OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Knude-

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2016
  Viestejä:
  163
  Ymmärtäähän se. Tuo on vain yksi tapa paeta vastuuta sinä hetkenä kun paska lentää tuulettimeen. Ja nämä nielee purematta... Huoh.

  Tätä on tullut seurattua jo reilu 6 vuotta enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Monta kertaa on tullut naurettua vedet silmissä mutta toisaalta on ollut surullista seurata kuinka suurta osuutta ihmisistä voidaan viedä aivan kuin pässiä narussa ja mitä ihmeellisimmillä selityksillä.
   
 2. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 274
  Ihmisiähän voi viedä aina kun pässiä narussa jos porkkanana on raha. Sillä ei toki ole enää tuossa vaiheessa merkitystä onko se huijaus vai ei. Ihmiset kun tuppaa olemaan yleensä ahneita ja siinä vaiheessa äly menee naulakkoon.
   
 3. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 394
  Nyt on 36 kappaletta kuponkeja ostettu yhteensä. Näköjään 8 kuponkia meni suunnilleen tuossa vuorokauden aikana.

  Pikkasen ollaan jäljessä tavoitteesta. BehindMLMllä oli laskettu miten paljon päivässä pitäisi olla ostettuja kuponkeja keskimäärin jotta arvontaan tulisi nuo suurimmat palkinnot:

  * 1112 lippua päivässä, jotta palkintona olisi Rujan jahti
  * 556 lippua päivässä, Dubain asuntoihin
  * 278 lippua päivässä BMW X1
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2020
 4. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 082
  Ensin OneLife:
  Sitten Tommi:
  No mitäs hiton merkitystä tuolla "Captain" tittelillä sitten on?!?
   
  T0mi tykkää tästä.
 5. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 197
  Samaa sarjaa kuin "maajohtaja".
   
 6. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 082
  Aivan totta! Siinäkin meriselitys oli että ei ole yhtiön edustaja vaan ihan jäsen siinä missä muutkin. :D
  Illallista Rujan kanssa ja tunkitusmatka Afrikassa.
  Ihan niin kuin muutkin.
   
 7. Avotampio

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2016
  Viestejä:
  26
  Kuka helvetti näitä onelife tiedonantoja kirjoittelee? Ei ainakaan mitkään "kingjaymsit" tms. vastaavat tyypit keitä siellä vielä heiluu keulakuvina. On myönnettävä että kieliasu on virheetön. Juristien kynästä näkee usein vastaavia kielikuvia.

  Varsinkin tämä sanavalinta "indelibly" on mielenkiintoinen. Menepäs sanomaan se englantia äidinkielenään puhuvalle rivikansalaiselle, niin hän pyörittelee silmiään. Se ei todellakaan kuulu jokapäiväiseen arkienglannin sanastoon. Eikä englantia äidinkielenään puhuva ikinä lisäisikään tällaisia sanoja tekstiinsä (ellei kyseessä olisi jokin opinnäyte jossa brassaillaan sivistyssanakirjasta löytyvillä ilmaisuilla). Ehei, sen hän on ottanut sanakirjasta, mutta tekstiin jonka kieliopin hän muuten hallitsee.

  Olisiko tohtori ruja edelleen puikoissa? Varsinkin kun tunnemme hänen taitavan retoriikkansa?!?
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2020
 8. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 082
  Tämä venyy paljon harmillisemmaksi asiaksi toisaalla:
  [​IMG]
  Siitä vaan captchaa syöttämään. :D

  (Ei sillä ole mitään väliä koska ko. login on vienyt erroriin jo pidemmän aikaa.)
   
 9. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  957
  Lakimiehet eivät kirjoita lehdistötiedotteita. Se on pressiosaston tehtävä ja tämäkin tiedoksianto näyttää arkiselta hypejargonilta.

  Lehdistötiedotteet eivät ole "arkienglantia", joten suotta ihmettelet.

  Kummallinen yhtiö, kun kukaan esillä oleva ja ääntä pitävä henkilö ei ole sen palveluksessa, mutta toisaalta kukaan sen palveluksessa oleva henkilö ei ole esillä yhtään missään. Onkohan tämä Tommin troikka itse asiassa joukko separatisteja, jotka ovat irtaantuneet "yhtiöstä" ja pyörittävät jo ihan omaa hommaansa. Tai sitten OneCoin on firmana täysin kuollut, mutta separatistit yrittävät sen varjolla jatkaa puhallustaan.

  Tällaisia asioita voisi joku ihmetellä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2020
 10. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 082
  Suora linkki kommenttiin tässä.

  Eikö Petteri Järvisellä ja kumppaneilla ole muuta 'Ajatusmalliakaan' kuin etsiä vain näitä 'Pyramideja', vaikka suinkaan kaikki tuottojärjestelmät eivät ole mitään 'pyramidihuijauksia' - yhtenä esimerkkinä mainittakoon taannoinen Win Capita, joka ei ollut minkäänlainen huijaus, mutta sellaiseksi kylläkin sekä tiettyjen valtiovallan virkamiesten että pankkiherrojen taholta kylläkin varsin tehokkaasti saatiin lavastettua ja vieläpä Suomen 'Niin Puhtaana Pidetyn' Oikeuslaitoksenkin 'siunauksella' saatiin lopullisesti 'listittyä'.

  Petteri Järvinen näkyy olevan uusi 'Jouni Laiho' (evp. Sisäasiainministeriön poliisihallituksen arpajaisyksikön päällikkö). Jouni Laiho oli yksi keskeinen henkilö johtamassa tai ainakin ohjaamassa ja koordinoimassa Win Capitan kaato-operaatiota, joka sitten lopulta saatiinkin toteutettua.

  Ainahan joku 'Skeptikko' tarvitaan pilaamaan kaikki positiiviset ilmiöt, ajatukset ja tavoitteet.

  Sen sijaan että nämä, jotka 'mustamaalaavat' kaikki uudet ja vanhasta totutusta kaavasta poikkeavat tulonhankintajärjestelmät, jos he keskittyisivät tuomaan esiin niitä kaikkia 'Yhteiskunnallisia Epäkohtia' jotka ovat tehneet koko yhteiskunnasta, valtiontalouden mekanismeista ja viime kädessä koko maailmantaloudesta ja myös sen nykyisistä ja lähitulevasuudessakin esiin astuvista 'mädännäisistä' talousjärjestelmistä, niin johan saattaisi maailma alkaa muuttumaan paremmaksi paikaksi.

  Koko nykyinen maailmantalous ja vielä enemmän kehitteillä oleva nk. "Uusi Maailman Järjestys" ovat itsessään melkoisia 'Pyramidihuijauksia', joissa 'Köyhät köyhtyvät ja Rikkaat rikastuvat' ja - käsittämätöntä kyllä - tämä hyväksytään vieläpä 2020-luvullakin 'täytenä itsestäänselvyytenä', vaikka se onkin täydellistä harhaa, jolla ns. 'Tavallisia Kansalaisia' (=> Mitä tuo termi sitten tarkoittaneekaan) pidetään yhä mm. 'Taloudellisessa Orjuudessa' Velkatalousjärjestelmän kautta.

  "Herätys" !!! "Tämän maailman muoto on katoamassa" - näin sanoo Raamattu - Ja HYVÄ NIIN ! Sen on jo aikakin kadota !  P.S. Muun muassa verovirastojen valtakunnallisissa sisäisissä seminaareeissa ja foorumeissa on yhä enenevässä määrin käsitelty asiaa, että mitä todennäköisimmin jo vuoteen 2025 mennessä noin 15% koko maailman väestöstä tulee saamaan tulonsa jostain muusta kuin ansiotulosta ja perinteisestä työnteosta eli toisin sanoen erilaisilta tuottoalustoilta (valuuttakauppa-alustat, digi-/virtuaalivaluutta-alustat, erilaiset verkostotuottoalustat jne. jne.).

  Toivottavasti ! Ja toivottavasti tuo %-luku tulee olemaan huomattavasti suurempi kuin tuo 15%. Siis kohti parempaa tulevaisuutta ja ennenkaikkea kohti käsitettä: "Taloudellinen Vapaus ja Riippumattomuus". Toivottavasti näm 'Skeptikotkin' pääsevät käsiksi siihen.

  Terveisin, "Suur-Mestari Kadosh"
   
 11. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 394
 12. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 082
  Sieltä täältä tulee vastaan tuon lohkoketju 3.0:n tulossa oleminen, joten laitetaan ihan muistin virkistämiseksi että mitä siitä seuraa:
  Tuo alkuperäinen kommentti allekirjoittaneelta täällä:
  https://murobbs.muropaketti.com/goto/post?id=1717692903#post-1717692903

  Näyttää vahvasti siltä että vaihtoehdolla "1." aikovat mennä, toisin sanoen OneCoin tulee taas kerran heittämään roskakoriin kaikki todisteet siitä että viimeisen 5 vuoden aikana olisi koskaan louhittu kryptovaluuttaa edes läppärillä, saati sitten "kolmella konesalillisella supertietokoneita". (Ei yllätä kun DOJ:n todisteissa on jo Rujan sähköposti jossa hän sanoo ettei mitään louhita vaan väitetään ihmisille paskaa.)

  Saa sitten nähdä mikä on tekniikan puolelta lähestymistapa "lohkoketju 3.0":ssa?
  1. Taas yksi altcoin joka ei eroa mitenkään olemassa olevista.
  2. "13 tusinassa" ERC20 token.
  3. "OneChain" (vrt. DagCoinin DagChain), joka ei siis ole muuta kuin SQL tietokanta "lohkoketjuselaimella".
  Vaihtoehdoissa 1 ja 2 OneCoineja voisi vaihtaa julkisessa pörssissä ja sen arvo sukeltaisi heti, minkä lisäksi OneCoin itse todistaisi ettei sillä ole mitään teknologista eroa muihin kryptoihin. Arvaan että tulossa on jonkin sortin variantti ratkaisusta 3, mikä tarkoittaa että aiemmin mainitsemani skenaario:
  ei muutu mihinkään.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2020
 13. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 197
  Itse en usko että mitään uutta lohkoketjua edes tulee. Periaatteessahan jonkun open source -krypton editointi ja uuden tusinakrypton luominen ei ole vaikeaa, mutta monimutkaiseksi homman tekee OneCoinin erikoisuudet kuten "luohiminen" joka ei perustu mihinkään todelliseen ja siirtorajoitukset jossa transaktioita ei voi olla kuin ala- tai ylälinjaan.
   
 14. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 394
  Jonkinlaista uutta "lohkoketjua" on Onecoiniin tulossa, mutta mielenkiintoista on nähdä toteutus. Max coin cappia nostetaan 250 miljardiin kolikkoon, ja mitä todennäköisimmin tuttuun tapaan tämä ei kuitenkaan johda kolikon "arvon" alenemiseen, jälleen täysin vastoin kaikkia taloustieteen lainalaisuuksia. Näin voidaan sitten "legitisti" jatkaa ponzi-pakettien myyntiä kun kaikki 120 miljardia kolikkoa on "vanhasta ketjusta louhittu" ja jaettu.

  Simon Le itseasiassa kritisoi tätä yhtiölle, koska Ruja jo kerran lupasi että 120 miljardia kolikkoa jää viimeiseksi muutokseksi, eli taas yksi suuri lupaus jäsenille rikotaan. Yhtiö ei ole myöskään noin kahteen vuoteen pystynyt maksamaan cash accountilta saatavia jäsenille. Yhtiöllä on väitteiden mukaan noin 650 miljoonaa euroa jäsenten saatavia Cash accounteilla, joita se ei siis pysty ollenkaan maksamaan ulos.

  Kaikki tai suurin osa VIP lippu- ja arparahoista elokuun Romanian eventistä menee suoraan Onecoinille, koska yhtiö on todella suurissa taloudellisissa vaikeuksissa. Nyt vielä tuli ilmi että Captains Board liiderit pakotetaan hankkimaan/myymään 25 arpakuponkia ja GNLG jäsenet 10 arpakuponkia aseman menettämisen uhalla.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2020
 15. Avikaapio

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2019
  Viestejä:
  92
  Onkohan Suomen epäviralliselle maajohtajalle Tommille annettu paineita myydä arpa?
   
 16. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  957
  Rahan arvon määrittää kierrossa olevien unittien määrä eikä se, että kuinka monta niitä voi teoriassa olla olemassa...
   
 17. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 082
  Siis... Eikö nämä ole niitä 15%-30% kokoluokkaa olevia tunkitusbonuksia jotka otetaan syrjään uusien jäsenten pajatsoon työntämistä rahoista? Miten kutterinpuruaivo pitää olla ettei tajua tilittää rekryäjille tuota prosenttia silloin kun raha tulee sisään (ja jättää itselle se 70%-85%)?

  Vai onko tämä nyt seurausta siitä kun liiderit on välillä lähteneet livohkaan joku 100M€ käteistä taskussaan?
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2020
 18. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 394
  Oikeissa kryptoissa arvoon vaikuttaa myös se että niille on asetettu tietty max cap määrä jota enempää kolikoita ei luoda.
  Tottakai jos yhtäkkiä max cap yli tuplataan kun louhinta lähenee loppuaan vaikuttaisi arvoon alentavasti. Tosin Onecoinin kohdalla ihan turha puhua näistä kun huuhaata sen arvo ja louhinnat. Ja Onecoinissa muutenkin pitäisi arvioida että kaikki kolikot jotka on luotu ovat 'kierrossa' koska yhtiöllä ei ole mitään muuta strategiaa tästä ilmoitettuna.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2020
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 394
  No eihän niitä cash account bonus rahoja koskaan automaattisesti tilitetty ulos yhtiöstä, vaan ne piti erikseen nostaa, ja nostopalkkio oli se 30€/nosto. Moni ei niitä joka kuukausi nostanut, ja kyllähän Ruja ja kumppanit niitä sitten rosvosivat. Ja lopulta kun myynnit vähenivät mutta kulut juoksivat, kävi niin ettei yhtiö voinut enää maksaa mitään ulos.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2020
 20. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  957
  Taaskaan kyse ei ole mistään pakollisesta ominaisuudesta vaan asiasta, joka on joihinkin coineihin otettu mukaan kehittäjien omasta päätöksestä. Kolikoiden rajoitettu määrä voi vaikuttaa hintaan vasta siinä vaiheessa, kun tuo määrä on saavutettu eikä uusia kolikoita voi luoda. Siihen asti rajalla ei ole väliä, koska kolikoita luodaan koko ajan lisää (ymmärtääkseni) vakionopeudella.

  Ehkä nyt raiskaan jumalallista kryptodoktriinia väittämällä, että vaikeusaste ja väliajoin puolittuva kolikoiden määrä per block ovat käytännössä sama asia, mutta tuo on kuitenkin se yksi tekijä, mikä esimerkiksi Bitcoinin tapauksessa vaikuttaa hintaan, eikä se että teoriassa kolikoita ei voi luoda enää lisää jossain hyvin kaukaisessa tulevaisuudessa. (Joskus yli sadan vuoden päästä...)
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2020
 21. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 394
  Niin, ja tuo raja siis tulee pian täyteen Onecoinilla. En nyt oikein ymmärrä mitä vänkäät.
  Kohta on 120 miljardia kolikkoa Onecoiniin luotu, ja yllätys yllätys, rajaa nostetaankin 250 miljardiin jotta ainakin periaatteessa pedataan jäsenten tokenien "louhinta" ja pakettien myynti samalla sapluunalla taas vuosiksi eteenpäin, vaikka Ruja lupasi ja vannoi että se 2.1 miljardia -> 120 miljardia kolikkoa jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi muutokseksi..
  Aivan selvää on että legit kolikossa tällainen aiheuttaisi hinnan alentumisen mutta Onecoinissa ei varmasti.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2020
 22. nouvankoin

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2017
  Viestejä:
  21
  Juu ei onecoinissa aiheuta, koska nolla pysyy nollana.
   
 23. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 082
  Muistetaan että tunkkien mielessä tuo raja myös asetti niitä päivämääriä:
  Nuo päivämäärät siis pohjaavat "lohkoketju 1.0:n" päivämääriin:
  Kyllähän tunkit ovat odottaneet että kolikoiden myynti alkaa viimeistään sitten kun kaikki kolikot on "luohittu". Miten muuten uusille jäsenille sitten saa kolikoita, jos ei ostamalla vanhoilta jäseniltä?
   
 24. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 082
  Nappasin laskimen käteen ja:
  • Lohkoketju 2.0 genesis-block luotiin 1. lokakuuta 2016, 09:31:13 GMT. Siinä oli 1 986 580 000 "vanhan lohkoketjun" kolikoita.
  • Lohkoketju 2.0:n cap 120 miljardia kolikkoa.
  • Uusia kolikoita tulee 50 000 minuutissa.
  • Jäljelle jäävät 118 013 420 000 ONE saadaan "luohittua" 2 360 269 minuutissa.
  Tästä voimme laskea että nykyisellä lohkoketjulla 80% kolikoista olisi louhittu 29. huhtikuuta 2020, 05:20:13 GMT (lohko 1 880 269). Mutta lohkoketju seisoi Sofian serverien takavarikon aikana (ja muutaman kerran sen jälkeenkin), joten esim. lohko #1 735 140 on aikaleimattu 29. huhtikuuta 2020, 17:16:05 GMT.:rolleyes:

  No, nou hätä, ko. lohko louhittiin äsken (aikaleimattuna 22 päivää menneisyyteen), koska lohkoketju seisoo taas: :facepalm:
  [​IMG]
  (Eipä siinä, korjataan aikataulua)

  Kunhan lohko #1 880 269 tulee louhituksi (ajankohta riippuu siitä milloin lohkoketjusimulaattori alkaa taas pyörimään), niin se aikaleimataan menneisyyteen tai nykyisyyteen, riippuen siitä onko ketju saatu kiinni. Aikaleiman päiväyksen voi silti laskea jo nyt:
  • 80% kolikoista on louhittu 8. elokuuta 2020, 12:05 GMT. Tässä kohdin lohkoketju piti tulla julkiseksi ja KRP:n kertoa että onko OC ollut huijaus vai ei.
  • Nykyisestä lohkoketjusta loppuvat kolikot 7. heinäkuuta 2021, 20:05 GMT. Sitä ennen pitää saada "lohkoketju 3.0" pystyyn tai muuten backofficen lohkoketjusimulaattorista näkee että siellä "louhittiin" lohko 2 360 270 johon "luotiin" 50 000 ONE joita ei pitäisi voida olla olemassa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2020
 25. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  134


  Näköjään taas vähän sensuroitu, vain 2 kommenttia näkyy:D
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti