OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 021
  Itsehän sinä tässä vänkäät, kun maalitolpat ja aidanseipäät siirtyilevät koko ajan.

  "Oikeilla kryptocoineilla on max cap ja se vaikuttaa aktiivisesti kolikon arvoon" -> Bitcoinin cappin saavuttaminen on yli sadan vuoden päässä ja Ethereumissa cappia ei ole edes olemassa.

  "No siis onecoinissa vaikuttaisi" -> OneCoinissa ei ole vapaata markkinaa eli vapaan markkinan pelisäännöt eivät päde siihen, duh. Tästähän ei edes ymmärtääkseni valehdella vaan Tommikin sanoo jotain sinne päin, ettei pörssiä eli markkinoita voida vapauttaa, koska kolikko romahtaisi saman tien.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2020
 2. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  DagCoiniin, Invictaan tai OneLinkiin liittyneet jäädytetään? [​IMG]
  Melkoinen mafiameininki.
  /s
   
 3. HermanTheGerman

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2016
  Viestejä:
  96
  Jos oikeassa finanssimaailmassa menisi hommat samalla tavalla, niin olishan se julmaa jos Nordnetin käyttäjänä mun sijoitukset jäädytettäsiin jos käyttäisin myös FIM:ä ja Evli:ä.
   
 4. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 910
  Ajatuksesi ymmärrän, mutta väittäisin silti että määrän rajoitus vaikuttaa arvoon, se sitten eriasia onko käytännön vaikutusta jonkin yksittäisen valuutan kohdalla.

  Bitcoinin markkinoinissa rajattu määrä on hyvinkin isossa roolissa, varsinkin niiden myyjien kohdalla jotka sitä tarjoaa pitkäaikaiseksi sijoitukseksi. Joten uskon että sillä on merkitystä.

  Se sitten on oma lukunsa mikä tuon markkina-arvoa heiluttelee, siinä toki on isossa roolissa se mitä sanoit, sillä tavalla että tarjontaa ei voisi hillitä jos kuka vaan voisi mielinmäärin louhia lisää.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2020
 5. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 021
  Valehtelulla voi toki myydä vaikka mitä, mutta se on täysin oma "lakinsa" se, eikä vieläkään liity itse asiaan.
   
 6. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Onecoinia käsitellessä sitä voi katsoa ainakin kahdesta eri vinkkelistä.
  Siitä, mikä se oikeasti on, ja siitä mitä se haluaa antaa jäsenistölle ymmärtää olevansa.

  Oletko esim. sitä mieltä että 2.1 miljardia kolikkoa kun laajennettiin 120 miljardiin kolikkoon "hinnan" pysyessä samana, niin siinä ei ole mitään ihmeellistä ja epäilyttävää ihan talouden perusasioiden kannalta (supply 57-kertaistui muutamassa vuodessa) jos samalla yhtiö haluaa antaa kuvan että kyseessä on ihan legit kolikko, joka on "aivan kohta going public" (aivan kohta viime lokakuuhun asti).

  Olet minun kohtaamani ensimmäinen henkilö oletettavasti Onecoinin ulkopuolelta joka ei näe tässä mitään merkillistä vaan vänkää jostain bitcoinin sadan vuoden kuluttua tapahtuvasta louhinnan loppumisesta perustellen sillä sitä ettei tässä Onecoinin jatkuvassa muutaman vuoden välein tapahtuvassa kolikko capin nostamisessa olisi mitään kummallista tai vaikutusta hintaan jos leikitään että Onecoinilla sellainen olisi.

  Se on sitten eri asia, että Onecoin on täyttä huijausta, eikä hinnalla tai arvolla ole oikeasti mitään merkistystä. Mutta tässä tarkastellaankin asiaa siltä kannalta mitä Onecoin haluaa antaa ymmärtää jäsenilleen.

  Tuo selitys Onecoinin sisältä, että arvo tippuu minimiin jos nyt mennään julkiseksi.. Sitä alettiin esittää vasta viime lokakuussa sen jälkeen kun tämä viimeisin lupaus julkiseksi menosta ja yhteistyöstä "keskuspankin" kanssa osoittautui "yllättäen" valheeksi. Sitä ennen tällaista selitystä ei ollut Onecoinin puolelta.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2020
 7. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 910
  Valehtelua voi sisältää, mutta ei se sitä muuta että vaikuttaa arvonmäärittämiseen.
  Oletin että tässä noin yleisesti eletään siinä että uskotaan johonkin kolikkoon pitkällätähtäimellä (kysyntää).
  Joten maalikkona uskon kyllä että kun osatajat/myyjät miettiiä arvoa, niin nyky arvoon vaikuttaa se mitä uskotaan arvoksi tulevaisuudessa. Johon taasen osassa oletuksia vaikuttaa määrät.
  En ole eri mieltä että jos tuotanto määriä vähennetään kohti nollaa, kuitenkaan sitä saavuttamatta, niin onko sitten suurta eroa totaali lopettamiseen, se tosiasiallinen määrän väheneminen voi alkaa ennen kuin louhintaloppuu. Mielikuva tuotteita, joten en sitä ohittaisi.
  Se sitten ihan oma lukunsa olisiko pitkällätähtäimellä elinvoimaisen virtuaalikolikolla jokin tietty max määrä jota enempää ei voida louhia. Sellainen ominaisuus voi olla jopa ongelma ja sitä kautta siis arvoa laskeva.

  Otsikon "kolikon" kannalta toki kuviot ihan omansa.
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2020
 8. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  134
 9. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 412
  No mutta mikä sen parempaa kun uunokolikko sidottuna WIR:iin. Arvo ei tuosta varmasti silloin alenisi.
   
 10. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  805
  Viimeksi muokattu: 27.05.2020
  V.E tykkää tästä.
 11. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Simon Le:n irtisanoutumiskirje:

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 12. roqqa

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2016
  Viestejä:
  47
  Eli "corporate" olisi valmis maksamaan puolet uusien sijoittajien sisään tulevista rahoista aikaisemmin sijoittaneille...? Hmm, muistaakseni tuollaiselle sioitustoiminnalle oli joku termikin, mikäköhän se mahtoikaan olla...? :rolleyes:
   
 13. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  134
  Tommi Vuorinen
  Ylläpitäjä · 4 min
  ONELIFEN TULEVAISUUS

  Hyvät jäsenet,

  Ilmaisemme kiitollisuutemme kaikille teille, jotka olette OneLifen sielu ja tuette yritystä näinä meille kaikille vaikeina aikoina. Viime kuukaudet ovat olleet vaikeita, mutta yhdessä ylitimme jopa suurimmat esteet.

  Ilmoitamme mielellämme, että tällä hetkellä kaikki ohjelmisto-ongelmat on ratkaistu ja järjestelmät toimivat sujuvasti. Haluamme kertoa yhtiön suunnitelmista tulevan kehityksemme osalta:

  Uuden OneLife-järjestelmän kehittäminen aloitettiin maaliskuussa ja siinä on uusi lohkoketju. Järjestelmän valmistaa 18 ohjelmoijan ryhmä ja se on jo 90% valmis. Tältä osin vaadimme kaikkia jäseniä päivittämään nykyiset puhelinnumeronsa profiiliinsa. Puhelinnumeroita käytetään yksilöivänä tunnisteena tilisi käyttämiseen. Jos sinulla on enemmän kuin yksi tili, riittää, että kirjaudut sisään puhelinnumerolla ja sinulla on pääsy kaikkiin tileihisi. Huomaa, että puhelinnumeroasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin, eikä sinulle lähetetä mainosviestejä.

  Block explorer-ohjelmaa kehitetään uutta OneLife-järjestelmää varten. Tämän ominaisuuden kautta kaikki jäsenet saavat tietoja milloin ja millä numerolla heidän kukin transaktionsa on rekisteröity uuteen lohkoketjuun.

  Myös mobiilisovellus on kehitteillä. Sen kautta OneLife ja DealShaker ovat aina kanssasi puhelimessasi. Uudessa järjestelmässä jokaisella käyttäjällä on oma lompakko. Uuden lompakon avulla jokainen voi siirtää kolikoita mille tahansa OneLife-verkon käyttäjälle milloin tahansa muutamalla puhelimen näpäytyksellä.

  Uuden DealShaker-alustan kehittäminen aloitettiin 1. kesäkuuta. Hankkeen loppuunsaattamisen määräaika on 30. syyskuuta. Alusta toimii myös OneLife-mobiilisovelluksen kautta.

  Kehitämme uusia lohkoketjuteknologian koulutuspaketteja, joita voit odottaa kesäkuussa.

  Globaali tapahtuma järjestetään Romaniassa 21.-23. elokuuta. Siellä esitellään äskettäin kehitetyt järjestelmät. Kaikki ovat tervetulleita. Voit ostaa lippuja www.eventbook.ro.

  Seuraava globaali tapahtuma on suunniteltu maaliskuulle 2021 Dubaissa.

  Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, odottavien nostojen maksaminen on edelleen yrityksen ensisijainen tavoite.

  Osoitamme erityiset kiitoksemme kapteeni King Jaymsille ja hämmästyttävälle varakapteenien ryhmälle. Kiitos uskomattomasta työstä!

  Yhdessä olemme vahvoja!

  Parhain terveisin,
  OneLife-tiimi
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2020
 14. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 021
  Jokin jippo tuossa täytyy olla, eivät varmasti salli onecoinien siirtelyä vapaasti käyttäjältä toiselle. Sehän mahdollistaisi varjopörssin syntymisen ja kolekon arvon nollautumisen. Arvelenpa itse, että siirroista aletaan periä euromääräistä palvelumaksua, jolla samalla rahoitetaan pyramidia. Tässä tosin taitaa olla esteenä se, ettei OneLife-pyramidilla ole toimivia pankkiyhteyksiä... Eikös pakettien ostaminenkin vaadi edelleen sähköpostittelua jonkun bulvaanin kanssa?
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2020
 15. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 225
  Jos menneisyydestä voi mitään päätellä, niin ainoa toteutuva asia on uudet "koulutuspaketit" joita voi ostaa isolla rahalla.
   
  Fantasos tykkää tästä.
 16. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Jippo on siinä, että tuota mobiiliapplikaatiota ja kolikon siirtelyä on kovasti toivottu OneCoinin Telegram ryhmissä. BackOffice viestin tarkoitus on pitää toivoa ja hypeä yllä. Mitään aikataulua ei annettu.

  KingJayms sanoi huhtikuun 17. että ei ole mitään tietoa milloin kolikoiden siirto on mahdollista mutta ei varmasti tänä vuonna.
   
 17. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Alkuvuodesta hehkutettiin että uutta DealShakeria ollaan kehittämässä ja että se julkaistaan elokuun eventissä. No nyt sitten kertovat tuossa että uuden DealShakerin kehitys alkoi vasta 4 päivää sitten..
  Voi suurella varmuudella sanoa että syyskuun loppuun mennessä ei tule valmista, koska mikään OneCoinin aikataulu ei ole koskaan pitänyt.

  Saa nähdä mitä tästä uudesta BackOfficesta ja "lohkoketjusta" tulee. 90% valmista tarkoittaa OneCoinin tapausessa oikeasti luokkaa 50% valmista tai ei ikinä valmista.

  Uutta BackOfficea ja lohkoketjua on luvattu valmiiksi elokuun eventtiin. Aikaa on 2.5 kuukautta, eikä rahaa juuri ole. Mielenkiintoista nähdä saavatko yhtään mitään aikaan.

  Uskovat onecoinistit ovat Telegram ryhmissä ekstaasissa että nyt on kehitys käynnissä. Eivät ole vieläkään vuosien jälkeen oppineet, että se että OneCoin jotain kirjoittaa, ei todellakaan tarkoita sitä että jotain todella tapahtuu.

  Toiseksi uskovat onecoinistit jotenkin kummallisesti ajattelevat, että jos lohkoketju explorerilla saadaan aikaan, se jotenkin maagisesti muuntaisi Onecoinin legitiksi, ja "heitterit häviävät". Tätä hehkutetaan nyt innoissaan Telegram ryhmissä, että "heitterit" saavat nyt nenilleen. :rofl:

  Eli jos SQL tietokannan yli 3000 miljardin euron feikkiarvolliset ponzi kolikot siirretään lohkoketjuun pyörimään, jotenkin kummasti Onecoinista tulisi legit uskovaisten logiikan mukaan, ja koko huijaus olisi pois pyyhitty.. :facepalm:

  Uskovat eivät ymmärrä, että "tilikirjan" tyyppi ei ratkaise onko kyseessä huijaus. Huijaus toimii aivan samoin, oli kolikot sitten SQL-tietokannassa tai lohkoketjussa.

  Todellinen huijaus on tämä MLM pakettimyynti, jossa paketeista generoidaan kolikoita murto-osalla siitä hinnasta mitä huijarit väittävät kolikon (aina nousevaksi) arvoksi BackOfficessa. Sekä kaiken maailman promot kuten "Wonder Wheel" joista voi hassun hauskasti voittaa esimerkiksi "miljoonien arvoiset" tuplakolikot. Bulgarialaiset huijarit väittävät kolikon arvon olevan 42.43€, kun jäsenet yrittävät epätoivoisesti myydä tilejään muutaman sentin per kolikko hinnalla.

  Dealshakerissä taas "yllättäen" suuri ongelma on se, että suurin osa järkevistä diileistä on euromääräisesti vähintään yhtä kalliita kuin muilta alustoilta ostettaessa, siihen sitten vielä onecoinit päälle. Ei mikään ihme, sillä täytyy olla harvinaisen tyhmä kauppias, jos antaa Onecoinille mitään oikeaa arvoa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2020
 18. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  805
  No niin, hjyvältä näyttää onnittelen. Onko tämä nyt se sellanen mobiiliälykolikko, joka soittaa omistajilleen kolikon vaihtaessa omistajaa? Saisko sen lähettään tekstareitakin? Olis muuten ihan killeri sitten. Mitä jos siirtää kolikon rikolliselle, niin soittaako se heti KRP:lle?
   
 19. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  Luulen että OneCoin aikoo nyt kopioida konseptin DagCoinilta. DagCoineja on voinut alusta asti siirtää jäseneltä toiselle JOS olet ensin siirtänyt kolikot lompakkoon.

  Tässä on jekku: jos siirsit kolikot lompakkoon, et voi enää siirtää niitä takaisin "pörssiin" joka on ainoa paikka missä kolikoita voisi edes teoriassa myydä.
  (Kaikki myy ja vain tunkittajat ostaa, tällä hetkellä jos laitat kolikot myyntiin niin myyntitoimeksianto menee läpi muutaman vuoden kuluttua.)

  En tiedä miten OneCoin aikoo asian hoitaa kun pörssiä ei ole.
   
 20. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  Niin selvennetään tuota DagCoinin ratkaisun hienoutta:

  Vaihtoehto A: Tunkki siirtää DagCoineja lompakkoon -> DagCoinit ovat poissa pörssistä, myyntipaine hellittää:
  • DagCoineja voi nyt myydä kaverille "alihintaan".
   Kaveri ei voi myydä DagCoineja missään.
   Kaveri ei voi siirtää kolikoita pörssiin.
   Kolikon arvo ei siltikään romahda, koska kolikot halvalla saanut kaveri ei voi laittaa kolikoitaan myyntiin.
  • Dagcoineja voi siirtää kauppiaalle maksuksi.
   Kauppias ei voi myydä DagCoineja missään.
   Kauppias ei voi siirtää kolikoita pörssiin.
   Kolikon arvo ei siltikään romahda, koska kauppias ei voi laittaa kolikoitaan myyntiin.
  Vaihtoehto B: Tunkki pitää kolikkonsa "pörssissä" -> DagCoineja ei yritetä käyttää markkinoilla, ei jatkuvaa valitusta siitä että kauppiaat eivät halua vastaanottaa kolikoita.

  Samat ongelmat tuossa syntyvät kuin OneCoinilla, eli kauppiaita ei ole kun kukaan ei halua ottaa Dag vastaan rahanarvoisesta tavarasta:

   
 21. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  805
  Ponzeissahan on tarkoituskin nyhtää tunkeilta kaikki mikä irti lähtee.

  Charles Ponzi bostonilaisille tarjoamistaan elämyksistä: "Vaikka he eivät koskaan hyötyneet siitä yhtään mitään, se oli silti halpaa siihen hintaan saatuna. Ilman pahoja taka-ajatuksia olin antanut heille parhaan shown, mitä koskaan on tarjottu heidän alueellaan pyhiinvaeltajien maahantulon jälkeen! Oli kevyesti viidentoista miljoonan taalan arvoista katsella minun laittavan systeemin pystyyn"

  Show must go on ... jatkuu niin kauan kuin lainvalvojat on tunkkien tasolla.
   
 22. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  134
 23. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 225
  Näköjään Augsburgin käräjäoikeutta on kustu silmään. Jos oikein ymmärsin niin perusteluna sille, ettei ole pyramidihuijaus, on se että uhrit olivat ostaneet OneCoineja eivätkä verkostomarkkinointipaketteja. Ja jotenkin lakikelmit olivat saanet perusteltua että OneCoineilla tulisi joskus olemaan kysyntää markkinoilla joten se oli ihan legitiimi sijoitus... just joo.
   
 24. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Pidempi juttu SBS-Legalin sivuilta. Vaikeaa näköjään OneCoinia ja sen markkinoijia on Euroopassa pyramidi lainsäädännöllä tuomita.
  https://www.sbs-legal.de/blog/freispruch-fuer-onecoin-vertrieb

  Tuo on kyllä taas hohhoijjaa tuo Vuorisen otsikko että "Onecoin ei ole huijaus". Ei se MLM-komissiojärjestelmä mikä ilmeisesti katsotaan lailliseksi Saksassa Onecoinista huijausta tee..
  Valitettavasti Ausburgin syyttäjä on lähestynyt asiaa vain suppealta MLM-markkinointi kannalta. Tällä tavalla ei OneCoinia tai sen markkinoijia saada vastuuseen.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2020
 25. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 042
  Apinaa koijataan, apinaa pumpataan. Ehkäpä näin sen pitikin Universumin mielestä mennä sitten :D

  Onnea koijareille ja erityisesti pumpatuille, oli kova koulutus mut hei, ehkäpä opittekin samalla jotain ;)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti