OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  800
  Niin tuossa poliisitutkinnassahan verottaja ilmeisesti hakee valtion saatavia koulutusmyynnistä syntyneistä tuloista eli valtio ulosmittaa ensin omansa ja uhrit jäävät oman aktiivisuutensa varaan. MLM bisneksessä valtio on kiinnostunut verotuloista ja KRP antaa vain sijoitusvaroituksen ala "ei realistinen tuottolupaus", muttei puutu asiaan ennen kuin joku asianomainen tekee rikosilmoituksen.
  Koomista tässä on se, että me olemme valtio.
   
 2. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 018
  Poliisitutkinnasta huolimatta (tai ehkä jopa sen höysteeksi) Dealshaker-luvut:

  42 062 yritystä (+550/viikko)
  256 475 käyttäjää käynyt edes kerran loggaamassa sisään (+2 200/vko)

  Products: 7 647 (+22)
  Services: 1 062 (-16)
  Home & Auto: 2 247 (-60)
  Travel: 154 (+7)
  Entertainment & Hobby: 403 (-4)

  Yhteensä 11 513 diiliä (-51)

  Siihen katkesi tuo huima 400 diiliä / viikko tehnyt "nousuputki". On se kyllä veikeää että tuo diilien määrä ei ole heilumisestaan huolimatta kasvanut tuosta 11 500 diilistä 2,5 kuukauteen vaikka samaan aikaan uusia bisneksiä on muka rekisteröitynyt 7 800 kappaletta. :kahvi:

  (Toisaalta, jokaista diiliä kohden "on" neljä rekisteröitynyttä yritystä niin että eipä tuo kovin realistinen ole tuo rekisteröityneiden yritysten määrä ollut muutenkaan.:facepalm:)

  NYT RUJA ÄKKIÄ KIINALAISET TUNTITYÖLÄISET TEKEMÄÄN UUSIA DIILEJÄ TARJOLLE, KAUPPA_PAIKKA_ALUSTA EI NÄYTÄ HYVÄLTÄ NÄIN! :D

  EDIT:
  Siis tuon DealShitterin kategoriat menee niin pahasti päin prinkkalaa ettei se ole edes hauskaa:
  [​IMG]
  (Okei, okei: on se oikeesti hauskaa)

  Lohdullinen puoli tässä on että vaikka tuo onkin laitettu hieman hankalaksi löytää, niin sen on kuitenkin löytänyt jo 9 tunkkia.
   
  Viimeksi muokattu: 31.08.2017
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 018
  No mutta juku:
  Ruja Ignatova esitelmöimässä BigCoinista (OneCoinin edeltäjä ja jo romahtanut huijaus jos joku ei tiennyt):

  "(7:30) Most important thing is we are considering an IPO. Of course it takes preparation because 20 people are involved in launching effort...
  (9:20) ...you have to be the ones who make the Bigcoin successful... (snip) ...in 24 months or 18 months this can be a huge success."

  Tämä siis kesäkuulta 2014:


  Jotenkin olin kuvitellut että vasta Ricketts toi tuon IPO idean mukaan kuvaan mutta näköjään näillä kavereilla olikin jo kaikesta kokemusta kun tuohon alkoivat.
  IPO on näköjään tuolloinkin ollut tosi hidas ja hankala puuha, sellainen puolitoista - kaksi vuotta menee. :facepalm:
  Niin ja samaten jo tuolloin se oli sitten tunkkien vika jos kauppa_paikat eivät aukea. :D
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2017
 5. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 290
  Ruja juuri ilmoitti coinin uudeksi arvoksi 15.95€

  [​IMG]
   
 6. Tämä mielestäni todistaa sen että Ruja on täysin itse luonut Onecoinin eikä mikään mafia. Rujan ensimmäinen yritys ei onnistunut niin odotti pari vuotta ja otti heti alkuun mukaan tunkittajia joilla on jo verkosto että Onecoin lähtee heti kasvamaan hyvää vauhtia. Ja Bitcoinin tunnetuvuus kasvoi Bigcoinin jälkeen joten Bitcoinin arvolla pystyi ratsastamaan koska ihmiset tiesivät Bitcoinin mutta ei ehkä kovin hyvin teknologiaa. Luulen että raha määrä mikä tuli Onecoiniin oli yllätys Rujalle mutta kuten kaikki jotka ovat seuranneet tietävät että on Rujan viivytyksetkin parantuneet ajan myötä. Rujalla on ollut tiedossa IPO varmaan jo ennenkuin Onecoin lähti kunnolla rullaamaan kun katsoo näitä vanhoja pätkiä.
   
 7. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 018
  Ja maagisesti taas kaikki DealShitterin ONE-hinnat ovat romahtaneet. :D
   
 8. Jol
  Joku voisi ajatella että jos tuotteiden hintaindeksi on 100 OC ja kurssin muutoksen jälkeen 100 OC niin reaaliarvo (eli millä saa vastinetta coineille) ei ole muuttunut mihinkään. Nyt täytyy todeta että en ole kusetettu louhija joten mitä mä näistä asioista ymmärrän.
   
 9. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 018
  Kyllähän se hieman outoa on:
  • Jos laitan eBayhin tavaraa myyntiin 3 euron hintaan ja punnan arvo suhteessa euroon nousee, niin hinta yhä on 3€, nyt vaan puntia pitää maksaa vähemmän (jos maksat punnilla).
  • Jos laitan eBayhin tavaraa myyntiin 3 punnan hintaan ja punnan arvo suhteessa euroon nousee, niin hinta yhä on 3£, nyt vaan euroja pitää maksaa enemmän (jos maksat euroilla).
  vastaavasti:
  • Jos laitan Dealshitteriin tavaraa myyntiin 3 euron hintaan ja OC arvo suhteessa euroon nousee, niin hinta on yhä 3€, nyt vaan ONEja pitäisi maksaa vähemmän (jos voisit maksaa euro-osuuden ONEilla).
   Mutta sitten:
  • Jos laitan Dealshitteriin tavaraa myyntiin 3 ONEn hintaan ja OC arvo suhteessa euroon nousee, niin hinta on yhtäkkiä 2,5 ONE, ja euroja maksetaan ihan sama määrä kuin aiemmin (jos maksat euroilla).
  Eli salaperäisesti OneLie/OneCon ei käsittele mitään reaalimaailman objektien arvoja tulevaisuuden maksu_valuutta ONEina vaan "menneisyyden maksu_valuutta" euroina!
  Näin se maailma mullistuu kun pankit hylkää eurot ja siirtyy ONEihin. :D
   
  Viimeksi muokattu: 31.08.2017
 10. Päivän kevennys ala joko helvetin tyhmä sioittaja tai trolli suoli24:
  "No onhan sielä ihmisiä jotka ovat tienanneet esim. Parhiala 4-miljoonaa kuukaudessa, toki nyt tulot sairastuessaan pudonneet 2-miljoonaan. Olisihan hän tyhmä jos ei olisi sijoittanut merkittäviä summia myös Bitcoiniin kuten myös moniin muihinkin kryptovaluuttoihin."
  "Jos jutut pitävät paikkansa, että OneCoinin isot pojat/tytöt omistavat parhaillaan jopa kymmenien miljoonien edestä bitcoineja/henkilö nykyisellä arvollaan laskettuna ja omasta tiimistäkin muutamia miljoonamiehiä nykyisellä arvollaan, niin meinaatko ettei kurssit heilahtele?"
  "Tai jos otetaan suuruusluokkia varovasti, että meitä kun on yli 3-miljoonaa ja sanotaan että jokainen 2 miljoonasta omistaa yhden bitcoinin, niin ollaan siinä 6 miljardin omistuksessa, niin kyllä näillä käyrät heiluu suuntaan tai toiseen tarvittaessa ja bitcoinejahan pumpataan ns. isojen poikien toimesta ylös alas, koska pienen kolikkkomäärän takia se on mahdollista."
  "
  -Eihän kukaan onecoinilainen lukunottamatta pyramidin huipulla olevista ole voinut tienata mitään kun jopa sisäinen leikkipörssi on suljettu. "

  Tämä on naurettava väite! Jos tulet vaikka huomenna ostamaan koulutuspaketin ja käärit hihat verkoston rakentajana, niin muutamassa kuukaudessa ole saanut rahaa tilille ansiosi mukaan.

  Itse olin ensimmäiseltä paikaltani 3 kk Sapphire tasolla ja 60% kotiutustilille oli n. 8000€.
  Kuukaus siitä, niin toinen paikkani oli myös Sapphire tasolla jossa oli silloin n.10000€ koska alapuolelle tuli isoja sijoittajia. Toisen jalan Sapphireen meni aikaa 4kk ja pääpaikkani nousi Rubi tasolle ja kun kauppatilillä ostin aina uusia paikkoja, niin kun niitä oli viimein 12 paikkaa, niin alkoi Happy Mondey. :)"

  Eikö Onecoinin pitänyt syrjäyttää Bitcoin niin minkä takia "isot tytöt ja pojat" ostaisivat Bitcoineja?
  Minkä takia 2 miljoonaa jäsentä ostaisi Bitcoineja kerta kun Onecoin syrjäyttää Bitcoinin.
  Ainut tapa tienata Onecoinilla on tunkittaa uusia jäseniä mikä taas tarkoittaa sitä että et saa alkuperäistä sioitusta ikinä takaisin koska et voi myydä coineja.
  On sioittajat tyhmiä jos oikeasti noin puolustelee Onecoinia:facepalm:
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 31.08.2017
 11. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 018
  Mitä mä just luin? Onko tuo kaveri siis itse ostanut omaan alalinjaansa aina uusia koulutuspaketteja tunkituspalkkioillaan?
   
 12. Sama asia kuin veisi rahaa pankkiin. Kun aktivoi monia tilejä niin saa moninkertaisesti poonuksia kun ei yläraja pauku. Nyt voi saada kymmeniä tuhansia ellei satoja tuhansia poonuksia per viikko kun tunkittaa itseään omaan alalinjaan. Jännä juttu kun ei niitä miljonäärejä vieläkään näy vaikka paljon heitä on:think:
   
 13. "Split strategies and upgrades will now be altered to fit the strategic preparations for ICO 2018, limiting the total amount of SPLITS per account."
  Mitä Onecoin oikein tarkoittaa tuolla ICO? Tuleeko taas uusi lohkoketku kun tarjottaa uusia? coineja markkinoille 2018... Nyt olen pudonnut kärryiltä, tulee ilmeisesti ICO ja IPO 2018 eli mennään pörssiin ja tarjotaan uutta coinia? Olen nyt aivan hukassa mitä Onecoin meinaa tehdä...
   
 14. Germanski

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2016
  Viestejä:
  164
  Lopullinen romahdus,sitä tuo enteilee.
   
 15. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Xcoinx.comin viimeinen käyttöpäiväkin on näpsäkästi asetettu osumaan kaavailtuun esiripun laskemisen ajankohtaan.

  [​IMG]
   
 16. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 018
  Juuh kärryiltä pudonneille tiedoksi että tuo oli uutiskirjeestä, löytyy täältä:

  http://mailchi.mp/c7e649c19971/jxkey6m9c9-701049?e=a0e0b3336a

  Tässä vielä siellä linkitetty kuva imguriin laitettuna:
  [​IMG]

  Eli tokenien ja splittien määrät tippuu alkaen 2 viikon kuluttua, nyt tunkit ostoksille!!!!
   
 17. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Ennustan, että lokakuussa esitellään uudet mega-combo-super-paketit, joilla nuo splitit ja splätit onnistuu entiseen tapaan. Tietysti vain rajoitetun ajan vuoden loppuun asti, kunnes uudet ultra-mega-super-platinum-paketit tulee myyntiin, jne. jne.
   
 18. Ei ollut mielestäni mitään puhetta isoista paketeista niin oletan että niillä tulee samat splitit kuin aiemmin. Muutos tulee vain halvempiin paketteihin koska niitä myydään eniten.
   
 19. Ugadi

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Viestejä:
  22
  Investopedia:

  "
  DEFINITION of 'Initial Coin Offering (ICO)'
  An unregulated means by which funds are raised for a new cryptocurrency venture. An Initial Coin Offering (ICO) is used by startups to bypass the rigorous and regulated capital-raising process required by venture capitalists or banks. In an ICO campaign, a percentage of the cryptocurrency is sold to early backers of the project in exchange for legal tender or other cryptocurrencies, but usually for Bitcoin.
  "
  Käsittääkseni tämä tapahtuu ennen kuin cryptovaluutta on laskettu liikenteeseen, ei tässä vaiheessa kyptovaluutan elinkaarta. Toisaalta OneCoin != kryptovaluutta.
   
 20. Sitä tässä juurikin ihmettelin että miten Onecoin voi tehdä ICO kun coineja on jo "markkinoilla". No tosiaan Onecoin yllättää aina niin mitä tahansa voi odottaa kuten lohkoketju v.3 vai onko jo v.4...
   
 21. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 018
  Ainahan OC on iloisesti sotkenut termejä miten huvittaa. (vrt. tokenit joita tuplataansplitataan, louhinta jota ilma kolikkoja ei voi syntyä, louhinta joka päättyy kun kaikki kolikot on luotu, jne.)
  [​IMG]
  Ilmeisesti nyt siis ICO tarkoittaa OneCoinin NewSpeakissa "sitä kun se meidän kolikko tulee julkisesti vaihdettavaksi", eikä mitään perinteistä ICO:a.
  Koska mitäpä siitä että sitä kolikkoa samaan hengenvetoon vakuutetaan voitavan jo käyttää maksuvälineenä (tapaus DealShitter).

  On tämä niin :facepalm: että ei mitään rajaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.09.2017
 22. rutkis

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2007
  Viestejä:
  468
  No saahan tuollaisella tempulla tietty vähän lisää rahaa taas imettyä tunkeilta, jotka tuskin kiinnittävät huomiota siihen, että coineja on jo markkinoilla ja kaikkea.
   
 23. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Tuo julkinen vaihdettavuuskin on melkoisen kyseenalaista, koska Ruja on jo sanonut, että kolikoiden myyntiä tullaan edelleen rajoittamaan. Tämä ja Rujan vaatimat KYC-pelleilyt tarkoittavat luonnollisesti OneCoinin pellekerhoon liittymistä ja 0-käsimerkin omaksumista kaikilta kolikoiden käyttäjiltä. Miten siis tuo kolikon julkistaminen eroaa nykytilanteesta?

  Tämä farssihan kuitenkin päättyy lopullisesti ennemmin tai myöhemmin omaan mahdottomuuteensa, joten eipä näillä epäloogisuuksilla sikäli ole minkäänlaista merkitystä niin kauan kun uusia pölvästejä löytyy tankkaamaan ponziin polttoainetta.
   
 24. Joku tunkitusryhmä Vietnamissa oli juuri ostanut Ultimate traderin kun sai vielä lisä tokenit. Eli 118k lähti maasta jossa keskipalkka/kk on siinä 130-180 USD paikkeilla. Kyllä sioittajia vielää löytyy valitettavasti...
   
 25. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 018
  Mitenköhän tämä "koulutusta tässä vain myydään" suhteutuu tuohon? Katsojatkin tunkit yhdessä koulutusvideot? Ottavatko monta kopioita PDFistä?
  Niin ja olikos siellä "akatemiassa" jonkin sortin tasokokeet? Tekevätkö nuo tunkit nyt sen tiiminä?

  Toisaalta: kenen passi ja sähkölasku sinne KYC lähetetään? Kuka pitää salasanat tallessa?
   
 26. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 035
  Todella mielenkiintoista kattoo miten ahneet konnat ml. karikatyyritaiteilija, joka on sukeltanut todella syvälle tähän kusetukseen, luovii pyramidista irti... joten popparit esiin ! :eat:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti