OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 284
  ^kaikki tuo sanottu sopi siihen BackOfficen feikki-lohkoketjuun, silloin kun se vielä toimi 'oikein', vaikkakaan ei se mitään oikeita transaktioita siltikään koskaan näyttänyt.

  Tuossa ei tarkastella tosielämän transaktioita ja löytyykö ne lohkoketjusta, mikä nyt olisi vähimmäisvaatimus sille että voisi väittää jonkun lohkoketjun olevan Onecoinin validi lohkoketju.

  Pelkkä 'blockchain characteristics' ei todista yhtään mitään onko kyseessä Onecoinin validi lohkoketju. Mikä tahansa altcoin testilohkoketju tuottaa tuon saman johtopäätöksen kuin tuossa tekstissä.

  Tunkit ei tajua mitä tuossa todellisuudessa sanotaan ja mitä se käytännössä tarkoittaa, mutta yhtiö ja promoottorit toki väittävät valheellisesti että tuo teksti todistaisi jotain.

  Se vielä että ei lohkoketjun validiutta noin todisteta. Pitäisi vähintään saada lähdekoodi käyttöön myöskin. Mutta tosielämän transaktioiden toteaminen lohkoketjusta olisi analyysissa tietenkin vähimmäisvaatimus jotta se voitaisiin edes liittää Onecoiniin.

  Jos tuo on jonkun saksalaisen oikean tutkimuksen teksti niin siitä puuttuu conclusion, eli johtopäätös jossa hyvin todennäköisesti todetaan sama mitä kirjoitin yllä.

  Ja todetaan lopuksi se fakta että yhden validoijan lohkoketjua ei voi käytännön tasolla edes pitää lohkoketjuna, koska se on muunneltavissa pelkästään yhden kyseisen hallinnoitsijan toimesta. Esim Libra aikoo käyttää kymmeniä itsenäisiä yhteistyöyrityksiä lohkoketjun validoijanodeina.

  Onecoinilla ei ole edes kryptolompakkoa joten kysymys Onecoinin lohkoketjusta on monin tavoin irrelevantti. Mikään ei kuitenkaan osoita siihen suuntaan että Onecoinilla olisi lohkoketju käytössä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2019
  Vihuri tykkää tästä.
 2. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  800
  JOS k.o. teksti on Saksan syyttäjän tutkimusaineistosta, niin se on munannut itsensä yhtä pahasti kuin KRP.

  Onecoin has been and remains convinced that the central system is superior under technical and security aspects. :rofl:

  Eikö tunkkeja yhtään huolestuta se missä niiden eurot on:cool:
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2019
 3. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 014
  Eikö tuo ole se joltakin lakitoimistolta (Kuulemma) ostettu "sertifikaatti" jota esiteltiin joitakin vuosia sitten? Ei liity ko. tutkintaan mitenkään.
   
 4. totuuden.siemen

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2016
  Viestejä:
  394
 5. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Kyllä näillä nykyisillä esityksillä tulis varma stand up -kilpailun voitto.
   
  Vihuri tykkää tästä.
 6. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  800
  Saattaa olla. Huijarifirmallahan on omakin lakiosasto ja muita lakitoimistoja on käytetty auditointiin, sertifiointiin, uhkailuun, rahanpesuun ja ties mihin. MOT:kin kai sai Norjalaiselta lakitoimistolta postia ja aiemmin Yle puhe perui pyramidihuijaus puheitaan.
   
 7. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 014
  Jahas.
  https://onecoinico.io/
  antaa erroria. Taasko lähti yhden serverin töpseli seinästä?

  EDIT: Päivitin listan täällä: (linkki)
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
 8. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 014
  Vihuri tykkää tästä.
 9. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 035
 10. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 014
  Ainakin tuo teksti on suora copy-paste firman virallisesta tiedotteesta, ei tutkintaraportista tjsp.
   
 11. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  130
  Näin tunkit tuosta "Saksan tutkimuksesta väitteli

   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
  Yoakim tykkää tästä.
 12. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 014
  Samaa lausahdusta kuultu ennenkin:
  • Bernie Madoff, marraskuu 2008
  • Hannu Kailajärvi, 6. maaliskuuta 2008
  • Charles Ponzi, 1. elokuuta 1920
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
 13. jseppeli

  Rekisteröitynyt:
  06.10.2015
  Viestejä:
  74
  Facebookin "Onecoin Official Group" ryhmästä kopioitu teksti

  IS ONECOIN SOFIA OFFICE SHUT DOWN?!?
  EXIT SCAM COMPLETE?!?!

  Russian Diamond Raj Delik tries to get in to the Sofia office. Usually the door was open and you can enter, make a photo and meet someone if you have an appointment. There used to be a girl at the reception named Daniela... Now it is locked. There is an side entrance for the employees... He rang and was opened by a security guy... He said who he is and that he is carrying a magazine for Veselina, but the security guy explained that the office has been closed for couple of days now. He also says he left a message to Veselina on WhatsApp but no reply so far..
   
 14. Joon3

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2019
  Viestejä:
  21
  Onecoin uskovaisia yhdistää ainakin se, että moni on keski-iän ylittäneitä miehiä. Naisiakin toki, mutta ei niinkään enää näitä wespan kaltaisia tuo itseään esille facebookissa. Voi olla että nuoremmilla aikuisilla kellä löytyy sosiaalista kanssakäymistä, niin vaikea muiden kuullen tuoda esille onecoin kiimaa ja helpommin kaveritkin tyrmää ja saa pelastettua aivopesulta. Vanhemmilta ihmisiltä saa myös enemmän rahaa irti, kun löytyy varallisuutta.
  Muistan myös vuonna 2015 kun onecoinia markkinointiin Thaimaassa suomalaisille, niin siellä kuulin että jotkut oli pistänyt sellasia summia kiinni, että nyt on tää pakko homma lyyä rahoiksi koska ei ole varaa menettää niin paljoa. Jokaisen oma päätös mihinkä rahat tunkee, mutta surullista että ihan varmasti monelta mennyt perhe ja avioliitto ja jopa henki onecoin huijauksen takia. Tälläset ihmiset kuin Tommi vielä jaksaa sitä vieläkin vedättää.

  Mistä tulikin mieleen, että mitä mieltä porukka on siitä että kusettaako Tommi tahalleen vai onko hän niinku oikeesti menny pehmeeksi ja elää onecoin fantasia maailmassa?
   
 15. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 284
  Yhtiö ja sen johtohenkilöt ovat tosiaan tutkittuja ja huijaukseksi sekä oikeudessa todettu että tunnustettu maailman parhaiden talousrikostutkijoiden (SDNY) toimesta sekä Konstantinin ja todennäköisesti Sebastianinkin tunnustusten myötä.

  Tuo on vihoviimeisimpiä Tommin selityksiä että kaikki on kunnossa kun vielä ei ole suljettu. :D
  Pääkonttori ei ihan sattumalta sijaitse Bulgariassa, Euroopan korruptoituneimmassa maassa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
 16. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 061
  On se kyllä jännä juttu, että meikeläisen/meikeläisten silmissä homma oli aika päivänselvä kusetus jo heti kättelyssä, eikä taviksiltakaan kovin hyviä hoksottimia olisi tarvittu kyseenalaistaakseen epäilyttävässä maineessa olleiden taustapirujen tarkoitusperät... Ja silti jopa kymmenet tuhannet suomalaiset on tähän haksahtaneet. Käsittämätöntä.
   
  T0mi tykkää tästä.
 17. NaturalMonopoly

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2019
  Viestejä:
  16
  No nämä haksahtaneet eivät taida hirveästi viettää aikaansa Murossa tai Järvisen blogissa tai BehindMLM:ssä.

  Muistaakseni helmikuussa 2016 menin Vaasan keskustassa ostamaan itselleni uusia talvikenkiä. Urheiluliikkeen myyjä oli erittäin ystävällinen ja avulias. Kun olin sovittamassa ensimmäistä paria, alkoi hirveä kysymysrumba. Harrastinko sijoittamista? Olinko kuullut kryptovaluutoista? Entä tästä uudesta kryptosta, josta on tulossa seuraava iso juttu? Sitten hirveä monologi siitä, kuinka hän on itse omin silmin nähnyt, miten ensimmäisten joukossa mukaan lähtenyt tyyppi nosti kortilla ison, ison pinkan seteleitä seinästä Vaasan torin automaatista, ja kuinka sillä nipulla sitten juhlittiin koko ilta.

  Ja nyt olisi hyvä mahdollisuus päästä menoon mukaan.

  Vähän ihmettelin, kun liikkeen myyjää kiinnosti enemmän ihan muut tuotteet kuin ne kengät, joita olin ostamassa. Moneen kertaan piti ohjata puhetta takaisin itse asiaan. Lopulta ostin Luhdan kengät, jota olivat aivan paskat. Puoli vuotta ja monesta kohtaa rikki.

  En minä sinänsä ihmettele, että joku haksahtaa tuohon puheeseen.
   
 18. NaturalMonopoly

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2019
  Viestejä:
  16
  Ehkä tuo viestien tulva ja sävy viittaavat siihen suuntaan, että elää oikeasti OC-kuplassa ja mieli ei vain avaudu kaikkien todisteidenkaan edessä.

  Järkevästi ajateltuna pitäisi olla Tommillekin selvää, että kusetushan se, ja tulppa lähtee veneestä ihan näinä päivinä. Nämä MOT:n jutut on kuitenkin pientä verrattuna BBC:n tuomaan näkyvyyteen globaalisti ja uskon että korttitalo lähtee piakkoin kaatumaan.

  Tommillahan on varmaan tilanne se, että viimeistään Konstan tunnustuksen myötä (viimeistään 6.11.) on ollut selvää, että selityksille ei enää ole sijaa. Nyt olisi hyvä hetki ottaa ne rahat ja juosta. Mutta kun Tommille asti sitä rahaa ei ole koskaan oikein tippunut. On vain iso vastuu, mutta ei resursseja irtautua tilanteesta. Mitäpä siinä muuta kuin jatkaa kusetusta, jokainen päivä on tässä vaiheessa voitto. Sitten aikanaan vain yrittää selitellä että on itsekin uhri.
   
  Joon3 tykkää tästä.
 19. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 014
  Eikä se pelkästä siitä ole kiinni. On tähän lähtenyt mukaan porukkaa joka on ensin ajatellut että "ilmiselvä huijaus"...
  ...sitten kaveri/naapuri/kumminkaima on näyttänyt miten upeaa tiliä on tehnyt (tunkitusbonuksilla tai alkuaikojen kolikkomyynnillä)...
  ...ja ahneus on saanut vallan, päättänyt kuitenkin sijoittaa...

  Ja nyt päästään siihen osaan josta joku voisi helposti saada materiaalia parin psykologian väitöskirjan edestä:

  Kun tuolle "kuitenkin sijoittaneelle" nyt näytetään todisteita että kyseessä on kusetus...
  ...ja sama kaveri alun perin oli sitä mieltä että kusetukselle haiskahtaa...
  ...niin nyt tämä "sioittaja" alkaa puolustella että kyseessä ei ole missään tapauksessa huijaus koska eihän hän nyt olisi huijaukseen rahojaan laittanut. (Lisää vielä "tässä on niin paljon rahaa kiinni että tämän on pakko onnistua".)
   
  Joon3 ja Vihuri tykkäävät tästä.
 20. JanneMi

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2019
  Viestejä:
  35
  Tästä aiheesta onkin paljon psykologian tutkimusta, popularisoitu mutta ihan mielenkiintoinen ja ansiokas kirjoitus löytyy mm täältä: https://www.newyorker.com/magazine/2017/02/27/why-facts-dont-change-our-minds
   
 21. Rehu-Eero

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2004
  Viestejä:
  135
  Toimiiko teikäläisille onelife.eu:sta muu kuin etusivu? Omalle kohdalle tulee Error 522:sta

  Edit: Kuten töllössä aikoinaan sanottiin, Nyt meiltä meni kuva, toivottavasti pian menee äänikin. Etusivukin näyttää olevan heikossa hapessa, CloudFlare näyttää cachetettua versiota tänne

  Edit: jaahas, siellä oli vaan joku käpy rattaissa, sivusto on taas toiminnassa
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
 22. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 284
  Nickolay Stoyanov Capital lehden toimittaja käveli tänään Sofian toimiston ohi. Ovet lukossa ja toimisto pimeänä...

   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
  Ammutaanhan_hevosiakin tykkää tästä.
 23. Avotampio

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2016
  Viestejä:
  26
  Joopa! Keskuspankki on tarkkaavaisena kaikkien tällaisten käyttökatkosten vuoksi ja senkin takia joutuu lopulta toteamaan että nyt on HA ainoastaan < "five nines" ja siksi joudutaan neuvottelut lopettamaan. Ja sitten MAAJOHTAJA kohta ilmoittaa että neuvottelut seuraavan keskuspankin kanssa on aloitettu. Keskuspankkeja näet piisaa pilvin pimein ....

  (äh, sarkasmitägit unohtui, mutta kai ny kaikki olis tajunnu muutenkin ...)
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
 24. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  800
  Jospa OneCoin sai vihdoinkin kryptovaluuttansa toimimaan, niin eihän toimistovirkailijoita enää tarvita, kun louhinta farmit hoitaa transaktiot. Tunkkien pitää nyt vain kehittää tuottavaa liiketoimintaa sen oheen, että saavat valuuttansa arvon nousemaan. Sitä vartenhan heidät koulutettiin.

  Eihän kellään muullakaan ole ilmaisia lounaita. Vai oliko se ensimmäinen bitcoin pitsa:D
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
 25. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  130
  Tämän päivän Onecoin suomen lahkolaisten unelmia ja selityksiä


  hoh hoijaa näitä lahkolaisia:hammer::facepalm::D

  On se kuitenkin hyvä että Erkki tietää paremmin, ajatella jos ei tietäisi:rofl:
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2019
  Vihuri tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti