OnePlus 3

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja ddude, 03.05.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. SnoopyDoge

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  194
  Havaitsin yksi kerta tuon paljon puhutun äänen vaimenemisen puhelussa. puhelut kuulu tosi hiljaa, eikä vastapuolesta saanut mitään selkoa. Pelkäsin jo pahinta, että puhelin pitää avata ja tehdä se kaiuttimen putsaus perusteellisesti. Nyt kuitenkin alkanut epäilemään tuota pölyn kertymistä kaiuttimeen. asiaa tarkemmin seuranneena olen havainnut että vika taitaa olla sittenkin softaperäinen, joka on suhteessa signaalin laatuun. tietyissä paikoissa, esim työpaikkani pihan ja bussipysäkin välillä tämä on useasti havaittu, yhtäkkiä puhelussa ei kuule vastapuolta vaikka puhelimen äänet on täysillä. samoin satunnaisesti oman kämpän läheisyydessä tämä toistuu usein. Puhun kuitenkin paljon puhelimeen töissäni, ja käytän nimenomaa OP3:sta työpuheluihini. Olisiko sittenkin mahdollista että vika olisi softassa tai operaattorin kentässä? Puhelin esim ei osaa dekoodata kunnolla puhelua ja siksi vaimenee satunnaisesti?

  Puhelut tosiaan siis satunnaisesti vaimenee niin voimakkaasti että puhelusta ei saa selvää, ja vähän aikaa kun odottaa ja siirtyy alueelta pois, alkaa taas toimimaan ihan normaalisti. Käytössä on open beta 23, ja puhelin on siis OP3 64Gt (vajaan vuoden vanha).
   
 2. tmm68

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  156
  minulla tekee tuota Elisan verkossa tietyissä paikoissa systemaattisesti. Väitän että vika on operaattorilla 2G/3G kanavanvaihdoissa/resursoinnissa (luurina tosin OP3T)
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2017
 3. Hekeli

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2007
  Viestejä:
  423
  Onko normaalia että kellonaika pomppii välillä 2-10 sekuntia? En voi edes käyttää verkon aikaa kun jostain syystä Elisa antaa aina 15 sekunttia edelle, eikä helppari löytänyt mitään syytä. Alkaa pikkuhiljaa v-tuttaa manuaalisesti Clocksyncillä korjailla tuota, eikä nyt viitsisi yhden ainoan tarpeen takia alkaa roottaamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 23.09.2017
 4. sidrend

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2011
  Viestejä:
  799
  https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-4-5-0-7-1-1-ota-for-the-oneplus-3-and-3t.636403/

  Oneplus 3/3T:hen uusi päivitys (v. 4.5.0), jossa muutamia ihan kivoja lisäyksiä vanhaan. Lift up display tuntuu toimivan esimerkiksi mainiosti. Lisäksi launcherin ulkoasua on päivitetty, app tray ei ole enään nappina vaan "swipe up tyyliin" ja kansiot ovat näöltään erilaiset.

  Itselle tuli ilman VPN:ää jo. Pieni varoituksen sana, ainakin omassa OP3:ssa päivitys palautti työpöydät oletukseen eli joutui uusiksi asettelemaan widgetit ja kuvakkeet.
   
 5. jufu

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2011
  Viestejä:
  160
  Sama ongelma ollut omassa OP3:ssa uudesta asti, mutta vasta nyt vuoden käytön jälkeen jaksoin viedä huoltoon.

  Tässä vuoden aikana olen vaihtanut operaattoria Teliasta Elisaan, ei vaikutusta ongelmaan. Voi olla, että olen väärässä, mutta nettipuheluissa ei muistaakseni ole kertaakaan tätä vastapuolen kaikumista esiintynyt.

  Factory resetin jälkeen ongelma oli poissa noin 2viikkoa kunnes taas alkoi.

  Veitkö itse luurin huoltoon ja saatiinko vika korjattua?
   
 6. Jobalaba

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2011
  Viestejä:
  175
  Itse asiassa juuri tänään hain puhelimen huollosta. Ilmeisesti emolevy + jotain muita osia on vaihdettu. Yhtään puhelua en ole vielä ehtinyt soittaa tai vastaanottaa, mutta huomenna töissähän tuota pääsee sitten kokeilemaan. Toivottavasti ongelma on korjaantunut.
   
 7. hauki-kala

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2002
  Viestejä:
  407
  Mjoo. Tuttu ilmiö. Aluksi kuuluu tosi hyvin, ehkä pari minuuttia ja sitten yhtäkkiä "naps" ääni muuttuu joksikin darth vaderin maskin takaiseksi heikoksi kumisevaksi. Ja ääni palautuu heti uudestaan soitettaessa ennalleen, mutta alkaa pian uudestaan heikentyä. Asun paikassa, jossa kentät on tukiaseman läheisyydestä piittaamatta todella huonot. Soitin Elisalle vikailmoitusta, että pakko parannella tilannetta, muuten on pakko käyttää lankanettiä ja whatsup puheluita. Puheluissa tosiaan se ongelma, että minä kuulen kyllä vastapuolen hyvin, mutta lähtevä ääni pätkii todella pahasti ja katoaa välillä kokonaan. Työpaikalla kuitenkin kuuluvuus on normaali kumpaankin suuntaan..

  Muutenkin tilanne on outo. Ollaan asuttu kahdessa eri osoitteessa varsin lähekkäin toisiaan, molemmissa sama ongelma. Ongelma on ollut työpuhelimissa ja omassa luurissa (Elisan verkossa kaikki). Luureina Oneplus3, LG nexus 5x, lumia 640, samsung s3 mini. Huawein luureissa tuota ongelmaa ei ole ollut (muilla perheessä kaikilla huaweit). Toki ongelma varmaan ratkeaisi puhelinta TAAS vaihtamalla, mutta ei se nyt näin voi mennä..

  Eli oma diagnoosi ongelmasta on se, että kaikki nuo ongelmat johtuvat verkosta ja heikosta 2g, 3g ja 4g tasoista. Elisalta lupailivat ottaa tuon huomioon, mutta mitään aikatauluja ei kerrottu. Kuulemma samalta alueelta on tullut muitakin valituksia vastaavista ongelmista.
   
 8. Jobalaba

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2011
  Viestejä:
  175
  Nyt on reilu viikko ollut huollossa käytetty kolmonen käytössä. Toistaiseksi ei ole kukaan valittanut, että puhelu kaikuisi, eli ongelma näyttäisi korjaantuneen.
   
 9. Nizi

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2009
  Viestejä:
  607
  Joku tovi sitten täälläkin kyselin kohtalontovereista, joilla Oneplus 3 luuri jää hyvällä 4G kuuluvuusalueella "jumiin" H+/3g verkkoon eikä palaa 4g:hen koskaan ilman käsin räpeltämistä. Puhelin kävi huollossa kerran ja siellä emolevy vaihdettiin, tosin raportilla luki että emo viallinen josta johtu myös suttuset valokuvat kun tarkennus ei toiminu.

  Noh, huollosta on joku kuukausi ja ongelma on nyt palannu takasi. Istun työpaikalla samalla pisteellä 8h jossa 4g kuuluvuus täydet kentät. Puhelin on työpäivän aikana tipahtanu 3g verkkoon eikä siitä palaa takaisin ilman käsin räpeltämistä. Asiakastuki otti viimekerralla puhelimen käytännössä heti huoltoon. Nyt olen tehny tehdasresettejä, vaihdettu verkon asetuksia ja toimittanu kaiken maailman raportteja. Joku heidän aspasta jo ehti väittää tätä ominaisuudeksi, mutta parilla eri puhelimella testasin tätä dual sim ongelmaa eikä niillä ollut mitään vaikeuksia pysyä 4G verkossa.

  Seuraavaksi pitää vielä toimittaa jotain modeemi logia tulkittavaksi josko sieltä jotai löytyy. Alkaa vaan hiertämään kun sähköpostiketju kasvaa monen kymmenen viestin mittaiseksi ja ihan typeriä ehdotuksia siellä välissä.
   
 10. eeli12

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2013
  Viestejä:
  13
  Onko kellään muulla ongelmaa chromecastin ja oneplus 3 kanssa? Ei suostu peilaamaan näyttöä ollenkaan telkkariin. Google homen kautta kun yritän yhdistää, niin se ilmoittaa että 'yhdistetään' mutta heti perään tulee teksti että 'yhteys katkaistu'. Netflix, youtube, spotify yms. eivät edes löydä chromecastia.
  Oudohkoa on se että latasin jonkin casting ohjelman playsta joka yllättäen toimi ihan moitteetta, mutta appi oli vain kuville, joten ei sinänsä ole sille käyttöä. Mutta koska tämä yksi sovellus kuitenkin peilais näytön telkkariin ilman ongelmaa ja muijan iphone peilaa myös, niin vika ei todennäköisesti ole chromecastissa vaan liittynee jotenkin oneplussaan.
   
 11. nebraska

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2010
  Viestejä:
  131
  Onko muilla ollut ongelmia äänenvoimakkuuden säätämisen kanssa viimeisen päivityksen jälkeen?
   
 12. sidrend

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2011
  Viestejä:
  799
  En ole huomannut. Minkälaista ongelmaa sulla on sen kanssa?
   
 13. Jack Horny

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2003
  Viestejä:
  2 030
  Kas kun ei täällä ole ollut vielä puhetta tästä EngineeringMode-takaovesta Oneplussassa ja muutamissa muissa luureissa. https://forums.oneplus.net/threads/what-is-engineermode.680377/

  Elikkäs, kirjoittele caller-appiin puhelinnumeroksi *#808# ja pääset testivalikkoon. Kuulemma aikovat poistaa sen seuraavassa päivityksessä. Milloin se sitten tuleekin, kun edellinen seucity patch level on elokuun 1. päivältä. :p
   
 14. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  Security patchin päivämäärällä ei ole tämän kanssa toisaalta mitään tekemistä koska kyseessä on erillinen sovellus, joten tuosta päivämäärästä nyt ei voi päätellä mitään.

  Oreo lähti tänään jakoon.
   
 15. HarriKoo

  Rekisteröitynyt:
  24.06.2001
  Viestejä:
  892
  Joo. Oreota näköjään pukkaa.
   
 16. Jack Horny

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2003
  Viestejä:
  2 030
  Yhdeltä 3T-käyttäjältä kuulin huonoja Oreo-uutisia: ei kelpaa PIN eikä PUK. Raportoikaapa tänne, miten on päivittely mennyt kolmoseen.
   
 17. jukka76

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2007
  Viestejä:
  330
  Onko Oreossa näin vakioasetukset asennuksille tuntemattomista lähteistä? Vai onkohan mulla vaan unohtunut tuo päälle ennen päivitystä.

   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2017
 18. sidrend

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2011
  Viestejä:
  799
  Näytti minullakin olevan sallittu Chromelle, Drivelle ja Gmailille. Eikä kyllä ollut päällä ennen päivittämistä.

  Muuten näyttää kasi toimivan ihan hyvin omassa OP3:ssa. Tosin puhelin ei ole nyt kunnolla käytössä joten jotkin asiat voi jäädä havaitsematta. Tuo "app is running in the background" ilmoitus on kyllä ärsyttävä kun sitä ei saa millään kokonaan pois. Tiedä sitten mikä siinä on ollut ideana...
   
 19. trotor

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2013
  Viestejä:
  880
  Oreo asennettu - muuten jees mutta bosen kuulokkeiden pause/play ei enää mene perille asti Smart audiobook playerille. Onko vika äänikirjasovelluksessa vai enkö vaan osaa? Ainoa joka play/pause napin tunnisti oli tarpeeton text-to-speech softa...

  Osaako joku kertoa miten tuon saisi tehtyä Taskerilla tmv? En saa näkyviin noita nappeja sielläkään oikein mitenkään.
   
 20. jukka76

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2007
  Viestejä:
  330
  Joo huomasin tuon kun asensin APK:n apkfilesistä eikä kysellyt mitään. Aika turvaton on jos on vakiona noin.
   
 21. jukka76

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2007
  Viestejä:
  330
  Mikähän tämä varmenteen myöntäjä on? Onko muilla tuommoinen?
   
 22. jani_k

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  172
  Näköjään tässä oreossa näkyy bt-laitteen akun varaus tuolla ylhäällä.
   
 23. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  Oletko liittynyt johonkin yleiseen wifi verkkoon tms?
   
 24. Lapasorsa

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  1 923
  Mitenköhän ton "sydänkäyrän" saa pois tuolta vasemmasta yläreunasta? Ilmoittaa että fonecta caller pyörii taustalla. En saa sitä millään pois.
   
 25. LeMuerte

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2011
  Viestejä:
  275
  Spotifyä kuunnellessa äänenvoimakkuus madaltuu aina kun tulee viesti tai ihan mitä tahansa, vain lentsikkatilassa tätä ei tapahdu. Muilla tämmöstä?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti