OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  131
 2. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 285
  Jaha, Reima Liukku on nyt virallisesti rikollisorganisaation Suomen maajohtaja.Onnea Reima! :psmoke:
   
 3. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 015
  Koulutus mainittu peräti kerran uusien pakettien yhteydessä (jos yhdyssanan ensimmäinen osa lasketaan). :kippis:

  Koska "koulutusta tässä vain myydään".
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2020
 4. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 015
  Yli kolme vuotta jo. Nyt ihmepyörää on jatkettu 15. helmikuuta asti.
  https://us9.campaign-archive.com/?u=cf9659fd672fe664d487e7e1b&id=311224d865
  (Mielenkiintoiset kuvat Kiinan Dealshitter-exposta muuten)

  EDIT:
  Tämä kanssa aika helmeä settiä (punaiset highlightit allekirjoittaneen):

  One of the reasons we would not fall prey like so many other cryptocurrencies on the exchange is, OneCoin has the DealShaker platform which is like an interim exchange. That is what it is best described as. As a result, we in the community, enjoy the benefits of using the coin on the DealShaker platform much like what we could do if we had an exchange existing.
  Once we appreciate what we have, and the merchants understand the concept of paper money depreciating in value over these hundreds of years, they will want a money system that is stable in value. Thus, allowing them comfort in participating in OneCoin and OneLife's Mission, and appreciating that this is the only way to go.
  Please bear in mind that the goal of the company has always been to eventually be launched on the exchange. One may ask, if you have a Deal Shaker platform that is performing efficiently, why would there be a need to then have an exchange. Well, there are certain advantages that the exchange brings to the table that the DealShaker platform cannot, due to its present structure, mainly the remittance factor. So, all hands on deck with OneFamily, and decide to join us in Financial Revolution!!!
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2020
 5. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  131
  Tommi Vuorinen
  Ylläpitäjä · 10 tuntia
  UUSIMMAN UUTISKIRJEEN KAPTEENIEN NURKKA-OSION SUOMENNOS (CAPTAINS CORNER)

  Olemme saattaneet joutua joidenkin keskuspankkien ja Yhdysvaltojen viranomaisten uhreiksi. Emme kuitenkaan itse osallistu laittomaan toimintaan! Olemme yritys, joka edustaa avoimuutta, jota lohkoketjujen maailma tarjoaa, sekä erittäin hämmästyttävää ja ainutlaatuista arvonmuodostusta ja konseptia kouluttaa massoja tästä virtuaalivaluutan maailmasta, rahan historiasta ja kehityksestä.

  Kuten saatat huomata, monet meistä eivät tienneet mitään virtuaalivaluutasta, ennen kuin OneLife ja OneAcademy tulivat elämäämme. Luottakaa yritykseen ja sen protokolliin ja menettelyihin, kun jatkamme ja rakennamme sinulle pitkäikäisen mahdollisuuden.

  Päätarkoituksenamme on olla kolikko, joka on integroitu maailman maksujenvälitysjärjestelmään ja jota käytetään kuten kaikkia muita valuuttoja. Tämä on pääsuunnitelmamme, vaikka sen saavuttaminen ottaisi aikaa! Kyllä, pörssi on erittäin tärkeä osa ekosysteemiämme, etenkin rahanlähetyspalvelujen osalta (joihin maailma ei ole valmis). Tämä johtuu pääasiassa siitä, että sääntelyelimet eivät ole valmiita meille. Tämä vaatii meitä keskittymään suunniteltuun muotoomme. Olemme suunniteltuja sääntöjenmukaisuuteen EI spekulointiin! Siksi pyrimme täyttämään kaikki vaatimukset kaikille sääntelyelimille niiden vaatimusten mukaan.

  Kun tämä on tehty tiettäväksi, huomaa, että haluamme säännellyn virtuaalivaluutan, miksi? Jotta voimme käydä kauppaa valuuttakorilla maailman FIAT-markkinoilla. Silloin meillä voi tosiasiallisesti olla kysyntää olemassa olevalle tarjonnalle. Meidän on oltava tietoisia siitä, että minkä tahansa virtuaalivaluutan arvon, kun se on todellinen, pitäisi tulla kysynnän ja tarjonnan (rajoitetun määrän) seurauksena!

  Kaikille IMA:ille ympäri maailmaa; yritys arvostaa sinua todella! Tiedä, että ilman sinua ei ole yritystä. Samoin ilman yritystä ei ole IMA: ta eikä OneAcademy-koulutusta, jotta IMA:t edes voisivat olla mukana. YHDESSÄ ELÄMÄSSÄ (ONELIFE) on UUSI ELÄMÄ (NEWLIFE), ja odotamme innolla etenemistä oikeiden johtajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet oikeaan filosofiaan. Jos joku erehtyi aiemmin väärin jaetussa filosofiassa tai uskomme, että tarvitsemme pörssiä menestykseen juuri nyt, ota huomioon, että virtuaalivaluutassa ei ole kyse tästä. Kyse on käytettävyydestä, joka johtaa likviditeettiin. Ja käytettävyys on todellista vaihtoa, jota tarvitsemme siirtyessämme kohti digitaalista vaihtokauppaa.

  Syy miljoonan kauppiaan tavoitteen saavuttamiseen on ollut se, että sen avulla kolikko voi olla käyttökelpoinen ja vaihdettava hyödyke. Sitä ei todellakaan ole luotu muuttamaan virtuaalivaluuttaa FIAT-valuuttaan. Saatat kysyä, miksi näin on? Se johtuu siitä, että kuten OneAcademy-koulutuksemme on osoittanut, FIAT-valuutan ostovoima on jatkuvasti laskussa. Kuitenkin, jos on ymmärrystä ja sitä tukeva yhteisö, voimme arvostaa konseptia ja siirtyä uuteen alkuun.

  Tällöin meillä ei ole virtuaalivaluutta, vaan VIRTUAALIRAHA. Meille annetaan mahdollisuus vaihtaa tavaroita ja palveluita maailmanlaajuisten esteiden yli. Myös paperirahan käsite on heikentynyt inflaatiovoimien takia (ekonomistien termi), meidän on yritettävä päästä eroon inflaatiosta.

  Nyt meillä oleva virtuaaliraha voi hyvinkin pitää arvoa pitkään tai perustua sen kysyntään ja käyttöön useampien ihmisten keskuudessa, jotka haluavat käyttää sitä OneCoin-ekosysteemin edistämän uuden konseptin takia. Meillä voi nyt olla arvo, joka kasvaa. Miksi näin? Yksinkertaisesti, vanhan lausahduksen mukaan, "kun kysyntä ylittää tarjonnan, arvolla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nousta". Koska meillä on rajallinen määrä kolikoita ja kun yhteisöllä, joka nyt arvostaa tarjoamaamme, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin haluta päästä kiinni kolikoihin: ymmärtämällä ensin kolikoiden tarkoituksen OneAcademy-koulutuksemme kautta. Yksi syy siihen, että emme kaadu, kuten niin monet muut virtuaalivaluutat pörssissä, on, että OneCoinilla on DealShaker-alusta, joka on kuin välivaihto. Tämä on paras kuvaus siitä.

  Seurauksena on, että yhteisömme nauttii kolikon käytön eduista DealShaker-alustalla samalla tavalla, kuin meillä olisi pörssi. Kun arvostamme mitä meillä on ja kauppiaat ymmärtävät arvoa heikentävän paperirahan käsitteen kuluneiden satojen vuosien aikana, he haluavat arvon, joka on vakaa. Siten antamalla heille mahdollisuuden osallistua OneCoinin ja OneLifen missioon ja ymmärtää, että tämä on ainoa tapa edetä.

  Muista, että yrityksen tavoitteena on aina ollut lopulta valuutan liikkeellelasku pörssissä. Voidaan kysyä, jos sinulla on DealShaker -alusta, joka toimii tehokkaasti, miksi olisi edes tarpeen vaihtaa valuuttaa pörssissä? No, on olemassa tiettyjä etuja, jotka pörssi tuo ja joihin DealShaker-alusta ei nykyisen rakenteensa, lähinnä rahanlähetysfaktori, vuoksi pysty.

  Joten kaikki kädet töihin OneFamilyn puolesta ja liittykää meidän taloudelliseen vallankumoukseen!!! Tulkaamme yhdessä enemmäksi ja tehkäämme tästä maailmasta parempi paikka auttamalla ihmisiä ymmärtämään.
   
 6. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 175
  OneCoinin talouskoulutus tiivistettynä: one-ränkylöitä ei koskaan voi vaihtaa euroiksi, koska satojen vuosien kuluttua eurot ovat joka tapauksessa arvottomia ja voit ostaa kaiken dealshitteristä.

  Valitettavasti tunkeille joilla kiiluu vielä euronkuvat silmissä tämä viesti ei mene helposti perille ja vaatii pitkän ja kalliin koulutusjakson...
   
 7. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 015
  Tämä kuudetta vuotta jatkuva koulutusjakso jota OneCoiniksi kutsutaan on ollut kieltämättä pitkä ja käynyt tunkeille kalliiksi.

  Ehkäpä tässä lopuksi itketään, halataan ja koetaan että on opittu jotain?
  (No sen halailun kanssa voi olla kiikun kaakun.)

  Tärkeintä on että on opittu kaksi asiaa:
  1. Älä sijoita sellaiseen mitä et ymmärrä.
  2. Älä sijoita enempää kuin olet valmis hymyillen häviämään.
  Ehkä lisäksi:
  3. Jos se vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se on.​
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2020
 8. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  800
  No poliitikot perii Bulgarialta menetykset ja KRP jakaa ne sitten tunkeille takasin, ja verottaja verottaa Johtajat. Tunkit saa lopulta ilmaisen koulutuksen ja viranomaiset töitä.
   
 9. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  131
  Tommi Vuorinen
  Ylläpitäjä · 5 tuntia
  UUDET KOULUTUSPAKETIT JA NIIDEN TOKENIT.

  NewLife-paketti
  140€ + 5500€ + 7500€ = 13140€
  800 + 48000 + 81818 = 130218 tokenia
  5 splittiä = 9,804.65 kolikkoa

  NewLife plus-paketti
  140€ + 5500€ + 13750€ = 19390€
  800 + 48000 + 120000 = 168120 tokenia
  6 splittiä = 25,316.89 kolikkoa

  Tässä laskelmassa ei ole huomioitu Onnenpyörä-promootiota, joka antaa 25-100% lisää tokeneita aktivoitaessa paketti. Vaikeustasona on käytetty 425 tokenia/kolikko.

  Osta 3+1 ja saat 1x NewLife-paketin ilmaiseksi.
  Osta 4+1 ja saat 1x NewLife plus-paketin ilmaiseksi. Maksu vain pankkisiirrolla.
   
 10. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 015
  Just.
  Maajohtajan lupaamalla kurssilla 42,45€ / ONE:
  Kaikki splitit kerralla ja "automining", niin
  • 13 140€ "sioitus" tuottaa 9 804,65 ONE joka on 416 207,39€
  • 19 390€ "sioitus" tuottaa 25 316,89 ONE joka on 1 074 79,98€
  Ihan vaan yhdessä yössä.
  (Miksi Tommi ei puhu koulutuksesta? Koulutustahan tässä vaan myydään.)

  Ja Paskat. Aivan varmasti kelpaa Bitcoinit.
   
 11. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 285
  Älä unohda Wonder Wheeliä josta parhaimmillaan +1 split eli tupla tokenit, joka 'luohinnalla' tuottaa tupla kolikot. Joten myös 'arvossa' tulee tuplat. Näin helppoa on vaurastua tulevaisuuden finanssivallankumouksen grybtövaluutalla. :psmoke:

  Siinäpä kateelliset huppupäiset murot vinkuvat kun ei ole varaa sioittaa!
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2020
 12. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 655
  Ei noita koulutuspakettien pdf -tiedostoja ole enää vuotanut. Muistanko väärin että juuri tässä kusetukses joskus näistä oli vuotanut nettiin kun olivat suoraan ladattavissa jos linkin tiesi. Ja näitä koulutuksia sitten ostivat moneen kertaan eikä muka sijoituksia. Muistan ainakin joskus ladanneeni kasan helvetin kalliita "koulutuksia" naureskellen sisältöä. Mutta en muista oliko juuri tämä. Enkä usko että yhtään enää tallessa noista.

  Noista mitä koulutus sisältää olisi vähän myös hyvä keräillä jo tutkinnan kannalta näytöksi että tässä vaan kierretään lakia. Näytöksi riittävällä ja sillä että tiedämme paskapuhetta noi kulutuksien olevan kun on eroa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2020
 13. csharpp

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2006
  Viestejä:
  212
  kyllä ne oli uunokolikon omilla servereillä ihan kaikkien luettavissa. Muistaakseni oli suurin osa kopioitu muista lähteistä ja loput oli jotai diibadaabaa.
   
 14. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 015
 15. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  131
  Tommi Vuorinen
  Ylläpitäjä · 1 t


  TIEDOKSI:

  New Journey-ryhmällä Facebookissa, joka aiemmin liittyi ONE:een, mutta muutti myöhemmin nimen New Journeyksi, ei ole mitään tekemistä OneLifen kanssa. Se kuuluu nykyään yrityksestä lähteneiden kilpailevaan yritykseen.

  Suosittelen kaikkia OneLifelle uskollisia poistumaan ryhmästä. Vastaavia likaisia temppuja on nähty ennenkin. Olisi reilumpaa perustaa kokonaan uusi ryhmä, mutta tavoitteena on jälleen kalastella jäsenistöä uuteen yritykseen OneLifesta.
   
 16. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  131
 17. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  131
  Alkaa lahkon profeetta Tommilla vissiin keksityt tarinat loppumaan, kun pitää ns. pääkonttorin vieressä sijaitsevaa heseäkin mainostaa. Ei vaan toimi pelle kolikot edes siellä:D


   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2020
 18. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 035
  Ja varmasti lisäksi:
  4. Älä ole ahne.
   
 19. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 015
  https://www.lansivayla.fi/artikkeli...i-lahes-20-000-dollariin-sitten-tuli-romahdus
   
  Yoakim tykkää tästä.
 20. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  131
  Tommi Vuorinen
  Ylläpitäjä · 1 min
  VISIO 2020 ETEENPÄIN.

  Kapteeni Simon Le ja apukapteeni King Jayms ovat kertoneet webinaareissa vision vuodelle 2020 ja siitä eteenpäin.

  He ovat asettaneet seuraavat tavoitteet:

  1. Johtoryhmien uudelleenjärjestelyt ..... käynnissä (melkein valmis).

  2. Toimiston uudelleen avaaminen ..... avattu ja toiminnassa.

  3. Kaikkien ekosysteemin sivustojen toimiminen ..... kaikki sivustot toimivat normaalisti, ongelmana enää tietojenkalasteluilmoitus, jota parhaillaan korjataan.

  4. Lohkoketjun läpinäkyvyyden parantaminen yhdistämällä se Block explorer-työkaluun (Tämä näyttää lohkoketjun tapahtumat Onelifen jäsenille/ulkopulisille ja lisää luottamusta) ..... työn alla.

  5. Parantaa Dealshaker-sivustoa ja luoda DS-aplikaatiot ..... työn alla.

  6. Tuoda takaisin ONE:n mahdollistama hyvä maailmalle ..... tapahtuu parhaillaan.

  7. Parantaa yhtiön viestintää, KYC:ta ja korjata Coinsafen ongelmat ... työn alla.

  8. Järjestää globaali eventti One-ekosysteemille kuuden kuukauden kuluessa.

  9. Tuoda miljoona kauppiasta järjestelmään ..... työ jatkuu.

  10. Pörssi-/rahansiirtoalusta.

  Tekstin kirjoittaja IMA Ola Fawaz Telegram-chatissa.
   
 21. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 035
  Hohhoijaa, noista jos puoletkin näkisi oikeasti toteutuvan, ennen kuin naapurin pikkupoika ehtii lentää Marsiin... Uskokoon ken haluaa :psmoke:

  P.S. "Kapteeni Simon Le ja apukapteeni King Jayms"

  Ehdottaisin selvyydeksi parempaa nimeämistä tälle kaksikolle, esim:

  - Batman ja Robin
  - Putin ja Medvedjev
  - Majakka ja perävaunu
  - Urpo ja Turpo
  - keksi_tähän_oma
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2020
  T0mi tykkää tästä.
 22. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 175
  "Lohkoketjun läpinäkyvyyden parantaminen" kuulostaa koomiselta, kun lohkoketjua ei ole edes olemassa. Voiko sen läpinäkyvämpi edes olla?
   
 23. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  800
  Virallisesti onecoin kävi virtuaalivaluuttakauppaa, mutta myöhemmin se on paljastunut pyramidihuijaukseksi.

  Miten niin Virallisesti kävi virtuaalivaluuttakauppaa? Ja jos on jo paljastunut pyramidihuijaukseksi, niin miksei sitä kerrota Virallisesti.

  Suomen Pankinkin olis ollut syytä puuttua tähän, mutta pesivät vain kätensä tästä sotkusta.
   
 24. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 015
  Monettako vuotta niitä CoinSafen ongelmia korjataan?
   
 25. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 285
  Jos kapteeni ja apukapteeni epäilyttää, onneksi sentään tekstin kirjoittaja Ola Fawaz on luotettavan oloinen Nigerialainen verkostomarkkinoija. :smoke:
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti