Ota rahat ja juokse (MTV).

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Helppoheikkinen, 02.09.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 272
  Tuokin lienee kiellettyä säännöissä. Kaikkiin pitää vastata järkevästi. Ei saa vastata "liian" mahdottomia tyyliin "käytiin kuussa ja jätettiin salkku sinne". Eli "en kommentoi" on sama kuin vaikeneminen.
   
 2. nook1e

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2003
  Viestejä:
  795
  En ole ihan varma voiko noin sääntöjen mukaan vastata. Kyllä aika tiukat rajoitukset tuossa kilpailijoilla on, koska kaikkihan ajaisi hevon kuuseen, juoksee 5 km johonkin suuntaan, piilottaisi laukun ja sitten vaan kaikkiin kysymyksiin en kommentoi. Ei sitä laukkua löytäisi kuin todella hyvällä tuurilla.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2018
 3. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 272
  Kolmannessa jaksossakin pelattiin rehellistä peliä eikä salkkua löydetty mättääseen kaivettuna. Siinä oli kisaaja oikein edellisinä päivinä käynyt kartoittamassa piilopaikkoja maastokätkölle. On selvää että tällöin varmaan keksii semmoisen paikan mistä ei löydetä. Muutenkin tämmöiset Itä-Helsingin metsät ja maastot on aika haastavia. Siellä voit tehdä vaikka 4-5 jotain 5-10 min stoppia jotka kaikki on potentiaalisia kätköjä. Kaikki kaupunkialueella piilotetut melkein löydetään aina. Niissä muutenkin varmaan iskee paniikki ja salkku on sitten jossain roskalavalla näkyvällä paikalla.

  Tuossakin nainen puhui jotain "meillä on se sata metriä" eli oisko 100m autosta sallittu. Jossain ryteikössä 100m säde on aikaa vievä haravoida. Kaupungin keskustassa missä on paljon rakennuksia 100m ei ole paljonkaan. Lisäksi kaupungissa on vielä se että tuo auto ja operaatio kerää silminnäköjöitä joilta voi kysellä oliko salkku vielä missäkin vaiheessa mukana. Sittenhän se on helppo rajata jos tietää tunnin aikajanalta sen pätkän missä piilotus on tapahtunut.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2018
 4. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  968
  Viimeisimmässä jaksossa vahvistui epäillyt sallitusta etäisyydesta auton sijaintiin nähden, etsivät puhuivat 100 metristä Viikon kallioilla ollessaan.
  Selittää kaikki toimet koska muutenhan kaikki ajaisi keskuspuiston läheisyyteen josta 15-20 min täyttä juoksua pitkin verkostoa ja salkku jonnekkin kannon juureen piiloon.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2018
 5. molby

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2014
  Viestejä:
  27
  Kukaan pari ei ole vienyt etsiviä täysin pihalle.
  Se olisi hyvinkin helppoa koska lyhyitä pysähdyksiä ei tutkita.
  Esim kun olet kääntymässä jossakin risteyksessä ja joudut odottamaan minuutin vastaantulijoiden vuoksi että pääset kääntymään, sitä ei pysähdykseksi noteerata ja tutkita millään tavalla.
  Etsivät eivät tiedä onko risteyksessä ollut ruuhkaa vai ei. Auto pysähdyksiin keskellä risteystä ja minuutissa kerkeää hyvin autosta ulos ja piilottamaan sen tien viereen. Sitten 4-5 5 min. todellista pysähdystä missä sen voisi kuvitella oikein piilotettavan.
  Ja etsivät eivät noteeraisi lainkaan tätä 1 minuutin stoppia.
   
 6. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 272
  Minuutissa ei ehdi kovin kummoista kätköä kaupungissa tekemään. Toisaalta liikennesääntöjä ei saa rikkoa sääntöjen mukaan pysäyttämällä risteykseen parkkiin. Risteyksissä on usein autoja ja ihmisiä. Salkku jää ehkä näkyville jos vain 1 min aikaa. Molempien varmaan oltava mukana kun salkku kätketään eli auto pitäisi jättää tyhjäksi. Joku näkee piilotuksen tai muuten vaan joku ohikulkija näkee ottaa ja vie salkun vaikka löytötavaratoimistoon. Rahaahan siinä ei ole mutta mitä käy jos salkku ei ole löydettävissä. Sääntöjen mukaan kisaajat häviää ehkä automaattisesti. He ei varmaan voi ottaa riskiä sääntörikkomuksesta jolloin eivät ehkä saa palkintoa muutenkaan.

  Me ei tiedetä kaikkia ehtoja. Ehkä jossain haluatko miljonääriksikin on kielletty kaveria jolle soitetaan googlaamasta tai muuten sopimusrikkomuksen takia eivät maksa miljoonaa. Aika iso riski.
   
 7. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 272
  Oli tuossa uusimmassa jaksossa uskomattoman idiootteja ne kaksi naista. Ensin ajettiin suoraa päätä puoli tuntia kinastellen mistä käännytään vasemmalle ja mistä suoraan. Sitten salkku näkyville piiloon jonnekin sillan alle. Sitten suurin piirtein tehdään toinen pysähdys ja keksitään että "kerrotaan että se on täällä". Jalassa jotkut flip flopit ja esitetään tarinaa että salkku on jossain ryteikössä. Löysivät varmaan salkun minuuteissa ja sitten tunnin jakson ajan näön vuoksi tökittiin jotain puskia ja tapettiin aikaan. Samalla näyteltiin vuorosanoja tyyliin "on ne hyvän piilon keksineet" jotta katsojille tulisi muka yllätyksenä että salkku löytyikin.

  Muutenkin kokenut etsivä varmaan tajuaa että se mitä paikkaa heille tarjotaan ei ole se missä salkku oikeasti on ja päinvastoin jos ollaan hiljaa ja vältellään jotain pysähdystä niin siellä se yleensä on. Eikö kukaan pari osaa peliteoriaa tms? Keksisivät tarinan jossa ollaan hiljaa jostain hämäyspaikasta ja kerrotaan avoimesti että salkku on siellä suunnala missä onkin niin edes vähän alusta hämäis etsiviä.

  Toki tuossa joutuivat käähtymään takaisinkin yhdeltä paikalta kun parkkipaikka oli täynnä eli säännöissä todellakin on että autoa ei saa pysäyttää eikä siitä poistua laittomalla paikalla. Se sulkee risteykset pois ja ehkä jotain maastokätköjä jos on oletettavaa että auto jäisi laittomalle maastopaikalle. Eli pian ainoa vaihtoehto on joku yleisen ulkoilualueen parkkis ja siitä 100m eli ei kovin ihmeellistä kätköä näillä jatkuvilla rajoitteilla pysty luomaan.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2018
 8. molby

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2014
  Viestejä:
  27
  Kyllä aikamoisia uuvatteja nuo kilpailijat, kukaan pari ei ole saanut etsiviä täysin pihalle kätköpaikasta.
  Se olisi hyvinkin helppoa, lyhyitä pysähdyksiä ei tutkita.
  Auton saa pysäköidä alueelle missä on tilaa eikä ole pysäköinti rajoituksia.
  Eli sopii tapaamisen johonkin metsäiselle tielle tutun kanssa joka antaa rekvisiittaa, jätesäkin, köyden yms,
  Eli siinä kuluu noin 2 minuuttia, auto pysähdyksiin ja saman tien metsään ja salkku kätköön ja sillä välin tuttu heittää tavarat auton takapenkille, lujaa metsästä ja autonrattiin ja menoksi. Sitten tekee 3-4 pitempää 5-6 minuutin hämy pysähdystä. Puolet saaduista tavaroista esim köyden hävittää jonnekin hämäykseksi ja puolet jättää autoon todisteeksi että on tavannut jonkun ja saanut kamat.
  Sen pysähdyksen missä tapaa tutun ja saa kamat selittää pikaiseksi tapaamiseski ja sitä ei tutkita mitenkään.
   
 9. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  968
  2 viimeistä salkku löydettiin tuolla poissulkevalla metodilla, vain pari mahdollista kätköpaikkaa ja joista toinen saatiin poissuljettua hyvin nopeasti. Nyt melkein 2 kautta ohjelmaa katsoneena on helppoa kertoa sohvaperunana kuinka tulisi toimia mutta näillä uusimmilla kilpailijoilla lähtökohta on olleet toiset. Vallitseva virhe on ollut "että kun meilä on vielä aikaa niin tehdään vielä yksi nopea stoppi" vaikka tämä nimenomaisesti poissulkee 2 viimeistä stoppia koska ne on olleet niin lyhyet. Mieluummin paikallaan 10 minuuttia tekemättä mitään ja keksien tarinaa kuulustelujen tueksi.
   
 10. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 272
  Muutenkin kilpailijat jäävät kiinni näistä "oliko salkku vielä mukana"-kysymyksistä. Eivät osaa vissiin valehdella lainkaan uskottavasti. Usea stoppi on hyödytön jos monet niistä on mahdottomia kätköön. Kukaan ei ainakaan vielä uskaltanut jättää piilotusta loppuun. Tutkijat tietävät mitkä stopit on vain hämäystä. Tärkeää tuntuu lopuksi olevan ostaa oluet marketista. Muutenkin kisaajat pitävät tutkijoita uskomattoman tyhminä. Kastelevat vaatteitaan tai laittavat oksia hiuksiin luulleen että se hämää että salkku on rannassa tai risukossa.

  Tärkeintä ohjelmassa on varmaan ne sormenjäljet ja valokuvat.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2018
 11. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 235
  Joo mä olen kanssa ihmetellyt näitä. 1 stoppi kestää 8min seuraavat valestopit 30sec -1min.. Tosi vaikea miettiä missä salkku on.

  1 hyvä strategia voisi olla kellon kanssa tehdyt stopit esim 8kpl * 6min. Tyyliin aina metsäpalstan kohdalle parkkiin.
  Pitäisi myös olla sovittu kuulusteluihin aina vakiovastaukset. Jos kysytään mihin käännyitte toinen sanoo vasen toinen aina oikea.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2018
 12. markku69

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2005
  Viestejä:
  1 182
  Säännöt on niin tiukat, että se salkku löytyy niin monta kertaa, kun käsikirjoitettaessa on päätetty. Muuten jokainen kilpailija voittaisi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti