Osallistu PlayStation-juhlakilpailuun – Palkintona upea 500 Million Limited Edition PS4 Pro -konsoli

Viestiketju alueella 'Kilpailut' , aloittaja Muropaketin toimitus, 04.09.2018.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Durhis

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2013
  Viestejä:
  3
  Jouluna ps1 ja parhaat muistot + eniten tunteja mennyt FFVII kanssa. Hyvänä kakkosena FFIX.
   
 2. Juustoman05

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2018
  Viestejä:
  1
  Sain pienenä PS1 jolla oli joku alienpeli ja crash bandicoot ja jotai muutaki hyviä pelejä .
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2018
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Kneiva

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2017
  Viestejä:
  3
  Eka kunnollinen kosketus pleikkariin tapahtui, kun olin parikymppinen ja kaveri jostain löytänyt PS2:sen.
  Hänellä oli myös varastoksi kutsuttu paikka, jossa oli hyvä pelata yhdessä yötä myöten.

  Pelailimme paljon kaikenlaista, mutta parhaiten muistan, kun pelasimme Final Fantasy 7:aa niin, että saimme kerättyä kaiken ja tuhottua kaikki weaponit. Se onnistui materiakikkailulla, jonka ansiosta Knights of the Round pyörähti pyörähti useamman kerran.
   
 5. Miksu58

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2018
  Viestejä:
  1
  Eka pelaamani PS konsoli oli PS one ja sillä pelasin crash bandicoot peliä jota pelasin sukulaisen luona ja nyt olisi mukava oma PS4 konsoli, jolle varmasti olisi käyttöä koska visailupelitkin ovat kivoja ja PS4:een on tehty Buzz tyyppinen peli ja uusin Gran turismokin kiinnostaa ja tässä konsolissa olisi valmiiksi kunnolla tilaakin jopa 2 teran verran joka itselleni olisi juuri riittävä tykkään konsolin sinisestä väristä :)
   
 6. PattiLA

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2008
  Viestejä:
  37
  Playstationin ensimmäinen konsoli kun julkaistiin, niin tottahan toki sitä oli pakko toivoa joululahjaksi. Itse toivoin pleikkaria kun veljeni toivoi segaa. Molemmathan sieltä sitten tuli, mutta sega jäi sitten vähemmälle käytölle ja jaoin pleikkarin veljeni kanssa, jolla pelasimme onnesta muikeana. Itse pelailin enimmäkseen auto pelejä joten mitään rakasta hahmoa ei ole jäänyt lapsuudesta, mutta jos joku nyt pitäisi mainita niin Crash Bandicoot tulee ensimmäisenä mieleen. Sitä tuli myöskin jonkun verran pelattua ja myöskin lapseni ovat siitä tykänneet.
   
 7. neliveto

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2010
  Viestejä:
  2 263
  Jululahjaksi sain playstation 1 konsolin ja kasa pelejä. Kiihkeät Worms matsit ja Final Fantasy pelit lähinnä jäänyt muistoon siltä ajalta. Ajan myötä on myös muutkin Playstation konsolit käyneet omistuksessa ja tälläkin hetkellä ps4 löytyy taloudesta.
   
 8. Make26

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2018
  Viestejä:
  1
  no faijahan se osti sen ensimmäisen playstationin sillo skidinä, gta 2 oli kova sana sillo
   
 9. MakeJii

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2015
  Viestejä:
  67
  Ensimmäinen Sonyn konsoli minulle oli PS4, joka on myöhemmin vaihtunut Prohon. Parhaat muistot ovat jääneet ehkäpä XCOM 2:sta, Until Dawnista sekä täysin puskista tulleesta Mad Maxista.
   
 10. Timpero

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2011
  Viestejä:
  184
  Tekken 2 oli muistaakseni ensi kosketus.
  Kaverin luona käydessä tuli kokeneelta pelaajalta varsin usein selkään.
  Niistä pelisessioista tosin opin jakelemaan samaa tuskaa muille vähemmän osaaville kavereille.
  Paul Phoenixin superlyönti aiheutti aina melkoisen reaktion, jos toinen onnistui lataamaan sen oikeaan aikaan.

  Ensimmäinen oman talouden pleikkari tuli nykyisen vaimon mukana aikoinaan :)
   
 11. Pete:P

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2018
  Viestejä:
  4
  meillä on ollut Ps3 eka versio jossa tuli pelailtua kaikkea minecraftia, littlebigplanet ja Burnout Paradisea se oli aivan mahtava peli. Kunnes eräänä päivänä olin pelannut vähän niin sitten pikkuveli meni mun jälkeen pelaamaan ja isä tuli ja vei ps3 mukanaan ja kuulin ulkoa hakkaamista isä rikkoi ensimmäisen playstation mitä meillä on ollut. :mad:vasaralla tämä on totta. Sitten joskus myöhemmin saimme sukulaiselta Vähän uudemman mallisen ps3 version lahjaksi ja siinä tuli Call Of Duty pelei ja Gta V (myös muita ihme pelejä) niitä salaa pelailtua aina. Eräs cod mitä pelasin oli MW3 se on niin mahtava peli.
  Ja Gta myös oli hyvä peli.
  Seuraavana ps4 tarina:
  Me olimme perheen kanssa. Ja olin ottanut kaikki rahani mukaan. halusin PlayStation 4. Näin ps4 bo3 paketin, isä sanoi ei kun siin on k18 peli. Sitten se ehdotti PlayStation 4 lego star wars pakettia. Sanoin bo3 PlayStation 4 paketti olisi vähän halvempi joten ostin sen. Ps meillä on vielä se ps3 jonka saimme lahjaksi se toimii vieläkin. Ps4 on tietenkin myös. Siinäpä olis ne entiiä kuinka pitkä tarina oikein on. :D niin juu olis kiva saada tuollainen todella upean näköinen.
  ( vuodet unohdin laittaa että milloin ovat tapahtuneet)
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2018
 12. Pete:P

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2018
  Viestejä:
  4
  Oho
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2018
 13. lufihengr

  Rekisteröitynyt:
  18.12.2013
  Viestejä:
  24
  Ensimmäinen pleikkarini oli PS2, jolla tuli pelattua paljon Ratchet & Clankkiä. Se on edelleen suosikkipelini Gran Turismo 4:n rinnalla
   
 14. tomkol

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2011
  Viestejä:
  6
  Ensimmäinen playstation konsolinin oli Playstation 1. Vuosi taisi olla 1998 ja silloin oli juuri tullut ensimmäinen Dualshock-ohjain. Ensimmäinen pelini oli Tommi Mäkinen Rally, joka oli grafiikoiltaan uskomattoman näköinen, verrattuna SNES-konsolin grafiikkoihin. Vieläkin muistan Tommin sanat pelissä "Ajat liian lujaa!". Peli oli melko huono, mutta kyllä sitä tulikin tahkottua. Hyviä muistoja. Kyseinen konsoli löytyy vielä varastosta ja pitäisikin joku päivä kaivella se esiin ja testata että toimiiko se vielä. Vahva usko on että toimii vielä hienosti.

  Tällä hetkellä olohuoneessa on PS4, jolla tulee pelattua pelejä ja katsottua netflixiä. PS3 on makuuhuoneessa, josta tulee lähinnä katsottua netflixiä ja leffoja DVD:ltä.
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2018
 15. JuksuPetteri

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  14
  Eka muistoni pleikasta on se kun serkkuni sai joululahjaksi playstation 1. Tulin ennen uuttavuotta heille kylään ja me pelasimme muutamia pelejä joita en nyt muista , mutta sen kyllä muistan että joka pelissä tuli turpaan niin että tukka pölisi. Enkä ole senkään jälkeen hänen kanssaan pelatessani voittanut juurikaan missään.
   
 16. TrueMetal

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2007
  Viestejä:
  1 147
  Ensimmäinen konsolini oli 8-bittinen nintendo ja tämän jälkeen playstation 1. Nyt on ollut hieman taukoa konsolilla pelaamisesta ja tämähän olisi loistava tilaisuus palata konsolien pariin :D
   
 17. rottah

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2015
  Viestejä:
  654
  Ps 3 ei tullut yhtään peliä pelattua, toimii videoitten katselu laitteena!
   
 18. Nautilus

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2003
  Viestejä:
  399
  PS3 tuli joskus ostettu ja modattua. Yhtään peliä en saanut aikaiseksi käynnistettyä, ehkä tämän kanssa voisi jaksaa paremmin.
   
 19. Sancti

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2014
  Viestejä:
  2
  PS1 sillon aikoinaan aloitti kunnolla tämän peli harrastuksen. Crash Team Racing oli ensimmäinen ja varmasti pelatuin peli. Metal Gear Solid on varmasti toinen suosikki peli.
   
 20. saippis

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2018
  Viestejä:
  1
  Joskus nappulana ps1 tuli saatua. Sen mennessä rikki saimme tietenkin veljeni kanssa uuden. Sain kuitenkin jotenkin jännästi jesarilla vanhan pleikkarin toimimaan, jotta se pystyi taas lukemaan levyjä. Tämän jälkeen ei ollut ilolla rajaa kun vietimme veljeni kanssa öitä pelaten Red Alert: Retaliation peliä kahdella pleikkarilla ja telkkarilla kun peli sisälsi valmiiksi jo kaksi peli cd:tä ;)

  Muistorikkain peli on varmaankin Metal Gear Solid. Tuli aika monta kertaa läpi vedettyä ja aika monta kyyneltä vuodatettua :'(
   
 21. Kopolanpoika

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2015
  Viestejä:
  5
  Vaikka ensimmäinen kosketukseni pelikonsoleihin oli vuonna 1994 saatu SNES Super Mario Allstars-edition, oli PS1 'THE' pelikonsoli, joka aloitti peliharrastukseni, joka on voimissaan vielä tänäkin päivänä.

  Pleikka ykkösen sain joululahjaksi vuonna 1996 ja näin vanhempana on helppo yhdistää langanpäät ja huomata, että PS1 saaminen oli itseasiassa ensimmäinen lahjus vanhemmiltani, jolla yritettiin siirtää huomio pois samana vuonna syntyneestä veljestäni ja siitä tosiasiasta, että en ollut enää perheen ainut lapsi.
  Simpsoneiden Comic Book Guyta lainatakseni "Best bribery ever!"

  Ensimmäinen pelini, jonka pukki toi konsolin mukana oli Crash Bandicoot ja tuo mutatoitu tasmanianjuovapussimäyrä teki välittömästi lähtemättömän vaikutuksen. Crash tuntui ala-asteen ykkösluokkaa lähestyvälle nuorelle pojalle suoranaiselle esikuvalle. Siinä missä Super Marion pystyi kuvittelemaan viemärinhajuiselle vanhalle sedälle kokohaalariasussaan ja tuuheissa viiksissään *pojooooooing*- hyppyäänen kera, oli Crash räävittömän tuntuinen punkkaripussimäyrä polven korkuisissa cooleissa sinisissä shortseissa ja nahkaisissa ajohanskoissaan, josta huokui "I dont give a f*ck"- asenne ja käyttäytymisongelmat. Laatikot ja viholliset pystyi päihittämään päälle hyppimisen sijasta spinnaamalla ja jos omenat ei maistunut niin nekin pystyi pyöräyttämään taivaantuuliin, no totuushan oli se, että kyllähän ne omenatkin alkoivat hyvin nopeasti maistumaan, koska olihan peli ihan saatanan vaikea ja ne viimeisen maailman sadekentät vieräyttää kyyneleen poskipäille vielä tänäkin päivänä.

  Pelin pääpomotkin olivat itseään toistavien Super Marion Bowsereiden sijasta kuin toisesta maailmasta; ylipainoinen ja huonotuulinen intiaaniheimon päällikkö Papu Papu, mielipuolinen räjähdelaatikoita tiputteleva pomppukepillä hyppivä Ripper Roo, lihaksikas pienenmiehensyndroomasta kärsivä Koala kong, konepistoolilla varustettu Pinstripe Potoroo, hullutiedemies Nitrus Brio, sekä itse "ännäpää" aka Neo Cortex.
  Kun pelattavuuskin oli ensimmäistä kertaa historiassa siirretty 2D-grafiikasta 3D- grafiikkaan pystyi kuvaputkitelevision ääressä paikoitellen jopa tuntemaan olevansa pelissä sisällä, oli se niin vaikuttava näky ja pelikokemus.

  Crash Bandicoot teki lyhyessä ajassa käsittämättömän suuren vaikutuksen, sekä myöskin allekirjoittaneesta uskollisen Playstation fanboyn. Äitini muistaa ja ennen kaikkea jaksaa vielä tänä päivänäkin kettuilla ja kaivaa säännöllisin väliajoin vanhan valokuva-albumin varaston perukoilta, jotta voi ylpeänä esitellä nuorinta poikaansa itkemässä ulko-oven raossa Vappu-aattona, kun ei pääse ulos pelkissä sinisissä uimashortseissa ja ajohanskoissa viskomaan hedelmäpussista omenoita. :D
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2018
 22. Jalmari74

  Rekisteröitynyt:
  08.06.2015
  Viestejä:
  76
  Kyllähän se joskus -90 luvun puolivälin jälkeen oli kun ensimmäisen kerran tuli laitteeseen tutustuttua.Eli PS 1 ja peli jota tahkottiin useita tunteja oli Tomb Raider :)
   
 23. suisat

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2018
  Viestejä:
  1
  Ostin omaan ensikotiin aikoinaan ps2 ja se oli niin hieno.
   
 24. NoMassia

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2018
  Viestejä:
  1
  Pikkupoikana pelailin naapurin luona ps1:stä ja kakkosta, kun kotona ei ollut.

  Vuosia siitä olin säästänyt n.100€ ja sanoin vanhemmille, että voidaanko ostaa ps2 ja laitoin kaikki rahani siihen ja vanhemmat loput mitä tarvitsi. Tuli aikaa vietettyä granturismon ja ratchetin kanssa paljon kunnes taas vuosia siitä niin äitini myi ps2:sen ,koska sisko halusi wii:n niin jostain piti luopua. Edelleen ajattelen niitä kultaisia aikoja kun pystyin pelata rakkaalla ps2:sella. Nykyään ei ole oikeen varaa ostaa kalliita konsoleita. Olen harkinnut ostaa kakkosen uudestaan mutta sitä pelatessa ei olisi enään sama tunnelma kun ei ole alkuperäinen konsoli.

  Toivoisin että suurimpaan osaan kirjotuksista perehdyttäisiin, koska joillakin ei ole ollenkaan mitään ja joillankin on ja joillain ei ole edes varaa konsoleihin.
   
 25. EonDycos

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2017
  Viestejä:
  3
  Kyllähän ne omat pelailut lähti liikkeelle ihan ekasta pleikkarista lähtien, jonka sain enoltani kun olin suunnilleen viiden vanha. Ensimmäinen Spyro ja Crash Bandicoot kuuluivat vahvasti omaan lapsuuteeni ja kuuluvat edelleen suosikkeihini, sekä myös Oddworld abe´s oddysee ja Oddworld abe´s exoddus ovat myös loistavia tasohyppelyitä. Myöhemmin tuli ps2 myös hommattua, joka tosin ei enää nykyään toimi, mikä harmittaa suuresti sillä olisi mukava palata maailman myydyimmän konsolin pariin varsinkaan kun ei ps3 super slimissä ole taaksepäin yhteensopivuutta, jolla on tullut viimeaikoina pelattua kun ei ole malttanut vielä ps4:ta hommata.
   
 26. Ipotti

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2018
  Viestejä:
  1
  Ensimmäinen Playstation itselle oli vasta Playstation 3 koska ennen sitä luotin PC master race meininkiin mutta huomasin että NHL pelejä ei enään saanut kuin pleikalle tai boksille joten säästin kovalla duunilla ja hommasin Pleikan 2008 koska NHL pelejä ei saanut muualle ja samalla huomaisin ettei myöskään koneeni olisi pyörittänyt Fallout 3 kunnolla ja srn jälkeen en ole oikeastaan pelannut muulla kuin pleikalla. Pro konsoli vaikuttaa hyvälle joten pitäisi siihen päivittää tässä kun saisi säästettyä.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti