Paras IPTV-digiboksi?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja DJZORLAG, 10.06.2015.

 1. DJZORLAG

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2011
  Viestejä:
  559
  Kuitupora tulee kohta seinästä läpi ja valokuituliittymän matkassa tulisi nippu ilmaisia kanavia, joista täytyisi tietenkin ottaa mahdollisimman paljon iloa irti. Mikä on siis paras digiboksi, jolla kuitukanavat saisi näkymään perus FullHD telkkarissa?

  Hinta ei ole este, halpojahan nuo kalleimmatkin purkit on. Rahoille saisi kuitenkin olla hyvin vastinetta. Ainakin antenni- ja kaapelipuolella boksit ovat olleet järjestään lastentautisia ja bugisia kiinakomponenteista rakennettuja pommeja. Miten näissä IPTV-bokseissa?

  IPTV:n tallennusominaisuudet on itselle vähän vielä hämärän peitossa. Ainakin kahta kanavaa täytyisi pystyä tallentamaan yhtäaikaa. Vai onkohan niin, että ohjelmat saa sitten katsottua suoraan pilvestä, eikä fyysistä tallennusta kiintolevylle varsinaisesti edes tarvita?
   
 2. DJZORLAG

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2011
  Viestejä:
  559
  Kenelläkään kokemuksia?
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. CryoniC

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  358
  Itse tilasin vaimon isovanhemmille tuollaisen http://www.satshop.fi/network/iptv/aura-hd-se.html

  Pitäisi ensiviikon alusta saapua. Tarve oli Venäjänkielisille kanaville ja muuton jälkeen ei jaksettu/haluttu enää viritellä lautasantennia. Tällä laitteella saa toistasataa Venäjänkielistä kanavaa ja kaikki kertakorvauksella eikä mitään kk-maksuja eikä 2v sopimuksia tms.
   
 5. DJZORLAG

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2011
  Viestejä:
  559
  Mielenkiintoinen paketti ja varmasti hyvä korvike satellittijärjestelmälle, mutta tarvetta olisi ensisijaisesti löytää hyvä ja varmatoiminen boksi. Sen takia epäilykset, koska tavanomaisissa bokseissa näitä ongelmia on riittänyt.

  Kuidun kuukausimaksuun siis sisältyy IPTV-palvelu ja siinä tulee näitä Suomen peruskanavia parisenkymmentä kappaletta. Ylimääräisille kanaville tai palveluille näiden lisäksi ei juurikaan olisi enää tarvetta.

  Kiitos kumminkin ehdotuksesta.

  (11.7.2015) E: Vaikuttaa siltä, että kummempaa valikoimaa näissä bokseissa ei ole. Selvisi, että palvelu on pohjimmiltaan Maxivisionin IPTV-palvelu, johon päädyttiin ostamaan paikalliselta myyjältä Arris VIP1103 169e hintaan. Ehkä pari kymppiä kalliimpi kuin vastaava muualta ostettuna, mutta bonuksena saatiin mukaan 99e edestä extratallennustilaa pilvitallennuspalvelusta, joka tulee varmaan hyötykäyttöön.
   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2015

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti