Osallistu PlayStation-juhlakilpailuun – Palkintona upea 500 Million Limited Edition PS4 Pro -konsoli

Viestiketju alueella 'Kilpailut' , aloittaja Muropaketin toimitus, 04.09.2018.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jogggu

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2016
  Viestejä:
  2
  Ensimmäisen pleikkarin sain joulupäivänä 1997, ja voi sitä riemua kun pääsi pelaamaan Crash Bandicootia, joka tuli jo silloin pelattua useampaan kertaan lävitse. Ja nyt kun Crash sai remasteroinnin viime vuonna, niin on sitten päässyt oikein urakalla verestämään noita rakkaita lapsuusmuistoja.
   
 2. mkaehhh

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2010
  Viestejä:
  4
  Ainahan siitä on kavereiden peliasemia vierestä kuolannu mutta ei oo tuullu itellä hankittua jospa tämän sais omille lapsille.
   
 3. miskahoo

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2018
  Viestejä:
  1
  Pleikkariykkösen sain ysärin loppupuolella lahjaksi. NHL98, Quake 2 ja Colin McRae Rally oli varmaan ne kovimmat pelit. Ylitse muiden on aina ollut kuitenkin koko NHL-pelisarja. Lätkä kun on parasta.
   
 4. mikemon

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2002
  Viestejä:
  38
  Kaikilla versioilla on paljon pelitunteja takana. Yhteensä helposti yli 10 000h menee. Harmi kun ei saa pelitunteja mistään selville. Olisihan tuo hyvä päivitys vanhan uskollisen ps3 tilalle olohuoneeseen.

  Vanhat gran turismot on tahkottu läpi. Samoin bfbc2 tunteja päälle tuhat. Mgs v 700h yms.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2018
 5. JantZaz

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2018
  Viestejä:
  1
  Olin jo pitkään pyytänyt isääni ostamaan mulle ps2:n, mutta hän ei yhdelläkään kerralla suostunut siihen jostakin syystä. Sitten jouluna 2005 tai 2006 sain sen vihdoinkin. Se oli paketoitu vanhan pallogrillin laatikkoon, jota aluksi ihmettelin kun otin siit lahjapaperit pois. Kun avasin sen pallogrillilaatikon niin meinas ihan itku tulla kun näin mitä oikeasti sain. Olin niin tavattoman ilonen siitä.

  Sen parissa tuli vietettyä sitten tosi paljon aikaa pelaillein eri pelejä päivästä toiseen. Lemppari pelejäni olivat ehdottomasti Ratchet & Clank sarjan pelit. Niistä ehdottomasti se kaikista ensimmäinen, jota pelasin kaikista eniten. Pelasin sen vaikka kuinka monta kertaa läpi enkä ikinä kyllästynyt siihen. Pidin tosi paljon sen pelin mekaniikoista, tarinasta ja kaikesta muusta mitä siinä pysty tekeen.

  Suosikki pelihahmoni oli siis tosiaankin Ratchet tuosta Ratchet & Clank pelisarjasta. Hän oli lapsuuteni supersankari.
   
 6. Shibomnigee

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2018
  Viestejä:
  1
  Jouluna '97 pitkällisen vonkaamisen jälkeen vanhempani suostuivat vihdoin päästämään Sonyn taloomme. Samalla lähti Sega Mega Drive eläkkeelle. Ensimmäinen hankkimani peli oli niinkin outo tapaus kuin Shine Entertainmentin jo lähes unohdettu Wild 9 -tasohyppely. Ympäristön ja sähköruoskan käyttäminen vihollisten teilaamiseen kutkutti pientä sadistia sisälläni, mutta jostain syystä kavereiden "ihan paska peli" -kommentit saivat minut murtumaan ryhmäpaineen alla ja vaihdoin pelin johonkin "siistimpään", en edes muista mihin. Vuosia myöhemmin hankin pelin takaisin ja pelasin sen ensimmäistä kertaa läpikin. Pelin päähenkilö Wex Major ja muut Wild 9 -porukan jäsenet ovat edelleen omia suosikkejani ensimmäisen pleikkarin pelikokoelmastani ja palaan pelin pariin muutaman vuoden välein.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2018
 7. Jamster

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2018
  Viestejä:
  1
  Eka Pleikkari tuli vihdoin käyttöön Joululahjana '98! Yksi hauska muisto siltä ajalta on kun pelattiin kauhupeli Recident Evil 2:sta viikonloppuna porukalla ja isoilla stereoäänillä kauhutunnelman luomiseksi!
  Siinä tuli säikyttyäkin mukavasti vaikka TV oli vain 20" kokoinen mutta äänet sitäkin isommat! Myöhemmin saman sarjan elokuvat on tullut tietenkin katsottua moneen otteeseen!
   
 8. Hyrde

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2001
  Viestejä:
  994
  Ensimmäinen pleikkari oli Playstation 2. Monesti tuli kuolattua peliliike Player Onen Liikkeessä Huikean näköistä Tekken Tag Tournamentin pyörivää demoa joka sitten tosiaan sinetöi tuon Pleikkari 2:en ostopäätöksen.
   
 9. kunzku

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2014
  Viestejä:
  96
  Ehdottomastikkin playstation1 ja siihen aikoinaan yksin oikeudella GTA oli kyllä kulta aikaa tuo ylhäältä kuvattu mättö ^^
   
 10. heis_kaanen

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2018
  Viestejä:
  2
  Olisi upeaa saada jatkoa mahtaville pelikokemuksille myöskin uusimman playstationin parissa. Huimia ja unohtumattomia pelikokemuksia Playstation 1-3, mutta uusimmalta ja ilmeisesti parhaalta Playstationista ei ole vielä minkäänlaista tuntumaa eikä kokemusta. (ihaillut ja haaveillut vain kavereiden hyllyiltä sellaisesta)

  Ensimmäinen pleikkari tuli taloon piiiiiitkän ja hartaan suostuttelun jälkeen, (olisiko ollut -98) kun sain äidin suostuteltua sen ostamaan. (jouduin ehkä tiskaamaan ja imuroimaan monta viikkoa..)

  Lempipelit ja unohtumattomat kokemukset myöskin jakautuneet vähän jokaiselle playstationille..

  esim.

  PS1 kun sain niin kyllähän se legendaarinen Tony Hawk's Pro Skater oli, mitä hangattiin päivästä toiseen, ohjaimia piloille.. (musiikki olis siinä myös hyvää)..

  Tähän olisi voinut laittaa myös Crash Bandicootin mutta se menee sitten Playstation lempihahmon sarjaan


  PS2 Grand Theft Auto: Vice City: Upea pelisarja ja tämä oli mistä itse aloin sitä pelaamaan pleikkarilla ja siitä lähtien on tullut jokainen osa pelattua jollain osin läpi.


  PS3 Pakko tähän laittaa NHL, änäri (kaikki osat). Yksin ja kavereiden kanssa tällä saa ja sai menemään aikaa enemmän kuin sitä on tarjolla. Kyllä useat illan istujaiset on myöskin mennyt kyseisen pelisarjan parissa.

  Toiseksi tähän on vielä laitettava, mikä on AINA partyissa mukana, ja mitä ilman ei bileet ole bileitä, niin tottakai Singstar, nuotilleen ja nuotinvierestä, hiljaa ja kovaa


  ...ja jospa tähän pääsisi myöskin päivittämään tulevaisuudessa PS4 ja siihen lempipelin / pelejä..
   
 11. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  19 265
  KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

  Suurkiitos kaikille osallistuneille ja etenkin perusteellisia vastauksia kirjoittaneille.

  Voittajat ovat tässä:

  Pääpalkinto (konsoli): 10599
  1. lohdutuspalkinto (ohjain): lipton9
  2. lohdutuspalkinto (ohjain): PattiLA
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti