Ongelmia kuulokkeiden kanssa

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja jihaa, 26.11.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jihaa

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2003
  Viestejä:
  3
  Tuli ostettua uusi telkkari, Samsung 65Q6FN. Hieno laite, mutta hieman on ongelmia käytettäessä kuulokkeita. TV on kiinni optisella piuhalla vahvistimessa (Yamaha), kun vahvistimessani ei ole HDMI-paikkoja. Vanhassa telkkarissa oli 3.5mm liitinpaikka ja käytin sitä langattomien kuulokkeiden (radiotie) kanssa ja homma toimi hienosti. Sampan kohdalla ajattelin kiertää tämän puutteen laittamalla kuulokkeiden piuhan suoraan vahvistimeen kiinni. Ääni kyllä tulee kuulokkeista, mutta bassot/matalat äänet särkevät melkoisesti. Kokeilin myös perus nappikuulokkeilla ja loppu tulos oli samanlainen. Eli itse kuulokkeissa ei ole vikaa ja esim. puhelimen kautt pelaavat normaalisti. Mitään säätöä en tuohon ole löytänyt tv:stä eikä vahvistimessakaan ole kuulokkeille erikseen kuulokkeille säätöä. Mikähän selittää tämän, kun kuitenkin tv:een ääni vahvistimen kautta kuulostaa normaalilta eli ongelma on vain kuulokkeiden kanssa?

  No ajattelin ratkaista tämän ongelman BT-kuulokkeilla. Vaimolta löytyy Sony WF-1000X kuulokkeet, jotka otin testiin ennen kuin tilaan bt-kuulokkeet tv:lle. Ongelmaksi muodostui BT kuulokkeiden kanssa se, että kuva ja ääni eivät ole synkassa. Telkkarista ei pääse säätämään viivettä miinukselle vaan vain plussalle ja säätö arvo on 0-250. Lisäksi ääntä pitäisi saada myös kovemmalle. Testatuissa Sonyn bt-kuulokkeissa ei ole äänen voimakkuuden säätöä ja telkkarin max säätö ei kamalan kovalle kuulokkeita laita. Onko kukaan onnistunut ratkaisemaan viivettä BT:een kanssa? Äänen voimakkuuden varmaan pystyy ratkaisemaan ostamalla kuulokkeet, jossa on äänen voimakkuuden säätö? Ja jos BT-kuulokkeet ostaa, niin tuleeko niissä katsoa latenssiarvoa, jotta tuota viivettä voi vähentää?
   
 2. jihaa

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2003
  Viestejä:
  3
  BT ongelma taisi ratketa. Eli noissa Sony WF-1000X kuulokkeissa on tajuton latenssi/viive ja tuo 0-250 ei ole riittävä säätö. Testasin toisilla kuulokkeilla ja ongelmaa ei ollut. Ensimmäinen ongelma on tosin edelleen päällä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti