Ota rahat ja juokse (MTV).

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Helppoheikkinen, 02.09.2016.

 1. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 194
  Tuokin lienee kiellettyä säännöissä. Kaikkiin pitää vastata järkevästi. Ei saa vastata "liian" mahdottomia tyyliin "käytiin kuussa ja jätettiin salkku sinne". Eli "en kommentoi" on sama kuin vaikeneminen.
   
 2. nook1e

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2003
  Viestejä:
  795
  En ole ihan varma voiko noin sääntöjen mukaan vastata. Kyllä aika tiukat rajoitukset tuossa kilpailijoilla on, koska kaikkihan ajaisi hevon kuuseen, juoksee 5 km johonkin suuntaan, piilottaisi laukun ja sitten vaan kaikkiin kysymyksiin en kommentoi. Ei sitä laukkua löytäisi kuin todella hyvällä tuurilla.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2018
 3. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 194
  Kolmannessa jaksossakin pelattiin rehellistä peliä eikä salkkua löydetty mättääseen kaivettuna. Siinä oli kisaaja oikein edellisinä päivinä käynyt kartoittamassa piilopaikkoja maastokätkölle. On selvää että tällöin varmaan keksii semmoisen paikan mistä ei löydetä. Muutenkin tämmöiset Itä-Helsingin metsät ja maastot on aika haastavia. Siellä voit tehdä vaikka 4-5 jotain 5-10 min stoppia jotka kaikki on potentiaalisia kätköjä. Kaikki kaupunkialueella piilotetut melkein löydetään aina. Niissä muutenkin varmaan iskee paniikki ja salkku on sitten jossain roskalavalla näkyvällä paikalla.

  Tuossakin nainen puhui jotain "meillä on se sata metriä" eli oisko 100m autosta sallittu. Jossain ryteikössä 100m säde on aikaa vievä haravoida. Kaupungin keskustassa missä on paljon rakennuksia 100m ei ole paljonkaan. Lisäksi kaupungissa on vielä se että tuo auto ja operaatio kerää silminnäköjöitä joilta voi kysellä oliko salkku vielä missäkin vaiheessa mukana. Sittenhän se on helppo rajata jos tietää tunnin aikajanalta sen pätkän missä piilotus on tapahtunut.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2018
 4. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  924
  Viimeisimmässä jaksossa vahvistui epäillyt sallitusta etäisyydesta auton sijaintiin nähden, etsivät puhuivat 100 metristä Viikon kallioilla ollessaan.
  Selittää kaikki toimet koska muutenhan kaikki ajaisi keskuspuiston läheisyyteen josta 15-20 min täyttä juoksua pitkin verkostoa ja salkku jonnekkin kannon juureen piiloon.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti