Osallistu Muropaketin pelaamistutkimukseen

Viestiketju alueella 'Tietotekniikka- ja mobiiliuutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 05.12.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Sire84

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2010
  Viestejä:
  243
  Niinpä :D Villi veikkaus: pelimikrofoni on kulmikkaan aggressiivisesti muotoiltu, suurimmaksi osaksi musta, ja se on saatavilla muutamalla räikeällä tehostevärillä. Mahdollisessa Pro-vesiossa on RGB-ledit. Laadullisesti kumpikaan ei ole yhtään parempi kuin 10€ Logitech, mutta hintaa niillä on vähintään triplat.

  Haluaisin oikeasti nähdä täällä testejä ja arvosteluita, joissa gaming-brändättyyn rihkamaan suhtauduttaisiin asiaakuuluvalla kriittisyydellä, esim. näppäimistöjen ja kuulokkeiden kohdalla. Taitaa olla turha toive, koska markkinointi.
   
 2. SShadow

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2002
  Viestejä:
  374
  --------
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Nihilius

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2011
  Viestejä:
  669
  Tuntuuko kenestäkään muusta, että nykyään tulee katsomaan näitä Muron uutisiin liittyviä kommentteja vain siksi, että näkee miten paljon valitusta murot on tällä kertaa keksinyt? :rolleyes:
   
 5. QnixGamer Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2014
  Viestejä:
  659
  Itse tulen ainakin lukemaan uutiset vain nauraakseni räkäisesti nykyiselle tiimille ja yhdyn kommentoijien samaistumiseen :think:
   
 6. QnixGamer Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2014
  Viestejä:
  659
  Mulla se valkoinen ruutu vaan yht´äkkiä katosi nykyisen tummansinisen muron taustaan eikä tutkimusta näkynyt :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2016
 7. io-tech guru Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Viestejä:
  5
  Itsehän olen täällä siksi, koska uppoavaa laivaa on kiva katsella :)
   
 8. David ":DA" Imodium

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2013
  Viestejä:
  1 814
  No joo kyllä, siitä ainakin meikäläisen liikenne tänne suurimmilta osin tulee. :D On parasta viihdettä seurata miten mikään toimitus/ylläpito voi olla yhtäaikaa niin kädettömiä, munattomia ja selkärangattomia. Ei siellä ole taida olla toimivia ruumiinosia jäljellä kuin kolme sormea, nekin näppäimillä: ctrl, c ja v.
   
 9. Marti77

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2012
  Viestejä:
  1 865
  Varman hyvät kysymykset jos näkisi niitä.
  Ei näe kun valkoisen sivun FF selaimella Edge selaimella toimi.
   
 10. TUFOM

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2013
  Viestejä:
  178
  Koen mullistaneeni aika-avaruutta vastaanalla tähän kyselyyn.
   
 11. Kepei

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  1 754
  Aivan täyttä skeidaa.

  Haluan arvosteluja näytönohjaimien virransyötön toteutuksesta, en mitään pelihiiren laatikon kyljen dpi-tasojen lukemista ja mobiilipeli-diipadaapaa.

  Voitteko nyt ystävällisesti ottaa sen pään sieltä takamuksesta ennen kuin on liian myöhäistä?
   
 12. Smörf

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2015
  Viestejä:
  287
  Tämä juuri ja vaihtoehtona oli että "en seuraa Esports kanavia". Niin no, ilmeisesti se ei sitten kelpaa Esporttien seuraamiseksi, että vahtaa tubesta jälkikäteen parhaat palat, vahtaa Dota:ssa itsessään miten TI-etenee tai katsoo twitchistä joka hemmetin ilta jotain speedrunninyritystä toisella näytöllä samalla kun tekee muuta. Kuitenkin naurettavin kysymys sai huomiota vain kömpelöstä "pelimicrofööni"-ilmaisusta. Varsin olennaisia pelioheislaitteita, kuten pelinäppäimistöä, peliohjainta, pelituolia tai pelinäyttöä, ei ilmeisesti pidetä uuden toimituksen mielestä tarpeellisina pelikäytössä. Ei ilmeisesti sovi tulevaisuuden visioon siitä, kuinka pelit pelataan roikkumalla jaloista katosta pakkopaidassa VR-headSHITit päässä, joten turha niitä kyselyynkään tunkea.

  Samalla tapaa kyselyssä on helppo niputtaa se kännykällä kerran kemupaikan pihassa kuskina pelattu tunnin heartstonepyräys (kunnon päänsärky palkkioksi, kun 30 fps paskaa ja silti lagitti) saman arvoiseksi, kuin 120 tuntia Witcher 3:sta, niin että on sitten helppo oikeuttaa että taskupelimurotus kiinnostaa. Hitto kun toiseksi peliksi ei ole edes laittaa, kuin jotain GBA-emuilua, mitää muuta kuin kännykällä en ole pelannut, sitten 6600-nokialaisen splintter cellien. Mutta eiköhän nämä silti ole saman arvoisia, kuin tuolla PC-puolella ensimmäisenä mainittu Dota ja +2500 tuntia tai viittaukseni yleisesti Fallout-sarjaan, jonka peleihin on yhteenlaskettuna mennyt myös se 1000 tuntia, enemmillä tai vähemmillä modeilla (Mitä nyt melkein 400h pelkkää New Vegasia).

  Sitten naurettava kysely siitä, että kuinka pitkään mikäkin laite on ennen vaihtamista. Ainoa kun on oikeasti näytönohjain, jota on tullut päivityksen takia vaihdettua. Siellä se Phenom II 1100T x6 jörröttää edelleen, joka on nyt 6 vuotias. Tämä ei todellakaan kuitenkaan tarkoita sitä, että rauta ja päivityshommat eivät kiinnostaisi, mikä tulee olemaan tuon vastauksen tulkinta kuitenkin tässä kyselyssä. Itseasiassa se merkitsee tasan päinvastaista. Nimeomaanhan tässä AMD FX-sarja on dodgettu. Samalla tapaa Inttelin päivityksenä pidettävät mallit on todettu täysin ylihintaiseksi ja jotka ovat silti suunniteltu vanhenemaan, purukumimassoineen ja vaihtuvine kantoineen (yllämainittu prossukin käyttää jo toista emolevyään). Sekä Zeniä odotetaan, koska se tulee takuulla laskemaan myös inttelin vermeiden hintoja, vaikka siihen en itse lopulta päätyisikkään. Sama muiden kysymysten kohdalla, kuulokkeitakaan en varmaan vaihtaisi vuosittain, mutta kun niillä on sellainen ikävä tapa mennä paskaksi vuoden sisään, se ei tarkoita että ne kiinnostaisivat. Haen siten taas uudet max. 40 euron romut lähikaupasta, kun ensikerran istun päälle, tiputan lattialle tai kissa on kynsinyt pehmusteet pois. Lisäksi, jos ostaa laadukkaan mekaanisen näppäimistön (jota Logitech 710+ ei siis lopulta ollut), sen pitäisi odottaa menevän sen 5 vuotta. Mutta kai se sitten jollain kieroutuneella logiikalla kertoo se vaihtoväli jotain siitä, että miten paljon koskeva sisältö kiinnostaa sisältötutkimuksessa, etenkin jos haluaa tarkoitushakuisia tuloksia.

  Mutta hei, eiköhän se nyt ollut jo suhteellisen selvää mitä tälle sivustalle tapahtuu, jo pelkästään siinä vaiheessa kun suvakki-otava-media tänne tuli puikkoihin. Tätä lehtä ei ole ilmeisesti koskaan ollut tarkoituskaan pitää pystyssä, se on ollut kokoajan tarkoituskin mädättää hengiltä ties millä mobiiliuutisilla ja saattaa samaan alennustilaan missä muutkin tietotekniikkajulkaisut suomessa. Tilaan jossa asiasta ymmärtämätön idiootti tekee klikkihuoraus-otsikkoja nimellispalkalla. Tällöin mainostulot vs kulut on suurimmillaan ja vaikka lukioita olisikin vain puolet, näyttää se paremmalta yrityksen tuloksessa, kun kate% on suurempi. Joo, ilmeisesti meikä on sitten tällämenolla vuodenvaihteen jälkeen pyörimässä suuren maailman tietotekniikka sivustoilla, sekä jättää suvakki-otava-median julkaisemaan "infosota"-suvakkiromaanipropagandaansa aivan omassa rauhassaan. RIP in Piises Muro.
   
 13. Buick

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2016
  Viestejä:
  272
  Mulla ei ollut ongelmia vastata kyselyyn.
   
 14. David ":DA" Imodium

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2013
  Viestejä:
  1 814
  Miksi sitten vastasit?
   
 15. Mr.Wizard

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  2 513
  Nyt oli kyllä kieltämättä vähän ala-arvoinen kysely kaikkinensa. Miten helvetissä 3d printterit ja dronet liittyy mitenkään pelaamiskyselyyn? Steam vaihtoehdossa ei ollut mahdollista valita yksinpelaamista :o, esports kohta tosiaan jätti twitchin pois aika nätisti. Lisätarvike/raudan uusinta kysymykset oli myös vähän erikoisesti aseteltu.

  Tämä nyt ihan rehellisesti vaikutti siltä, että toimituksessa joku on tekemässä lopputyötä jostain "pelaamisen analisoimisesta" ja sitten lyödään pollia pöytään. Ensi kerralla voisi vähän miettiä niitä kyssäreitä ja kysyä vaikka vinkkejä asiaan perehtyneeltä henkilöltä ennen kuin toteutetaan omilla seteillä, ettei ihan vituiks menis. Jatkossa suosittelisin lähtökohtaisesti miettimään näitä asioita siltä kannalta, että täällä on pääsääntöisesti asiaan perehtynyttä porukkaa, jota ei kannata pitää ihan retardina.
   
 16. mrkukov

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2006
  Viestejä:
  2 378
  Mielestäni Tapan kaikki pelit ovat parhaita. Pelilaitteiksi sitten aseita? Eikös joo? :D
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti