Overwatch

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja nollapiste7, 07.11.2014.

 1. riksaa

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2011
  Viestejä:
  302
  Yeah, 3503!! Eka kertaa masterissa.
  Youtubesta opetusvideot, asetukset low:lle (jopa render scale 75), jotta pysyy smoothina ja negatiivisuuden kitkeminen pois.
  Kas siinä avaimet.
   
 2. Janzor

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  1 619
  Tuo negatiivisuuden pois kitkeminen pitäisi onnistua tekemään itsekin. Yritys on kova, mutta jostain syystä sitä vaan silti alkaa välillä päässä kiehumaan kun Mercy one trickit alkavat opettelemaan Genjiä yms. ihanaa noissa compeissa. :) Samoin noi valittajat pitäisi vaan malttaa aina laittaa suoraan blockiin, eikä lähteä väittelemään niiden kanssa.
   
 3. Megahege

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2011
  Viestejä:
  32
  Sama homma pätee käytännössä kaikille hahmoille kaikissa peleissä.. kaikilla pärjää tietylle tasolle asti jos on tarpeeksi hyvä, mutta jos esim. grandmaster pelissä tulee vastakkain Bastion ja joku muu "parempi" hero ja oletetaan, että molempien pelaajien taitotaso on sama niin Bastion on useimmiten se joka häviää.
   
 4. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 047
  Tolla logiikalla sitten joku Mei on parhain sankari, kun kaksintaistelussa yleensä voittaa jokaisen tai Raghog. Eiköhän tiimien kompositio tai tiimin taitotaso vaikuta kuinka pitkälle pääsee (jos on hyvä tiimi, niin se tavallaan perseraiskaa toista vaikka toisella olisikin kuinka pro solttu)
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2017
 5. Megahege

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2011
  Viestejä:
  32
  Juu sori, tarkoitin siis juuri sitä, että jos vastakkain pelaa kaksi yhtä hyvää tiimiä niin se häviää jolla on Bastion. Haluan tässä vaan kumota sen kun moni täällä väittänyt, että "Bastion on hyvä hero nousta rankissa". Totuus: Ei ole.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2017
 6. Janzor

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  1 619
  Ja nimenomaan ehkä suurin ongelma Bastiona nousussa on se että Bastion ei pärjää yksin niin hyvin kuin moni muu. Etenkin jossain rupurankeilla kun ei tosiaankaan voi aina luottaa siihen että saa eteen barrieria, tai että healeri oikeasti healaa.
   
 7. L-Kirjain

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2017
  Viestejä:
  205
  Tekasin räkäsen montagen tai oikeestaan toinen oli jo xD (career high vajaa 4400 S3)
   
 8. NextBit

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Viestejä:
  21
  Bastioni voi olla ihan hyvä, jos koko muu teami sitten rakentuu sen bastionin ympärille. Siksi jotkut ei oikein tykkää bastioneista. Se on vähän tyyliin, että "Hei haluun pelaa bastionia ja nyt teidän pitää sitten pelaa heroja jotka buildaa tän mun bastionin kanssa tai hävitään." Sitten pitää myös huomioida ne mappien heikkoudet. Pelasin tossa just yhden mapin missä oli bastion + reini komppi, niin D.van defence matriksilla vaan ohi suoraan pointille ja jätettiin Rein + bastion sinne chokepointtiin Eichenwaldissa. Samalla tapettiin sitten se backline siitä matkalta. Oli aika helppo voitto.

  Yksi mikä kanssa rasittaa on noin törbjörn mainit jotka pickkaa sen heron joka mappiin. Se hero on ihan ok defencessä ja se voi olla kohtalainen payload mapeissa, mutta jossain anubiksessa attackissa se hero on niin turha. Sitä turrettia saa mihinkään pytyyn noissa 2cp mapeissa. Siinä vaiheessa kun törbällä on aikaa rakentaa sen turretti sinne pointille, niin peli on käytännössä jo voitettu. Siihen asti mennään käytännössä 5vs6.

  Sitten seuraava on junkrat mainit. Sekin hero on ihan hyvä joissain mapeissa defencessä. Esim Hanamurassa, junkratti voi pitää melkein yksin sen ylätasanteen lukossa. Mutta sitten attackissa se on joskus pelin paskin hero. Suurin ongelma noiden jukrattien kanssa on, että ne ei jostain syystä välillä tajua vaihtaa sitä heroa. Ei edes siinä vaiheessa kun vastustajalla on Hanzo, Widow, Winston, pharha, mercy, Ana, d.va. Kenet junkratti tappaa tosta teamista? Varsinkin kun se vie sitten sen yhden dps paikan. Suurin ongelma on, että jos koitat jotenkin edes vihjata, että toi Junkrat pick ei nyt toimi tota kokoonpanoa vastaan, niin eikös sieltä tule jotain, että "shut up" tai harvinaisissa tilanteissa "I have gold medal", koska junkratti on paukuttanut koko pelin shieldejä saamatta niitä koskaan rikki ja muu tiimi koittaa epätoivoisesti dive komppia eikä aloittaa epätoivoista shield sotaa choke pointissa rein, orissa ja symmetraa vastaan.

  Se miksi porukka haluaa tiettyjä heroja noiden tilannekohtaisten herojen sijasta on se, että jotkut herot on hyviä melkein missä tilanteessa vain. Esim defencessä toi on välillä aika tärkeää, koska defence ei voi juosta spawniin vaihtamaan niitä heroja jos tuli valittua paskasti. Esim jos ei ole yhtään pharha counteria defencessä, niin se on vähän voi voi.
   
 9. Jugger

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2007
  Viestejä:
  365
  Puhut kyllä niin täyttä asiaa tässä tekstissä. Täysin samaa mieltä.

  Yksi asia mihin olen viime päivinä törmännyt, että ei oteta mitään flanker heroa tappamaan Mercyä. Eileen oli kolme peliä niin, että vihollistiimin Mercy pystyi kärryämään matsin täysin ja mikään puhe tai pyyntö ei tepsinyt, että voisitteko keskittyä tappamaan ensin sen Mercyn ennen ku vedätte ulticomboja.

  Toinen asia mikä on ihmettänyt minua kun aloitin tämän pelaamisen pc:llä äskettäin ps4 sijasta ja rankki on tällä hetkellä huono 2000 mutta porukka ei tajua ryhmittäytyä defencessä yhtään "oikein". Esim Numbanissa tärkeä olisi ottaa oikea highground haltuun mutta ei millään kukaan halua totella. Kaikki menee alas pointille ja itse yrität pitää ylhäältä hommaa kiinni mutta koko vastustiimi tulee sieltä ja jyrää kaikki matalaksi. Noh 300 pojoa nostanut jo rankkia ja matka jatkuu ylöspäin niin eiköhän ne pelit jossakin kohtaa ala vastaamaan oikeasti omaa tasoa.
   
 10. Janzor

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  1 619
  Bastion-keskustelusta tuli mieleen, kattelin eilen Seagullin streamia. Siellähän veteli 4.4K SR Bastion one trick menemään :) Kyllähän se selvästikin toimii jos sillä pelata osaa. Ja soolona se vielä paukutteli.
   
 11. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  Pelasin nuo tän kauden placementit alta, season 4 loppui 2156:een, olisin varmaan voinut nousta 2500:een (pelkkää bastionia nousun aikana ja lähes voitosta voittoon), mutta tuli kyllästyminen ja pelasin vaan pari peliä ennen takarajaa kuukausien tauon jälkeen ja päädyin tuohon pistemäärään.

  Placementit 5-5 ja droppia 331 pistettä. Vastaavasti viimeisen pelin erään huonon premaden jäsen pelasi season 3:lla 7-3 ja 2450+, season 4 oli jäänyt välistä ja nyt 6-4 ja sai droppia 100 pistettä. Tuossa kohtaa, kun tuota tarkistin tuli kyllä "what the actual fuck" fiilis. Minimit yhdellä kaudella ja seuraavalla 0 peliä ja nyt 6-4 tuloksella pieni droppi ja itsellä "aktiivisena" droppia tuon verran. Noh viime kaudellahan olin vielä alempana ja 8-1-1:llä tuli droppia jotain 200 pistettä.

  Sen huomasin kyllä, että jossain vaiheessa placementtia siellä oli pääasiassa kultaa porukka, mutta premadena raahasivat jotain 25-30 levelin ekan kauden tyyppejä mukana ja/tai low silvereitä ja ne pelit meni heikommin niin niitä tuli monessa pelissä sen jälkeen. Pickitkin oli lähempänä pronssitasoa. Monessa tappiossa porukka pelasi jotain hahmoa joilla lähes 0 kokemus ja pikkailivat ihan mitä sattuu.

  EDIT:
  Niin ja bastion ei tarvitse "tiimiä" millään pronssi/hopea/kulta tasolla puolelleen. Ihan normipickit riittää kunhan jengi ei sitten perseile aivan toiseen äärilaitaan ja pickkaa sellaisia jotka vaatisivat sen tiimin tuen "koska bastion". Ei sitä tietenkään viimeisenä voi pickata, mutta jos alussa otat ja vielä mainitset jotain et oot pelannut sitä ja turha trollailla "tämän pickin takia", niin ei sitä silloin voi sitä vaan ohittaa ajatuksella, että "noh se vaihtaa tai sitten häviän tämän first time X(insert hero):llä". Viime kaudella ainakin matsit helpottui jatkuvasti ja ainoastaan kyllästyminen katkaisi voittoputken. Kultamatseissa ei tarvinnut edes yrittää kantaa 1-2 tyyppiä jotka olisivat halunneet heittää...

  ...MUTTA siitähän tuossa ylempänä olevassa viisastelussa siis lähdetään edelleen, että reconina pääosan ajasta ja kaikki ilmaiset parin sekunnin pätkät käytettävä mahdolliseen sentryyn (kunhan eka on hakeutunut paikalle jossa sen käyttö on järkevää) ja osattava lähteä tuosta pois yhtä nopeasti, kuin sen on iskenyt päällekin. Self heal mahdollistaa helvetin ärsyttävän pelityylin hyökkäyksessä (nurkan takaa esille ja heikointa/low hp turpaan ja takaisin nurkan taakse healaamaan) jos puolustus keskittyy "oikeisiin uhkiin", mutta ei sovi kaikkiin mappeihin. Hyökkäyksessä vahvimmillaan nimenomaan yksin kiertämällä toista kautta ja pakottamalla puolustuksen irrottamaan joku toiselle reitille.

  Tuo siis tuonne roskatasolle (pronssi-kulta). Ylempänä varmaan vielä tarkempaa moden vaihdot, mutta en lähde väittelemään sen tason pelityylistä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.06.2017
 12. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 047
  Ainakin kullassa tulee voittoja mutta platinassa olen jämähtänyt 2600 tasolle. Voitan tyyliin kolme kertaa putkeen ja sitten mystisesti perseraiskataan tyyliin 5 matsii putkeen... Koita siinä sitten nousta. Kokeile säkin päästä eteenpäin, Masteroverwatchista kyllä löytyy pari jamppaa jotka timantilla tai masterilla Bastionilla.Eli toisin sanoen jos Bastion on pro ja osaa hommansa niin tiimi ei menetä mitään mutta usein kyllä Bastionilla pelaavat tapattavat itsensä...

  Mystisesti allekirjoittanut on 70 tunnin Bastionin jälkeen parempi hyökkäyksessä kuin defencessä. En tiedä miksi.

  Omasta mielestäni Bastion ei tarvitse tiimiä ympärilleen (mitä nyt propelaajat menee yhtenä ryhmänä usein eivätkä sooloile eli siinä mielessä pitäisi olla tiimi ympärillään) toki Bastionin kanssa Ana on hyvä (nanoboosti, nukutusnuoli jos genji trollailee ja sniperillaan pitää Pharaohin loitolla. Sitten joku suojatankki. Torbjörn ja Bastion defencessä aika yllättävän hyvä (Bastion suojaa tykkiä kun Torbjörn pitää hyolen ettei genjit trollaile ja tykki käytännössä hyvin estää sniperit ja muut ampumasta kaukaa niin et bastion minigun ei ammu riittävän hyvin damagee)
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2017
 13. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  Joo siellä se on helpompi. Noh tää kausi on jo taputeltu, nousin takaisin kultaan ja sitten yhtäkkiä peli antoi jotain ihan täysin nyyppiä (mekaanikoiltaan ja mitään ei oikein kuullakaan mitä ympärillä tapahtuu) mun puolelle joka peli rajusti vastustajan hyväksi SR:n osalta ja sitten näitä premadeja joissa jotain melkeinpä bronzeja toisena tekemässä pelin täysin turhaksi ja sitten siinä vielä koitti totutella siihen, että systeemi on vastaan ja lopulta tuli tappiota tappion perään ja jopa voitettuja pelejä porukka heitti menemään ja nyt oon menossa alamäkeen ei merkkaa pickit, koska ne vaan ottaa mitä lystää. Taidan päätyä' vielä bronzeen, mutta pelaankin enää vaan mitä haluan, koska niin nuo kaikki muutkin tekee. Kohta -20 tällä kaudella ja bronze lähestyy :D Lähes 500 pistettä jo takapakkia.
   
  Viimeksi muokattu: 27.06.2017
 14. Paladne

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2011
  Viestejä:
  110
  Itsekin tuntuu että noi comppi matsit on sellasia 5 voittoo putkeen ja 5 turpaan. Välissä aina joku "keymatchi" jos sen häviää niin tulee 10 peliä turpaa ja voitolla 10 peliä voittoa putkeen. Joku trendi pooli siellä on taustalla mihin se sua puskee. Toki itsehän siinä pelataan mutta tuntuu välillä pikkasen tuskaisalta. Tuolla 2800 tasoilla on tullut niitäkin hetkiä vastaan että siellä on jotain ~3500 tasoittamassa jotain kahden pelaajan ryhmää ja sit ne pieksee siellä DPS:llä jengiä liukuhihnalta.

  Bastioni on ihan yees ja ihan mielellään pelailee sellasessa ryhmässä.

  itse pitkälti nyt jumissa tuossa 2800 - 3100 tasoilla kaikilla kausilla.
   
 15. pilsneri

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2003
  Viestejä:
  637
  Tämä kausi ollut kyllä hirvein kaikista. Smurffeja nostamassa alempi tasoisia kavereita ylöspäin todella paljon.
  Ja 99% vastapuolella.
  Edit: Eiköhän 700p rank loss ole hyvä syy lopettaa tämä paska.
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2017
 16. mikrobitch

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2010
  Viestejä:
  1 816
  Tähän voisi murotyyliin (lue Janzor tyyliin) vastata git gud. 'Keskity omaan peliin äläkä muiden'.

  Fakta josta täällä ei saa puhua on juurikin mitä kirjoitit, eli kuvailemasi kaltaiset pelaajat. Toisin sanoen MM on henkilökohtainen, mutta siihen ei voi henkilökohtaisesti juurikaan vaikuttaa mikäli tiimiin osuu joku tälläinen tapaus. Järkevää.

  Onneksi tähän on ratkaisuna pelaaminen omassa porukassa, paitsi kaltaiselleni 1krt viikkoon pelaajalle.. :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 29.06.2017
 17. BFWaldo

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2012
  Viestejä:
  1 738
  [sarkasmi]Ei kun pelasit vaan ihan vitun paskasti kun hävisit vaikka tiimissä oli muutaman tunnin pelannut hanzoa sekä torbjörniä joka ei osannu rakentaa turrettia järkevään paikkaan. Olit vain paska!!!![/sarkasmi]

  Näinhän se keskustelu täällä menee oli sitten tiimissä mitä hyvänsä ja vaikka kuinka yrittää sovinnnollisesti muita vaihtaa heroja.
   
 18. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  Tällä kaudella en oo kyllä montaa kertaa paikannut "mitä puuttuu", koska...

  P:n takana pelaajalista näyttää kuitenkin kaikkien top5 ja onhan se "hieman" ärsyttävää, että vaikka 3/6 tykkää pelata listan mukaan hiileriä, mutta just siinä pelissä kaikki haluaa olla genji tai first time mccree puolustuksessa ja sitten oletetaan, että joku muista pelaa niin tankkia, kuin myös sitä hiileriä vaikka jengillä olisi hiilaamisesta 0 kokemus.

  Tankkien kohdalla huomannut saman, mutta tosi usein healerien kohdalla ja 2-3 healer "mainia" pelissä jotka pickkaa sen genji/mccree tai esim torbjörn hyökkäykseen 5min total peliajalla kausilla 1-5. Tuollaisia pelejä porukka heittänyt payload mapeissa useampia. Tokassa erässä joku heittää "minähän en hilaa jos X pelaa Y:tä" ja sitten ne ei osaa pelata sitä niiden first time pikkiäkään ja lopulta kaikki tilttaa ja vaihtelee mukahauskoihin.

  Toinen yleinen tolla tasolla on "mä oon nähnyt youtubesta" luciot jotka menee hyökkäyksen kärkenä ja kuolee ensimmäisenä ja niillehän ei saa huomauttaa sitten laisinkaan. Koita siinä sitten rajallisilla taidoilla tehdä paskasta tilanteesta voitettu matsi.

  Ja viimeisestä 10:stä ekan minuutin payload jyräyksestä varmaan 8 päättynyt "player has left", kun ei saa olla ilkeä ja voittaa. Perään usein tietenkin 2-3/0-3 koth mappi, kun arpa ei saa olla puolella kahta kertaa.

  Niin ja soitan tietty suuta takaisin ja vielä yksi vaihde silmään jos oikein kunnolla urputetaan. Siitä tuli muutamat raportit, mutta pääasiassa mun hanzo pickeistä. Tuloksena vanhalla historialla 6½ kuukauden silence :D . Monessa pelissä 3-4 pelajaan premade käski kaikkia raportoimaan hanzo. Samalla nää sankarit itse toivottelee sairauksia itselle, perheelle tai tapaturmaisia kuolemia yms ilman mitään seuraamuksia ja mun hanzoilut menee yli hyväksytyn rajan.
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2017
 19. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  Reilut 200 peliä meni välissä, mutta onnistuin nousemaan takaisin kultaan vaikka ihan järkyttävää roskaa nuo matsit pahimmillaan. Väliin mahtunut yli 400 pisteen romahdus ja siellä on kyllä jo perusasiatkin ihmisillä hakusessa. Kieltämättä 18 tunnin hanzoilussa on "hieman" provolisää tunneissa, mutta symmetralla, soldierilla ja torbilla paikannut noita (bastion myös aika korkealla). Voittoputkia ei enää oikein saa, kun trolleja osuu lähes joka peliin joko omaan tai vastustajan jengiin ja tuossa kullan rajalla kyllä paskimmat matsit, mutta sama homma varmaan jokaisen tason rajalla. Toiset koittaa kiriä ja toiset koittaa pilata pelejä, kun tultu alaspäin se 500 pistettä.

  Kerran peli viskonut pois ja siitä heti -50 ja pari kertaa lähtenyt itse trollien takia ja siitä tulee kivasti takapakkia kieltämättä. Oudoin tapaus oli, kun lähdin about defeat tekstin aikana ja tuli -45( pitäisi olla 50 leavesta) ja sehän lasketaan vielä leaveksi, kun pitää odotella sinne jonnekin ryhmäkuvaan saakka.

  Ja kyllä sellasta paskaa tulee pelaajien suusta ja sormista, että edelleen nuo mun silencet tuntuu huonolta vitsiltä :D .
   
 20. paskijainen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2015
  Viestejä:
  18
  onko rankedi rikki vaikka kuinka voittaa pelejä niin ei sr nouse
   
 21. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  Paljonko olet alle 50% voitoissa? Myös hahmo ja sillä suoriutuminen suhteessa muihin vaikuttaa. Otat esimerkiksi S76 ja roikut vaan perässä ja et oikein suorita ja pisteet on kehnommat verrattuna keskiverto S76:een. Paremmat pisteet saat hahmolla jolla käyttö vähäisempää ja samat statsit (mahdollisesti) olisi sillä keskiverto hahmo X:n yläpuolella. Pienimmät pisteet itsellä matsista on 5.
   
  Viimeksi muokattu: 20.07.2017
 22. Janzor

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  1 619
  Tuskin on, et vaan pelaa tarpeeksi hyvin / voita tarpeeksi paljon.
   
 23. paskijainen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2015
  Viestejä:
  18
  en tiedä sitä kuinka paljon paremin sitä voi pelata kun melkeempä joku pelissä eniten kultamitaleita
   
 24. vokE

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2008
  Viestejä:
  3 099
  Samapa se montako kultamitalia sulla on jos häviät pelin. :think:
   
 25. paskijainen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2015
  Viestejä:
  18
  olen voitanut enemän peljä kun hävinyt mutta ei se vaan nouse taidan jättää rankedin pelit pelamatta kun se on tollasta paskaa nykyisin
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti