OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  790
  Viimeksi muokattu: 05.01.2020
  Vihuri tykkää tästä.
 2. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  790
  Vihuri tykkää tästä.
 3. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 167
 4. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 968
  "Yhtiön oman ilmoituksen mukaan virtuaalivaluutan kokonaisarvo on yli 3500 miljardia euroa. Summa on noin 63 kertaa Suomen valtion viime vuoden budjetti.

  Näin ikään. Voisi alkaa pikku hiljaa takaraivossa sijoittajilla kutisemaan että miten uskottavaa on että firmalla on rahaa määrä jolla rahoittaisi kokonaisen valtion toiminnan 63 vuodeksi?
   
 5. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  721
  Onhan noita Suomen budjetin markkina-arvoltaan ylittäviä firmoja pilvin pimein. Parempi mittari epäuskottavuudelle olisi se, että tuollaisella markkina-arvollla OneCoin olisi arvokkaampi kuin muutama maailman arvokkain yritys yhteensä. Kärjessä olevan Microsoftin markkina-arvo on sellaiset 850 miljoonaa euroa eli noin 25 % uunocoinien väitetystä yhteisarvosta. Ja silti sillä ei ole toimivaa infrastruktuuria eikä rahaa sellaisen luomiseen. On vain halvasti tehtyjä ja huonosti toimivia verkkosivuja, joiden ylläpitäjätkin ovat kadonneet.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2020
 6. trump

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Viestejä:
  21
  siperiankuu tykkää tästä.
 7. JanneMi

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2019
  Viestejä:
  33
  öö, nyt taisi kyllä tulla pilkkuvirhe. Microsoftin markkina-arvo on noin 900 miljardia dollaria.

  Suomen pörssissäkin on useita yhtiöitä, joiden markkina-arvo lasketaan miljardeissa. Uunokolikoiden yhteenlaskettu ”arvo” ”nykykurssilla” olisi noin 3,6 biljoonaa euroa, eli tuo 25% on kyllä oikein.

  Sinänsä on totta että maailmassa on useita yrityksiä joiden markkina-arvo on suurempi kuin Suomen valtion budjetti, mutta ne tuppaavat myös olemaan melko suuria ja pitkään toimineita yrityksiä. OC ”loi” tuon 60-kertaisen varallisuuden tyhjästä muutamassa vuodessa. Melkoinen suoritus.

  Kiehtovaa on myös se, että hommaan on virallisten tietojen mukaan sijoitettu noin 4 miljardia euroa, joten kun kaikki kolikot on louhittu, on generoitu varallisuutta noin tuhatkertaisesti sijoituksiin nähden ilman mitään reaalimaailman suoritusta (esim kolikoiden myyntiä). Hyvä suoritus myymällä prujattua talouskoulutusta!

  Mutta eiväthän nämä hieman epäilyttävät luvut tunkkeja horjuta. Kunhan kolikoiden arvo backofficessa nousee niin ollaan tyytyväisiä.
   
 8. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  721
  Juu, kuin väärin miljardia -> miljoonaa. Tuollaisista luvuista puhuminen on jo niin utopistista ettei sille pitäisi mitään vertailukohtaa edes tarvita.
   
 9. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  120


   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2020
 10. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  120
 11. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 216
  Vastataanpas taas Tommin valheisiin:

  Ei ole. Jos katsotaan aktiivisten diilien määrää, joka on reilu 20000, ja jos keskimäärin kauppiaalla on sanotaan vaikka 3 diiliä, tekee se alle 8000 aktiivista kauppiasta joista kuten tiedetään 99% on täysin kirpputoriluokkaa.

  Valetta. Dealshakerissa voi kolikoita käyttää kuponkien ostoon ilman KYC tunnistautumista. Näin on ollut DS:n alusta alkaen eikä tässä ole muutosta tapahtunut. Verkostolinjassa kolikoita voi myöskin lähettää ilman tunnistautumista. Tommin väite on yksinkertaisesti valetta.

  Siksi koska yhtiö ei selvittänyt ratsiaa puhtain paperein. Ratsian takana oli Bielefeldin syyttäjä, jonka tutkinta jatkuu edelleen.

  Nürnberg-Fürthin syyttäjä, joka päätti lopettaa tutkinnan jotain saksalaista IMAa vastaan ei ollut ratsian takana, vaikka Tommi ja yhtiö valheellisesti tällaista kuvaa levittää.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2020
  T0mi tykkää tästä.
 12. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 167
  Minäkin haluaisin juttua Dealshitterin ja OneCoinin "käytettävyydestä". Hommahan menee jotenkin näin:

  1. Nosta pankkiautomaatista käteistä.
  2. Laita rahat ruskeaan kirjekuoreen ja vie Tommile rautatieaseman parkkipaikalle klo 2:00 yöllä.
  3. Saat koulutuspaketin. Tai teoriassa saisit, mutta webbisivu ei juuri nyt ylläpidon takia toimi.
  4. Tommi on onneksi tehnyt myös kissalleen tunnuksen alalinjaansa ("Tunne Asiakkaasi"), joten saat kissan tunnukset käyttöösi, ja sinne onecoin-ränkylöitä.
  5. Muista ottaa kuvakaappaus siltä varalta että ylläpidon takia sivut suljetaan! Jos et osaa, niin nappaa kuva vaikka kännykän kameralla.
  6. Kirjaudu dealshitteriin. Siellä on myynnissä kaikkea kirgistanialaisista parturipalveluista kiinalaisiin teepannuihin.
  7. Tilaa esim. teepannu maksamalla puolet onecoineilla. Toisen puolen joudut maksamaan joko siirtämällä rahaa salaiselle tilille, bitcoineina bulgarian mafialle, tai rekrytoimalla omaan alalinjaasi eläkeikäisiä sukulaisiasi.
  8. Puolet rahoista menee tietysti Rujalle, joka on luonut tämän tulevaisuuden gryptövaluutan.
  9. Odottele teepannua postissa! Ehkä saat sen, ehkä et. Ja se voi olla vähän kuluneemman näköinen kuin Dealshitterin kuvassa mutta ei se haittaa.
  10. Jäikö ylimääräisiä euroja käteistilille? Ei hätää, ne voi siirtää sieltä pois maksamalla ~100 euron siirtomaksun ja odottamalla 21 kuukautta.

  Helppoa kuin heinänteko. Kuka enää tarvitsee amazonia tai muita verkkokauppoja?
   
  T0mi, henkalino, jakontti ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 13. Joon3

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2019
  Viestejä:
  21
  Mitä paskaa Tommi taas suoltaa. Se että yhtiö on yksityinen, niin ei voi tarkoitaa että sen tiedot ovat salaisia. Lisää taas luotettavuutta, kun koko yhtiö on Ignatovin perheen käsissä, samoin kuin onecoinistien "rahat". Eikä mitään tietoja saa ulospäin toisin, kuin esim Microsoft joka julkaisee avoimesti omaa taloudenpitoa.
   
 14. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 033
  En tiedä mutta tämä jää ikuisesti elämään:

  [​IMG]
   
 15. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 095
  No kyllähän se nyt jossain määrin juuri sitä tarkoittaa. Jotenkin pöljää ottaa Microsoft vertailukohdaksi, kun Microsoft on pörssilistattu eli julkisen kaupankäynnin kohteena oleva eli "julkinen" yhtiö. Julkiset yhtiöt joutuvat raportoimaan taloudesta julkisuuteen huomattavasti laajemmin kuin yksityiset yhtiöt. Suomessa toki yksityisetkin yhtiöt joutuvat toimittamaan kaupparekisteriin vuosittain suppean tuloslaskelman ja taseen, joista käy ilmi mm. liikevaihto ja kuluja karkeasti jaoteltuna sekä karkeasti jaoteltu tase. Kaikissa maissa yksityiset yhtiöt ei joudu julkaisemaan niinkään paljon tietojaan.

  Yleensä jos joku sijoittaa rahaa yksityiseen yhtiöön, hänellä on käytettävissään yhtiöstä huomattavasti tarkempaa tietoa, kuin mitä on julkisesti saatavilla.

  Rahojensa sijoittaminen yksityiseen yhtiöön Onecoinin ulos antamilla tiedoilla on jonkin sortin idiotismia.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2020
 16. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 033
  Ai vittu, että näyttää tosi kätevältä. Olin jo nukahtaa kesken videon, mutta onneks akka puhui välillä. Siinä heräsin.

  Voi että te ahneet OC- poloiset, rahojanne ette tule enää näkemään. Sitä sanotaan Karman koulutukseksi. Ottakaa opiksenne :think:
   
 17. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 033
  Tommi on CAPSeineen olevinaan Suuli ja Hilmuinen :)
   
  henkalino tykkää tästä.
 18. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 968
  Vihervasemmiston ohjaama Valtamedia (valemedia) mainittu! :kippis:
   
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 216
  Itseasiassa Hännisen tämän päivän juttu oli harvinaisen eksakti tällä kertaa. Sille sitten ei voi mitään että Tommi valehtelee ja vääristelee tavalliseen tapaansa ja lahkolaiset eivät tiedä/ymmärrä asioiden todellista laitaa.

  Julkiseen väittelyynhän Tommi ei ole oikein ikinä uskaltanut ja vielä vähemmän nykyään, kun tietää häviävänsä valheineen 100-0. Helppo se on siellä yksityisessä lahkoryhmässä saarnata paskaa. Tule Tommi julkiselle foorumille, niin katsotaan kenellä sitä faktaa on ja kenellä ei.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2020
 20. Manthy87

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2017
  Viestejä:
  30
  Vuorinen on kyllä niin idiootti ettei sanat riitä kuvaamaan myötähäpeän määrää tätä ihmistä kohtaan. Helvetti sentään : yrityksen suurtakin suurempi johtaja on myöntänyt koko homman valheeksi ja huijaukseksi. Mitä tekee koppahattu? Yrittää kertoa muunneltua totuutta ja muutama heikkolahjainen uskoo häntä. Peli on jo pelattu. Siinä ei auta Vuorisen kitiseminen ja huutelu.

  Euroopassa pitäisi nyt välittömästi alkaa eri maiden viranomaisten tekemään yhteistyötä. Tästä ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä. Ei ne niin mestari rikollisia ole nämä kaverit ettei selkeää todistusaineistoa olisi jäänyt, päinvastoin netti täynnä yrityksen ja henkilöiden valheita. Ja kyllä se Rujakin kolostaan löytyisi, jos sitä korppikotkaa tosissaan etsittäisiin. Ei vain taideta etsiä, mikä on käsittämätöntä. On niitä isompiakin rikollisia saatu kiinni. Varmasti saataisiin doctori Rujakin. Olisi mahtava nähdä tämä korppikotka oikeudessa.

  Aika monen kusettajan pitäisi vielä joutua viranomaisten haaviin. Kari Wahlroos on ehdottomasti yksi heistä. Hän voi valehdella MOT:ssa mitä haluaa, mutta hän on päivästä yksi tiennyt mihin lähti mukaan. Sehän on fakta, että hän oli tohtorin kanssa päivittäin tekemisissä yhdessä vaiheessa. Näin on hän on itse sanonut. Kukaan ei voi uskoa etteikö Kari ollut sisäpiirissä ja älynnyt tässä olevan kyseessä huijaus. Hän teki ihmisiä huijaamalla valtavan tilin. Hassusti Kari puhui MOT:ssa paljon kaverit tienasi. Hänhän on ollut itse se joka on ollut aivan kärkipäässä tienesteissä. Nyt tämä perkeleen massikeisari leveilee huijaamillaan rahoilla ja elvistelee kalliilla autoillaan. Uskomatonta.
   
 21. Torstipörsti

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Viestejä:
  47
  Olen entistä varmempi, että oneuskovaisissa on suuri määrä perussuomalaisten kannattajia. Noi horinat ylen puolueellisuudesta ja kaiken maailman salaliitoista on kuin suoraan persujen argumenttipankista. Saataiskohan maaahanmuuttajat vielä jotenkin syyllisiksi oneripulin floppaamiseen.
   
  HermanTheGerman ja juhog81 tykkäävät tästä.
 22. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 968
  OneCoinin talouskoulutus on itseasiassa kiteytettävissä kahteen tärkeään sääntöön:
  1. Sijoita vain sellaiseen asiaan jonka tunnet ja ymmärrät.
  2. Älä sijoita enempää kuin mitä olet valmis hymyillen häviämään.
  Kun sijoittajat lähtivät mukaan, molemmat säännöt olivat heille tuntemattomia, mutta laitettuaan eläkesäästönsä OneCoiniin, he ovat sisäistäneet ne molemmat.
  Mitä isommalla summalla osti "koulutusta", sen paremmin on oppi mennyt perille!
   
 23. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 216
  Jos jätettäisiin taas politikoinnit pois tästä ketjusta.

  Nuo väiteet median puolueellisuudesta ei ole millään tavalla vain suomalaisten tunkkien ja promoottoreiden keksintö, vaan se on ihan koko lahkon kattava narratiivi jota painotetaan joka viikko lahkon kansainvälisissä webinaareissa. Lahkon narratiivi ja viestit leviävät tehokkaasti myös tuohon Tommin ryhmään, koska Tommi postaa ja suomentaa sinne hyvin paljon tätä muualta lahkosta tullutta viestintää.

  OneCoin uskovista löytyy kaikenlaista New Age sun muuta hihhulia, porukkaa aivan laidasta laitaan, joten minun mielestäni nämä turhat politikoinnit voisi jättää pois tästä ketjusta.

  Jopa lahkon sisältä löytyy eri "koulukuntia". Esim. Martin Mayerin koulukunnalla on tuhansia seuraajia saksankielisellä alueella. Sen sekopäiset teoriat OneCoinista ovat aika mielenkiintoista luettavaa. Mayer ei pelkästään väitä että kaikki lehdistö on salaliitossa, vaan väittää myös että Konstantin ei ole oikeasti edes vankeudessa ja OneCoin on tehty tarkoituksella näyttämään huijaukselta, josta se tietyssä vaiheessa kaikkien yllätykseksi muutetaan ainoaksi maailmanvaluutaksi... Mayerin koulukuntaa on hupaisaa seurata myös siksi, että he eivät pidä verkostomarkkinoijia liidereitä kovinkaan suuressa arvossa. Tässä lyhyt yhteenveto: https://behindmlm.com/companies/one...ns-record-under-investigation/#comment-418482
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2020
 24. Knude-

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2016
  Viestejä:
  156
  Ei vissiin kerrasta mene jakeluun, että politiikka erikseen? Silkkaa riidan haastamista, tuollaiset kommentit ei eroa öykkäreiden hommista mitenkään.
   
 25. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  790
  3. Älä sijoita mihinkään verkostomarkkinointiviritykseen.

  Verkostomarkkinointi-paskanjauhajat näyttävät olevan kaikkien lakien ulottumattomissa ja pitävät viranomaisiakin pelkkinä pelleinä, kun niitäkin voi kusettaa. Nämä "johtajat" tarvii aina lauman "hulluja uskovaisia" vedätettävikseen ja niitähän riittää, valitettavasti.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti