Ota rahat ja juokse (MTV).

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Helppoheikkinen, 02.09.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. markku69

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2005
  Viestejä:
  1 196
  Mitä varten kaikki soittelee tai tapailee kaikkia random-tyyppejä, jolla ei ole mitään merkitystä salkun piilottamisen kannalta, mutta suurta hyötyä tutkijoille, jotka saavat näiltä tavatuilta aina nyhdettyä jotain tietoa. Ja kun ei nuo kilpailijatkaan kuitenkaan osaa valehdella miksi on soitettu ja kenelle ja miksi on tavattu ja ketä. Kuulustelutilanteetkin olisivat kilpailijoille helpompia, kun tutkijat ei pysty hiillostamaan noilla puheluilla ja tapaamisilla.

  Jokainen puhelu, viesti ja tavattu henkilö on tutkijoille yksi johtolanka enemmän, joten ne puhelimet kannattaisi pitää taskussa ja jättää ne turhat tapaamiset tekemättä, vaikka nuo kilpailijat kuvittelevat tietenkin puheluilla ja tapaamisilla hämäävän tutkijoita, mutta todellisuudessa jokainen puhelu ja tavattu henkilö vain auttaa tutkijoita. Siinähän tenttaisivat kenelle on soiteltu ja ketä on tavattu ja missä, kun kenellekään ei ole soiteltu eikä ketään tavattu. "Me ei sitten oo käyty täällä", ja "Jos joku kysyy, niin sä et sit oo nähny meitä etkä tiedä mitään" ei hirveästi vakuuta, kun aina nuo tavatut henkilöt paljastaa tutkijoille kaiken :D
   
 2. Enforcer

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2007
  Viestejä:
  400
  Outoo et salkun sai jättää kaverin kämppään. Jos yksin asuu niin kävis heittää himaan sen ja avaimet kaverille talteen :D
   
 3. akselic Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2016
  Viestejä:
  234
  Ihan kiva kuitenkin että saivat pitää noi rahat. Vähän alko jo ohjelman kohdalla usko loppumaan kesken että näinköhän noi helpotukset tutkijoita kohtaan varmistaa ettei kukaan saa masseja.
   
 4. Duke Nukum Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  572
  Ihme, että tuollainen on sallittua ohjelmassa. Kun tuo ei nyt oikea kotietsintä ole niin nuo eivät todellakaan ala purkamaan mitään kalusteita. Olisi noloa jos alkaisivat hajoittamaan jonkun asuntoa eli sinällään aika pomminvarma piilo.
  Onko noiden pakko pitää tuo käsirauta kiinni niin kauan kunnes ollaan piilopaikalla kun kukaan ei tunnu ottavan sitä heti autossa pois? Ja muutenkin taitaa tapahtua aika paljon mitä meille ei kerrota. Esim. henkilöillä on aina käsirautojen avaimet vaikkei sitä heille koskaan luovuteta. Ja kameramies on mystisesti aina paikalla odottamassa kun kisailijat päättävät parkkeerata jonnekkin.
   
 5. jkaart

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2006
  Viestejä:
  4 833
  Kaverin asuntoon ne piilotti siinä amerikkalaisessa versiossakin (ainakin) yhessä jaksossa. Tosin toinen kiiniotetuista paljasti missä salkku on.
  On muuten kuulustelut aika paljon kovempia tuolla amerikassa mitä tässä.
  Tosin summakin tais olla 100000$ kymppitonnin sijasta...
   
 6. Duke Nukum Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  572
  Mikäs tämän jenkkiversion nimi on? En tiennytkään, että tämä(kin) formaatti on sieltä lähtöisin.
   
 7. jkaart

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2006
  Viestejä:
  4 833
  Take the Money and Run
   
 8. Sotnikka

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2014
  Viestejä:
  156
  Säännöissä sanotaan: "11. Salkkua ei saa piilottaa mihinkään lukolliseen lokeroon tai varastotilaan."

  Silti nuo etsivät kävivät ihan verkkokellarinkin katsastamassa. :think:
   
 9. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Säännöissä sanottiin, että se pitää olla paikassa, jonne tutkijoilla on pääsy. Tässä tapauksessa lukko ei ole este, koska asunnon omistajan (Henna) kautta sinne oli pääsy, kuten varastotilaankin.

  Tämä Henna Ilmonen on muuten ollut mukana useammassakin TV-ohjelmassa (mm. Unelmakämppä) ja näyttääpä olevan myös jonkin tason näyttelijä, kun hän esiintyy mm. siinä asuntovälitysmainoksessa, jossa pariskunta saa lapsen ollessaan asuntoa katsomassa. Pienet ovat piirit, kun nämä samat ihmiset tulevat vastaan vähän joka paikassa.

  5 jaksoa takana ja tämä oli jo toinen kerta kun rahat jäivät kilpailijoille.

  Kyseessä on tv-sarja. Yllättäen tapahtumat eivät mene ihan niin kuin ruudussa näkyy. Varmasti siellä otetaan eri tilanteita uusiksi useampaankin otteeseen. Siinä isä ja tytär -jaksossakin kameramies oli valmiina autokorjaamon sisällä, jonne kilpailijat juoksivat mukamas ensimmäistä kertaa ja huusivat teennäisesti jo ovelta, että "voidaanko hei piilottaa tää salkku jonnekin".
   
 10. Duke Nukum Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  572
  Eihän tuossa nyt ole mitään järkeä. Jos tässä piilottajille on annettu tunti aikaa niin eihän se nyt toimi, että kameramies häiritsee. "Hei pysähyttekö tonne? Päästäkää mut eka sinne, ajakaa tonne parinsadan metrin päähän ja tulkaa sit takasin. Hei nyt meni otos huonosti, otetaan tää uusiksi." Mieti paljon tuohon menee aikaa. Vai onko niillä oikesti aikaa tunti + kameramiehen sekoilut?

  Tuollainen touhu kyllä rikkoo täysin illuusion realistisuudesta mutta tosi-tv on tosi-tv:tä.
   
 11. Duke Nukum Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  572
  Löytyykö tuosta yhtä jaksoa mistään? En onnistunut löytämään yhtään mistään.
   
 12. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Voihan se olla, että aikakelloa pätkitään sitä mukaa kun aikaa menee extrana näihin sekoiluihin, tai sitten niitä kuvataan jälkikäteen lavastettuina. Tuskin kuitenkaan tulee suurena yllätyksenä kenelläkään, että tosi-tv:llä on oikeasti aika olemattoman vähän tekemistä todellisuuden kanssa.
   
 13. ÖyWöy

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2014
  Viestejä:
  80
  Tämä viimeisin oli kyllä kilpailijoilta paras suoritus. Kävivät useissa hyvissä piilopaikoissa ja niin ettei silminnäkijöitä ollut. Tutkijoiden mahdoton päätellä missä vaiheessa salkku on piilotettu.
  Juoni olisi ollut täydellinen, kun olisivat vielä sopineet, että jossain vaiheessa "myönnetään", että valehdeltiin ja ei siellä Hennan luona käytykään, yritettiin vain hämätä. Pihalla käytiin parkissa vaan.
  Edellisten jaksojen huoltoasema/korjaamo sekoilut vaan helpottaa etsintöjä todella paljon kun voi videolta katsoa oliko salkku vielä mukana.
   
 14. jkaart

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2006
  Viestejä:
  4 833
  Ite löysin neljännen jakson. Tosin sekin oli aika kovan googletuksen takana...
  Amazonista koko kausi näkyis maksua vastaan amerikkalaisille.
   
 15. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Tuttu naama, kun googletin. Oliko niin, että Ilmonen oli jossain 2000-luvun alun tositv-ohjelmassa Timo Ilmosen kanssa pariskuntana, joka taas pyörittää Leather Heaveniä. (Tällä viikolla siitäkin nousi pieni somekohu, kun laukoi hieman homovastaisia kommentteja firman sivuilla.) Tämä Timo taas on nyt siinä varastohuutokauppa-ohjelmassa. Pienet on piirit Suomessa.

  edit: Wikipedian mukaan kyse oli juurikin siitä Unelmakämpästä.
   
 16. Suffeli

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2000
  Viestejä:
  312
  Katoin kanssa että ompa henna tutun näköinen jostain. En vain keksinyt mistä.

  Piti ihan googlettaa sen varasto-ohjelma firman soppari että saako suomessaki tuosta vaan mennä vetäsee lukot auki ja myydä toisen kamat tuosta vaan. mutta kyllä.
   
 17. Duke Nukum Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  572
  Heitä vähän vinkkiä jos muistat. Oliko streamina jossain sivulla?
   
 18. jkaart

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2006
  Viestejä:
  4 833
  Googleen take the money and run s01e04 ja ekassa hakutuloksessa toimiva linkki tiedosto hostiin... ;)
  Löytänet varmaan tolla ohjeella?

  Suoraa linkkiä en viitsi antaa, kun kuitenkin bannit napsahtaa muroon. :smoke:

  Edit: ja siis oikealla hakusanallahan toi on helppo löytää, mutta alkujaan kun etti ekaa jaksoa tosta niin ei löytyny, kun pelkkiä rikkinäisiä linkkejä sekä toi yks toimiva tohon neljänteen jaksoon..
   
 19. Duke Nukum Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  572
  Sieltähän se löytyi, kiitokset! Itse löysin vain torrentteja joilla ei ollut enää jakajia.
   
 20. Duke Nukum Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  572
  Ei vittu, tuo jenkkiversio meinasi olla jo liikaa. Pitikin tuossa jaksossa minkä katsoin olla juuri lihava homopari kilpailijoina. Ei siinä, että minulla olisi mitään homoja vastaan mutta pitääkö niiden käyttäytyä noin vitun homosti. En viitsi spoilata mitä tuossa tapahtui mutta :confused::rolleyes::D

  Kaiken huippu oli kun kuulustelijat kävivät varastamassa sen hammasharjan ja tahnan :D
   
 21. be aggressive

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2006
  Viestejä:
  981
  Ihan mielenkiinnosta kokeilin ja googlaamalla "Take the money and run s01e01 stream" löytyi ainakin ensimmäinen; olisiko ollut google.fin toisen sivun ensimmäinen tulos. En jaksa alkaa googlaamaan muita.
   
 22. kuikelo

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2016
  Viestejä:
  1
  Alkuperäinen ohjelma jäi yhteen tuotantokauteen (ainakin toistaiseksi) ja syyn kyllä ymmärtää. Ohjelmaa on täysin mahdotonta toteuttaa järkevästi. Jotta salkun piilotus voidaan näyttää TV:ssä se pitää kuvata ja tämä taas ei ole mahdollista jos kilpailijat eivät kerro suunnitelmiaan etukäteen ja/tai kelloa pysäytetä siksi aikaa että kuvaaja ehtii pysähdyspaikalle ensin.

  Toinen ongelma on se, että miten kílpailijat voivat luottaa pelin olevan rehellistä, kun tuotantoyhtiö voi täysin vapaasti paljastaa kätkön etsiville ja näin rajoittaa sitä moniko kilpailija rahat voittaa?

  Myös katsojan kannalta homma mene hyvin epäuskottavaksi, kun kaikki tähän mennessä löytyneet salkut ovat löytyneet juuri viime hetkellä. Eniten katsojaa kuitenkin aliarvostetaan siinä, ettei ohjelmassa kerrota sen sääntöjä kunnolla. Ohjelmassa ei näytetä edes niitä sääntöjä, jotka ovat maikkarin sivuilla nähtävissä ja nekin säännöt ovat todella epämääräiset ja tulkinnan varaiset. Esim. se sääntö, että kuulustelijan kysymyksiin pitää aina vastata ei kiellä antamasta vastausta "huomenna voi sataa" jokaiseen kysymykseen. Jos pitääkin oikeasti antaa "järkevä" vastaus, niin miksi tätä ei mainita säännöissä? Ja toisaalta kuka määrittelee mikä on _tarpeeksi_ järkevä vastaus? Jos kilpailija väittää jotain, joka hyvin ilmeisesti on valhetta, mutta joka teoriassa voisi olla mahdollista, niin silloin väite ei ole järjetön ja se pitäisi hyväksyä. Tällaisia vastauksia voi keksiä loputtomasti ja kilpailijaa ei kielletä esim. miettimästä 3 min ennen joka ikistä vastaustaan, vaikka kysyttäisiin vain omaa nimeä.

  Miksi kilpailijoille pitää laittaa käsiraudat pidätyksessä? Onko se jotenkin paljon dramaattisempaa ja tekee ohjelmasta katsojalle ihan super jännittävän? Oikeasti se on vain spedeilyä, koska kilpailijat eivät ole pidätettyjä eikä pidättäjien tarvitse pelätä heidän karkaavan tai käyttävän väkivaltaa. Entäs se, kun joka jakson alussa todetaan että ohjelmassa ei noudateta Suomen poliisilakia? No ei tietenkään noudateta, koska tuo laki käsittelee vain poliisien toimintaa virantoimituksessa ja yksikään noista neljästä vastapuolen edustajasta ei ole ohjelman tekoaikana virantoimituksessa oleva poliisi. Onko taas joku neropatti ajatellut, että kun mainitaan sana "poliisilaki" niin se tekee katsojaan kovan säväyksen? Ja miksi se typerä juontaja sanoo joka kerran, että "...olette lähteneet mukaan vaaralliseen peliin". Suurin vaara pelissä on varmaan se, että pakoautolle juostessaan kompastuu ja loukkaa itsensä kaatuessaan. Juontaja myös väittää, että salkussa on 10 000 euroa rahaa, joka ei tietenkään pidä paikkansa. Mikään vakuutusyhtiö ei suostuisi moiseen, varsinkaan kun rahoja ei edes tarvita mihinkään. Nekin jakson lopussa näkyvät rahat ovat aivan turha juttu. Voittajille raha maksetaan tietysti pankkitilille ja en usko että tuotantoyhtiöllä on mitään keinoa maksaa sitä kilpailijoille verottomana, joten summa ei oikeasti edes tuo 10 000 euroa.

  Ja miten on mahdollista, että kaikki kilpailijat ovat noin hölmöjä, nekin jotka ovat rahaa voittaneet? Miksi he antavat mitään hyödyllistä tietoa kuulostelijoille? Yritys johtaa harhaan sisältää aina riskin ja on paljon parempi olla antamatta mitään konkreettista tietoa kuin se, että yrittää keksiä jonkun tarinan ja saada kuulustelijat uskomaan siihen, jotta etsintää tehtäisiin väärästä paikasta. Monessa jaksossa kuulustelijat ovat saaneet kilpailijan kiinni valheesta ja vaativat tätä sitten kertomaan totuuden. Miksi he eivät vain sano, että "Joo, kusetin aiemmin ja kusetan varmasti nytkin, kysy ihan mitä vaan". Ja mitä ihmeen nynnyjä tuolla oikein on kilpailemassa, jos 48 tunnin eritys on niin raskasta että ollaan murtumuspisteessä? Kilpailijoita ei kiduteta eikä pidetä nälässä ja pidätys kestä vain 2 vuorokautta. Hei haloo, kysymys ei ole kahdesta vuodesta vaan vajaasta viikonlopusta. Jos tuota aikaa ei kestä niin kannattaa hakea lääkäriltä apua fobiansa hoitamiseksi.

  Myös etsintää suorittavat etsivät ovat kilpailijoiden tuttuja puhuttaessaan sanoneet että "Nyt sinun pitää puhua totta". Miksi nämä apurit eivät sano siihen, että "Haista sinä mursu paska" ja lähde pois vastaamatta muuta. Eiväthän säännöt voi koskea muita henkilöitä kuin kilpailijoita, koska kilpailijat voivat soittaa vaikka pizzataksiin tai verovirastoon tai satunnaiselle Helsingissä asuvalle henkilölle, joka voi haistattaa paskat jokaiselle hänelle soittavalle. Tai jos kyseessä on kilpailjoiden tuttu, niin miksi hänen pitää edes vastata puhelimeen? Ja vaikka säännöt sanoisivat, että tuttujenkin on pakko vastata puhelimeen, niin entäs jos vaikka tutun puhelin hajoaa juuri? Ei kai tuotantoyhtiö voi sanoa, että tämä jo puoliksi kuvattu jakso perutaan ja valitaan uudet kilpailijat, koska apurin puhelin sattui hajoamaan. Ja miksi jonkun yksityisen firman (kuten sen huoltsikan) pomo sallii jonkun random etsivän katsoa hänen firmansa turvakameran kuvaa? Pyytäjä ei ole poliisi eikä ole edes tapahtunut mitään rikosta, joten todella epäuskottavaa että etsivät saisivat katsella nauhoja. Etä onko tuotantoyhtiö saanut poliisilta jonkun erityisluvan ajaa (ainakin joitain lyhyitä matkoja) julkisilla teillä autolla, jossa ei ole tieliikennelain vaatimia rekisterikilpiä? Vai onko jokainen paikka, jossa etsivien autoa kuvataan suljettu yleiseltä liikenteeltä tilapäisesti näiden kuvausten ajaksi? Tuskin on.

  Lähtöpaikka on joka kerta ollut sellainen, että siitä ehtii hyvin ajaa ennalta suunniteltuun paikkaan, jota on voinut käydä tutkimassa vaikka kuinka paljon etukäteen ja viemässä sinne mitä tahansa varusteita odottamaan jne. Ja vaikka varusteet olisikin kielletty (niissä säännöissä joita ei katsojille kerrota) niin paikan tutkimista etukäteen on mahdotonta todistaa, joten sitä ei ole mieltä myöskään kieltää. Kaikista tähän mennessä nähdyistä lähtöpaikoista olisi 20 minuutissa ehtinyt ajaa johonkin paljon maastoa sisältävään paikkaan. Itse olisin valinnut ja tutkinut ennakolta 3 eri suunnilla olevaa aluetta, joista sitten valitsisin sen, johon on nopein ajaa. Siispä 20 min ajon (esim. Auroran kentälle) jälkeen juostaan Keskuspuistossa 15 min päähän autosta (hyväkuntoinen ehtii ainakin 3 km matkan vaikka onkin salkku kädessä), kätketään salkku 10 minuutissa huolellisesti etukäteen valittuun paikkaan ja juostaan 15 min takaisin autolle, jossa ollaan juuri kun aika on loppu. Etsivät voivat sitten todeta GPS:stä, että on ajettu suoraan sinne missä pidätys tapahtui. Siitä kun piirtää 3 km ympyrän niin mahdollista aluetta on niin paljon, että metallinilmaisimilla koko alueen läpikäyntiin kuluisi kahdelta ihmiseltä kuukausia tai jopa vuosia. Parhaimmasakin tapauksessa joku seuraavana päivänä uudestaan samassa paikassa oleva lenkkeilijä osaisi kertoa, että "Joo, tuli kaksi tyyppiä vastaan, joista toisella oli salkku". Jossain vaiheessa polulta poiketaan pois (silloin kun ihmisiä ei ole näkemässä) ja juostaan vähintään useamman sadan metrin päähän siitä. Salkun löytäminen olisi näin toimien täysin mahdonta ja sen löytyminen paljastaisi tuotantoyhtiön varmuudella huijanneen.
   
 23. molby

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2014
  Viestejä:
  29
  Käy tekemässä 3-4 pysähdystä eri siirtopuutarhan portilla ja jemmaa sen sinne jonnekin, aika työ on etsiä salkkua
   
 24. kurkimies

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2009
  Viestejä:
  6 434
  Miksi ei voi sopiva esim. tuttujen/perheenjäsenten kanssa, että salkku on piilotettu etukäteen johonkin paikkaan ja se tulisi hakemaan esim. 1-5min päästä hautaamaan sen salkun aivan eri paikkaan tai veisi kotiin?

  Ainakin yhdessä jaksossa tutkijat eivät löytäneet niitä rahoja, nin saivat avata salkun ja siellä oli se kymppitonni. Tasantaatusti niillä on salassapitopaperit, ettei tuotannosta puhuta eteepäin.
   
 25. arieli

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2003
  Viestejä:
  890
  No tämä ei varmaankaan ole pelin henki.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti