OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  805
 2. Petrowich

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2017
  Viestejä:
  21
 3. jänkä

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2007
  Viestejä:
  6
  Luonnollisestikaan mitään lukuja Dagcoiniin liittyen ei voi tarkistaa mistään, vaan uskottava on mitä Kari meille kertoo valkoiset hampaat vilkkuen. Mitähän tämä tämänkertainen hupailu mahtaa oikein kustantaa sijoittamista harkitseville vai koulutustako tässä myydäänkin taas?

  No jokatapauksessa koirat haukkuu ja Karavaani kulkee eteenpäin. Täytyy jäädä seuraamaan kuinka Kari aka mighty eagle kohoaa kuin fenix lintu tuhkasta kunnes muron velikullat verenhimoissaan ampuvat tämänkin Kotkan taivaalta. Sitä odottaen.
   
 4. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Sitä tavallaan luulisi, että rikosilmoituksia alkaisi coijatuilta coinisteilta viimeistään nyt tulemaan reippaaseen tahtiin kun maajohtajat ja mahtavat kotkat ovat liihotelleet matkoihinsa. Mutta niin se taisi wincapitassakin olla, että toivo kuoli viimeiseksi ja homma saatiin oikeuteen lähinnä siksi, että pääpirut olivat riittävän lähellä kehittyneen valtion poliisia. Kai tähänkin tulee vielä joku EOK marsseineen ja ns. jälkikuppaus?
   
 5. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  Ampuiko muron velikullat sitten jossain vaiheessa tuon alas taivaalta? Minusta pikemminkin näyttää siltä että murolaisten toiminnalla on ollut vain vähän jos lainkaan vaikutusta Karin toimintaan tähän asti.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2018
 6. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  WinCapita poksahti siksi kun serverit vedettiin seinästä ja kaikki "sioittajat" panikoivat yhtäaikaa. Toivo elää tunkin päässä niin kauan kuin backofficessa numerot näkyy, aivan sama kuinka monta vuotta sitten piti jo kolikon tulla vapaasti vaihdettavaksi.
  "Wincapitan puolustusrintamaa" vastaavaa itsesuggestioryhmää odottelen itse tulevaksi:
  "En usko, että toiminta olisi ollut petollista. Olen ollut luottavaisin mielin koko ajan, yksi kertoi HS:lle." (Suora lainaus WCPR-jäseneltä kun Kailajärvi oli jo raudoissa ja tapaus todettu kusetukseksi.)
  Tämä ryhmä sitten kertoo että kolikoita oikeasti "luohittiin" kahteen lohkoketjuun kolmessa palvelinsalissa ja kolmas lohkoketju olisi tullut "ihan kohta" jos kateelliset murot ja Petteri Järvinen eivät olisi negatiivisella julkisuudella pilanneet koko juttua. :D
   
 7. roqqa

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2016
  Viestejä:
  47
  Kuulivatko vanhat korvani oikein? Eikös Kari sanonut tuossa videossa kohdassa 0:12 "that's why I started my own company"?

  Onhan se kiva kun perustaa oman yrityksen, niin sitten voi antaa itselleen vaikka minkälaisen tittelin ja lempinimen.
   
 8. jänkä

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2007
  Viestejä:
  6
  Ensimmäisen kerran onecoinista kun luin, niin kyllähän se aika epäilyttävälle vaikutti jo silloin kaikkine hypetyksineen mutta faktat mitä tällä foorumilla touhusta on esitetty on syönyt kaiken uskottavuuden touhusta.

  Se että Kari jatkaa edelleen röyhkeästi samalla kaavalla on kyllä ihme vaikka uskottavuus on täysi nolla ollut jo pitkän aikaa.
   
 9. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  No mutta hyväuskoisia hölmöjä löytyy joille on helppo sanoa että ei kannata uskoa netissä olevia huhuja, hatereita ja ihmisiä jotka "ei vaan ymmärrä mistä tässä on kyse". Eli kuten sanoinkin.. Minusta näyttää siltä että murolaisten toiminnalla on ollut vain vähän jos lainkaan vaikutusta Karin toimintaan tähän asti.
   
 10. On aika typerää edes olettaa että sillä mitä täällä kirjoitetaan on jotain vaikutusta muissa maissa kuin Suomessa Karin toimintaan koska ei Kari oikeastaan Suomessa enään edes pidä tilauksia. Jos Kari puhuu tilaisuudessa joka pidetään vaikka Portugalissa niin muron kirjoitukset tietenkään vaikuta siellä tai missään muussa maassa.
   
 11. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 492
  Näihin verkostokusetuksiin lankeaa aina se tietty kansanosa, vaikka virityksen nimi olisi Ponzi Scam Ltd. Vaikka Kari kusisi lavalta yleisönsä päälle, niin silti osa aukoisi samalla kukkaronsa nyörejä saadakseen taloudellisen vapauden.

  Mitä näiden huijareiden kommunikointia on tarkkaillut, niin vaikuttaa siltä, että Muropalsta ja muut netissä Onecoinia kaivelleet blogit ja keskustelupalstat ovat olleet melkoinen piikki Karin ja kumppaneiden lihassa. Senhän takia juuri uhreja varoitetaan erikseen googlettamasta ja uhrit aivopestään luulemaan, että vastustajat ovat vihaajia, MLM-epäonnistujia, ei-menestyjiä ja Bitcoin-yrityksen palkkaamia kätyreitä.

  Jos ei Onecoinia olisi keskustelupalstoilla puitu ja blogeissa julkaistu paljastuksia ja uutisia, niin olen varma, että Onecoin olisi paisunut huomattavasti suuremmaksi menestykseksi.
   
 12. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 492
  Nyt olet sen verran väärässä, että täällä keskustelussa ilmi tulleita tietoja on julkaistu mm. BehindMLM:ssä. Bulgarialainen Kapitalin toimittajakin oli seurannut täältä keskustelua Google-translaten avulla. Ei se kielimuuri nykyään niin korkea ole.
   
 13. Korjataan sen verran että toki Euroopan alueella voi vaikuttaa jonkun verran mutta jos mennään Aasiaan tai Afrikkaan niin ei se vaikuta yhtään jos täällä kirjoitellaan jotain Karista tai Onecoinista, toki siellä muutama voi lukea mutta isossa kuvassa ei.

  Pointtini oli tuossa ekassa viestissä oli se että typerää olettaa että jossain suomalaisella palstalla voi hirveästi vaikuttaa Karin työhön esim Pakistanissa. Olen ainakin itse sitä mieltä että tämän ketjun tarkoitus on antaa tietoa suomalaisille jotka miettivät sioittaa OC.
   
 14. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 492
  Taisi isoimmat massit tulla Onecoiniin juuri Euroopasta, entisen Neuvostoliiton alueelta ja itäisestä Aasiasta. Kiinassa kusetus on tainnut pyöriä jokseenkin irrallisena välistävetäjien pyörittämänä toimintana.

  Onecoinia on alusta alkaen markkinoitu voimakkaimmin englanninkielellä ja vieläpä kristinuskoon kuuluvilla juhlapyhillä maustaen. Onecoinin markkinointiin Kiinan kieliset käännökset ilmaantuivat ihmeellisen myöhään, etenkin kun kiinalaiset ovat alusta asti olleet se valtaenemmistö jäsenistä.

  Afrikka on ilmeisesti ollut niin pientä nappikauppaa, ettei sinne viitsitty kunnolla huijauksessa panostaa. Etelä-Amerikan valloituskin on jäänyt ihmeen vaisunoloiseksi... olettaisin, että siellä homma on pyörinyt Kiinan tapaan ikään kuin sisaryrityksen vetämänä kielimuurinkin vuoksi. Ehkä kryptavaluutat eivät myöskään ole ihan auenneet tunkitettaville noilla mantereilla.

  Brittien pakut taas levittivät tämän syövän tehokkaasti Pakistaniin. Mutta voisi olettaa, ettei sieltäkään rahaa virtaa "kalliitten pakettien" ostoon niin kuin Euroopassa.

  Euroopassa tämä huijaus ei näytä enää vetävän uhreja puoleensa, joten liekö juuri sen vuoksi homma nyt pikku hiljaa paketissa, ja siksi päähuijaritkin ovat siirtyneet tai siirtymässä muihin koijauksiin.

  Eventtikalenterikin näyttää kovin tyhjältä tälle vuodelle:
  https://www.onelifeevents.eu/en/events

  Jos muuten katsotaan Onelife-sivuston listaamaa jäsenmääriltään top 20 maata, piskuinen Suomi on yhä edelleen listalla mukana viimeisellä sijalla. Olettaisin, että Suomi on pidetty siellä väkisin mukana markkinointitarkoituksessa ja antamassa uskottavuutta huijaukselle. Suomen jäsenmäärä on jatkanut lineaarista kasvua, vaikka täällä Onecoin on ollut jo pitkän aikaa lamaannuksissa.
   
 15. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 129
  Ainakin siinä viittomakielellä pidetyssä tunkitustilaisuudessa (Amerikassa?) oli ihan nimeltä ja kuvakaappauksen kanssa nostettu BehindMLM esille "Do not trust Google"-osiossa. :facepalm: En muista oliko Muro mainittu vai ei.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2018
 16. jänkä

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2007
  Viestejä:
  6
  Olisi mielenkiintoista tietää minkälainen organisaatio rakenne tämän kusetuksen takana oikein on. Uskon että tämä mustalaisakka Ruja on toiminut kilpimiehenä kusetuksen todellisille arkkitehdeille mutta kuinka suuri rooli kokonaiskuvaa ajatellen Parhialalla, Karilla, Vuorisella ja muilla kotimaisilla koijareilla on ollut tässä kansainvälisessä kusetuksessa. Kolme edellämainittua on tainneet tipahdella kaikki pois jo vähin äänin ilmeisesti tienattuaan tarpeeksi paitsi Kari joka taisi sekoilla huimaus aineiden kanssa jonkun eventin yhteydessä ja potkaisitiin siksi ulos kuvioista. Tosin uutta puhallusta pukkaa jo.

  Mitään moraalia nämä huijarit ei kyllä omaa. Sen takia tällainen toiminta vituttaa. Tosin ei nyt hirveästi sääliksi käy näitä coinisteja ketkä tähän langenneet.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2018
 17. Petrowich

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2017
  Viestejä:
  21

  Olen itse kuullut kun yksi päätunkittajista vähätteli Petteri Järvistä sanomalla että hän on tuomittu talousrikollinen. Jos en väärin muista niin Järvinen sai sakot jotka nekin kaatuivat hovissa mutta väliäkö tuolla kun kansaan uppoaa mikä tahansa.

  On ilman muuta selvää että näillä kirjoituksilla on ollut vaikutusta ja eiköhän näitä lue myös KRP.
   
 18. Germanski

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2016
  Viestejä:
  164
  Tallinnassa menossa one kusettimen jatkeen dagcoinin eventti.Kaikki kihot jättäneet onelifen ja siirtyneet dagcoiniin.
   
 19. Kannanottaja

  Rekisteröitynyt:
  04.08.2016
  Viestejä:
  97
  Jep, vanha kunnon Igor E. Alberts näköjään siirtynyt Dagcoinin leipiin. Mutta mites ne miljoonatulot Onekoijauksesta...
   
 20. Petrowich

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2017
  Viestejä:
  21
  Olisi hienoa jos joku pääsisi Tallinnaan kuvaamaan eventtiä. Samalla voisi esittää Kartsalle ja kumppaneille yleisön kuullen muutaman kysymyksen.
   
 21. Puha Jarhiala

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2015
  Viestejä:
  262
  http://www.mlm-thetruth.com/markets/finnish-summary/
  Tässä minusta on aika hyvä yhteenveto miksi nämä koijaukset menestyvät. Ja myös selitys miksi aika harva on valmis tekemään rikosilmoitusta. Ja hyva selitys miksi nämä koijaukset jatkuvat vuodesta toiseen.
   
 22. Vil_tzu

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2016
  Viestejä:
  27
  [​IMG]

  Lievä offtopic, mutta kun Takamaa oli puheena aiemmin ja tämä tuli vastaan. Ei se porukan välkyin kaveri ilmeisesti muutenkaan. :D
   
 23. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 021
  Äkkiseltään katsottuna kellojen lähtöhinta uutena 12-15 k€. Eihän tuossa tule hintaa kuin 5 € per jäsen. Tuntuu kyllä tyhmältä, että ryhmän omistajan mielestä hän ansaitsee rahallisen korvauksen tekemästään työstä mutta saman aikaan uuden omistajan tulisi maksaa päästäkseen tekemään samaa työtä. Paradoksaalista.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2018
 24. Itse uskon että Ruja on kaiken taustalla ja on varmaan myös Sebastian Greenwood. Molemmat taisi olla Bigcoinissa mukana joka epäonnistui ja ottivat siitä oppia kun perustivat Onecoinin. Mitä taas tulee Parhialaan niin se "hahmo" keksittiin että saataisiin tyhmät uskomaan että joku tienaa miljoonia/kk ja sen avulla tuli jo paljon mukaan. Kari taas oli ehkä paras värväys vaikka Ruja joutui maksamaan palkkaa varmasti enemmän kuin perus topleaderille mutta kyllä Kari piti eventtejä paljon. Tommilla ei nyt suuressa kuvassa paljoa ollut osaa Onecoiniin. Staffanilla oli varmaan aika iso vaikutus kun tuli mukana conligusin jäsenet joten rahaa tuli sisään Onecoiniin.
   
 25. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  805
  Verkostomarkkinointihan on laillistettua huijausta, jossa perinteisesti on kaupattu hypermaagisia hyvinvointituotteita. Nykyisin tuotteet ovat rikastumiskoulutusta ja hypermaagisia kryptokolikoita, joiden markkinointiin Facebook ja YouTube tarjoavat ilmaiset alustat.

  Kun ahne ja korruptoitunut ihmiskunta on nyt taas sekoamassa, niin äänestän tulevissa vaaleissa kryptokeisari K.Wahlroosia perinteisen akuankan sijaan. K.W. voisi sitten ottaa oppia eräästä* henkisesti vakaasta talousnerosta ja pistää pystyyn esim. Suomen oman "rescue and recovery program" ohjelman, kun nämä nykyiset "saatanan tunarit" eivät siihen kykene.

  *Trump referred to the company as a "rescue and recovery program" for people who were suffering from the effects of the Great Recession and who needed extra income. For $48 people who wanted to be salespeople could buy a marketing kit and three months of access to a personalized web site to promote the company products. Also available was a $497 package that also included coupons, CDs, and sales tips.

  Trump's lawyer, Alan Garten: "Anyone who claims that they were not aware of the extent of Mr. Trump's role is lying to himself."
  Harvard University doctor Pieter Cohen: "It's fantasy."
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Trump_Network
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti