Overwatch

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja nollapiste7, 07.11.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. sunbbq

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  114
  Miten tuo 3 healerin ja 3 tankin comppi voi toimia? Joo boostee rein vitun hyvä, mutta ne ei muuten saa ketään tapettua ikinä ja jos win condition joka teamfightissa nano tein niin aika juusto taktiikka. Reini kuolee boostattunakin aika nopeesti jos vaa kaikki focusaa sen heti ja zen ultin aikana se ei tapakkaan ketään
   
 2. Kapteeni_Kuolio

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2002
  Viestejä:
  4 046
  Aika monta videota ja tutoriaalia on tähänkin triidi jo postattu

  *edit*

  Postataan silti. Kuten sanottua, niin Ana lataa ton nanoboostin todella nopeasti. Tässä kompissa on kolme tankkia että Analla ois aina joku low-hp hero jota ampua ja saada ultia. Jos 250hp tai alle herot ois tässä "mukana", niin:

  a) niillä on niin vähän hipareita että on liian hilkulla kuolla
  b) ana ei voi hiilata tehokkaasti flankkereita yms. eli ei voi scopettaa, koska se on todella vammasta ja tehotonta. Parempi että se targetti on lähellä, niin että voi mukavasti lonkalta rämbyttää mousebutton1.

  Joten, tehokkainta anan ultin "kasvattelua" on että ympärillä on kolme tankkia, jotka on aina ottanu vähän damagea.

  Tankeista siis mukana:

  Reino koska paras kohde Nanolle pointtien käppäämiseen tai puolustamiseen.
  Zarya koskas se nyt vaan on tankkien "lucio", myös yksi pelin kovimmista depseistä jos osaa pelata.
  kolmas on joko hogi, winston tai d-va. Useimmiten hogi tai winston. Hogi on hyvä pitämään anan turvassa ja poimimaan varomattomia vihuja, winston taas on hyvä daivaa, heittää kuplaa ja hyvä lataamaan zaryan ultia jos sukeltaa menemään.

  Sitten kompin muut jäsenet:

  Ana koska Nanoboost on naurettavan hyvä, samoin sleep-dart (nollaa tosi monta ultia) sekä hiilikranu (nollaa zenyattan ultin, ihan huikee). Ana on koko 3-3 metan sydän.
  Lucio on pakollinen koska speedboost. Siitä on lysti kaukana kun kohti tulee nanobuustattu reino speedbuusti päällä.
  Kolmas on sitten useimmiten Mercy. Zenyatta ei ole hyvä, koska sen ultin voi Ana nollata hiilikranulla. Jos vihulla on ana, niin zenyatta on vähän meh-meh. Ressiä taas ei voita mikään :)

  Siinä sitä sitten vaan mennään ekaan chokeen, antaa tankkien ottaa damagea ja anan kerätä ulti. Sitten ulti reinoon, charge, zarya heittää kilven reinoon/winstoniin vähän tilanteen mukaan, mercy rytkyttää mukana antaen damagebuffia reinoon/zaryaan, lucio vuorottelee speedbuustin ja healin välillä.

  Tankeistahan reinolla on todella kova damage, ja zaryalla kunhan lataus on yli 50%. Ja tällä kompilla se zaryan lataus on lähempänä 75-100%, varsinkin jos on winston mukana kelle voi heittää kilven kerryttää latausta. Se vaan on elämän tosiasioita että esim. flankkereihin uhratut kilvet harvoin kasvattaa koko potentiaalinsa verran zaryan latausta, kun taas chokessa seisova tankkilauma kasvattaa sitä aina "täysillä", eli useimmiten 50pts tulee latinkia per heitetty kupla.

  Ana liikkuu aina melko lähellä tiimiä, ei käytä scopea ym. Säästää sleepdartin aina vihun nanobuustiin, tai jos vihulla ei anaa niin joko ihan viimeiseen "voi paska" tilanteeseen tai countteroi vihollisen ulteja. Lucio on teamin main-healeri "puskuissa", Ana hiilaa sitä mikä lataa sen nanobuustia parhaiten :)
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2016
 3. sunbbq

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  114
  Ihan sama mitä joku video sanoo, jos koko homma perustuu että tuurilla saadaan gravity pommi ja sitten nano rein tappaa kaikki niin ei tuohon kenenkään pro pelaajan pitäisi consistently hävitä. 1 tempun poni. Tuokaan ei edes takaa voittoa että saavat kaikki gravityyn, ihan helposti voivat shut down reinin ja keinoja vaikka kuinka. Kunhan edes pistävät lucio ultin suojaksi niin tarpeeksi aikaa reagoida. Myöskin ana kannattaa focusaa instana kun näyttää päätään.

  Tuo compo tulee kuolemaan metasta ihan ilman mitään patchejakin kun porukka tajuaa lakata olemasta idiootteja. Tuohon 3tank3healer compoon voi vastata vitun monella tavalla kun taas tuo comp vaatii voittaakseen ihan spesifisti että vihut vitun paskoja
   
 4. turhimus

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2007
  Viestejä:
  1 714
  Missä kohtaa kukaan on sanonut tuon perustuvan tuuriin, tai Zaryan ulttiin?
   
 5. Janzor

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  1 619
  No ilmankos se toimiikin parhaiten pro tasolla, koska vihut vitun paskoja :think:
   
 6. sunbbq

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  114
  No ei ne protkaan täydellisiä oo, ihan pro yasollakin aina joku taku saattaa toimia jonkun aikaa kunnes oppivat pelaamaan sitä vastaa.

  Tuo taku on nytkin jo situational ja countterit löytyy, tippuu out of favor kokonaan jossai vaihees
   
 7. srsbsns

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2011
  Viestejä:
  468
  Vastasit juuri omiin kysymyksiisi. Miksi mikään asia toimii? Eihän Roadhogin hookkeihin pitäisi jäädä kuin paskat pelaajat jne. Sillähän ne pelit ratkeaa; kumpi tiimi tekee enemmän virheitä.

  Siksi sitä kutsutaan metaksi. Meta muuttu sitä mukaan, kun uusia ratkaisuja keksitään tai peli muuttuu patchien myötä. Ana nyt sattuu vain olemaan ihan rikki. Ja tämä tiedettiin jo sen jälkeen, kun Blizzard buffasi lippaan kokoa sekä hiilauksen nopeutta. Oli vain ajan kysymys, kunnes ihmiset oppivat pelaamaan Analla ja sen ympärillä.
   
 8. Kapteeni_Kuolio

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2002
  Viestejä:
  4 046
  Ja PTRllä Ana on jo saanut nerffiä tohon ultin kerryttämiseen. Sehän siinä on eniten rikki, kun ei mikään muukaan classi saa 30sec välein ultattua.
   
 9. mikrobitch

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2010
  Viestejä:
  1 816
 10. Blah

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2011
  Viestejä:
  517
  Jaa, joku konsolijannun parin tapon perusteella Reaper ei vaadi taitoa? Heti alussa yksin joku reiska huitomassa sokeesti sinnetänne ja sillekki reapperi meinaa kuolla... heti perää vihu mäkkäri ulttaa ku reapperi vieres :D
   
 11. srsbsns

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2011
  Viestejä:
  468
  Eipä tuo juuri vaikuta asiaan. Saat sen 5 - 10 sek myöhemmin. Silti nopein defensive-offensive ulti pelissä. Isompi buff on tuo healing grenaden radius.

  Piti lisätä vielä se, että healingista ei pitäisi saada ult chargea ollenkaan. Ihan hullunkurista, että FPS pelissä sinua rangaistaan vastustajan vahingoittamisesta. Tuon ult chargen pitäisi tulla pelkillä defensive/offensive assisteilla ja passiivisella recharge ratella. Aika absurdia höllätä damagea vain sen takia, ettei defensive ultit tule liian nopeasti vastustajille.
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2016
 12. mikrobitch

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2010
  Viestejä:
  1 816
  Orly? Aika kärjistetty video.:D

  Tuommosta se kyllä on pc:lläkin quick playssa.
   
 13. shepherde

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2010
  Viestejä:
  1 516
  En kyllä ymmärrä miten kukaan voi edes pelata fps-pelejä konsolilla :smoke:

  Kieltämättä nyt kun katsoi noita Overwatch Open -pelejä niin Ana oli pääroolissa joka pelissä. Kävi nopeasti tylsäksi ja ennalta-arvattavaksi kun Reaperi teleporttaa johonki ylös ja hyppää sieltä alas blossomin kanssa. En tiedä mikä tuohon Anan boostiin ois oikea nerffi, ottaa siitä se speedboost pois? Ois helpompi countterata, nyt saa olla vastapuolen Ana aika vitun tarkka että saa heitettyä sleepdartin kohdalleen.
   
 14. sunbbq

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  114
  Tai sitten annetaan metan kehittyä. Aina heti pitää nerffata kaikki paskaksi kun ei osata pelata.
   
 15. srsbsns

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2011
  Viestejä:
  468
  Heitäs parit vinkit meille miten pelata tuota vastaan.

  Heitä samalla pro pelaajille vinkit myöskin, sillä alkaa olemaan aika tylsää katsottavaa. Melkein menee samaan kastiin 2 x Lucio-Winston-Tracer meta.
   
 16. sunbbq

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  114
  Bastion tracer
   
 17. Enforcer

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2007
  Viestejä:
  400
  Eikö se Misfits juuri voittanu tämän 3 tankin compon EnvyUS ja NiP vastaan? En ny jaksa varmistaa vodista mutta aamulla kun kattelin finaalia muistelen et EnvyUS pelasi useessa mapissa 3 tankilla ainakin jossain vaiheessa Mistfits ei kertaakaan pelasi normi 2 tankkia + reaper teurastamaan Envyn tankit.

  Lucio myös laittaa speedboostin päälle ei se Reaper ulti päällä vedä kun pikajuna pelkällä Anan ultilla.
   
 18. GdSpd

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2007
  Viestejä:
  698
  Reaper+ana combollahan ne sen voitti
   
 19. sunbbq

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  114
  Reaperikin vähän, että miten voi ns maailmanluokan pelaajat joutua reapperin yllättämäksi noin. Luulisi enemmän tilannetajua olevan ja reaktionopeutta.
   
 20. srsbsns

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2011
  Viestejä:
  468
  Ana-Reaper-Mei tosiaan se paras countteri. Toinen vaihtoehto on ottaa mirror matchup ja pelata se paremmin.

  Taisivat yhden KotH mapin voittaa 2-2-2 lineupilla.

  Rölli vähän haisee.
   
 21. sunbbq

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  114
  Pro pelaajiahan ei voi kritisoida ikinä. Pitää näköjään itse vetää ladderin ykköseksi ja tulla huomatuksi ja sitten näyttää kaikille miten päin vittua tätä videopeliä pelattu tähän asti
   
 22. Kapteeni_Kuolio

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2002
  Viestejä:
  4 046
  *Edit*

  (alkudisclaimeri) tossa parin edellisen viestin toimesta sivuttiin pro-pelaajien tapahtumia, ja ajattelin tehdä tämmöisen koosteen nyt myös ns. "alaan vihkiytymättömille", sain itse katottua ton pläjäyksen vasta nyt koska viikonloppuna oli vähän turhan kiire e-sportin seuraamiseen (/alkudisclaimeri)

  Olipahan jännä matsi katella, livenä ei ehtiny mutta jälkeenpäin nauhalta lie ihan yhtä makiata. Eli envyus vs. misfits, blizzard e-league overwatch openin finaali ja 300 000$ potti jaossa.

  Envys on tommottinen "jättitiimi", parhaaksi rankattu OW-pro jengi. Misfits taas on mustaheponen, tuli mukaan rytinällä jatkopeleihin parin alkusarjan tappion jälkeen, kun näytti jo siltä että ne tipahtaa. Kunnon daavid vs. goljat asetelma siis, lisäväriä antaa vielä toi envysin jengissä pelaava suomalainen Taimou.

  Hyvä peli ja tiukkaa settiä, kannattaa kattoa:

  https://www.twitch.tv/overwatchopen/v/92392445 (mappi1)
  https://www.twitch.tv/overwatchopen/v/92392793 (mappi2)
  https://www.twitch.tv/overwatchopen/v/92393282 (mappi3)
  https://www.twitch.tv/overwatchopen/v/92393746 (mappi4)

  Ja murobbs ei anna upottaa twitchiä, nice :)
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2016
 23. Tukkeuma

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2004
  Viestejä:
  1 020
  Ei hitto tämä ranking -systeemi tässä pelissä on aika armoton. Aloitin suunnilleen tasolta 2400 ja nyt tippunut jo 1750 pisteeseen, vaikka oma pelaaminen tuntuukin sujuvan ihan hyvin :rolleyes: Miten tästä nyt enää pääsee nousemaan kun joutuu pelaamaan 1700-1800 tason kavereiden kanssa ja ne tuntuu olevan ihan kujalla mitä pitäisi olla tekemässä :D
   
 24. Roth

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2016
  Viestejä:
  128
  Nautit nyt vaan siitä, että kultamitalien kimallus täyttää ruudun :)
   
 25. -
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 22.03.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti