OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Parhaiten "tienaava" tunkittaja businessfromhomen mukaan mutta kuka sitä paskaa uskoo. En nyt tiedä onko Igor oikeasti iso nimi kun vaikuttaa vaan peesailevan muita tunkittajia. Huhuja liikkuu että tulee joku "paljastus" video Onecoinista missä kertoo syyt minkä takia lähti ja jotain Onecoinista mutta tuskin mitään suurta siitä tulee.

  Eipä enään Kari puhu Happy Monday vaan Money Monday...:facepalm:
   
 2. jänkä

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2007
  Viestejä:
  6
  Eli kuvio voisi olla, että Ruja ja ehkä tämä Greenwood ovat parannelleet aikaisempaa tarinaa kryptovaluutasta ja lisänneet joukkoon kauppa-alustaa ym pörssiä lisäämään tarinan uskottavuutta. Sen jälkeen joukkoon on haalittu näitä verkostomarkkina koijareita värväämään porukkaa mukaan ja kulisseissa on sovittu komealta kalskahtavat tittelit ja roolit jokaiselle. Tosin Vuorisen roolia maajohtajana ja jonkunlaisena pr henkilönä ovat varmasti katuneet mutta eipä häntä olekkaan näkynyt julkisuudessa ainakaan. Olisikohan Ruja kusettanut kusettajia kun ei hänestä ole mitään kuulunut enää.

  Pääasiallinen myyntiartikkeli onecoinilla sekä dagcoinilla ja aikaisemmilla huijauksilla on kuitenkin talouskoulutus minkä kylkiäisenä saadaan näppärästi kerrottua tarinaa kryptovaluutasta millä ei käytännössä ole mitään arvoa.

  Ja kun pääasiallinen myyntiartikkeli on talouskoulutus ja siihen liittyvä materiaali, niin nythän koko homma on tarkoituksella sellainen sillisalaatti ettei tuosta ota tolkkua mitä siinä kaupataan. Toki perimmäinen ajatus on, että hölmöiltä rahat pois mutta luulisi jonkun tahon pystyvän lyömään kapuloita rattaisiin mitä tuossa myydään.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2018
 3. PL-Kone

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  19
  Mighty Eagle puhuu kuin Arnold.
   
 4. Ammutaanhan_hevosiakin

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2018
  Viestejä:
  33
  Niinhän se on että tuomio se on vapauttava tuomiokin.
   
 5. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  805
  Ei tule tämän valtion touhut halvaksi veronmaksajille. Veronmaksajilla lisäksi taloudellisesti surkea oikeusturva.

  Yhteensä valtio joutuu maksamaan arvonlisäveroineen noin kaksi miljoonaa euroa pelkkiä oikeudenkäyntikuluja. Pelkästään Saunalahden oikeudenkäyntilasku on yli 400 000 euroa. Keskituntihinnaksi on määritelty 170 euroa.
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/200710310130518_uu.shtml
   
 6. Homer J.

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2014
  Viestejä:
  277
  Voisitko yhtään avata mitä yrität tässä sanoa? Linkkisi nimittäin sanoo ainakin minulle:


  "Hups, jotain meni pieleen..."
   
 7. totuuden.siemen

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2016
  Viestejä:
  395
  [​IMG]
   
 8. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Onko näillä jokin linkki OneCoiniin?
   
 9. Taas on niin hiljaista Onecoinin osalta että kysytään vähän OT kysymys:
  Kumpi on mielestänne enemmän tuomittavampaa, se että huijaa ihmisiltä rahaa kuten Onecoinissa tehdään vai se että esim yrittäjä siirtää yrityksensä kautta rahaa ulkomaalaiselle tilille ja jättää verot maksamatta valtiolle tai tuo nuuskaa ja myy sitä eteenpäin ja valtio jää ilman veroja? Toki molemman ovat rikoksia mutta kyllä mielestäni on törkeämpää huijata suoraan ihmisiltä rahaa kuin jättää osan veroista maksamatta.

  Ja mitä tulee siihen jos tiedostat sen että joku huijari (Kari, Juha P, Staffan) on "tienannut" rahansa toisilta suoraan huijaamalla mutta silti kaveeraat hänen kanssaan niin onko se mielestänne oikein? Tiedän itse monia henkilöitä jotka kaveeraavat esim Staffanin kanssa ja ottavat kaiken irti siitä että Staffanilla on rahaa vaikka aivan varmasti tietävät miten raha on hankittu. Itse en arvosta pätkän vertaa näitä siipeilijöitä jotka peesaavat tietoisesti näitä koijareita.
   
 10. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Sitä vois ajatella, että huijaaminen, etenkin näin tökerö, lankeaa osittain huijatun omalle vastuulle. Sanotaanhan, että on vastuutonta antaa idiootin pitää rahansa. Sen sijaan jos tekee veropetoksen, pettää jokaista veronmaksajaa.
   
 11. Ugadi

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Viestejä:
  22
  Idiooteista voidaan sanoa mitä tahansa, mutta idiootin rahat ovat hänen omiaan. On yhtälailla moraalitonta, ellei jopa moraalittomampaa, huijata idioottia kuin "normaaliälyistä".
   
 12. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Se voi olla mutta jos teet veropetoksen, huijaat montaa, joka ei edes voinut asiaan vaikuttaa. Ei nämä verkostoihin lankeavat "idiootit" nyt kuitenkaan mitään varsinaisia kehitysvammaisia tai jälkeenjääneitä ole vaan lähinnä ahneita ja kusipäisiä, kuten usein huomaa heidän vielä kusetukseen uskoessaan. Vähän höynäytettäviä tai sitten sellaisia, jotka uskovat voivansa vielä rahastaa jonkun muun kustannuksella.

  Rikollisia yhtä kaikki huijarit, ketä ikinä huijasivatkaan.
   
 13. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  Aika hyvä kysymys. Itse lähtisin ehkä siitä ”suurimman harmin” mallista:
  -OneCoijari myy 20 ”koulutuspakettia” a’la 50 000€ (miljoonalla eurolla). 20 ihmistä kärsii 50 000€ tappiot. Näille 20 ihmiselle kyse on luultavasti heidän eläkesäästöistään tai kenties he jopa lainasivat rahaa ”tullakseen taloudellisesti riippumattomiksi”. -> Elämä pilalla 20 ihmiseltä.
  -Trokari tuo nuuskaa maahan ja myy eteenpäin miljoonalla eurolla ja ei maksa veroja. Oletetaan nyt vaikkapa 24% alv ja 48% tupakkavero (Piippu- ja savuketupakka) sekä unohdetaan nuuskan terveyshaitoista tulevat välilliset terveydenhuollon kustannukset. 720 000€ menetys veroissa, jaettuna Suomen 2,5 miljoonan palkansaajan kesken tekee 29 senttiä per palkansaaja. -> lähes merkityksetön verotaakka 2,5 miljoonalle ihmiselle.
   
 14. Pitää toki muistaa se että jos kaikki jättäisivät verot maksamatta niin ei yhteiskunta toimisi mutta esimerkissä (Onecoin) Suomessa toimivia huijareita ehkä reilu 10 joten jos 10 yritystä jättäisi verot maksamatta niin ei Suomi siihen kaatuisi.
   
 15. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 492
  Huomioitakoon myös, että näistä nykyajan verkostopaskoista rahat menee pääosin ulkomaille (Onecoin, Emgoldex, Zinzino sun muut). Menisköhän karkeasti arvioiden vuosittain vähintäänkin kymmenen miljoonaa euroa siis suoraan kankkulan kaivoon, kun pölvästit osallistuu pyramidipeleihin. Tämän perusteella voisi hyvinkin mennä 10 vuodessa sellaiset 100 miljoonaa euroa. Kyllähän noilla rahoilla jotain järkevämpääkin käyttöä olisi.

  Ratkaisuehdotukseni on, että Suomessa valtio ottaisi monopolioikeuden ponzihuijausten pyörittämiseen. Sitten perustettaisiin yksi tai muutama laillinen kotimainen huijaus, johon pölvästit voisivat syytää rahojaan. Muutama onnekas kansalainen jäisi tietysti voitolle pyramidin huipulla, mutta valtio ottaisi luonnollisesti pääpotin. Noilla rahoilla voitaisiin sitten rahoittaa valikoituja kohteita Veikkauksesta tulleiden varojen tavoin.

  Kun valtiolla olisi monopoli ponzihuijauksiin, voitaisiin muut huijaukset välittömästi tuomita laittomiksi ja pistää niille stoppi. Ei tarvitsisi KRP:eenkään arpoa enää perseitään raaputellen, että mitä tekisivät. Koska valtion pyörittämä ponzi-huijaus olisi avoimesti laillinen huijaus, kenelläkään ei olisi siihen nokan koputtamista, ja pölvästit sais tuhlata vähät rahansa ihan luvan kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2018
 16. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  Tuo KRP:n suheeraus se tässä kyllä jaksaa ihmetyttää. Tuntemattoman Sotilaan Hietasta lainatakseni "mää ole mahrottoman hämmästyny - mää ihmettelen kauhiast tämmöst - mää olen niinku klapil päähän lyöty!"

  Vanhan kunnon ajan ketjukirjeet joissa tunkitettiin rahaa pyramidin huipulle ovat laittomia koska vanhoille jäsenille maksetaan uusien liittyjien rahoista eikä mitään muuta rahan lähdettä ole.
  WinCapita oli huijaus koska koska vanhoille jäsenille maksettiin "voitot" uusien liittyjien rahoista eikä mitään muuta rahan lähdettä (kuten valuuttakauppaa) ollut.

  Mutta tämä! Kun jäsenet liittyvät mukaan ostamalla "koulutuspaketin" ja vanhoille jäsenille maksetaan tuottoja uusien liittyjien rahoista ilman mitään muuta rahan lähdettä, niin yhtäkkiä "sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta julkistamishetkellä"!!!
  Sillä ei ole MITÄÄN väliä onko se koulutusmateriaali rahanarvoista tai onko jossakin kolme konesalia joissa prosessorit punahehkuisena "luohivat grypto_valuuttaa" lohkoketjuun. Tai onko lohkoketjua. Ei mitään väliä koska vanhoille jäsenille maksetaan uusien jäsenien rahoista ja jälleen kerran mitään muuta rahanlähdettä ei ole.

  (Luultavasti eivät kehtaa KRP:llä enää edes tunnustaa että ryssivät tämän asian tutkinnan vaan toivovat vain että koko juttu unohtuisi pian.)
   
 17. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  Dealshaker-lukuja.
  Ei ole parantunut tilanne uuden vuoden "paukun" jälkeen. Tänään:

  55 927 yritystä (+500/viikko)
  305 661 käyttäjää käynyt edes kerran loggaamassa sisään (+2 500/vko)

  Products: 5 595 (-57)
  Services: 853 (-28)
  Home & Auto: 1 018 (-5)
  Travel: 102 (-6)
  Entertainment & Hobby: 355 (-0)

  Yhteensä avoimia diilejä: 7 923 (-96)​

  Ei nyt oikein ole tullut uutta tavaraa josta saisi päivän huumoripilkun mutta kerrotaan että:
  • Tuo "Travel" saattaa mennä alle satasen pian.
   Edellinen "läheltä piti" on ollut 104 diiliä lokakuussa 2017, nyt ollaan jo alle sen.
  • Samoin "Home & Auto" saattaa mennä alle tonnin.
   Aiemmin se oli alle tonnin mutta sitten kesäkuussa oli "suuri harppaus" jossa "Products"- ja "Services"-kategorioista siirrettiin pari tuhatta diiliä muihin kategorioihin, kuten tämä hautauspalvelu joka siirtyi (palveluista) osastolle "Koti & Auto" >> "Ruoka & Juoma" >> "Kodin sisustustuotteet". :D
  Siitähän se ilo irti saadaankin!
  Saisiko olla 800 grammaa pähkinöitä? 15.58 EUR ja vielä coineja päälle - ihanan halpaa! Pähkinät löytyvät (totta kai) osastolta "Koti & Auto" >> "Ajoneuvot" >> "Ajoneuvojen osat ja varusteet". :facepalm:
  Tai ehkä Sony Handycam Video 8 (nauhalle tallentava) videokamera 90-luvulta? 17.94 ONE (370 EUR kolikon nykyisellä "hinnalla"). Hieman hintava mutta mukaan postitetaan kylkiäisenä (ja tämä ei ole vitsi): pokkarikamera, kamera ja lankapuhelin! Tämä ohittamaton tarjous löytyy luonnollisestikin osastolta "Viihde & Harraste" >> "Keräily" >> "Postimerkit". :rolleyes:

  EDIT:
  Huomionarvoista siitä miten hyvä kauppa_paikka_alusta tämä on: Yli miljoonan hintainen jadekoriste ON MYYTY ennen kuin diili vanhentui! Siinä on kolikko poikineen vaihtanut omistajaa!
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2018
 18. Tänä vuonna markkinoille tulee 2 "johtavaa" tulevaisuuden maksuvaluuttaa eli Dagcoin ja Onecoin. Ihmiset innolla odottavat sitä kumpi tulee julkiseksi ensin mutta voi olla että vuosi 2018 ei ole se vuosi kun kumpikaan on vapailla markkinoilla. Molemmissa on varmaan niin suuri kysyntä että on parempi jatkaa tarjontaa ennenkuin vapautetaan markkinoille.

  Kysymys kuuluukin, kumpi on ensin vapailla markkinoilla Dagcoin vai Onecoin?
   
 19. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  <ERROR>
  Tekee huonosti järkeä tuo kysymys. Otetaan verrokiksi tämä kysymys joka tekee yhtä paljon järkeä:
  Junarataa 1 rakennetaan purkamalla joka tunti 20 metriä kiskoja valmiista päästä ja lisäämäällä sen verran rakennettavaan päähän.
  Junarataa 2 rakennetaan purkamalla joka tunti 40 metriä kiskoja valmiista päästä ja lisäämäällä sen verran rakennettavaan päähän.
  Kumpi junarata on ensin valmis?

  Yhteistä junaratavertauksella molempien "coinien" kanssa:
  • "Valmiin" määritelmää ei ole, puhutaan vain päivästä.
  • "Tekemättömän työn" määrä ei ole tiedossa, luvataan vain että on "valmis" sanottuna päivämääränä.
  • Aiemmat tulokset rikotaan ennen kuin uusia on edes ehditty tehdä.
  • Koko touhussa ei ole alun alkaenkaan mitään järkeä.
  • "Sijoittajat" maksavat laskun.
   
 20. Voisi myös kiteyttää näin: Ei päämäärä ole tärkein vaan se matka sinne...
   
 21. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  Tuohan junaradan rakennusmetelmä on täysin järkevä, jos tarkoitus on saada vain yksi juna paikasta A paikkaan B kiskoja pitkin. Mitäs niitä kiskoja sinne sen yhden junan jälkeen jättää maisemaa pilaamaan.

  Vastaus kysymykseen siis on että se on ensin valmis jolla jäljelläolevaa matkaa jaettuna nopeudella on vähemmän.
   
 22. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  NO NYT!!!
  <SARKASMI>
  Kaikki heitterit on todistettu väärässä oleviksi ja OneCoin on oikea "cryrptovaluutta". Ruja oli visionääri ja Vuorinen oikeassa. Wahlroosia harmittaa että sai kenkää.
  </SARKASMI>

  Ai että mitä on tapahtunut? No tietenkin Dealshitteristä saa uusia autoja 100% ONECOINEILLA! Hinnat kolikon "virallisella kurssilla", vaihdellen 26.700€ ja 72.500€ välillä! Nyt käy "koukutuspaketit" kaupaksi kuin häkä!
  Samalla bulgarialaisella myyjällä on kaikkiaan yhdeksää eri sortin autoa (yli sata kappaletta kutakin) ja toimitusehdotkin on aika hyvät, lupaavat toimittaa (muun muassa) Antarktikselle, Pohjois-Koreaan (hieman hankalaa nykytilanteessa), Syyriaan, Palestiinan miehitysalueelle, jne.
  1. KIA CEED SW - EX , DIESEL, ESTATE, 7 SPEED AUTOMATIC 1.6 HPE,136 HP
  2. VW GOLF, HIGHLINE, 2.0TDI, BMT, DIESEL, DSG, 150HP
  3. VW TOURAN, HIGHLINE, 2.0TDI, SCR, BMT, DSG, DIESEL, 150HP
  4. VW PASSAT,HIGHLINE, SCR, 2.0TDI, DIESEL, 4MOTION 190HP
  5. VW TIGUAN,COMFORTLINE, 2.0TDI, DIESEL, 4MOTION 150HP
  6. VW AMAROK DC, HIGHLINE, V6, TDI, BMT, 4MOTION - 204 HP
  7. VW Caddy Kasten, Alltrack, TDI, 4MOTION, BMT- 150HP
  8. VW MULTIVAN PANAMERICANA, TDI, 4MOTION, BMT - 204 HP
  9. VW CRAFTER 35, KASTEN, XL TDI 15.5 m3 4MOTION, 177HP
  Tuntuuko siltä että on liian hyvää ollakseen totta? Noh, laitetaan tähän alle kuva josta käy olennaisin ilmi:
  [​IMG]
  (Mä todella tykkään tuosta Kia Ceedin kuvauksesta: "THE CAR IS FULLY LOADED.")
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2020
 23. Sepämies

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2015
  Viestejä:
  42
  Eli auton voi ostaa vasta lokakuussa? Eikä voi tehdä mitään varausta, huhhuh voi niitä raukkoja jotka menettävät 2000 kappaletta leikkirahaa onecoin tilitään eivätkä saa mitään tilalle.

  Aika varmasti voi sanoa, että noita autoja ei tuu kukaan näkeen koskaan, onecoiniki varmaan (toivottavasti) kuopattu ennen lokakuuta.
   
 24. Ennustan että vuoden kuluttua on töpseli irti seinästä ja ainuttakaan autoa ei tämän takia (ja ainoastaan tämän takia) toimiteta.
  Nyt on hyvä hypettää tyhjää ja ottaa löysät pois ennen kuin "lihava nainen laulaa".
   
 25. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  Siis niin kauan kuin diilin aukioloaika ei ole alkanut, niin siihen ei voi maksaa rahaa. Toisin sanoen kukaan ei voi maksaa tuhansia OneCoinejaan tuohon ennen lokakuuta. Ja sitten lisäksi pelkillä OneCoineilla ostettavat iPhonet, iPadit jne. ovat perinteisesti vain maagisesti "kadonneet" tuolta listauksesta ennen kuin niiden olisi pitänyt tulla oikeasti ostettavaksi, parhaimmillaan vain tunteja ennen. Miksi? Eipä ole tullut tietoa siitä.

  Luulen että nämä diilit katovat 7. lokakuuta 2018. :wink:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti