Onko Jari 'Bull' Mentula natu?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Nik0lai, 30.12.2014.

 1. Pärre Guudman

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2014
  Viestejä:
  842
  Ei nuo nyt niin paljoa vaikuta psyykkeeseen. Trenbolone vaikuttaa, mutta ei sekään vaikuta mielestäni niin paljoa etteikö normaali ihminen itseään hillitse.

  Useimmiten kyse on niistä epävarmoista manleteista jotka saavat luvan olla miehiä 2 kertaa vuodessa ja psyykkaavat itseään machoiluun kun elimistössä on testoa ja muitea anabolisia. Kun taas mies jolla on elämän arvot kunnossa kokee enintään mielihyvän lisääntymisen ja yleistä reippautta.
   
 2. Pre-cum

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2012
  Viestejä:
  836
  No sen verran mitä käyttäjiä tiedän, niin ei ne valmiiksi mulkut ainakaan mukavammaksi ole muuttuneet, kun vähän on patti kasvanut ja roina virtaa veressä. Tuskin tuosta nyt mitään mustaa valkoisella on, mutta kaiketi monilla ikäviä kohtaamisia käyttäjien kanssa. Ja onhan se nyt melkein selvä asia, että kun joku 50 kiloinen koulukiusattu jätkä turpoaa pikavauhtia 100 kiloiseksi sonniksi, niin saattaa tuo itseluottamus kohentua vähän liikaa ja kuvitellaan olevansa joku supersankari.

  EDIT. Huomaa vaan aika hyvin kun noita järjestyksenvalvojan hommia tekee, niin kyllä siellä useimmiten on se turvonnein kaveri jonkun kanssa vääntämässä. Itse olen aika pitkälti puhumalla pärjännyt, vaikka en nyt varsinaisesti mikään kynäniska ole itsekään, mutta natu kumminkin.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2016
 3. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 855
  Ford, H. T. & Puckett, J. R. & Reeve, T. G. & Lafavi, R. G. (1991): Effects of Selected Physical Activities on Global Self-Concept and Body-Cathexis Scores. Psychological Reports 68: 1339–1343

  Tucker, Larry (1983): Effect of Weight Training on Self-Concept: A Profile of Those Influenced Most. Research Quaterly for Excercize and Sport 54 (4): 389–397.

  Tucker, Larry (1983): Weight Training: A Tool for the Improvement of Self and Body Concepts of Males. Journal of Human Movement Studies 9: 31–37.

  Roberto Olivardia (2004): Mirror, Mirror on the Wall, Who's the Largest of Them All? The Features and Phenomenology of Muscle Dysmorphia. Biological Psychiatry Laboratory, McLean Hospital, Belmont. MA 02478, USA. Harvard Review of Psychiatry (Impact Factor: 1.73). 10/2001; 9(5):254-9. DOI: 10.1080/hrp.9.5.254.259

  Olivardia, Roberto; Pope Jr., Harrison G.; Borowiecki III, John J.; Cohane, Geoffrey H. Biceps and Body Image (2004): The Relationship Between Muscularity and Self-Esteem, Depression, and Eating Disorder Symptoms. Psychology of Men & Masculinity, Vol 5(2), Jul 2004, 112-120.

  Siinä on vielä yksi tutkimus:

  http://www.mensstudies.info/OJS/index.php/IJMH/article/viewFile/560/pdf_16

  Näkeehän sen ilman tutkimuksiakin jos anabolisten steroidien käytöstä on kokemusta tai niitä käyttäviä on läheltä seurannut. Sellaisesta hiiren luonteisesta hissukastakin tulee usein enemmän sellainen rottwailerin luonteen omaava.

  Vielä jos sattuu olemaan päihdeongelmaa ja impulsiiviseen persoonallisuushäiriöön viittaa probleemaa pohjalla niin sinne numeroksi väkivaltatilastoihin usein päätyvät. Tai sitten pahimmillaan vankilaan tai hautaan.

  Suurimmalla osalla ei onneksi ole tuollaisia ongelmia taustalla ja se vaikutus näkyy lähinnä vain siinä että näyttävät itse kuuri päälle uskovansa olevansa jotain Euroopan omistajia vähintään.

  Ilmeisesti myös armeijassa on tutkittu aika paljon eri lääkkeiden vaikutusta taisteluun ja pommittamaan lähetettävien sotilaiden psyykkeeseen. Muistaakseni esimerkiksi Persianlahden sodassa sitä jenkit tutkivat ja testailivat sekä myös Afganistanissa. Äkkiseltään en löydy asiallisia julkaistuja tutkimuksia niistä kokeiluista. Sellainen mielikuva jäänyt että meni vähän vituksi se kokeilu kun alkoivat sekoilla ja pistää siviileitä kylmäksi ja pommittaa ihan tarkoituksella paikallisia siviileitä ja sellainen muistikuva että myös anabolisia steroideja syöttivät muiden lääkkeiden ohella. Mahdollisesti noista ei ole julkaistu edes mitään vaan tiedot ovat tulleet oikeudenkäynneissä ilmi.

  Anaboliset steroidet ja synteettinen testosteroni kehitettiin vasta 1950-luvulla ja 1960-luvun alussa niin niiden käyttöä eivät Suomessa sodissa päässeet testaamaan. Pervitiini eli metamfetamiini oli Suomessa toisessa maailmansodassa se aina jolla sotilaita boostattiin.
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2016
 4. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 266
  Näin minäkin ajattelin. Että manletit kasvavat ja sitä kautta vain alkavat kuvittelemaan itsestään asioita.


  Niin voi olla. Mutta voiko tämä johtua pelkästään lihasten kasvamisesta?


  Hmm en siis kiistänyt että "body image" ei vaikuttaisi käyttäytymiseen jne. Tarkoitin lähinnä että tekeekö steroidit itsessään muutosta psyykkeeseen.

  Kuten yllä mainitsin, tiedetäänkö johtuuko tälläinen käytös aineista vai vain minäkuvan muutoksesta joka tulee kovasta salimakeilusta?
   
 5. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 855
  Se vaikutus tulee kyllä niistä aineista. Viikossa parissa alkaa jo kuurin aloituksesta käytös muuttua. Sinä aikana ei ehdi montaa sataa grammaa vielä lihasta kertyä joten se ei siitä lihaskasvusta johdu.

  Eikä se näytä vaikuttavan vaikka omassa autotallissa nostelisi punttia.

  Varmaan se vaikuttaa sitten myöhemmin muutenkin sen lihaskasvun kautta kun Mikki Hiiren ulkoinen olemus alkaa muistuttaa jotain Arnold Schwarzeneggeriä tai edes Arskan varjoa.

  Tosin vaikuttaahan sekin minäkuvaan ja itsetuntoon ilman lääkkeitäkin jos joku mies tai nainen yhtäkkiä lihoo kymmeniä kiloja ylipainoiseksi tai vastaavasti sen verran vaikka laihtuu.
   
 6. Pöytä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2001
  Viestejä:
  4 255
  Menen mutussani niin rohkeaksi, että väitän hyvin vaikeaksi toteuttaa vakiointia, kun tutkittava ryhmä on niin outo kuin olympiavoittaja-atleetit. Sosioekonomiset muuttujat numeerisesti esitettynä eivät välttämättä anna totuudenmukaista kuvaa, niiden vaihtelun kaari eliniän aikana voi olla hyvin vaihteleva ja epäselvä, ja otoskin on suorastaan kourallinen yksittäistapauksia.

  Unohdin näköjään korostaa riittävästi, että kyseessä ei ole teoria vaan korkeintaan hypoteesin runkoa lähestyvä hajatelma, enkä varsinaisesti tarkoita väittää mitään. Näytöstä en uskalla edes haaveilla. Olin myös niin laiska, että lähdin kommentoimaan viihdemielessä tutustumatta lähdeviitteeseen pikaista abstraktin mulkoilua enempää.

  Toistetaan nyt kuitenkin, että luulisi terveellisten ja kurinalaisten elämäntapojen vaikuttavan enemmänkin, joten huippu-urheilulla ylipäänsä voi olla se kääntöpuolikin pitkän eliniän kannalta. En siis väitä tämän johtuvan dopingaineista.

  Tätä en halua tai kehtaa miltään osin kyseenalaistaa. Esitän vain hätäisesti, että muiden tekijöiden vaikutus on voinut jäädä huomaamatta, suuntaan jos toiseen.

  Tästä en ole ollenkaan eri mieltä. On aivan järkeenkäypää, että dopingin käyttö enimmäkseen ei ole kovin vaarallista, koska se täytyy monista syistä usein pitää maltillisena. Äärimmäisyyksiin se menee vain tietyissä lajeissa, ja kuten mainittua, niissäkään näin ei aina ole ollut. Lisäksi dopingaineissa on eroja tai paremminkin hyvin vähän yhteistä, kuten lääkkeissä muutenkin. Eihän jonkin ihmisperäisen kasvuhormonin tai muun erikoistapauksen pohjalta voi vetää mitään johtopäätöksiä dopingin yleisestä vaarallisuudesta.

  Ehkä se joskus saattaa johtua. Toisaalta miksi niin merkittävä hormonimuutos kuin aiheen mukaisen roinaamisen aiheuttama ei vaikuttaisi miehen käyttäytymiseen? Lienee varsin yleisesti hyväksytty fakta, että hormonaaliset ehkäisyvalmisteet vaikuttavat monien naisten käyttäytymiseen, ja yleisesti käytetyllä annostuksellahan fysiologiset vaikutukset ovat hyvin vähäisiä, kun ei lasketa tavoiteltua vaikutusta. Ainakin erittäin vähäisiä verrattuna siihen, mitä pienelläkin roinaamisella tavoitellaan.
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2016
 7. Pre-cum

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2012
  Viestejä:
  836
  Kaipa se aineiden avulla saatu lihasten "pikakasvatus" voi pääkoppaa koetella. Vähän kun joku äkkirikastuminen; jotkut jatkavat suunnilleen normaalia elämää ja joistakin tulee ihan järkyttäviä kusipäitä. Itsekin valitettavasti todistanut suht läheltä, kun yksi kaveri aloitti salilla kulkemisen ja aika pian aineiden käytön. Ennen niin hiton mukava jätkä muuttui itsensä vastakohdaksi, pilasi kaikki ihmissuhteensa ja lopuksi tappoi itsensä.
   
 8. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Ei tavallaan saisi nauraa mutta näin kerrottuna tämä oli aika *reps* :D

  Mutta joo, kyllähän esim. NFL- pelaajista (jenkkifutis) suurin osa on aivan järkyttäviä kusipäitä ja vaimonhakkaajia (niillä pelipaikoilla joilla sitä roinaa on vedetty absurdit määrät).
   
 9. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 235
  Mulkut on mulkkuja roinasi ne tai ei.. Ihmiset joilla on asiat kunnossa ei pahemmin muutu roinasi ne tai ei.
  Ihan samaan tapaan kuin kamppailulajeissakin on tietty % ihmisiä joille lajit eivät sovi. Heille tulee joku jumala fiilis kun luulevat "olevansa" kovempia kavereita kuin keskiverto kynäniska. Väittäisin että tällä ei ole hormonien kanssa juurikaan tekemistä, ongelmat tulevat sieltä omasta pääkopasta..

  Itsekkin tunnen yhden tapauksen joka tappoi itsensä offilla. Väittäisin että tuohonkin syynä oli se että kaverilla oli masennukseen taipuvaisuutta. Siihen ei ainakaan auttanut hormonitasojen heittely, kuuri päällä elämä hymyili, offilla maattiin vaan sängyssä ja katseltiin miten keho kuihtuu.
   
 10. Pärre Guudman

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2014
  Viestejä:
  842
  Sama asia tässä roinailussa kuin monessa huumeessa. Valtaosa osaa käyttää ja käyttää jopa exceliä kuurin suunnittelussa. Sitten nämä elämänkallu/acab/vihervassarit tekee kaiken päin vittua ja se on jotenkin maagisesti steroidien/huumeiden vika.
   
 11. Makos

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2014
  Viestejä:
  765
  Excelillä tehty,... no sitten :D Milloin tästä tuli kaiken täsmällisyyden symboli?
   
 12. Pärre Guudman

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2014
  Viestejä:
  842
  Muistin juuri lähetettyäni tuon Jurase Parkin :D

  Lets die fast!
   
 13. hezaurus

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2002
  Viestejä:
  8 520
  Omasta helvetin pienestä ja vanhasta tuttavaotannasta sen verran, että aika lailla meni kuten ylhäällä kuvattiin.

  Se kaveri jolle ei sopinut viina muuttui mulkuksi myös anabolisilla. Sitten toinen, alusta asti rauhallinen kaveri veti pari kuuria ja lopetti kun ei enää saanut öitä nukuttua. Millään tavalla ei tämä rauhallinen kaveri kahjommaksi muuttunut vaikka napeilla kohtuuttoman paljon sivuvaikutuksia ilmeisesti olikin.

  Itse en ymmärtänyt silloin miten helvetissä joku voi ostaa epämääräisiä (Neuvostoliitosta!) peräisin olevia nappiliuskoja joita myi kaapin kokoinen peräkammarin poika oman huoneensa jääkaapin ovesta. Näin jälkikäteen ihme ettei kukaan kuollut...
   
 14. TeknoR

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2002
  Viestejä:
  16 474
 15. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Jari "Bull" Mentula on nyt monessa mukana..aina tulee näitä joista puhutaan ja kirjoitetaan jonku aikaa paljon?
   
 16. kurkimies

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2009
  Viestejä:
  6 440
  Jenkeissä on vieläkin "toisen maailmansodan " veteraaneja, jotka eivät ole päässet erille noista armeijan antamista aineista. Nehän on aika koukuttavia vielä
   
 17. leecher

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2008
  Viestejä:
  92
  Kyllä lääkkeitä käytetään edelleen eri armeijoissa. Alla olevassa linkissä jenkkien yleisimmin käyttämät go and no-go pill. Go pillerit on aiheuttanut jenkkien lentäjille harhoja ja ovat pommittaneet siviilikohteita. Tämä nousi myös julkisuuteen kun osa lentäjistä kieltätyi ottamasta pillereitä ja päätyivät sotaoikeuteen asian kanssa.
  https://en.wikipedia.org/wiki/No-go_pill
   
 18. kurkimies

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2009
  Viestejä:
  6 440
  Viimeksi muokattu: 10.08.2021
 19. mvirtanen

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Viestejä:
  28
  Eipä tuossa touhussa kyllä ole mitään järkeä. En ymmärrä koko juttua. Miksi haluta pilata koko terveytensä siksi, että näyttää hormonihirviöltä? Muistan, kun ekan kerran ohimennen näin tämän tyypin tv:stä, jossain treeni/laihdutus tjms ohjelmassa ja katsoin että mikä koira, eikun ihminen siinä on. Kaikestahan näki heti, että tyyppi oli vetänyt ties mitä mömmöjä, ei ihminen näytä tuolta vaikka kuinka treenaisi.

  Ihmiselle ei oo mitään hyötyä omistaa lihasmassaa, se kuluttaa energiaa. Jonkun sortin addiktio tuo on, mutta for what? Jos treenaaminen itsessään olisi se addiktio, niin ei tarttisi vetää mömmöjä. Kyllähän tuossa addiktio on se lihaskimpulta näyttäminen. Eli halutaan pilata oma terveys, jotta näytetään lihaskasalta.

  Jokin vaikkapa mahdollisimman monen typyn iskeminen ja pillun saannin maksimointi elämässä olisivat edes mielekkäitä tavoitteita, terveyskin tykkäisi positiivista. Ja tuohon taas ei lihasmassaa tarvita.
   
 20. Kulovalkea666

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2021
  Viestejä:
  1
  Tässä ketjussa on ilmennyt erilaisia aiheita alkuperäisen kysymyksen ohella, koitan ottaa "laaja-alaisesti", sekä objektiivisesti kantaa em. 17 suvulliseen erilaisia kirjoitelmia:
  a) Natuja ei suomen kilpalavoilla nähdä nykyään edes classic-sarjassa. Ihmisen lihaksisto kehittyy niin massan, kuin voiman puolesta vain tiettyyn pisteeseen asti. Ilman Treniä tms. valmisteita olisi kenenkään mahdoton ajatus kiristää rasvaprosenttinsa jopa alle 3%:iin siten, että esim. 175cm ukolle jää päälle 100kg lihasmassaa(jonka kulmikkuudesta näkee heti, ettei ole raejuustolla rakennettua), jos vaikka Bullista puhuttaisiin.
  b) Ylipäätänsä valmisteiden käyttö lääkinnällisessä mielessä on demonisoitu tässä 5.5 milj. asukkaan lintukodossa täysin; jos luet aiheesta "uutisista", siellä otetaan propagandistiseen sävyyn aina vertailukohteeksi joku Savolainen tms. joka on rätkinyt viittätoista eri tuotetta päällekkäin ja määrät ovat tähtitieteellisiä ja kroppa pettää... Sitten jos yrität tonkia faktatietoa keskustelupalstoilta, löydät valtavan määrän ihmisiä jotka ovat keskenään kaikesta eri mieltä. Monissa valtioissa keski-ikäisille miehillä määrätään lääkinnällinen määrä sustaa tms ihan vain aarjen jaksamisen yms. parantamiseksi.
  c) On täysin eri asia urheilla, elää terveellisesti ja pitää yllä omaa kapasiteettiaan ottamalla sen verran öljyä, että jaksaa. Ajatellaan vaikka näin, että Sylvester Stallone ja Vesa-Matti Loiri ovat saman ikäisiä. Aina löytyy näitä huutelijoita, jotka kertovat että heti pettää pumppu ja munuaiset + olet roinanarkki tms. jos yhdenkin ampullin korkkaat.
   
 21. Erkki.M

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2021
  Viestejä:
  8
  Jari Mentula ei ole natu. Hän on myöntänyt sen itsekin. Sydämen vajaatoiminta on ollut hänellä kohtalokkaana seurauksena siitä.
   
 22. Erkki.M

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2021
  Viestejä:
  8
  Tulee mieleen toisena ajatuksena, että, jos Mentula ei ole natu niin hänellä voi olla eräs perinnöllinen sairaus, joka aiheuttaa rajoittamatonta lihaskasvua. Tällaiseen kuuluu myös riski saada sydämen vajaatoiminta.
   
 23. Rumsfeld

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2016
  Viestejä:
  174
  Hyvin harva edes amatööritasolla kisaava potari on on natu.
   
 24. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Lääkinnällisellä käytössä ja Mentulalla ei ole mitään tekemistä keskenään. Korkeintaan pienestä peniksestä johtuvaa alennuskompleksia tässä on lääkitty ja siihenkin ihan väärät aineet. Kehonrakennuksessa kilpailevat ovat juuri niitä himonarkkeja, jotka kiskovat viittätoista ainetta päällekäin. Osaa aineistahan tarvitaan lähinnä hillitsemään pohjalle vedettyjen rojujen aiheuttamia sivuvaikutuksia. Tästä syystä douppaaminen on helppo vetää vituiksi, koska liian paljon yhtä ainetta ottamalla on "pakko" alkaa kiskoa muitakin aineita, koska sivuvaikutukset kumoavat aineesta saadut hyödyt.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti