Osaisiko joku ehdottaa hyvää usb-hubia?

Viestiketju alueella 'Rauta' , aloittaja EKM, 03.02.2021.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. EKM

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2020
  Viestejä:
  5
  Mä haluaisin usb-hubin.

  Mieluiten yli 5 porttia, jossa voisin ladata puhelimen, mutta liittää siihen ehkäpä myös näppäimistön, hiiren, kameran, ulkoisen äänikortin, ulkoisen kovalevyn ja muistitikun. Siis laitteita niin pitkälle kun usb-liitin vain löytyy ja jos vapaita paikkoja hubissa edelleen on, eikä laite edellytä mahdollisimman nopeaa yhteyttä koneeseen.

  Koneessa on kyllä noita usb-portteja edessä ja takana, mutta olisi kannaltani ehkä näppärämpää, jos olisi tuossa pöydällä erikseen terminaali sellaisia usb-laitteita varten, joiden käyttettävyys ei kärsi hubin tuomasta ehkä muutaman millisekunnin viipeestä. Jos nimittäin kuitenkin tarvitsen joillekin laitteilleni mahdollisimman nopean yhteyden, olisi koneessa portteja vapaana.

  Mikäli kovalevyn tai muistitikun käyttö onnistuu hubin kautta, varmaan tiedonsiirtonopeus olisi silti hyvä olla mahdollisimman suuri eli ehkäpä hubissa pitäisi olla usb 3.0 portteja, vai pitääkö hub-ratkaisu suosiolla unohtaa ulkoisen kovalevyn ja muistitikun kohdalla?

  Osaisiko joku ehdottaa suoraan jotain hubia tällaiseen tarpeeseen tai hakusanoja, joilla kannattaisi tällaista hubia etsiä? Ja jos olisi tietoa millaisissa hintaluokissa liikutaan tällaisen hubin kohdalla?
   
Tagit:

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti