Overwatch

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja nollapiste7, 07.11.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. AceD

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2016
  Viestejä:
  53
  Kuunteleeko porukka omaa musiikkia pelatessa, vaiko pelin musiikit ainoastaan päällä? Itse pelasin varmaan ~200h pelkillä pelin musiikeilla ja vasta viimeisen 40h sisällä olen siirtynyt omien taustamusiikkien käyttöön. Tästä hämmentävänä seurauksena oma suolaisuuteni on vähentynyt aivan silmissä tai hävinnyt kokonaan, jos sattuu tulemaan takkiin tai tiimi ei toimi. Huomionarvoista on myös, että mikään muu peli ei ole itsellä saanut suoloja liikkeelle tähän malliin aikaisemmin, vaikka taustalla on TF2 ja vastaavia pelejä tuhansia tunteja. Muutenkin pelityyli on omien taustamusiikkien johdosta rentoutunut huomattavasti ja omat suoritukset tuntuu tätä nykyä kulkevan paljon paremmin kuin ennen. Tiukassa matsissa kun lyö jonkun ysärihitit tms. kakkalistan soimaan, niin ei voi muuta kuin nauraa, vaikka tulisi takkiin jonkun Will Smithin soidessa taustalla. Suolattomuuden turvin taas on todella helppoa lähteä korjaamaan performanssia jatkossa. En tiedä mitä placeboa tämä on, onko muilla vastaavia kokemuksia?
   
 2. MikaHakK

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  2 665
  Itse ainakin huomaan, etten keskity läheskään tarpeeksi hyvin musiikkien kanssa, koska en kuule ulteja/askelia laisinkaan. Tosin itsellä musiikin kanssa ei suolaa ole, mutta ilman musiikkeja sitäkin enemmän :hammer:
   
 3. Mete

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2008
  Viestejä:
  1 096
  Heh, 300h meni ekaan sextupleen, sitten seuraava melkein heti perään. Tuli myös rankkia tänään mukavasti nostettua, 2910 > 3090. :comp:
   
 4. vokE

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2008
  Viestejä:
  3 113
  Olisi ihan kiva jos olisi mahdollisuus valita mitä mappeja haluaisi pelata. Haluaisin hiukan vaihtelua, sillä tulee pelattua niin pientä määrää samoja mappeja. Valehtelematta en varmaan taas viikkoon ole pelannut yhtäkään koth-mappia, ja juuri niistä nautin kun pääsee Tracerilla pelailemaan hyvillä mielin. :(
   
 5. smaster

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2002
  Viestejä:
  215
  Itse vihaan KOTH -mappeja :D

  Tylsä deathmatch design ja rajoittaa herojen käyttöä entisestään. Mutta joo, lisää sais tulla pelimuotoja. Jonkinnäköinen CTF/köydenveto, jossa voitaisiin hitaasti yrittää varastaa vastapuolelta jotain perunakoria. Tai sitten KOTHIA useammalla capturepointilla, jolloin symmetran teleportistakin voisi olla hyötyä.
   
 6. turhimus

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2007
  Viestejä:
  1 715
  Ei se toimisi jos saisi valita mitä mappia pelaa. Siinä porukka pelaisi vain sitä mappia mikä toimii omalla joukkueella hyvin. Mitä tulee koth-mappeihin, niin omasta puolesta ne voisi likimain poistaa pelistä. Tuntuu ettei mitään muuta pääsekään pelaamaan kuin sitä.
   
 7. vokE

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2008
  Viestejä:
  3 113
  Se, että se muistuttaa TDM:ää, ehkä juuri minua viehättääkin. Jotenkin on aina sellainen tunne, että silloin pystyy yksilönä vaikuttamaan kaikista eniten matsin lopputulokseen. Muuten tykkään Luciota ja Anaa pelata, niin on melkein ihan sama kuinka hyvin niillä vetää, mutta jos depsit ja tankit eivät saa mitään aikaiseksi niin eipä Lucio/Ana yksinään päivää pelasta.

  Tuolla mahdollisuudella valita mitä mappeja haluaisi pelata tarkoitin siis sitä, että kaikkiin mappeihin joutuu silti jonottamaan, mutta pystyisi ikään kuin valitsemaan mitä mappeja suosii.

  BTW Muroon vuodatus auttaa aina, seuraava matsi oli heti KOTH ja pääsi taas tracerilla loistamaan. :comp:
   
 8. Ogram

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2000
  Viestejä:
  957
  Ei saatana. 2000 pisteen raja lähestyy. Miten helvetissä voi saada rankin valumaan 2634 -> 20xx vaikka yrittää tosissaan ja ensimmäiset pari viikkoa oli helvetin tasaista vääntöä tuolla 2500 kieppeillä?
   
 9. riksaa

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2011
  Viestejä:
  302
  Pelaatko jotain tiettyä roolia vai adjustaatko muiden pickien mukaan?
  Noilla rankeilla ei oikein kannata adjustaa, koska esim. healerilla ei tosiaan pysty välttämättä vaikuttamaan tarpeeksi paljoa tiimin menestykseen vaikka haluaisikin.
   
 10. AceD

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2016
  Viestejä:
  53
  Oma kuluva kausi valui samalla lailla kiville kun pelasin yhden lauantain soolona enkä tiimikaverien kanssa: VIRHE. Lähtötilanne 2600+, end result 1980. Viime kaudella pelasin kaikki pelit 50-60 rankeilla. Alamäki alkoi voitto-häviö-voitto-häviö-häviö-häviö-häviö tyyliin platinumilla. Nuo pelit olivat vielä todella hyviä pelejä, vaikka takkiin tulikin.

  Alle 2500 levelillä peleistä tuli täysin paskoja verrattuna aiempaan; porukkaa ei kiinnostanut tiimin rakenne tai tiiminä pelaaminen ollenkaan. Vaikka itse yrität valita ja vaihtaa tilanteen mukaan tiimiin sopivaa puuttuvaa heroa, jengi vetää 4-5 dps + 1heal/tank compin pystyyn väkisin ja sitten heilutaan "me vs. the world" tyylillä ympäri kenttiä. Payloadissa hyökkäys-symmetraa ja turskaa jne. paskaa. Healerit ottaa "no heals for you" asenteen, kun yrität kohteliaasti vihjata, että symmetran pocket healauksen välissä voisi olla tarpeellista välillä katsoa myös muun tiimin tilannetta. Tuntuu, että ketään ei edes kiinnostanut voittaminen, pelit muistuttivat lähinnä quick play harjoittelua verrattuna platinumilla tapahtuviin peleihin. Siitähän se alamäki sitten alkoi.

  Itseä pitää tietenkin myös pitää osasyyllisenä häviöihin, vaikka ihan perushyvää suoritusta tulikin saatua aikaiseksi. Sellaista, millä aiemmin on pärjätty ylemmilläkin tasoilla. Omat mitalit ei kuitenkaan paljoa merkitse, jos lopputuloksena on lisää häviöitä tiimitasolla. Kun nyt edes saisi itsensä täältä syöpäisestä ojasta ylös sen verran, että pääsisi taas pelaamaan (ja kommunikoimaan) kaveriporukalla muutakin, kuin quick playtä...
   
 11. Ogram

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2000
  Viestejä:
  957
  Mercy, Mei, D.Va, tiimin tarpeen mukaan. Pitäis vaan suosiolla unohtaa ne 2-2-2 -huutelijat ja pickata se mikä huvittaa.

  Aika lailla meikäläisen fiilikset, tosin soolona tuli pelattua koko ajan ihan muutamaa matsia lukuunottamatta. Kai se pitää sitten vaan olla rehellinen ja... syyttää hiirtä. Perkeleen XTD, menen ja ostan G502:n.
   
 12. maniac28

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  288
  Huvittavaa kun porukka haluaa jotain 2-2-2 comppia. Toi varmaan on optimi sitten kun porukka on SR4000 tiennoilla ja osaa pelata kaikilla heroilla melkoisen täydellisesti. Sitten jossain Silverissä porukka kopioi tota. Vastaan tulee yksi torbjörn ja kukaan ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä, koska pharah ei nyt mahdu tähän 2-2-2 komppiin :D Ennemin ite haluaisin, että porukka pelaa niitä heroja millä päässyt sille omalle tasolle. Eli heroilla millä osaa pelata eikä lähde testailemaan nyt jotain, koska pitää saada 2-2-2 komppi.

  Parasta on myös kun porukka hajoilee, johonkin aika merkityksettömiin asioihin. Ite olin betassa ja Launchi oli jotain aivan käsittämätöntä... Voitte varmaan kuvitella, että jos tänään olisi launchi ja teillä olisi tuo tän hetken kokemus pelistä ja alkaisitte pelaamaan vähän comppia ensikertalaisten kanssa.. Parhaat facepalmit kyllä sai silloin ja ite repeilin aika huolella kun porukka teki niin idiottimaisia juttuja. En siltikään avautunut kellekkään. Lisäksi kaikki "OMG BAstion OP" ja "Plz nerf Torbjörn..." Oli aika classikoita. Nykymeno on aika pientä siihen verrattuna, joten vähän huvittaa kun porukka nillittää toisilleen jostain pienestä. Joku tekee pienen virheen, niin eikös sieltä joku avaudu heti ja sitten on täysi sota päällä chatissa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2016
 13. mikrobitch

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2010
  Viestejä:
  1 816
  Mulla oikeastaan käynyt täysin samoin. Tuloksena menen komppiin valmiiksi luovuttaneena, instapickaan Torbjörnin ja pelaan vain sillä. Käsittämättömintä tässä on se että ns. 'kun ei yritä, ei voi epäonnistua' asenteen ottamalla näissä alle 2500 peleissä pärjää paremmin kuin tryhardaamalla, koska tiimissä on jokatapuksessa se 1-2 aivokuoliota tai "cyka blyat putin stalin" -tyyppiä jotka ei tee mitään.
  Onneksi vastustajalla on yleensä sama tilanne ja siten niinkin retardpick kuin Torbjörn hyökkäykseen toimii. Tällä tasolla on sellaisia apinoita että tälläisestä pickistä menee pasmat sekaisin eikä osata reagoida.

  Pelailin aikaisemmin lähinnä supportteja mutta totesin että ei kannata.

  Quick Playhin en jaksa mennä koska siellä stackataan vaan samaa heroa. Ei kiitos.
   
 14. turhimus

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2007
  Viestejä:
  1 715
  Ei kai tuo optimi comppi ole sidottu yhtikäs mihinkään rankkiin? Jos sieltä vihu tulee jollain hyvin yleisellä 5 attack hahmoa taktiikalla, niin kyllähän tuo 2-2-2 lanaa sen aivan 100-0 rankeista riippumatta. Kun pelaat tiimissä tiimiä hyödyttävällä hahmolla, voit pelata huomattavasti taitotasoasi alemmalla tasolla ollen edelleen hyödyllisempi joukkueelle.
   
 15. AceD

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2016
  Viestejä:
  53
  Tänään päätin antaa compille uuden mahdollisuuden aiemmista epäonnistumisista huolimatta ja onnistuin kantamaan zenillä kolme peliä 4 kullan statseilla, ainoana voice chatissa puhuvana callouttaajaana voittoon - tuloksena rank taas päälle 2k ja mukaan kaverien peleihin = 5/5.

  Tämä tosiaan toimi, kiitos vinkistä! Korkeamman ja alemman tason peleissä on selkeästi se ero, että tuolla ojassa porukalla on tosiaan hallussa vain tietyt classit joilla ne saa jotain aikaan vs. korkeammalla rankilla, missä porukka pelaa aika hyvin mitä vaan tarvittavia heroja jo, jolloin adjustaaminen on ihan validia. Melko turhaa siis alkaa adjustaamaan alle 2k rankeilla (ellei nyt tosiaan ole jotain 5dps 1tank comppia), vaan pelaa sillä millä osaa parhaiten ja yrittää kantaa tiimiä. Zen toimii todella hyvin, koska sillä on toolkitissä sekä kovaa löylyä, healia, debuffit jotka auttavat tiimiä ja sijoittuminen josta on hyvä huutaa vastustajien liikkeet.

  Trollitiimien (turska, bastion, symmetra jne hyökkäyksessä) tapauksissa kannattaa melkein vain häipyä ja etsiä uusi peli suoraan ilman penaltya, ennen kuin matsi alkaa... Tästä tulee hyvä viikonloppu, älkää luovuttako.
  :kippis:
   
 16. Finnplayer

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  243
  Pitäisi varmaankin joku defense hero opetella, kannattaako Meihin panostaa vielä, kun PTR ilmeisesti tulee ultiin nerffiä?
   
 17. Jusbaum

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2012
  Viestejä:
  225
  Hanzo kannattaa ottaa mainiksi.
   
 18. Mete

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2008
  Viestejä:
  1 096
  Itse en osaa yhtäkään defense heroa niin hyvin että compissa kehtaisi pelailla, eikä ne oikeastaan nykyiseen metaan mahdukaan. Meitä voisi harjoitella.
   
 19. Kapteeni_Kuolio

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2002
  Viestejä:
  4 046
  Kannattaa. PTR:llä tulee nerffiä kaikkiin ulteihin, Mei:lle tulee lisäksi fiksaus että sillä ei saa ultia ladattua tietyillä jutuilla yhtä nopeasti kuin nyt. Mä pystyn välillä tekemään sen blizzardin alle 30sec välein, eli ihan liian usein verrattuna muiden ukkeleiden ultilatauksiin.

  MUTTA Mein ulti saa taas buustia PTR:llä. Lumimyräkän halkasijaa on taas kasvatettu, ja sen lisäksi se "menee päälle" lähes välittömästi. Eli enää ei kerkeä juoksemaan alta pois, se on nyt yhtä nopee kuin reinhartin hammeri-ulti. Nytten live-versiossa siitä blizzun alta ehtii juoksee pois, varsinkin jos lucio vaihtaa speed-buustille. PTR:llä ei, siitä ei kerkee mihinkään ellei satu olemaan ihan blizzun rajalla.

  Tässä unit-lostin video aiheesta:

   
 20. Expertti.

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2015
  Viestejä:
  149
  PTR muutoksista ei kannata innostua liikaa kun blizzard nimenomaan sanoi että rupeevat sekoilemaan ton PTR kanssa kunnolla eikä suurinta osaa muutoksista tulla näkemään livessä
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2016
 21. srsbsns

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2011
  Viestejä:
  468
  Mein ultimate on ihan samanlainen paitsi latautuu hitaammin. Ei tehty mitään radiukselle eikä sen aktivoitumis nopeudelle.
   
 22. maniac28

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  288

  Noh 5 attack hahmon compin nyt jyrää monella muullakin compilla kuin 2-2-2:Sella. Esim 3-1-2 komppi voi olla parempi ja luultavasti 1-3-2 comppi toimii myös. Kyllä se 2-2-2 komppikin voi olla ihan roskaa kuten Genji, Tracer, Reinhardt, D.va, Mercy, Lucio. Missä ainoastaan healerit on reinin kilven takana ja kaikki synergia on kadoksissa. Healereiden healitkaan ei ylety kuin Reiniin. Lisäksi Mercyn ultimatekin menee vähän hukkaan kun porukka kuolee liian hajalleen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2016
 23. knz0

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2010
  Viestejä:
  29
  QP:t pelaan aina musat päällä. Compissa taas on voice chat sen verran aktiivisessa käytössä että musat pitää jättää pois.
   
 24. autonaamio

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2013
  Viestejä:
  888
  Minkä taatta paskat pelaajat pelaa tota competitivea ylipäätään? Menisivät sinne vitun quick playihin pelaamaan paskasti ja paskoja heroja. Ei vittu voi käsittää miten näin monella ihmisellä on ylimääräsiä kromosomeja.
   
 25. maniac28

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  288
  :D:D

  Oiskohan tossa komppissa toi rankki ja MMR sitä varten, että ei tarvitse pelata paljoa paskempien pelaajien kanssa. Eiköhän se competitive ole tarkoitettu kaikille oli taso sitten mikä tahansa ;)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti