Outo antennirasia

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja jus_69, 27.10.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jus_69

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2014
  Viestejä:
  13
  Tällä vuosituhannella rakennettu kerrostalo käsittääkseni kaapeli-TV:n äärellä, ongelmia löytää kaikkia peruskanavia mitä kuuluisi löytyä. Tai jos löytyy, niin näkyy heikosti. Kokeiltu jo halvalla parin euron antennijohdolla ja kalliilla parin kymmenen euron johdolla rasian ja TV:n välillä. TV ei ole uusi, mutta edellisessä osoitteessa antennitaloudessa toimi DVB/T ihan OK.

  Varsinainen ihmetyksen aihe: antennirasia seinässä on TV-antenniliitännän kohdalta pelkkä tappi, puuttuu siis se ulompi kehä, joka maadottaisi antennijohdon liittimen ulomman kehän.

  Kaikissa kuvahaulla löytämissäni antennirasioissa näkyy tapin lisäksi se ulompi kehä.

  Onko tämä rasiastandardi jokin ihan erikoinen, vai onko vaan rikki?

  Kuva: https://aijaa.com/pHBSst
   
 2. Tiihokatti

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  3 580
 3. jus_69

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2014
  Viestejä:
  13
  Ei ole antennirasian hinnasta kiinni, eikä siitä etten itse osaisi rasiaa vaihtaa. Arvelen, että antenniverkko kuuluu kiinteistöön, eikä varsinkaan vuokrakämpässä noita parane lähteä itse ropaamaan. Haluaisin vaan varmistusta voiko rasian mitenkään kuulua näyttää noin omituiselta.

  Ei ole käytössä digiboksia, TV:ssä on itsessään DVB/T- ja DVB/C-viritin. Niistä kanavista, jotka suostuvat löytymään, osa näkyy HD:na ihan hyvin.
   
 4. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 695
  Rikkinäinen, kuvasta arvaillen se kehä/rinkula murtunutpois.
  Uuden hintaluokka oikea, mutta pitäs siihen oikeanlainen valita, ja siitä sopivan laadukas (Biltema ei ihan ykkös tuotemerkki), ja lisäksi asentaa riittävän laadukkaasti.
  2000 luvulla rakennetunt talon verkko ehkä sellainen ettei omalla söhläämisellä saa sellaista haittaa kuin jossain vanhemassa.
  Samaa mieltä, aika kiirepaniikki saa olla ja harrastuneisuuttea lisäksi että noihin haluaa koskea, ja senkin jälkeen taloyhtiö korkaamaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti