OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Mitä jos kuitenkin kaverisi olisi heittäytymättä hankalaksi ja lähtisi ilman häätöä kun vuokraa ei enää maksa? Takuuvuokrahan siellä toki on sisällä mutta ihan varmasti vuokraisäntä käynnistää häädön ja ottaa ne sitten omien vuokratappioidensa kattamiseksi eli niillä ei enää luultavasti luvallista jatkoa voi ostaa koska muutenhan mitään takuita ei jäisi.
   
 2. Belsebuubies

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2016
  Viestejä:
  17
  Jos tämä kaveri saataisiin tekemään yhteistyötä poliisin kanssa, niin todennäköisesti koko vyyhti alkaisi selviämään. Erittäin tärkeä henkilö! Ihan eri asia mennä poliisille 90k€ käteismaksukeissin kanssa kuin joku toinen joka on satasen hävinnyt.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2017
 3. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Tuon luokan petos ei enää ole asianomistajarikos. Kaveri kutsutaan todistajana paikalle ja joutuu kertomaan kaiken.
   
 4. reba

  Rekisteröitynyt:
  04.11.1999
  Viestejä:
  352
  Olen eri mieltä, kyllä kaveria pitää auttaa, ei hän ole mitään rikosta tässä tehnyt. Hänen on varmaan henkisesti todella vaikeaa myöntää itselleen että häntä on kusetettu, nyt hänellä on mukamas "miljoonia" virtuaalirahassa ja kun hän myöntää itselleen kusetuksen, niin menettää ne. Nämä on tavalliselle ihmiselle niin isoja rahoja ettei oikein järki edes tajua.

  Apua rikosilmoituksen tekemiseen saa varmaan myös Petteri Järviseltä, hän on varmaankin suomen mittakaavassa oikea henkilö auttamaan, hän pystyy varmaankin perustelemaan rikoksen kansantajuisesti vaikka puhelimessa/skypessä näin alkuun.
  puh. 045 6700803 ja sähköposti: petteri (ät) jarvinen.fi

  Jos kaveri menettää kämppänsä ja sossu ei auta, niin apua voi hakea esim. kirkolta tai SPR:ltä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2017
 5. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Joo ja tässä "kaveria" sitten neuvotaan, miten loisia vuokranantajan piikkiin mahdollisimman pitkään eikä lähteä kulumallakaan vaikka rahaa vuokraan ei ilmeisesti enää ole. Ei suostuta syyttämään todellista rikollista vaan heittäydytään kusipääksi kolmannelle osapuolelle.
   
 6. Belsebuubies

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2016
  Viestejä:
  17
  Toki. Tarkoitin, että jos ei suostu puhumaan niin hänestä ei ole hyötyä vaikka joutuisi todistamaan. Ei voi ketään pakottaa puhumaan ja taitaa muuten todisteet olla aika vähissä.
   
 7. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Harva ihminen lähtee valehtelemaan todistajaksi kutsuttuna, etenkään kun asiat ovat sellaisia, joita on erittäin vaikea selitellä muuksi (suuri omaisuuden kadottaminen).
   
 8. reba

  Rekisteröitynyt:
  04.11.1999
  Viestejä:
  352
  Kyllä asia hänellekin valkenee jutun edistyessä ja en tietenkään kannusta vuokranantajan huijaamiseen. Nopeasti vaan tutkinta käyntiin, niin saadaan minimoitua lisävahingot.
   
 9. Pilliinviheltäjä

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2017
  Viestejä:
  7
  Sen verran oion virheellisiä käsityksiä terminologiassa. Asianomistajarikoksella tarkoitetaan sitä kenellä on syyteoikeus asiassa. Se voi olla yleisellä syyttäjällä tai rikoksen uhrilla eli asianomistajalla tai molemmilla.

  Riippumatta siitä kenellä on syyteoikeus on rikoksen uhri kuitenkin asianomistaja vaikka syytteen olisi nostanut syyttäjä. Asianomistajalla on myös esitutkintalain perusteella totuudessa pysymisvelvollisuus: "Asianomistajan sekä tämän laillisen edustajan ja asiamiehen on pysyttävä totuudessa tehdessään selkoa tutkittavasta asiasta ja vastatessaan esitettyihin kysymyksiin."

  Asianomistaja voi kieltäytyä lausumusta esim. sillä perusteella, että hänet voitaisiin asettaa syytteeseen lausumansa perusteella. Tähän tapaukseen soveltaen esim. hän on houkutellut muita huijaukseen ja jos hän esittää näyttöä Vuorista vastaan voisi hän näin edesauttaa oman syyllisyytensä toteamista. Ns. itsekriminointisuoja
   
 10. $itcoin

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2016
  Viestejä:
  215
  Mulla on aikaa ja puhe on halpaa. En ole kaverin vuokria alkamassa makselemaan, joten ei mulla tässä hävittävää ole.
   
 11. $itcoin

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2016
  Viestejä:
  215
  Kiitos selvennyksestä. Pidin noita jotenkin eri asioina. Ja kyllä törkeän petoksen tunnusmerkit täyttyvät helposti, jo pelkästään summan takia.
   
 12. $itcoin

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2016
  Viestejä:
  215
  Joo ite ajattelin vain siltä kantilta, että jos tuo häätö tulee joka tapauksessa, niin olisihan se ihan hyvä jos se tapahtuisi lain mukaan, eikä siten että vuokraisäntä vain nakkaa kaikki tavarat ja asukkaan keskiviikkona pihalle. Siinä olis pari viikkoa lisäasikaa saada asioita kuntoon. En tarkoittanut, että pitää alkaa varattomana vuokranantajaa kiusaamaan. Lakiin on kuitenkin kirjattu häädettävänkin oikeudet. Toisaalta kuten vinklubrulez totesi, olisi varmasti parempi jos virallista häätöä ei luottotietorekisteriin tulisi. Hyviä vaihtoehtoja tässä ei oikein ole.
   
 13. $itcoin

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2016
  Viestejä:
  215
  Ei tule perääntymistä, ei mulla ole mitään syytä olla menemättä poliisille. Yritän vielä saada asianomistajan mukaan itse tekemään se rikosilmoitus, mutta saa nähdä miten käy.
   
 14. $itcoin

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2016
  Viestejä:
  215
  Tuo on totta. Tuskimpa siinä vaiheessa kun poliisi kuulee asiassa, ja "kilauta Tommille" oljenkorsi ei ole käytössä, viitsii alkaa keksimään mitään tarinoita.
   
 15. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 831
  Noin puoli vuotta se häätöprosessi kaikkineen kuvioineen kestää jos vuokralainen alkaa hankalaksi ja esimerkiksi viivyttelee haasteen tiedoksisaannissa, hakee lisäaikaa vastineen antamiselle oikeudelle ja tekee kaikki muut kuviot.

  Lopputulos siitä häätöprosessista on kuitenkin selvä jos vuokrat ovat maksamatta ja pihalle sieltä asunnosta joutuu ennemmin tai myöhemmin.

  Kannattaa kuitenkin tehdä kaikki mahdollinen että vuokrat saisi maksettua ennen oikeuden tuomiota. Silloin vuokrantaja perunee sen häätökanteen kunhan vuokrat on maksettu kaikki ja oikeudenkäyntikulut ja asunto on sitä ennen tyhjä.

  Luottotiedoissa oleva vuokravelka ja häätö on pahin mahdollinen luottotietomerkintä asuntoa vuokrattaessa. Vuokra-asuntoa on silloin lähes mahdoton saada mistään tai voidaan vaatia esimerkiksi kolmen kuukauden takuuvuokra ja kolmen kuukauden vuokraennakko.

  Ks. http://www.takuusaatio.fi/tietoa-ja-ratkaisuja/haato/nain-haato-etenee

  Ilmeisesti ketjussa puheena olleelta rikoksen uhrilta on menossa muitakin laskuja perintään eli perintäfirmalle ja sieltä sitten oikeuteen ja ulosottoon kun nettiliittymäkin oli menossa kiinni. Yhdestä luottotietomerkinnästä se merkintä pysyy kaksi vuotta luottotiedoissa vaikka sen maksaakin, mutta jos useampia tulee niin aiempien merkintöjen kesto jatkuu 4 vuoteen. Toki kummittelevat siellä sen 15-20 vuotta jos niitä ei maksa pois.

  Onhan tuo surullinen juttu kun 90 tuhatta euroa menettänyt OneCoin-rikollisille ja nyt on perseaukisena ja tulottomana häätöä odottamassa eikä edes toimeentulotukeen välttämättä ole oikeutta kiitos vain OneCoin rikollisten. Jos olisi sen 90 kiloeuroa käyttänyt vaikka asunnon ostamiseen niin sillä olisi saanut Oulusta asiallisen kaksion pelipaikalta tai isommankin asunnon syrjempää ja nyt voisi vapaaherrana eleleskellä ja syljeskellä vaikka kattoon kun työkkärin karenssin ajan saisi kuitenkin toimeentulotukea vaikkakin määrältään leikattuna.
   
 16. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 289
  Minkäs ikänen tää kaveri on? @$itcoin
   
 17. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 422
  KRP:lle taas noottia. Katsokaas tätä kohtaa Labinen tänään julkaisemasta videosta. Labine käyttää taas KRP:n hiljaisuutta hyväkseen ja perustelee OneCoinin validiutta KRP:n tutkimuksilla. Olkaapa hyvä KRP, olette varmasti taas ylpeitä itsestänne. Oikeasti mitä helvetin tampioita siellä poliisin talousrikostutkijoissa oikein on, oikeasti KRP mitä helvettiä?

  Omasta mielestäni tässä alkaa jo KRP olla kaiken tämän jatkuvan hiljaisuutensa kanssa jo jonkinlaisessa vastuussa tämän kansainvälisen huijauksen leviämisestä, varsinkin kun jatkuvasti on osoitettu että Onecoin leaderit käyttävät KRP:n hiljaisuutta osoituksena siitä että "Suomen FBIn tutkimusten mukaan kaikki on OneCoinissa kunnossa". Olisiko ollut paljoa vaadittu julkaista edes jonkinlainen uusi tiedonanto asiasta, KRP?
  Tehän suorastaan avustatte hiljaisuudellanne tätä toimintaa, ja se ei kyllä takuu varmasti jää unholaan kun tästä historiikkia kirjoitetaan. Jos joku "Fobba" lukee tätä, niin laittakaa nyt hyvänen aika viestiä sinne KRP:hen. Tässä kehtaa kohta suomalaiseksi tunnustautua..

  Joku muistaakseni mainitsikin että on tekemässä valitusta KRP:n toiminnasta ja epäammattimaisesta lausunnosta (ja toimimattomuudesta) oikeusasiamiehelle. On syytäkin. Näin surkeaa poliisitoimintaa, joka vielä itse asiassa auttaa huijareita tuskin on Suomessa ennen nähty. Viimekädessä tästä vastuun kantaa KRP:n päällikkö Robin Lardot. Robin Lardot ilmeisesti haluaa tulla muistetuksi KRP:n päällikkönä jonka johtama yksikkö ei inahtanutkaan kun kansainvälinen miljardiluokan huijaus käytti sitä hyväkseen.

   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2017
 18. mokkelo42

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2017
  Viestejä:
  134
  Tommi täpinöissään
  [​IMG]


  Ja Pate ei meinaa pysyä housuissaan samasta roskasta
  [​IMG]

  Video:
   
 19. Liukuvoide

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2016
  Viestejä:
  17
  Lähetin parille firmoille viestiä että miten voin maksaa uunokolikoilla. Pitäis rakentaa ja reissata vähän.
   
 20. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 039
  Kyllähän kaikki merkit alkaa olla siihen suuntaan, että tää OC- paska lentää tuulettimeen pian.
  Ja itsekin kyllä ihmettelen miksi KRP on aina vaan hiljaa. Toivottavasti heillä on menossa jokin isompi "nakki" asian tiimoilta, muuten ei hyvältä näytä :smoke:
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2017
 21. Germanski

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2016
  Viestejä:
  164
 22. $itcoin

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2016
  Viestejä:
  215
  Keski-ikäinen.

  @julla, minä aion tehdä kantelun oikeusasiamiehelle KRP:n lausunnosta, koska se lause jossa väitetään, että Onecoinin laillisuutta tai laittomuutta voidaan arvioida vasta lähdekoodin julkistamisen hetkellä, ei pidä paikkaansa. Sen lisäksi, että se ei pidä paikkaansa siinä väitetään, että poliisi voi arvioida rikollisjärjestön toiminnan laillisuutta, vain mikäli tämä kyseinen rikollisjärjestö itse paljastaa pienen merkityksettömän osan liiketoiminnastaan, jota sillä rikollisjärjestöllä ei ole edes mikään pakko tehdä. Niinkuin on nähty. Jos tuon lausunnon tekijä ei ole syyllistynyt virkarikkeeseen, tai -rikokseen tai what-ever-the-fuckkiin, vaan pelkästään täydelliseen osaamattomuuteen ja epäpätevyyteen, niin jo on kumma. Jos joku muu(kin) haluaa oikeusasiamiehelle kannella KRP:n ja/tai Sisä Suomen syyttäjänviraston toiminnasta, niin tehkää ihmeessä. Mitä useampi sen tekee, sitä todennäköisemmin se johtaa johonkin toimiin.

  "Sisä-Suomen syyttäjänvirasto on tutustunut Keskusrikospoliisin tekemään esitutkintalain 3 luvun 3 §:n mukaiseen selvitykseen ja tutkintamateriaalin perusteella todennut, että sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta julkistamishetkellä, mikä todennäköisesti tapahtuu vuoden 2016 lopulla."

  Ja lisäksi:

  "Esitutkinnan käynnistämiselle ei tämän hetkisillä tiedoilla ole edellytyksiä. KRP jatkaa asiaan liittyvää tiedonhankintaa käyttäen hyväksi kotimaisia ja kansainvälisiä tiedonhankintakanavia. Mikäli tilanne muuttuu, asiaa arvioidaan uudelleen."

  Kenen mielestä tilanne on muuttumaton eikä esitutkinnan käynnistämiselle ole edelleenkään perusteita? Eli mikäli KRP ei ole käynnistänyt esitutkintaa, voidaan todeta, ettei KRP ole toiminut oman lausuntonsa mukaan. Tilannehan on muuttunut täysin. Kaikki lupaukset , jotka tuossakin tiedotteessa on mainittu, on petetty. Lisäksi rahoitusviranomaiset ympäri maailmaa ovat heränneet ja ottaneet asiaan kantaa. Eli tilanne on muuttunut. Miksi KRP ei noudata omia lausuntojaan? Miksi KRP sanoo, että asiaa arvioidaan uudelleen mikäli tilanne muuttuu, mutta kun tilanne muuttuu, asiaa ei arvioidakaan uudelleen? Saisipa tähän KRP:ltä vastauksen.

  http://www.poliisi.fi/keskusrikospo...p_on_selvittanyt_onecoin-virtuaalirahaa_41044

  Itse hoidan nyt ensin tämän tutkintapyynnön, jotta se saadaan ensi viikolla toimitettua poliisille.
   
 23. reba

  Rekisteröitynyt:
  04.11.1999
  Viestejä:
  352
  Kysy apua täältä jos tarvitset, mm. julla:lla on hyvät yhteydet henkilöihin joilla on asiantuntemusta aiheesta, niin kuin hän jo itse kertoikin. Me muut autamme tarvittaessa kyllä kaikin mahdollisin keinoin myös.
   
 24. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 098
  Itse olen laittanut KRP:n "ota yhteyttä"-mailiosoitteeseen kyselyä asiasta. Takaisin ei ole kuulunut.
   
 25. $itcoin

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2016
  Viestejä:
  215
  BehindMLM näyttää Account Suspended sivua. Kellään mitään tietoa asiasta?

  http://behindmlm.com
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti