OnePlus 5

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja Qmi, 14.05.2017.

 1. kekekeke

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2012
  Viestejä:
  29
  Op5 ollut käytössä noin viikon. Ainoa ongelma on, että netti pätkäisee aina hetkeksi monta kertaa päivässä. Joskus vaatii netin uudelleenkäynnistyksen että toimii taas. Todella ärsyttävä kun jakaa hotspottina esim televiosioon, niin vähän väliä menee netti, ja samalla hetkellä netti ei toimi puhelimessakaan. Mitähän tälle keksisi..
   
 2. Sakari#

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2014
  Viestejä:
  4
  Onko käytössä 3g? Siinä on ollut ongelmia. 4g toimii moittettomasti ainakin minulla ja mitä olen muiltakin lukenut
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Iso-Pebe

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2013
  Viestejä:
  20
  Tein tuon Widevine L1-päivityksen omaan luuriin, tässä omat kokemukset, jos kiinnostaa. Ostin puhelimen ja ajattelin että päivitetään nyt sitten kun kerta pitäis nopeasti hoitua. Sinänsä kiirettä puhelimen käyttämiseen ei ollut, kun Honor kutosella vielä pärjää.

  Ostin puhelimen 14.4 Elisan kivijalkapuljusta. Saman päivän iltana laitoin Oneplussan sivuilla "support ticketin" aiheesta ja parin tunnin päästä siihen jo vastattiin. Vastauksessa oli ohjeet miten "tukipyynnön" voi tehdä, mutta homma kaatui heti siihen, että ohjeissa oletetaan, että puhelin on tilattu Oneplussalta suoraan. No, kun sanoin, että puhelin on ostettu Elisalta, niin Casey oikein ystävällisesti sanoi, että voi sen pyynnön tehdä puolestani. En laittanu, enkä ole vieläkään laittanu SIM korttia puhelimeen, sen takia ehkä oli ongelmia IMEI koodin kanssa (ei kuulemma löytynyt järjestelmistä). Omien yhteystietojen lisäksi piti laittaa screenshotti IMEI koodista (*#06#) ja kuitista. Jos on Elisalta ostettu luuri, kannattaa laittaa nuo kuvat ja tiedon ostopaikasta heti kerralla niin ehkä homma nopeutuu vielä entisestään.

  No sitten tiistaina tuli rahtikirjat (UPS) sähköpostiin ja ke aamuna vein paketin UPSin toimipisteeseen. UPSin ukko oli kyllä sitä kotoakin hakemassa keskiviikkona päivällä. Paketti meni Puolaan (Malmön ja Kölnin kautta) CDTI nimiseen firmaan, joka on vissiin Oneplussan Euroopan huoltopääkallopaikka tms. Luuri saapui perille torstaina aamulla (kattelin Flightradarista koneen menemistä, tai luulisin että oli oikea kone seurannassa) ja lähti päivityksen jälkeen vielä torstaina illalla takas kohti Suomea. Tossa kahden maissa tänään perjantaina lähetti toi puhelimen takas. Nyt on L1 Widevine (Play-kaupasta DRMInfo softalla voi katsoa).

  Eli keskiviikkona lähetetty ja perjantaina takasin. Mielestäni aika 6/5 hoidettu Oneplussan puolelta tämä päivitys.
   
 5. sohvaperunaa

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2008
  Viestejä:
  1 094
  Omasta mielestäni taas tuo 6/5 vaatisi päivityksen teon netin yli ilman puhelimen fyysistä kuskaamista (Ja kyllä tiedossa, on ettei se niin vain onnistu) tai, että päivitys tehtäisiin suomessa jossain huollossa tms odottaessa, kuten esim intiassa jne. Siellä riittää puhelimen kanssa paikalliseen "huoltoon" marssiminen, 5 minuuttia ja puhelin päivitetty.

  Mielestäni tiistaista perjantaihin on pikkaisen liian pitkä aika. Varsinkin jos sen ajan joutuu olemaan ilman puhelinta.

  Tai tietenkin vielä parempi, tekisivät hommat kunnolla heti alusta alkaen, ilman näitä typeriä virityksiään.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2018
 6. Iso-Pebe

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2013
  Viestejä:
  20
  Juu, helpompi tietty olis jos voisi vaan viedä johonkin paikalliseen huoltoon. Mutta itseäni ei haitannu tuo, että piti Puolaan asti lähettää, koska oli vielä vanha puhelin käytössä. Hankalaa tietty jos ei varapuhelinta ole.

  Suomen postin hitauteen tottuneena kuitenki nopeasti UPS hoiti homman.
   
 7. Vikanen

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2016
  Viestejä:
  29
  On kyllä kieltämättä hieman syvältä tämä, että OnePlus ei (pysty?) tekemään mitään tälle 3g:n pätkimisominaisuudelle. Vika on heidän tiedossa, ja he ovat saaneet sen toistettua omilla vehkeillänsäkin. Mutta viimeisin vastaus on ollut että vika piilee Snapdragon 835 sisuksissa, jolle Oneplus ei voi tehdä mitään. Hieman rohkenen epäillä kyllä että lippulaiva piirissä olisi näin iso vika. Saatika että siitä ei ole nostettu suurta paskamyrskyä isompien puhelinmerkkien kautta
   
 8. Boreas

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2015
  Viestejä:
  165
  Onko kellään suositella auton ilmastointiräppänään kiinnitettävää magneettista telinettä, joka kanta tämän luurin painon suojakuoren kera?
   
 9. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 296
  Itsellä on vielä 3g liittymä, jonka takia op5 on hyllyssä. Ei vaan toimi mitenkään tuolla liittymällä.
   
 10. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 296
  Ei toimi 4g liittymällä hotspot. Mikähän tuossa nyt on ?
   
 11. golemus

  Rekisteröitynyt:
  15.04.2010
  Viestejä:
  363
  Mites Oreo on toiminut OP5:ssa? Mulla edelleen nougat, joka toimii melkeen täydellisesti nii en ole uskaltanut päivittää vielä. Käy kuitenkin ärsyttäväksi ku puhelin muistuttelee koko ajan Oreo päivityksestä.
   
 12. lehtipihvi

  Rekisteröitynyt:
  17.10.2010
  Viestejä:
  533
  Kai se nyt siinä pelaa jos OnePlus 3:ssakin mainiosti.
   
 13. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 296
  Onko tuo hotspotin huono toimivuus vika, vai op5 ominaisuus?
   
 14. Skikuda

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2008
  Viestejä:
  3 332
  Tekeekö kenenkään muun OP5 sitä että nukkumaan mennessä täydellä akulla on aamulla akku tyhjä ja virta pois?

  Katsoin akun kulutuksen tiedot yöltä niin viimeisestä täydestä latauksesta 10h, sen jälkeen näyttö päällä huimat 20min, ja kulutuksesta "Android system" vienyt 55%.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2018
 15. Pete1985

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2009
  Viestejä:
  45
  Onko muilla op5 omistajilla ollut vikaa GPS kanssa. Toimii pätkimällä ja näyttää hieman huti koko ajan. Esim navia (Maps ja Here) käyttäessä ei toimi kunnolla.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti