii heillä...
   
 3. O'Neill

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2012
  Viestejä:
  32
  Pääseekö noista PayPalin kuukausittaisista 'View your recent transactions now'-sähköposteista mitenkään eroon? Niissä ei ole mitään unsubscribe-vaihtoehtoa tarjolla, enkä PayPalin asetuksistakaan löytänyt keinoa päästä niistä eroon. PayPalia tulee niin harvoin käytettyä ettei tuollaisille viesteille ole mitään tarvetta.
   
 4. doffel Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2008
  Viestejä:
  4 841
  Juu sillä tavalla mäkin sen kokeilin, ja kuten sanoin ei toimi mullakaan millään S-pankin tilillä, kun taas toisen pankin tilillä toimii. Eli vika on Paypalissa, ei sun tilissä tai sen tuoreudessa.


  Mulla ei ole koskaan tulut tuollaisia. Tuollaisia ilmeisesti tulee kuitenkin jos on maksanut? Mulle tulee jokaisesta maksusta erikseen samantien, muttei koskaan mitään yhteenvetoja. Eli jostain tuota tyyppiä voi vaihtaa, tosin en löytänyt valintaa.

  Itse asetuksissa lukee että ilmoitusta maksusta ei voi kytkeä pois. Sen voi toki suodattaa esim. automaattiseesti roskiin jos sähköpostissa on sellainen vaihtoehto.
   
 5. O'Neill

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2012
  Viestejä:
  32
  En osaa sanoa millä perusteilla niitä alkoi tulemaan, mutta joskus viime kesänä/alkusyksystä niitä muistaakseni alkoi tulemaan, aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. PayPalilla maksoin viimeksi viime vuoden kesäkuussa. Maksuista tosiaan aina tulee erikseen viestit, mutta tuo on joku yhteenveto (Your PayPal account overview is available) tms. En ole kyllä ikinä sitä sähköpostissa olevaa linkkiä pitkin mennyt PayPalin sivuille.

  Silloin kun niitä alkoi tulemaan niin heti ensimmäisenä tarkistin kyllä ettei kyseessä ole mitkään huijausviestiyritykset, mutta googlettelun perusteella ovat kyllä ihan aitoja viestejä PayPalilta ja siksi niistä en ole paljoa jaksanut välittää. Eikä tosiaan silloin löytynyt keinoa päästä niistä eroonkaan, mutta jos sellainen olisi nyt tullut niin kyllähän niistä voisi hankkiutua eroon kun mitään en tee niillä. Turhaa spammia kun ne joka tapauksessa ovat, vaikka PayPalin aitoja viestejä ovatkin.
   
 6. Zerrod

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2009
  Viestejä:
  1 872
  Onkos kellekkään muulle tullut virheilmoitusta että osoite olisi väärä? Gigantista jotakin yritin tilata ja paypalista palattua tuli gigantin sivuilla virhesanoma että osoite on väärä, vaikka kummassakin paikassa on tismalleen sama osoite. Liekkö ongelma paypalin vaikko gigantin päässä? Rahat eivät siis mihinkään päin menneet.
   
 7. SiLLiMuNaVoi

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2014
  Viestejä:
  60
  Onko muilla ollut ongelmia nostaa limittiä paypalissa? 2500€/vuosi on rajoitus ja olen tehnyt kaiken tarvittavan. Viimeisenä piti vahvistaa vie henkilöllisyys ja osoite. Laitoin passista kuvaa ja parista laskusta. kuukauden oli "in progress" tilassa ja support ei vastaa maileihin muutakuin turhilla automaattiviesteillä. Sitten laitoin vielä uudemman kerran uuden kuvan passista ja parista eri laskusta. Viikko tästä ja "in progress" muuttui vaan siihen tilaksi kuin se oli ennen kuvien lähettämistä.

  Paljonkohan tonne maksaa soitella ja mahtaako siitä olla mitään hyötyä?
   
 8. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 124
  Itsellä oli sama homma, jos jonkin näköistä kuvaa joutui lähettämään tuonne ennen kuin sain asian selvitettyä.
   
 9. KKK-mies

  Rekisteröitynyt:
  06.10.2015
  Viestejä:
  134
  Onko mahdollista saada PayPal tililtä rahaa käteiseksi kierrättämättä sitä oman pankkitilin kautta?

  Terveisin veronkiertäjä
   
 10. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 003
  Ulkomainen pankkitili jolle Suomen verottajalla ei ole asiaa tai osta joku kallis vempele ja sitten myy se .
   
 11. kekra

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2010
  Viestejä:
  672
  Helpoin tapa on lähettää rahat jonkun luotettavan kaverin paypal tilille, ja hän antaa sinulle ne käteisenä takaisin. Näin olen tehnyt joskus itsekin..
   
 12. A21331

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2016
  Viestejä:
  7
  Jumalauta!

  Handelsbanken lähetti uuden kortin Electronin tilalle.
  Ns "Mastercard debit".
  Paypali ei halua hyväksyä kys korttia.

  Tulin tulokseen että vaihdan pankkia.
   
 13. Pusherman

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2004
  Viestejä:
  8 886
  Tarkista onko kortin asetuksisa estetty ulkomaanostot tms.
   
 14. humPah

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2005
  Viestejä:
  190
  Hieman offtopicina tässä ketjussa, mutta mites tuo Trustly edes toimii, kun ei missään vaiheessa käy verkkopankin sivuilla? Mitään julkisia rajapintoja ei noihin luulisi olevan, ja varmaan muutenkin käyttöehdoissa kielletty. Jos Trustlyn palvelin alkaa noita pyyntöjä tekemään, niin kyllähän pankit tuon varmasti pystyisivät blokkaamaankin? Yhdessä verkkokaupassa olisi ollut tuo käytössä, ja vaikutti kyllä niin epäilyttävälle, että en tietoja sinne sitten laittanut. Onneksi Paypal toimi toisisijaisena vaihtoehtona, vaikka n. 70 senttiä ekstraa maksoikin.
   
 15. Alfakorppi

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2014
  Viestejä:
  364
  Hei,

  Nyt tarvitsisin apua, ostin 3 tuotetta samalta myyjältä Ebayn kautta ja laitoin viestiä, että voisiko yhden tuotteen poistaa tilauksesta ja palauttaa rahat Paypal-tilille. Visa Electron on liitetty Paypalliin, niin voinko vain vaan vastata, että ok, siirrä rahat Paypalliin. Onko tuo niin yksinkertaista, entä miten voin siirtää rahat takaisin omalle tilille Osuuspankkiin? Ensimmäinen kerta kun näin käy ja olen pulassa.

  Kävin juuri linkittämässä Paypalliin oman tilini tiedot IBAN-muodossa ilman välimerkkejä. Tilin kohdalla lukee Checking, eli ilmeisesti se ei ole vielä voimassa?

  Kuvankaappaus vielä [​IMG]

  Edit. rahat tulivat normaalisti Paypal-tilille, josta siirsin ne omaan nettipankkiin, kun olin liittänyt ensin Paypal-tunnukseeni tilini tiedot normaalisti Fi-alkuisella sarjalla ilman välimerkkejä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2016
 16. Finadeon

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2004
  Viestejä:
  490
  Checking tarkoittanee tilin tyyppiä checking accountia, eli ns. sekkitiliä, joka taitaa vastata USA:ssa käyttötiliä.
   
 17. Nurffe

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2007
  Viestejä:
  1 737
  Ikinä ei ole itsellä ainakaan ollu "bank account" liitettynä PayPaliin vaan ihan credit/debit card. Refundit on palautuneet sitten joko suoraan kortin katteeseen mistä ne on veloitettu tai PayPalin account balanceen. Ei mitään käryä mitä tuo "bank account" käytännössä tuolla tarkoittaa. Näköjään koko käyttöliittymäkin mennyt uusiin puihin sitten viime loggauksen
   
 18. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Ulkomainen verkkokauppa ei toimittanut kaikkia maksettuja tuotteita. Tein Paypalille disputen ja he pyysivät tekemään rikosilmoituksen ja toimittamaan kopion heille. Tein sen ja toimitin mutta hylkäsivät korvausvaatimuksen koska rikosilmoitus ei ollut englanninkielinen. Mitään vinkkejä mitä seuraavaksi? Ei ole hirveästi intoa lähteä tarinoimaan uutta ilmoitusta enkuks enkä tiedä miten poliisi siihen suhtautuisi kun edellinenkin keissi on vielä auki.
   
 19. Der Komissar

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2011
  Viestejä:
  215
  Ei nyt kyllä oikein jaksa vakuuttaa tämä PayPal.

  Yritän luoda tunnusta, jotta voin saada yhden laskun PayPalin kautta (koska ainoa vaihtoehto on shekki) ja kirjautumisessa kysytään syntymäaikaa. Se käsketään selkeästi syöttää muodossa MM/DD/YYYY, mutta en pysty päivästä syöttämään kuin ensimmäisen numeron, koska se ei hyväksy suurempaa lukua kuin 12. Oma arvaukseni on, että se pitäisi kuitenkin olla muodossa DD/MM, mutta hieman epäröin syöttää sitä tarkoituksella "väärin", koska pienen googlettelun perusteella sitä ei voi jälkeenpäin muuttaa ja PayPal on tunnettu siitä, että tili voidaan sulkea ihan vain koska huvittaa. Koitin myöskin etsiskellä, josko jollain toisella olisi ollut samanlaisia ongelmia, mutta äkkiseltään tuloksena oli vain jotain vuosia vanhoja ohjeita vanhanmalliseen rekisteröitymissivuun.

  Ohjesivuista ei ole mitään apua, joten ajattelin kysyä asiaa ylläpidolta, mutta jos yritän päästä sähköpostitse asiakaspalveluun, sivu pyytää ensin kirjautumaan sisään. Minkä voisin tietysti tehdäkin, jos pystyisin luomaan tilini. Ainoa vaihtoehto olisi soittaa asiakaspalveluun, mikä sitten puhelinnumeron perusteella on jossain hemmetin Irlannissa.

  Helppoa ja hauskaa.
   
 20. Pertti_Pasanen_Spede

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2001
  Viestejä:
  3 332
  Paypal on jenkkifirma ja siellä on tapana ilmoittaa päiväykset 12/23 esim. Eli toisinpäin, kuin suomessa on totuttu.
   
 21. Der Komissar

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2011
  Viestejä:
  215
  Tiedän, mutta kun se yksinkertaisesti EI SALLI minun kirjoittaa tuota syntymäpäivää jenkkityyliin. Lomake inttää, että MM/DD, mutta mitään muuta siihen ei pysty kirjoittamaan kuin "05/1", koska päivämäärän numero on suurempi kuin 12.

  Väärinpäin se kyllä onnistuu, mutta en nyt äkkiseltään sitä viitsisi "väärinkään" tehdä, kun sitä ei jälkeenpäin voi muuttaa ja siitä voi seurata sitten omat harminsa, mitä selvitellä asiakaspalvelun kanssa.
   
 22. Nurffe

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2007
  Viestejä:
  1 737
  No eipä tuossa ole vaihtoehtoja. Formi ei selvästi syö toisessa muodossa niitä tietoja. Tee nyt vaikka se tili ja ota sitten yhteyttä paypaliin jos se kerta vaaditaan kertoen ongelmastasi. Eiköhän siellä ole vaan ohjeistus päin vittua tuon kentän kohdalla
   
 23. -Dist

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2009
  Viestejä:
  4 835
  Kysytääs ny vaik tääl .. Ekaa kertaa elämässäni jouduin huijarin uhriksi netissä .. Ostin paypalin välityksellä ja heti katos mies kun tuhka tuuleen ko rahat siirtyivät hänelle. Kiusaus oli liian suuri ja ei tullut otettua selvää miten kauppaa käydään näin yksityishenkilöiden välillä turvallisesti.

  Kysymys nyt onkin, voiko rahoja saada muuta kautta takaisin kuin Paypalista? Jos esim. pankkiin soittaa ja sanoo että kortilta on menny rahaa vaikken mitään oo tehny. No joo valehan tuo olis mutta kuitenkin .. Oletettavasti jos noin tekisi, Paypal acco menis kyllä lukkoon jos rahat saa takasin mutta ei tuo niin haittaa ku tosi vähän käytän. Paypal ei pysty asiassa auttamaan koska 1) Ei voi disputea tehdä tavaroille jotka on virtuaalisia ja 2) maksutapa Family & Friends :facepalm:

  Unauthorized payment disputen vois tehdä, mutta todnäk turhaa yrittää kun selvästi näkevät että samasta IP:stä on logattu ja sillä maksettu jne kuten aiemminkin.

  Ei tuosta nyt tuu ku 50€ oppirahat jos en saa rahoja takaisin mutta olishan se kiva silti ..
   
 24. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 124
  @-Dist et voi oikeen mitään tehdä jos olet käyttänyt tuota Family & Friends vaihtoehtoa.
  Jos PayPal tiliisi on linkitetty luottokortti josta veloitus tehty eikä esim. Electron voit hakea luottokorttiyhtiöltä rahoja takaisin.

  Muistakaa aina pyytää invoice josta lankeaa myyjälle 4% PayPal kuluja jolloin voitte osoittaa että olette ostaneet jotain ettekä vain lähettänyt rahaa.
   
 25. -Dist

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2009
  Viestejä:
  4 835
  Mikä siinä on et luottokorttiyhtiöltä voi hakee rahoja takas mut pankki ei voi asialle mitään tehdä jos visa electron? Eikö pankki muka voi periä niitä rahoja takas Paypalilta? Tässä tapauksessa kyseessä on tosin Mastercard, mutta debit silti eli tuskin muuttaa asiaa..

  Yritin kyl myyjälle sanoo että jos vois lähettää rahaa sillä toisella tavalla mutta sano että ei käy koska ne rahat on sillon ns. 21pvän karenssissa .. ymmärrettävä syy kyllä jos se oli totta mutta olihan tossa kaikkea muutakin epäilyttävää nyt kun miettii jälkikäteen. Googletin toki jannun pp osoitetta ja skype nimeä ja sen sellasta enkä löytänyt mitään, mutta jälkikäteen huomasin etten ollu googlettanu sitä oleellisinta - foorum nimeä, jolla löyty palautetta toisista foorumeista kun tyhmä oli käyttänyt samaa nimeä sielläkin.

  Eli omaan piikkiinhän tuo tyhmyys nyt meni .. vituttaa mutta itseensä saa syyttää.

  Voishan PP:lle tietty koittaa selittää etten tiiä mistä se maksu tuli jne mutta tuskin menee läpi ja tuliskohan siitä sit pp accolle bännit päälle. Pari refundia tulossa parista kaupasta tässä muutaman pvän sisään snne ni ei oikeen banneja vois ottaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti