Osia GTX 1050 Ti:n kaveriksi

Viestiketju alueella 'PC-konepaketit' , aloittaja FAC, 25.03.2021.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. FAC

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2000
  Viestejä:
  995
  Hommasin työkaverilta käytettynä kyseisen näyttiksen +10v vanhaan koneeseen. Samsung 840 Pro ssd meni kosahtamaan niin tuli mieleen että voisi vaikka laittaa uusia osia muutenkin. Koppa on jeesuksen vanha Antec P182B Gun Metal ja virtalähde Enermax modu 82+ 525W. Vähän tulee mieleen pitäskö virtalähdekkin uusia kun elektroniikalla on tietty käyttöikä ja jos tuo poweri on jostain 08-09 vuodelta niin voi olla siinäkin tunnit jo vähissä?

  Käyttö on nykyään nettiselain ja youtube. Eli tehontarve on luokkaa 90 luku. Vanhana kellottajana tottakai silti pitää kellottaa prossu ja näyttis, kaikki tappiin. Ja entine fps pelaaja niin tottakai pitää olla pelihiiri, pelihiirimatto, mekaaninen näppis ja 280Hz näyttö, vaikkei edes pelaa.

  Mitä emoa, prossua + jäähyä ja muisteja suosittelette tällaiseen tarpeeseen?
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2021
 2. akvavitix

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2016
  Viestejä:
  1 366
  Kaikki Ryzenit on kellotettavissa, joten sille suunnalle lähtisin. Kyse on pitkälti siitä, millaisella budjetilla olet liikkeellä. Jos haluat tasapainoisen koneen näytönohjaimen ympärille, niin silloin Ryzen 3600 voisi olla hyvä lähtökohta. Siihen emoksi hyvällä virransyötöllä varustettu B550 kellotustarpeisiin esim. Aorus Elite. Muistiksi mikä tahansa 2x8GB 3200. Kun tappiin meinaat kellotella, niin virtalähteeksi varovaisuuden periaatteella 750W.

  Tässä ns. kohtuuhintainen päivityspaketti, joka ei jätä näytönohjainta pullonkaulaksi ihan heti mutta mahdollistaa kellotukset. Jos rahaa on laittaa enempi likoon, niin Ryzen 5000-sarjalaista tilalle.

  Kun edellinen kone on yli 10 vuoden takaa, niin tässä kohtaa lienee hyvä päivittää tiedot ajan tasalle sikäli, että AMD on mennyt Intelistä ohi. Erityisesti budjettitason pelikoneissa Ryzenin tuoma bang per buck on aivan eri tasolla huomioiden että Ryzenit ovat myös kellotettavissa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti