Paskanjauhanta ketju

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja jooseppijuu, 16.03.2014.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Crasso

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2012
  Viestejä:
  1 919


  No eipä liioitella eli lähes poikkeuksetta ei testata noin (jo ihan oikeusturvan kautta et voi luvata lääkettä ja olla antamatta). Kyllä niissä testeissä kerrotaan mikä on kontrolliryhmä jne vaikka tietenkään ei kerrota onko juuri tietylle osallistujalle menossa sokerinappi vai xyz-yhdistelmä. Samaten hifissä yleensä sokkotesti on ABX eikä sellainen että erehdytetään kuulijaa luulemaan A:tä B:ksi...
   
 2. Jayded

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2011
  Viestejä:
  204
  Taitaa nuo hifistit olla sitten helposti vedäteltävissä. Vaikka lautasella olis paskaa ja se maistuu ja haisee paskalle, mutta kun toinen väittää, että se on suklaata, ni senhän on oltava sitten suklaata.

  Jos kehtaisin väittää, että kuulisin kaapeleissa eroa, niin kyllä mä myös uskoisin huomaavani, jos joku yrittäis kusettaa jossain kaapelien järjestyksessä.
   
 3. Outonaapuri Banned

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2003
  Viestejä:
  292
  Noniin. Minähän sen testin lupasin järjestää.

  Eli ehdot oli seuraavat (?)

  Kaksi ummikkoa (minä + järjestämäni kaveri). Uskooko jooseppi ihan sanasta että ei kuuroja olla vai täytyykö hommata laput asiasta? Laput veis sen verran aikaa että..

  Jooseppi ottaa itsensä ja vapaasti valitsemansa "hörhön" mukaan. Tuovat toisen laitteiston + kaapelit.

  Täältä voi vastapuolelle ilmoittautua vastapuolle, kaksi otetaan. Tuovat toisen laitteiston + kaapelit.

  Joku sähköstä ymmärtävä voi myös tulla mittailemaan.

  Tilaksi normi huoneisto tai vastaava. Jos jollain akustiikkalevyillä tai vastaavilla tahtoo tilaa koristella niin saa ottaa itse mukaan. Jos lahden seutu käy, voidaan järjestää mun luona ( koko porukan yöpyminenkin mahdollista) jos taas ei, niin pk-seudulta alan tilaa miettimään. Saa myös ilmoittautua jos sopiva tila löytyy / on tiedossa.

  Kaksi "valvojaa". Hoidan paikalle pari puolueetonta henkilöä.

  Testi suoritetaan "puolisokkona". Eli molempia kaapeleita kuunnellaan ensin tietäen mikä on kiinni. Saa selittää viinitermein eroja. Sen jälkeen kuunnellaan sokkona kolmen ryhmissä (hörhö, vastapuoli, ummikko) toisten vaihdellessa kaapeleita. Kuunteluryhmä on silmät sidottuna, jolla minimoidaan esim. Merkkien näyttö. Kaapeliryhmä taas voi vahtia toisiaan, lisäksi myös valvojat vahtivat ja pitävät kirjanpitoa.

  Kuuntelijoilta kysytään testissä mikä piuha on kiinni. Muuten ei luonnehdintoja tarvita.

  Kaapeleiden tulee olla kaapeleita, ei mitään ylimääräisiä romuja yms. Niissä kiinni. Laitteistoa ei saa säätää tai muuttaa millään tavalla kesken testin.

  Oliko vielä muuta? Täyssokkohan tämä ei vielä siis ole, mutta eiköhän riittävä.

  Ens viikon olen työnpuolesta kiireinen / reissussa, mutta heti rupian järjestämään jahka sieltä pääsen.

  Sitten ei muuta kuin ilmoittautumisia tänne ja vaikka yv:llä yhteystietoja tulemaan.
   
 4. xipix

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2012
  Viestejä:
  1 536
  Nettistreami pystyyn! Aivan ehdoton!
   
 5. HeZaH

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  8 437
  Rupeaa kuulostamaan jo asialtaiselta järjestelyltä.
   
 6. Tero70

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2012
  Viestejä:
  88
  Kyllä pitäisi kelvata kelle vaan! No niin Jooseppi?
   
 7. paavilainen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2014
  Viestejä:
  92
  Minulla on parempi idea mielestäni. Annetaan jooseppijuun olla ja unohdetaan sokkotestit. Jooseppijuu muodosti ketjun ja tarkoitus oli keskustella kaapeleiden eroista, oli kuka tahansa mitä mieltä tahansa eroista. Annetaan "Luonnonvalinnan." päättää ja seurataan kuinka aktiivinen ketjusta muodostuu. Everybody happy? Onko ideaa?;)
   
 8. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 308

  Ihan hyvältä kuulostaa.
  Ennen testiä kannattaa sopia kaapelien kriteerit, valitaanko yhtäläinen pituus vai resistanssi (tuostakin asiasta kun on ollut tässä threadissa vääntöä) vai kelpuutetaanko mukaan edes suunnilleen vastaavat kaapelit.

  Ja nettistreami tuosta nyt pitää ehdottomasti järjestää :)
   
 9. buffa

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2010
  Viestejä:
  1 879
 10. jounika

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2009
  Viestejä:
  4 744

  (Ahaa, joosepilla toinenkin persoona HH:ssa :) Todella naurettavaa :D )

  Höh, eipä tuo aito JJ taida olla, kun henkilön vanhempia viestejä katsoo.

  Mutta kaapelit käy vähiin, mitä vertailla:

  http://www.hifiharrastajat.org/foor...iset-(Lahti)-130€?p=1569924#post1569924

  http://www.hifiharrastajat.org/foorumi/showthread.php/112176-%28Svoo%29-DIY-kaiutinkaapelit-quot-parasta-mit%C3%A4-rahalla-saa-quot-%28Lahti%29-300%E2%82%AC
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2014
 11. Jahas

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2001
  Viestejä:
  1 699
  Eiköhön tuohon löydy suht helposti vielä videokamera kuvaamaan katkotta kaapelinvaihtopistettä että jälkikäteen ei päästä puhumaan huijareista.

  Jooseppi voi vaikka sanoa ääneen vaihdon numeron jotta varmennus jää myös nauhalle.

  En pistä vielä popcorneja tulille.
   
 12. Tero70

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2012
  Viestejä:
  88
  Voin lähteä Joosepille hörhöksi, jos siitä on kiinni. 80-luvun alkupuolelta on tullut musiikkia kuunneltua. Suurin piirtein kaikki lajit menee, ihan ehkä synkintä metalliörinää lukuunottamatta, mutta epäilen, että Jooseppikaan ei niistä kaapelien eroja etsi.

  Eli klassisesta heavyyn onnistuu ja kuulo on tallella.
   
 13. jooseppijuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2007
  Viestejä:
  688


  naurettavaa on Jounika sinun mainostamat ja kehumasi mittaukset.


  kimmoston tekstistä lainaus, koskien sinun mittaustapaasi:


  "Sen lisäksi tuo tapa mittaa vain kaapelin osuutta jännitteen jaossa, joka ei esim kerro ilman vertailuja onko vahvistimen lähtöön ilmestynyt jotain ylimääräistä testattavan kaapelin ominaisuuksien vuoksi, tai onko epälineaaristen säröjen määrä muuttunut. Eli yhtä torso kuin Kuikan systeemi.

  "


  eli jounika SÄ OOT IHAN TURHA JÄTKÄ!!!
   
 14. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 308

  No, nyt on vaan pakko koittaa kääntää juttu toiseen suuntaan kun on riski että joutuu ihan oikeaan sokkotestiin näyttämään taitojaan (kyllä, sellaiseen missä ei etukäteen kerrota mitä kaapelia soitetaan)
  Edellisen kerran kun oli puhetta sokkotestin järjestämisestä, alkoi tulla syytöksiä että murolaiset kuseksii nurkkiin ja varastaa joosepin 300 euron hifilaitteet :D nyt kun testiä olisi järjestämässä joku muu niin ei auta muu kun alkaa haukkumaan muita henkilökohtaisesti. Vähän kyllä jo ihmettelinkin kun jooseppi oli reilun vuorokauden hiljaa heti sen jälkeen kun luvattiin testi järjestää. Vaan jollakinhan se pitää yrittää tästäkin eroon luikerrella, muuten joutuu testiin nolattavaksi :)

  Pakko kyllä myöntää että threadi sai arvoisensa otsikon joosepin muokkauksen jälkeen, mitä muuta se on kun paskanjauhantaa jos threadin perustaja haukkuu eriävää mielipidettä edustavat henkilöt mm: huijareiksi, nurkkiin kuseksijoiksi, varkaiksi, turhiksi jätkiksi...
  Hyvin hankala tuollaista on kenenkään ottaa vakavissaan.
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2014
 15. jounika

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2009
  Viestejä:
  4 744
  Eli juurikin tuosta syystä halusin, että piuhojen resistanssi olisi sama :) Jotta löytäisimme ne muut erot mittauksilla tai sitten toteamme, ettei niitä ole. Koska huomattavasti helpompi tarkastelle eroja, kun kaapelin resistanssi ei vaikuta mittauksissa vaan nähdään vain muut erot. Ja tietenkin samalla tarkistetaan vahvistimen lähdön signaali, onko kaapeli aiheuttant siihen jotain häröä, sehän nyt on itsestäänselvyys, mutta JJ:n tapauksessa hän ei ole tälläistä perusasiaakaan tajunnut. Tuollahan oli vain se kaapelien perustarkastelun toteutus selvitetty, tietenkin tarkastusmittauksia, jossa todetaan, että homma toimii, on lisänä.

  Kommenttisi osoittaa taas kerran sinun tietämättömyytesi sähkötekniikan perusasioista, ei minun. Ja käännät oman tyhmyytesi ja tietämättömyytesi muiden haukkumiseksi. Olen jo aiemmin ehdottanut, että yrittäisit edes perusasiat opetella ymmärtämään, jotta kanssasi pystyisi keskustelemaan, mutta asia lienee liian hankala vai etkö halua ymmärtää mitään vai onko älyllisiä ongelmia ymmärtää yksinkertaisia asioita? Tämän muutaman kuukauden kestäneen väännön aikana luulisi olleen sen verran kiinnostusta asiaa kohtaan, että olisi hieman perehtynyt asioihin. Mutta onneksi muutit ketjun nimen vastaamaan tuota aivotonta ulosantimössöäsi, molemmat pääsi suoltaa samaa...

  Edit: Ja näköjään oli jätetty vaatimus tuosta kaapelien samasta resistanssista pois tuolta HH:n lainauksesta. Oletko JJ ottanut tuollaisen Heyrsti:n käyttöösi sen Hifipasin lisäksi??
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2014
 16. jooseppijuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2007
  Viestejä:
  688
  Eli jounika etsii kaapeleista eroja mittauksilla millä niitä ei voi saada näkymään?
  on siinä ammattimittamies meillä!


  ei oo kyllä muita tunnuksia tuolla hhssa ku tuo yksi mikä ollutkin.
   
 17. jooseppijuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2007
  Viestejä:
  688
  Niin ja Jounika heyrstin innoittamana olin yhteydessä kaveriini joka kohtapuoliin valmistumassa lakimieheksi niin hän innoissaan, jos pääsisi harjoittelemaan "kustannuksellasi" JOS vielä jatkat perättömiä syytöksiä minun huijaavan?
  kutsuit minua huijariksi ilman minkäänlaisia perusteluita. Ja olet vielä niin innokas linkittelemään kaikkea.


  jotain rajaa siis siihen paskanjauhantaan!!!
   
 18. Powerplay

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2013
  Viestejä:
  1 973

  :kippis: Hyvin sä vedät :D
  Kelpaako toi testi vai ei?
   
 19. HeZaH

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  8 437
  Itse haukut muita huijariksi ilman perusteita. Sinua kutsutaan huijariksi, niin vedät jo lakimiehiä mukaan. :think:

  Btw, pelkkää nimimerkkiä ei koske samat lait, kuin ihmisen oikeaa nimeä. Tämän sen sinun "juristi" kaverinkin pitäisi tietää.
   
 20. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  Kaverillasi on vielä opinnot pahasti vaiheessa jos ei tiedä ettei anonyymiä nimimerkkiä voi herjata niin että kunnianloukkauspykälät täyttyisivät.

  Niin miten oli siihen sokkokuunteluun osallistumisen kanssa? :smoke:
   
 21. jounika

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2009
  Viestejä:
  4 744
  Siitä sitten vaan! Itsehän sinä olet kaikkia haukkunut huijariksi.

  Entäpä sinä itse? Olet mainostanut omistavasi Omega the Stick kaiuttimet, viittaa alkuperäisiin. Kuitenkin kyseessä on epämääräiset DIY-tuotokset? Eikö kyseessä ole huijaus??

  Toiseksi, ilmeisesti olet HH keskustelupalstalle pökännyt 13.10.2014 tunnuksen heyrsti, joka viittaa vahvasti keskutelussa täälläkin mukana olleeseen heyrst-nimimerkkiin. Ja heyrsti HH:ssa siteerasi minun yhtä viestiä täällä, ilman olennaista resistanssivaatimusta :) Luulen, että keskustelija heyrst ei ollut HH:ssa olevan viestin takana?

  Miksi et voinut käyttää Hifipasi tunnustasi? Sähköpostiosoitteesi yhdistää käyttäjät JJ murossa ja Hifipasin HH:ssa.

  Edit: Hah. Itsellä ollut jo ensimmäiset kunnolliset laitteistot ennen sinun syntymääsi :)
   
 22. jooseppijuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2007
  Viestejä:
  688
  Jounikan linkittelyt aiheuttavat sen ettei hän vain hauki pelkkää nimimerkkiäni vaan ihan yksityishenkilöä jo!
   
 23. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 308

  Mites se sokkotesti? Edellä kerrotuin ehdoin? Onko munaa osallistua ja seistä sanojesi takana? Vai luikerteletko vaan eroon ja jatkat muiden haukkumista?
   
 24. HeZaH

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  8 437
  Eipä ole vielä tullut yksityishenkilö tietoja.
   
 25. jounika

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2009
  Viestejä:
  4 744
  Linkittämäni tiedot ovat julkisesti esillä internetissä ja googlella kaikkien löydettävissä. Eri asia, jos julkaisee ei julkisia tietoja.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti