OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jakontti

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2002
  Viestejä:
  140
  Mitähän noitten urpojen päässä mahtoi liikkua kun tosiaan tuollainen kovan linnakundin näköinen hyypiö alkoi änkyttää ja hymistelee kun ei saa pidettyä pokeriaan puhuessaan "loistavasta tulevaisuudesta".

  Kannattiko tuosta aika heikosta hengen nostatuksesta maksaa satojen eurojen sisäänpääsymaksu.

  Näkee naamasta että kaveri tietää olevansa mukana vedätyksessä ja toisin kuin joku ihan kuin jossain piripäissään hyppivä paatunut huijari suomalaismies, tätä kaveria kolkuttaa omatunto.

  Aika vähänlaisesti yleisöä. En ihmettelisi että vislaajat ja hurraajat olis palkattu kadulta. Minulla on villi veikkaus että tää oli viimeinen isompi event ennenkuin homma kosahtaa kunnolla.
   
 2. joni1986

  Rekisteröitynyt:
  02.04.2014
  Viestejä:
  161
  Eiköhän noista katsojista suurin osa ole näitä isojen verkostojen markkinoitsijoita, ja heidän aveccejaan. Ainakin mitä välillä näyttivät yleisöä, sitten muutamat kymmenet epäonnekkaat, jotka ovat oikeasti maksaneet tapahtumasta, missä ei kerrota yhtään mitään. Samaa verkostopaskaa mitä viimeisen vuoden ajan toitotettu, youtubesta löytyy koko eventti ja on aika surullista katsottavaa. Nopealla vilkaisulla en huomannut, että sanallakaan itse päätuotetta eli onecoinia olisi mainittu.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2017
 3. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 288
  mitä nopeesti katoin tota pätkää niii kaverin englannin kielen taso oli kyl korkeemmalla ku rujalla ja muilla kumppaneilla jotka ei ei oo natiiveja englannin puhujia..
   
 4. Tälläinen postaus tuli "top earner" Andreea Cimbalalta:
  "In next hours I will make a beautiful album because this days will make history, we started yesterday 1 December from GROUNDZERO, we are excited to build Massive Success and Momentum around the world in the next upcoming months [​IMG][​IMG][​IMG]❤️ARE YOU READY?"

  Onko Onecoinilta tulossa "lohkoketju V3.0" vai mitä tuo tarkoittaa... Luultavasti Onecoin yllättää taas sioitttajat ja saa tuplacoinit kun tulee uusi ketju ja junttit hurraa...
   
 5. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 028
 6. Kannanottaja

  Rekisteröitynyt:
  04.08.2016
  Viestejä:
  97
  On toi ollut jo pitempään tuolla sivuilla, kuvaa hyvin koko homman ylläpidon ammattimaisuutta.
   
 7. Kannanottaja

  Rekisteröitynyt:
  04.08.2016
  Viestejä:
  97
  Se suurin julkistus oli huijaukselle uusi keulakuva, no uusi ja uusi, vanha mlm-koijari kyseessä
   
 8. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 320
  ^ Veikkaisin että Sebastiankin haluaa pikkuhiljaa poistua kuvasta Rujan tapaan.
   
 9. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 028
  ”Captain of OneLife Network” Ricketts? Sehän on ollut mukana kuvassa siitä asti kun OneCoin osti Opportunity Network (OPN) -kusetuksen jäänteet ja jäsenet tammikuussa 2016. Suunnitteli ”IPO:n” aikoinaan OPN:lle, juurikin samoilla OFC-termeillä kuin sittemmin OneCoinin omassa yrityksessä. (Keneltä lienevät saaneet idean?)

  On tehnyt loppuviimeistelyt jo yhdelle kusetukselle joten kai osaa saattohoidon toisellekin?

  (Pablon piti olla OneLife CEO mutta Pablohan katosi jo ajat sitten joten ehkä tämä on sellainen virallinen epävirallinen seuraajan nimitys?)
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2017
 10. Puha Jarhiala

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2015
  Viestejä:
  260
  Nyt olisi kiva kun maajohtaja antaisi lupauksia tulevaisuudesta. Eipä ole Tommia näkynyt. Taisi kadota tunkkien eurojen kanssa?
   
 11. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 028
  Jos saataisiin jotain yhtä helmeä kuin Iltalehden haastattelussa aikoinaan?
  (Ei ole ilmoittanut, lieneekö ettei ole ollut ajankohtaista?
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2017
 12. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 320
  Rujan-palvonta alttari Mastermind Bangkokissa:

  [​IMG]
   
 13. Knude-

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2016
  Viestejä:
  159
  Näyttää, että pöhinä on vähentynyt radikaalisti tämän ympärillä. Sääli, tätä oli viihdyttävä seurata. Varmaan hetkeen ei saada näin suuria huijauksia pystyyn mutta pienempiäkin olisi kiinnostava seurata. Ei mitään mainitsemisen arvoista uutta puhallusta ole vielä laitettu pystyyn?
   
 14. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 490
  Wahlroosin Ambassador-Facebook-sivulle ei enää pääse. Jokohan tuli lähtö One-huijauksesta.
   
 15. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 028
  Tai sitten on laittanut tilinsä privaatiksi. Ei pääse yhteenkään vanhaan juttuun mitä tänne on linkitetty, pelkkää ei-oota tulee.
   
 16. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
 17. Domi80

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2016
  Viestejä:
  19
  Tämmöstä tänään Onecoinin lähettiläiltä..

  Bitleys:

  Kryptovaluutat ja etenkin Bitcoin muuttavat arkipäivää. Kryptovaluuttoja on helppo seurata ja järjestelmät ovat läpinäkyviä , mikä tekee niistä erittäin turvallisia. Kryptovaluuttojen siirtoja ei voida muuttaa jälkikäteen. Mikä parasta, nämä siirrot tapahtuvat hetkessä ympäri maailmaa, ilman merkittäviä kuluja. Bitcoin mahdollistaa sen, että jokainen missä päin maailmaan vain, voi sijoittaa tähän ilmiöön joka ravisuttaa finanssimaailman perustuksia jo

  Asiakkaalla on mahdollisuus sijoittaa bitcoineja Bitley’sin järjestelmään. Vastikkeeksi tästä saa kannattavan koron sijoitetuille Bitcoineille viikottain. Bitcoinin hinta nousee koko ajan, jolloin arvonnoususta saatu voitto tekee sijoituksesta entistäkin kannattavampaa.

  -1,5 % viikkotuotto, vuoden (52 viikkoa) sijoituksille

  -2 % viikkotuotto, kahden vuoden (104 viikkoa) sijoituksille

  -2,5% viikkotuotto, kolmen vuoden (156 viikkoa) sijoituksille

  -3,25 % viikkotuotto, kun sijoitat minimissään 2BTC

  -3,75 % viikkotuotto, kun sijoitat minimissään 5 BTC

  -4,25 % viikkotuotto, kun sijoitat minimissään 10 BTC

  Viikkotuotoista sijoitetaan uudelleen 30%-80%. Jos haluat sijoittaa uudelleen 50% viikkotuotostasi, voit joka viikko nostaa puolet 2,5 % viikkotuotostasi, jonka saat. Toinen puolikas liitetään tilillesi automaattisesti uudelleensijoitukseksi. Tämä taas nostaa sijoitettujen Bitcoiniesi määrää, ja sitä kautta myös nostaa viikkotuottojesi määrää.

  Bitleysiin pääsee mukaan 0.15 Bitcoinilla. Sijoitettavaa määrää tullaan laskemaan bitcoinin arvon kehityksen mukaan.

  Yksinkertainen esimerkki:

  Bitleysiin sijoitettu 1 bitcoin on 28 bitcoinia kolmen vuoden kuluttua, kun valitsee 80% uudelleen sijoitukseen viikottain. Tuotto on viikottain 2,5% yhdelle bitcoinille eli 10%/kk.

  Kuinka Bitley’s toimii:

  Kuinka Bitley’s voi tarjota näin uskomattomalta kuulostavia tuloja. Bitley’s keskittyy antamaan mikro-lainoja yrityksille. Nämä mikro-lainaus yritykset käyttävät sijoitettuja Bitcoineja lainan antamiseen ihmisille ympäri maailmaa.

  Tuotteelle on valtava kysyntä. Suurin osa lainaajista on pienyrittäjiä (Intia 30%, Filippiinit 20%, Englanti 15%, Unkari 5%, mukaan tulossa pian Indonesia, Kanada, Italia, Espanja). Olemme 3,5 miljardin ihmisen markkinoilla, ja huomioikaa: toista tällaista toimijaa ei ole maailmassa! Yhtiö on hoitanut luottotappiot loistavasti, niitä ei käytännössä ole lainkaan (6%). Mikrolainoja käyttää 150 miljoonaa ihmistä maailmassa ja kasvu on vuosittain 20%.

  Keskimääräisen lainan määrä on 100€- 1000€ välillä, takaisinmaksuajan ollessa 2-4 viikkoa. Takaisinmaksuajasta riippuen, lainan korko on 20-25 %.  Pääsääntöisesti Bitley’s hankkii voittonsa lainojen koroista, joita nämä lainaajayritykset maksavat heille takaisin. Yrityksen takana olevat henkilöt ovat tallennuksina laittaneet omia Bitcoinvarantojaan kiinni toimintaan, siltä varalta, että jotain ennalta arvaamatonta tapahtuisi.

  Yhtiön toimijoilla on myös muita tulonlähteitä mm. bitcoinautomaatteja Itävallassa 100 kpl. Osaamiselle löytyy pohjaa omistajien vahvasta pankkimaailmataustasta.

  Bitley’s takana oleva tiimi on matkustanut ympäri maailmaa viimeiset kaksi vuotta, auttaen ja läpikäyden satoja mikro-laina yrityksiä, joiden kanssa he tekevät yhteistyötä. Uusia yhteistyö kumppanuuksia luodaan jatkuvasti. Jokaisen uuden sijoittajan avulla voidaan tarjota enemmän mikro-lainoja yrityksille, joka taas tarkoittaa enemmän tuloja Bitley’siin.

  Palkinto-ohjelma:

  Sen viikkotuoton lisäksi joka sinulle sijoittajana tarjotaan, jokaisella sijoittajalla on pääsy myös yrityksen ”palkinta järjestelmään”. Yksinkertaisuudessaan, voit saada ylimääräisiä tienestejä, mikäli kutsut muita sijoittajia mukaan toimintaan. Sinulle maksetaan heti prosenttimäärä uuden sijoittajan tekemästä sijoituksesta. Tällä hetkellä ansaitset 8% uudesta sijoittajasta. Lisäksi saat myös automaattisesti 8% hänen uudelleensijoittamistaan viikkotuotoista. Tämän bonuksen maksajana toimii Bitley’s, joka haluaa osaltaan kiittää uuden sijoittajan mukaan tuomisesta. Ansaitset rahaa auttamalla muitakin ansaitsemaan! Tämä on mahdollista ilman turhia välikäsiä, joita yleensä sijoitusmaailmassa riittää. Sijoittaminen jonkun suosituksen kautta on ilmaista, eikä vaadi uudelta mukaan lähtevältä sijoittajalta yhtään suurempaa vaivaa.

  Voit rakentaa itsellesi tiimin tämän mallin avulla, ja ansaita niin paljon kuin vain jaksat asian eteen tehdä töitä! Kerran tehdyn työn jälkeen saat rahaa automaattisesti mukaan ottamastasi sijoittaja tutusta tekemättä mitään. Tiimissä on myös mahdollista edetä seuraavalle tasolle, riippuen siitä montako sijoittajaa olet saanut mukaan itse. Esimerkiksi päästäksesi 2.tasolle, sinulla on oltava kolme aktiivista sijoittajaa tiimissäsi.

  Bitleysin palkinto-ohjelma on toimiva koska sen avulla autat muitakin ansaitsemaan ja hyötymään siitä. Se ei ole tarkoitettu vain harvoille ja valituille yrityksen ylimpiin piireihin päässeille, se on auki kaikille.

  Kannattaako minun sijoittaa Bitley’siin?

  Tämä kysymys on ollut monien mielessä tämän artikkelin lukemisen aloittamisesta lähtien. Kannataako Bitleysiin sijoittaa? Lyhyt vastaus on kyllä, tarkoitus on kuitenkin perustella tämä vastaus.

  Ensiksikin yritys Bitleysin takana on onnistuneesti operoinut toista Bitcoin yritystä jo muutaman vuoden nyt. Heillä on tarvittavaa tietoa ja taitoa ja he ovat ammattilaisia tällä alalla. Tämä tarkoittaa sitä, että rahasi on turvallisissa käsissä. Sijoittamasi määrä on turvattu ja varmistettu omistajien omien Bitcoin sijoitusten vuoksi. Jos jotain ennalta-arvaamatonta tapahtuu, sinun sijoituksesi ei ole se joka kärsii.

  Toiseksi yritysmalli ei jäljittele pyramidihuijausta. Raha ja tuotot saadaan lainojen koroista, joita Bitleys myöntää pienemmille lainaajayrityksille. Kaikki rahanvaihto tapahtuu bitcoineissa, joiden siirrot ovat jäljitettävissä ja avoimia kaikille (lohkoketju toiminta mallinsa vuoksi). Vaikka yritys tarjoaa palkintomallia, ansiosi eivät ole siitä riippuvaisia, se on vain ylimääräistä, jota voit ansaita halutessasi. Viikkotuottosi on taattu ja tulet saamaan korkosi joka viikko varmasti.

  Koska lainat ja sijoittaminen tapahtuvat ainoastaan Bitcoinien avulla, et tarvitse mitään henkilöllisyystodistuksia ja jokainen pystyy avaamaan sijoitusprofiilin. Tarvitset ainoastaan Bitcoin lompakon, ja siinä kaikki. Tämä tekee rekisteröitymisestä helppoa ja vaivatonta. Muut sijoitus mahdollisuudet kestävät usein päiviä tai viikkoja, Bitley’siin rekisteröitymisen voit tehdä muutamissa minuuteissa.


  Lopuksi:

  Koska kaikki tiedämme, että kryptovaluuttahuijauksia on liikkeellä, Bitleys ei kuitenkaan ole yksi niistä, koska sen toiminta tapahtuu ainoastaan Bitcoineilla. Pyramidihuijaukset tapahtuvat usein yksityisten, salaisten lohjoketjujen avulla, jotka eivät ole julkisia.

  Ennen rekisteröitymistä Bitley’siin, suosittelemme että sinulta löytyy https://protonmail.com/sähköposti osoite, sekä Bitcoin lompakko, esimerkiksi Xapo. https://xapo.com/


  Ensimmäiset Bitleysin jäsenet ostivat bitcoineja 770€n hintaan. Nyt hinta on lähes 10.000€ eli hinta on yli kymmenkertaistunut vuodessa. Tärkeät talousasiantuntijat
   
 18. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 028
  Samaa suitsutusta paitsi että vielä lisäksi:
  Uskomaton tilaisuus: Joulukuun 18, 2017 tulee uusi ja ennennäkemätön HOT FLASH SALE!!!!!
   
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 320
  Kari sai kenkää ja jättää OneLifen. Uutinen löytyy OneLife Back Officen Information Centeristä.
  Tuostahan liikkuu huhuja että Kari oli Lissabonin eventin aikana niin sekaisin että joutui sairaalaan. Vissiin Sebastian "cocaine" Greenwoodillekin Karin touhut liikaa, eli aika menoa on ollut. :D

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2017
 20. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828

  Vuodessa tuo 4,25 prosentin viikkotuotto tekee alkuperäisen pääoman kasvamisen 8,71 kertaiseksi.

  10 vuotta kun malttaa antaa hillojen "gumuloitua" tuolla tahdilla, niin 10 euron "sioitus" on kasvanut jo 25 miljardiksi euroksi. Eli 10 bitcoinin "sioituksella" sitä ollaan sen jälkeen triljonäärejä.

  [​IMG]
   
 21. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 320
  Karilla pukkaa jo uutta koijausta. Saa nähdä onko huhuttu DagCoin.

  [​IMG]
   
 22. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 178
  Kun pyramidi on romahtamassa ja kaikki vanhat pomot livahtaneet, ja jäljelle jääneet "leaderit" tappelevat jäljelle jääneistä leivänmuruista, ei ole enää varaa maksaa Karin vaatimia esiintymismaksuja. Koijarille löytyy varmaan jostain toisesta pyramidista samanlainen rooli.
   
 23. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 320
  Joo, Kari teki kyllä töitä kovemmin kuin kukaan muu koijari OneLifessa. Aika kiittämätöntä on jos vain potkaistiin ulos. Saa nähdä mitä Kari itse selittää syyksi, vai selittääkö mitään.
   
 24. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Paitsi etta siina on miinusmerkki edessa.
   
 25. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 320
  Kari avasi OneLife Ambassador sivunsa hetkellisen kiinniolon jälkeen ja postasi aika katkeran tuntuisen postauksen.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti