OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. En nyt suoraan sanoisi että rahat paremmassa tallessa... Bitcoinin hinta heittelee aika rajusti kun 24h aikana yli 8% laskenut, päivittäinen heilunta on suurta molempiin suuntiin niin en suosittelisi Bitcoinia ellei halua kovaa riskiä ja samalla kovaa tuotto mahdollisuutta. Mitä tulee noihin automaatteihin niin jos haluaa maksaa monen % käsittely maksun ja hinnan erotuksen niin siitä vaan mutta itse en näe siinä mitään järkeä.
  Kyllä se vaan minun mielestäni on parempi pitää rahoja Nordeassa ja jos haluaa sijoittaa niin voi käyttää Nordea Investoria koska se riittää suurimmalle osalle sijoittajista.
   
 2. henkalino

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2011
  Viestejä:
  240
  Tuo yritysten määrä (43 557) on muuten saavuttamassa 50 000 rajan, jonka maajohtaja Vuorinen taisi luvata olevan "kesään 2016 mennessä olevan vähintään 50 000 (https://fi.wikipedia.org/wiki/OneCoin?).

  Tämä nyt tietenkin on vain Onecoin-logiikkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2017
 3. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Nuo 50.000 kauppiastahan oli jo jonottamassa päästäkseen ottamaan coineja vastaan. Villeimmät huhut ulkomailla oli tuohon aikaan sadoissa tuhansissa kauppiaissa.
   
 4. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 002
  Jepjep:
  "Meillä aukeaa nyt jo 2.3.[2016] ensimmäiset kaupat - meille tulee ulkopuoliset kauppapaikat. Tarkoittaa sitä että meille tulee oma kauppapaikka-alusta. Sieltä te voitte ostaa suoraan OneCoineilla mitä tahansa tuotteita ja palveluita. Sinne tule 50.000 kauppapaikkaa nytten ihan ensimmäisten joukossa."

  "Aukeaa" ensimmäiset kaupat, ei suinkaan "pitäisi aueta" tai "saattaa aueta".
  "Tulee" ulkopuoliset kauppapaikat, ei suinkaan "pitäisi tulla" tai "saattaa tulla".
  "Tulee" 50 000 kauppapaikkaa.
  "Nytten".

  (Lähde)
   
 5. totuuden.siemen

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2016
  Viestejä:
  394
  Milloinkas tokeneita on Dealshakerista jaettu? Taitaa olla kauppiaat vähissä kun pitää turvautua tällaiseen houkutteluun.


  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2017
 6. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Kunhan seuraava isompi tapahtuma on, niin siella varmaan ilmoitetaan etta dealshitter jaa "huoltotauolle" kovan suosionsa takia. Avataan 2019 kun rauta ja softa on saatu ajantasalle.
   
 7. Ugadi

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Viestejä:
  22
  Jos tuota totuuden siemenen liittämää kuvaa tihrustaa niin DS näyttää muuttuneen kauppa_paikka_alustasta virtuaaliseksi mainosalustaksi. Ilmanko ei kauppa käy.
   
 8. Wankkumies

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2017
  Viestejä:
  61
  Tyhmät tunnistaa sanoista "nytten" ja "enään".
  En käsitä miten kolmen kirjaimen sanasta "nyt" saadaan joidenkin päässä tuplat pidempi.
   
 9. csharpp

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2006
  Viestejä:
  209
  Jotenkin tuntuu että "enään" olisi murresana länsirannikolla, en kyllä ole varma :rolleyes:
   
 10. Germanski

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2016
  Viestejä:
  164
 11. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  Se on suomeksi 1,2biljoonaa, triljoona on 10^18.
   
 12. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 002
  Vähän kuvaa siitä millaista jälkeä syntyy kun Ponzikolikko laitetaan vapaaseen kaupankäyntiin on Nanocoinissa:
  • "Sioittajille" myytiin NNC jonka hinnaksi kerrottiin 6,35€ / kolikko.
  • Pörssi avattiin (ei sinänsä täysin avoin pörssi, mutta mahdollisti ostamisen ja myymisen bitcoineilla).
  • Myyjiä oli paljon koska "sioittajat" halusivat kotiuttaa rahansa. Ostajia oli vähän tai sitten 0.
  • Hinta lähti pian laskuun, yli kuukausi sitten oltiin vielä 0,80€ huitteilla kun taas viimeisin noteeraus oli 0,14€.
  Jos olet laittanut 635€ Nanocoiniin, omistat nyt 14€ arvosta kolikoita, olettaen että löydät ostajan. Mutta katsos kun tällaista sattuu, kysynnän ja tarjonnan laki.

  Jos OneCoin tulisi ikinä vapaaseen vaihtoon, sama kävisi yhtälailla paitsi ettei tarvitse odottaa edes sitä kuukautta. Enemmän myyjiä ja yhtä paljon ostajia.
   
 13. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Se on kato sitte se viiminen koulutus-leveli. Ne jotka ei viimeistään siitä ota opikseen, siirtyvät mukaan seuraavaan pyramidiin, jos eivät jo ole sellaiseen siirtyneet.
   
 14. Nyt on taas käsitetty Onecoinin idea ihan väärin. Onecoin tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa omaa verkostoa jolla sitä rahaa tienataan, ei Onecoineilla sitä rahaa tehdä ne tulee vain poonuksena. Ei Kari ikinä puhu tilaisuuksissa coineilla tienaamisestä vaan verkostolla sitä rahaa tulee ikkunoista ja ovista...
   
 15. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Tsot, tsot, tässä on nyt kaksi eri tapaa tulla miljunääriksi.

  1. Jotkut coinistit ihan oikeasti oottavat sitä päivää, kun pääsevät myymään one-kolikkonsa. Näitä lottoajia löytyy maailmalta yllättävän paljon. Ei kaikki jaksa alkaa myymään ja verkostoitumaan! Siskonpojan kummin kaimakin lupas jo, että sillä Tycoon-paketilla jo odottaa taloudellinen riippumattomuus. Kärsivällisesti nyt vaan odottamaan, kun virtuaalilompakko lihoo. Viisas on toki hajauttanut sijoituksensa ja on ostanut myös Swiscoinia, BigCoinia ja miksei myös CoinSpacea.

  2. Häpi-Monday-tapa. Tämä ei taida olla kuitenkaan nykyään kovin helppoa ainakaan Euroopassa, kun vihaajia on niin paljon ja Bitcoin-yhtiö, pankit ja viranomaisrikolliset pistää vastaan. Mutta Afrikassa ja Etelä-Amerikassa löytynee vielä höynäytettäviä onnellisten maanantaiden maksajiksi.
   
 16. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 002
  Ottoa tuota... Kyllähän se Kari on kertonut miten hän voi maksaa kolikoillaan jo tuhannessa paikassa (ennen kuin edes DealShitteriä oli). Mutta joo kyllähän se Karin sanoma pääasiassa on että tunkittamalla tienaa ja isoja paketteja tunkittamalla tienaa isosti.
   
 17. Wankkumies

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2017
  Viestejä:
  61
  En ole ikinä tajunnut minkä takia nämä idiootit ei voi sijoittaa normaaliin kryptovaluuttaan. Tiedän että tuon esimerkin henkilö on kuvitteellinen, mutta nämä "sioittajat" toimivat juuri näin. Maailma on täynnä oikeita kryptovaluuttoja, mutta sitten jotkut laahaa läpi kaikki mahdolliset pyramidihuijaukset jotka niiden varjolla on tehty. Vähän kuin kävelisi kauppaan astumalla jokaiseen koiranpaskaan matkalla. Satuttaisko esim. kokeilla sitä Bitcoinia jota nämä niin kovasti haukkuvat?
  Pari vuotta sitten rahansa Onecoiniin upottaneet tunkit olisivat nyt rikkaita jos tuo summa olisi laitettu Bitcoiniin.
   
 18. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 002
  <SARKASMI>
  Katsos kun Bitcoin oli jo kasvanut arvoa 400-kertaiseksi niin ei se voi enää nousta arvossa. Siispä Maajohtajan hypnoottisella opastuksella kannatti ostaa OneCoinia joka on vasta 50c hintainen ja kasvaa kolmessa vuodessa 50€-100€ hintaiseksi.
  </SARKASMI>
   
 19. Nyt on taas niin hiljaista Onecoinissa niin kun selaisin "top leadereiden" sosiaalista mediaa niin oma päätelmä on tämä:
  Uusia jäseniä tulee mukaan enään huomattavasti vähemmän koska Onecoinin lupaukset ovat jo niin monta kertaa pettäneet niin on vaikea enään saada uusia liittymään paitsi maissa missä ei ole vielä tunkitettu. Mutta mistä rahaa sitten tulee sisään jos ei uusilta jäseniltä, itse uskon siihen että tunkittajat pistävät lisää rahaa Onecoiniin koska kun katsoo esim Karin tilaisuuksia niin siellä on pelkästään tunkittajia ja kun he näkevät Karin elämäntyylin niin taas herää ajatus siitä että itse voisi olla samassa tilanteessa jos vain tunkittaa lisää ja "päivittää" pakettinsa isommaksi. Ja esim Staffan pitää hyvin usein Thaimaassa Top leadereille virkistysviikonloppuja huviveneillä tai omassa luksustalossaan ja toki siellä on aina ne parit samat naamat mutta myös hyvin paljon uusia joita "huijataan" lupauksilla että samaan pystyy jos vain tunkittaa kovemmin ja ostaa isomman paketin niin saa enemmän poonuksia.
  Tämä on vain oma päätelmä mutta voin olla väärässä ja Onecoin on todistanut että se aina voi yllättää tavalla jota kukaan ei ikinä uskoisi mutta nyt taitaa olla temput loppuneet....
   
 20. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Kehitysmaista ei myöskään irtoa niin paljon kahisevaa kuin eurooppalaisilta tunkeilta, joten kovan työn takana on nyt lambortsiinirahat.
   
 21. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 002
  Niin kauan kiertää Kartsa maailmaa kun tulee kassaan enemmän rahaa kuin mitä Karin lennot+hotellit, tapahtumien tilavuokrat, OneCoin backofficen serverikulut, yms. vievät.
  Sitten kun ei enää tuota reissaaminen rahaa, laitetaan "world tour"it kiinni ja vaihdetaan uuteen huijaukseen.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2017
 22. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 002
  Ja taasen apinaa koijataan. Onpa hyvä että tuon "One Million Shop"in juttu selkiintyi uusimman uutiskirjeen myötä:

  The OneLife team received a special invitation to an exclusive event organized by DealShaker merchants Onemillionshop. The merchant profile owners present themselves as part of the OneLife network family and have been one of the most sought after and innovative merchants since the beginning of the platform. To honor the result of their efforts they are organizing a gala event - OneMillion Night!

  On 5 October, 2017 the first delivery of newly produced cars will take place in a luxury residence in Poland. The cars have been purchased with a deep discount made possible through DealShaker coupons! This is a first in the short history of the platform and onemillionshop have become popular with their successful deals for discount coupons in ONE.
  Onemillionshop profile administrators are organizing a big GALA to officially present the keys to the first produced cars to their rightful owners.
  Everyone attending will have the chance to witness this memorable moment! For more information and tickets please check the details of the organizers HERE

  A big thank you to onemillionshop who contacted us with this initiative!

  [​IMG]

  Onkin kovasti mietityttänyt että onko nuo OneMillionShop-diilit kusetusta josta OneCoin on tietoinen vai kusetusta josta Onecoin ei ole tietoinen. :D
   
 23. Cen Doya Nar

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  13
 24. Knude-

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2016
  Viestejä:
  158
  Tämä Tiina on siirtynyt kuuleman mukaan nyt uusiin bisneksiin. Seinäjoelle on tullut toimisto jossa myydään ilmeisesti sijoitustoimintaa yrityksenä nimeltä "Five Winds" jonka toimintaperiaate on saada sijoittajia, sijoittaa rahat eteenpäin ja maksaa sijoittajalle 5% tuottoa VIIKOTTAIN. Ja homma toimii, yllätys yllätys, verkostomarkkinointina.

  BehindMLM artikkeli aiheesta:
  http://behindmlm.com/companies/questra-world/five-winds-questra-world-agam-launch-new-ponzi-scam/

  Edelliseltä nimeltään "Questra World" ja "Atlantic Global Asset Management (A.G.A.M.)" jotka löytyvät kummatkin finanssivalvonnan varoituslistalta...
  http://www.finanssivalvonta.fi/fi/F...arjoajat/Varoituslistat/Pages/Ulkomaiset.aspx

  Ei Onecoin tuonutkaan taloudellista riippumattomuutta?
   
 25. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 002
  Jos ei OneCoin tuonut taloudellista riippumattomuutta niin se on vain Tiinan vika kun ei tunkittanut tarpeeksi verkostoa jotta kolikolle olisi saatu tunnettuutta [sic] ja käytettävyyttä.
  Näin on Ruja sanonut.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti