OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. trotor

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2013
  Viestejä:
  878
  Arvaukseni on että Zosefiinaa ei nähdä montaa kertaa vankilassa Karin luona vierailulla. Näyttää vähän rakkausliitolta jota pitää koossa liima nimeltä raha.
   
 2. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  768
  Hölmöläisten oikeusvaltio on saavuttanut lakipisteensä. Olisiko jo lakien järkeistämisen ja debyrokratisoinnin aika?
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 181
  Kuvaus tuosta case Lotteri Inspektionenin asiakirja# 15Li6624, josta itse asiassa Ken Labine kysyi Lotteri Inspektionen:ilta 2016 alussa:
  http://behindmlm.com/mlm/regulation...-in-sweden-reported-to-police/#comment-354714

  Tämä vain liittyen siihen, kun joku kysyi varmistusta että poliisitutkinnan päätös jatkamisesta liittyy OneCoiniin, niin tämän Lotteri Inspektionenin asiakirjanumeron perusteella voidaan nähdä että liittyy.
  2017-03-17
  Diarienr 15Li6624-58
  Inkommen
  Avsändare: Polisregion Mitt
  Mottagare: Polisområde Västmanland
  Beslut, förundersökningen återupptas
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2017
 5. scmd

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2016
  Viestejä:
  60
  Sirpalta uutta videota palkkioperiaatteesta:

   
 6. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 181
  Sirpalta harvinaisen rehellinen kommentti tässä 5:06:

  "Meiltä monesti kysytään että saatteko te euroina bonuksia. Totta kai me saadaan euroina bonuksia, me saadaan - millä me eletään. Minä olen tehnyt tätä ainoastaan tätä työtä teen ja tällä ansaitsen elantoni niin - jos me ei saatais yhtään euroja niin ei tätä vois tehdä!"

  No ei tosiaan voisi tehdä jos saisi pelkkiä arvottomia coineja bonuksina. :D
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2017
 7. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  768
  KRP:lle pitäs maksaa palkka onecoineina, turha niihin euroja on tuhlata.
   
 8. Domi80

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2016
  Viestejä:
  19
  Osaako joku viisaampi kertoa (asiallisesti) mitä tämä pörssiin listautuminen Onecoinilla meinaa? Eli miten se tapahtuu..tuleeko tapahtumaan ja mitä tulisi tapahtumaan, jos tämä pitäisi paikkaansa?
   
 9. RazerGo

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2013
  Viestejä:
  198
 10. bookmem

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2009
  Viestejä:
  6
 11. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
 12. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 940
  No aivan täysin selkeästi sitä ei ole kommunikoitu, mutta kopioidaan omaa kommenttia Petteri Järvisen blogista:

  IPO on kokeiltu ja hyväksi havaittu jekku.
  Sebastian Greenwood joka häärää aktiivisesti OneCoinissa ajoi aikoinaan aktiivisesti Unaico/Sitetalk-huijausta. Sitetalk sai uuden elämän ensin nimellä "Opportunity Network" tai tuttavallisemmin OPN.

  OPN oli myynyt virtuaaliosakkeita joilla ei ollut arvoa. OPN yritti listautua GXG-pörssiin käyttämällä peitefirmaa nimeltä "ST Communities". Kuten odotettavissa oli, OPN ei läpäissyt GXG:n tarkistuksia ja listautumisen peruuntui. Tämän seurauksena OPN yritti uudestaan Kyproksen pörssissä, tällä kertaa peitefirmalla "Global Digital Services PLC". OPN:n OFC:t muutettiin Global Digital Servicesin osakkeiksi. Yllätyksettömästi osake romahti heti listautumisen jälkeen. Global Digital Services on yhäkin listattuna Kyproksen pörssissä, osakkeen hinta oli 2,6 eurosenttiä joulukuussa 2016.

  Kuinka tämä liittyy OneCoiniin? OneCoin osti OPN:n jäänteet tammikuussa 2016. OneCoinin riveihin siirtyi IPO-kuvion junaillut Frank Ricketts, joka on OPN-kaupoista asti esiintynyt lavalla OneCoin-tapahtumissa.


  Lisäksi tässä samassa ketjussa oli tällaista tarinaa:
  Eli luultavasti OneCoinLifeWorldAcademy yrittää listata pörssiin jonkin neverheard-pöytälaatikkofirman mallia "Global Marketing Services Ltd." jonka osakkeiksi OFC:t vaihtuvat jollain hatusta vedetyillä vaihtokurssilla jossa esim. muka 9,75€ hintaisella OneCoineilla on saanut muka 100€ hintaista osakkeita. Eli vaikkapa 10 000 OneCoinia muuttuu 975 osakkeeksi, joille kerrotaan hinnaksi 100€.
  Osakemyynti alkaa. Kaikki haluavat myydä mutta kukaan ei halua ostaa. Parin päivän päästä osakkeen arvoksi noteerataan 0,05€ tjsp.
  Kari ja Ruja kohauttavat hartioitaan ja toteavat että "näin sitä osakemarkkinoilla joskus käy" ja ajavat ferrarilla auringonlaskuun. Sen pituinen se.
   
 13. Manthy87

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2017
  Viestejä:
  30
  Hyvää keskustelua ollut täällä ja tätä on oikeasti ollut mukava lukea. Kiitos siitä! Ensimmäinen viesti tähän ketjuun itselläni, mutta yritetään jotain järkevää sanoa. Kaikki olennainen tässä ketjussa on tullut jo ilmi. Iso käsi itseltäni myös Petteri Järviselle, joka tätä huijausta hyvin esillä, omalla nimellään ja omalla naamallaan.

  Itse noin viikko sitten aika sattumalta törmäsin tähän "yritykseen", kun youtubessa katselin videoita vähän samanlaisesta aiheesta, taisi ensimmäinen juttu olla joku Radio Rockin haastattelu, jossa oli maajohta Vuorinen huutamassa ja Petteri Järvinen yritti asiasta keskustella niinkuin normaali ihminen tekee, mutta mahdotonta sitäkin oli kuunnella, kun maajohtaja huusi jokaiseen Järvisen argumenttiin täysiä päälle. Helvetin vastenmielistä argumentointia.

  Katselin pariinkin kertaan tämän tapahtumaan Turussa ja toisella kerralla tuli järjetön vitutus päälle. Nauratti, että ei tässä mitään luvata, vaan myydään talouskoulutusta. Sitten Vuorinen meuhkaa, huutaa ja tylyttää naista, joka yrittää jotain kysyä. Vuorisen kuoroon tulee mukaan jotain todellisia tunkittajia, kun nainen yritti hyvin asiallisesti kysyä tästä hommasta. Mitään järkevää vastausta ei oikeastaan tullut mihinkään ja Vuorinen oli aivan raivonpartaalla. Käskee kysyä ja kun kysyy jotain vaikeaa, niin kaverilla menee kuppi välittömästi nurin. On siinä maajohtaja. Eihän tuossakaa tapahtumassa periaatteessa mitään järkevää sisältöä ollut. Luvataan että kohta tehdään miljonäärejä ja rahaa on kuin roskaa. Vähän pakettia tilaukseen ja rikastuminen on taattu. Tosin rikastuminenhan ja vaurastuminen ei voi tapahtua muuten kuin kusettamalla ihmisiä sisään, koska rahaahan tästä ei mistään ulkopuolelta sisään tule. Kuullostaa aivan helvetin rehelliseltä toiminnalta. Ei tässä mitään pyramidia rakenneta, menkää Egyptiin katsomaan pyramideja! Hauska kun Radio Rockin haastattelussa kysyttiin maajohtajan tuloja, niin ne olikin sitten henkilökohtaisia asioita. Kyllä rehellinen kaveri voisi jotain lukuja antaa. Mitään lukuja ei kuitenkaan tullut, mutta todennäköisesti enemmän kuin toimittaja. Vuorisen huikein argumentti : "Onecoin on parempi kuin Bitcoin, me tehdään kaikki paremmin". Itselleni ei oikein ole vieläkään selvinnyt, että mitä kaikkea Onedcoin tekee paremmin kuin Bitcoin. Kusettaa toki ihmisiltä rahaa. Sen ne varmasti tekee paremmin, sitä ei varmasti kukaan kiistä. Niin ammatilaiskusettajien toimesta. On se sellainen veijari tämä maajohtaja.

  Wahlroosin alkoi vituttamaan jo ensimmäisen viiden minuutin jälkeen ja tämä saatanan happy mondays juttu. Mulla on rahaa, on ollut ja tulee aina olemaan. 40 yrityksessä ollut mukana ja aina on tullut menestystä. Yritin kovasti googgelilla etsiä sitä huikeaa menestystä, mutta rehellisesti ei oikein tullut mitään vastaan. Kyllä kaveri puhua osaa, mutta mitään asiaa sieltä suusta ei tule. Vouhottaa vain rikastumisesta, uusista autoista ja kuinka on happy mondays päällä aina vaan. Nostattaa omaa egoaan ja kehuu itseään. Toki muistaa haukkua kuinka laiskastti on muistettu Onecoinia tunkittaa. Vastenmielisiä on kaverin kaikki päivitykset somessa.

  On jotenkin uskomattoman vaikea ymmärtää, että miten tähän on saatu lähes 30 000 Suomalaista mukaan? Wincapita ei ole opettanut mitään, koska tässä hommassahan on kuitenkin mukana aika paljon samaa porukkaa. Ei pysty ymmärtämään. Keneen esim. Vuorisen esittelyt tekee vaikutuksen? Mesoaa ja puhuu paskaa niin paljon kuin vain kerkeää. Jos itse tuota kaveria kuuntelisin edes minuutin, niin nauraisin vaikka turpaan saamisen uhalla päin naamaa. Tosin tollaisesta Wahlroosin showsta voisin 10 euroa maksaa, tosielämän komediaa. Huonommasta elokuvatakin on tullut maksesttua enemmän. Mutta että löisin esim. 130 euroa rahaa tuollaiseen kiinni? Ei kävisi edes mielessä. En tiedä kestäisikö psyyke edes tuollaista kuunnella kokonaan loppuun, sillä olisi vaikea pitää turpa kiinni ja yrittää edes asiallisesti sanoa jotain takaisin. Uskottavuutta tässä jutussa ei ole nimeksikään, sen nyt jokainen täysijärkinen ymmärtää. Itse odotan mielenkiinnolla milloin täällä Tampereella alkaa näitä Onecoin miljonäärejä olemaan.

  Toki tämä kusetus jatkuu vielä jonkun aikaa, koska on levinnyt niin moneen maahaan. Jos tämä pelkästään Suomessa olisi toiminut, niin lappu olisi jo luukulla. Täytyy kuitenkin ihmitellä ettei viranomaiset ole tähän sen suuremmin muuttunut. Jos edes vähää alusta tähän perehtyisivät, niin ei tarvitse kovin korkeasti olla koulutettu että ymmärtää mistä tässä kaikessa on kysymys. Todellisuushan on se, että ei tässä tule olemaan normaaleissa pakettien ostajissa voittajia. Rahat menee, saattaa mennä omaisuuskin, perhe, ystävyyssuhteet ja pahimmassa tapauksessa joku saattaa hypätä sen kuuluisan junan alle. Surullista että Suomalaiset on tähän lähtenyt mukaan. Mutta hei, tulevaisuus on valoinen ja rahaa tulee. Todellisuus on toivottavasti tässä vaiheessa jo suurimman osan silmille hypännyt.

  Eniten itseäni suoraa sanottuna oksettaa nämä henkilöt jotka tunkittivat ystäviää, sukulaisiaan ja näidenkin tuttuja tähän mukaan. Toki ahneus saa monen ihmisen tekemään ihmeelisä asioita ja varsikin kun luvataan ties minkälaisia tuottoja / rahoja. Sitten kun joku sanoo jotain vastaan, niin on kateellinen, köyhä ja kertoo epätotuuksia. Mielummin itse olen köyhä kuin kirkonrotta, jos vaihtoehtona on kusettaa ihmisiä tämmöiseen mukaan. Rehellisesti olisi vaikeaa elää itsensä kanssa. Onneksi sellaista onglemaa ei ole.

  Mutta muistetaan kaikki, että kaikki tarvittava tieto tulee Onecoinilta! Sieltä voi kysyä ja kaikki selviää. Luottamusta täydentään myöskin Onelifen kotisvut, jossa ei ole kenenkään nimeä, sähköpoistiosoite ja prepaidnumero. Pitäisiköhän soitella? Vastaakohan maajohtaja sieltä puhelimeen? Onko kukaan kokeillut soittaa?
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2017
 14. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  En nyt laittaisi kovasti painoarvoa Onecoinin ilmoittamille lukemille. Ne on lisäilleet laskuriinsa satoja tuhansia jäseniä napinpainalluksella.
   
 15. bookmem

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2009
  Viestejä:
  6
  Wincapitassa oli noin 10 000 sioittajaa mukana Wikipedian mukaan. Ihan vaan perstuntumalta veikkaisin, että kyllä OneCoinissa on vähemmän, ehkä joitakin tuhansia.

  Edit: Tarkoitan toki vain suomalaisia sioittajia
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2017
 16. Manthy87

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2017
  Viestejä:
  30
  Mutta yritykseltä tulee kaikki fakta. Pakkohan se on uskoa. Mutta varmasti olette oikeassa, että jäseniä on huomattavasti ilmoitettua vähemmän. Mielenkiinnolla jään seuraamaan miten tämä tarina jatkuu ja milloin tämä kusestus kaatuu. Toki toimintaa on aika monessa maassa, joten saattaa tässä vielä hetki mennä. Toivottavasti Tampereelle tulisi vaikka Kalevan ABC:lle joku tilausuus ja vielä niin että olisi kaikille avoin. Olisi mukava mennä kuuntelemaan, ihastumaan ja päästä rikastumaan :psmoke:
   
 17. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 181
  Ei pidä unohtaa OPN/Sitetalkissa olleita Sebastian Greenwoodia ja Kenny Nordlundia, jotka Frankin tavoin ovat nyt OneCoinin top leadereitä. SiteTalk IPO kusetus onnistui ja SiteTalk jäsenet menettivät rahansa.

  Frank Ricketts hehkuttaa SiteTalkin IPOa


  SiteTalk IPOn lopputulos pörssissä (eli Global Digital Services PLC:sta tuli SiteTalkin omistaja ja se listattiin Kyproksen pörssiin):
  http://www.stockwatch.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=qandr&code=STC&compcode=&gt=I&s_3=-1&fromDt=01/02/2013&todt=18/03/2017&btSubmit= OK

  Erikoista että Frank, Sebastian ja Kenny eivät ole hehkuttaneet tätä SiteTalk IPOn "menestystarinaa".. :D
  Tällainen onnistuu, kun hyvin harva tunkki harrastaa asioiden tutkimista omitoimisesti. Huijarit siirtyvät sulavasti huijauksesta toiseen, ja tunkit toistavat ylälinjasta tullutta "informaatioita" papukaijoina.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2017
 18. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 940
  HOX!!! Quotessa on vanha postaus viime kesältä. Olennaista tämä alla oleva huomio.
  Mitäs mitäs? Kohdasta 0:07:
  "And today we're mining every 10 minutes block. Now we've going to go down every minute block. So we start mining blocks in every minute with the new technology."

  Juha selittää tuossa uutta lohkoketjua. Muuten hyvä mutta Juhan tunkitustilaisuus on 22. toukokuuta 2016, video on päivätty 24. toukokuuta 2016 ja uusi lohkoketju julkistettiin kaikkien yllätykseksi CoinRush London - tapahtumassa 11. kesäkuuta 2016 - yli 20 päivää myöhemmin.
  Jos joku pitää Juhaa ihan tavan rivitunkittajana niin arvatkaapas uudelleen. :think:
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 181
  No nyt on taas sellaista DealShaker diiliä tarjolla että pitää kommentoida. Tunkit hehkuttavat näitä sekä Suomessa että ulkomailla:
  https://goo.gl/LprVbs
  https://goo.gl/bYLRvC

  Eli joku Kiinalainen autokauppias väittää myyvänsä 50 BMW X6 XDRIVE35i:tä ja 50 Mercedes-Benz GLS550 pelkillä Onecoineilla, eli kummatkin autot lähtevät DealShakerin mukaan 12 307.69 ONE coinilla.
  Autojen hinnat jenkeissä on $70-100k.

  Tuon verran coineja saadakseen voisi nyt ostaa Starter+TycoonPlus paketin hintaan 7630€.
  Tällöin saa 81818 tokenia jolla kolme splittiä. Tähän lisätään nykyisen promootion extra split/tupla kolikot, eli 4 splittiä. 81818*2*2*2*2=1309088 tokenia, josta 99 jaettuna saadaan 13223 Onecoinia, ei kylläkään ihan suoraan näin voida laskea koska vaikeus kasvaa, mutta tuplakolikot saadaan promootion mukaan ensimmäisen splitin jälkeen.
  Splitti barometri on nyt 88% ja Difficulty 0%. Kohtuu turvallista sanoa että vähintään 2 seuraavaa splittiä on 99 vaikeustasolla. Tähän kun lisätään coin tuplaus, niin 2*2 / 99 on jo varma.

  Eli tunkki uskoo että saataisiin Kiinasta BMW X6 XDRIVE35i tai MB GLS550 Onecoin paketilla jonka hinta on kymmenesosa auton hinnasta.

  Miksi kukaan autokauppias lahjoittaisi 100 kallista bemaria ja mersua coineja vastaan mitä ei voi vaihtaa rahaksi? Jos autokauppias jostain syystä haluaisi OneCoineja, hän voisi myydä autonsa oikealla rahalla ja ostaa sillä koulutuspaketteja jolloin hän saisi siis ainakin 10 kertaa niin paljon OneCoineja kuin nyt pyytää autosta. :D

  Mainonnassahan näitä käytetään, ja tunkit hurmiossa luulevat että kyseiset diilit ovat totta. Todennäköisesti diilit katoavat mystisesti juuri ennen kuin tulevat saataville 25 päivä. Varmaa on että kukaan autokauppias ei tuollaisista autoista luovu 12307.69 OneCoinilla.

  Edit. tässä vielä tarkempi arvio coinien määrästä Starter+TycoonPlus jos ostaisi nyt, eli 7630€:lla 81818 tokenia. Difficulty nyt 0%, splitbarometri 88%. Paketissa on automining päällä.

  Ensimmäisen splitin jälkeen käytetään tuplakolikko promo, difficulty ei ole vielä ehtinyt nousta:
  (163636 / 99) *2 = 3305 coinia
  Oletetaan että tämän jälkeen difficulty nousee jälleen 20 pykälää 2 seuraavaksi splitiksi:
  327 272 /119 = 2750 coinia
  654 544 /119 = 5500 coinia

  Yhteensä 11555 coinia, eli lähes tuo 12k coinia mitä bemarista ja mersusta pyydettiin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017
 20. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 940
  Ai perkule. Minun "diilit jotka saa pelkillä OneCoineilla, euro-osuus 0€"-listaus on hakenut vain osastolta "products". Siellä on myös "services", "home&auto" jne.

  Eli:
  Autot ja asuminen:
  https://dealshaker.com/en/listing/h...deal_min_price_one=0.01&sort_order=price_desc

  Palvelut:
  https://dealshaker.com/en/listing/s...deal_min_price_one=0.01&sort_order=price_desc

  Tuotteet:
  https://dealshaker.com/en/listing/p...deal_min_price_one=0.01&sort_order=price_desc

  Matkat:
  https://dealshaker.com/en/listing/t...deal_min_price_one=0.01&sort_order=price_desc

  Viihde ja harraste:
  https://dealshaker.com/en/listing/e...deal_min_price_one=0.01&sort_order=price_desc
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2017
 21. HermanTheGerman

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2016
  Viestejä:
  94
  Tuohon vielä rahti ja autovero päälle, niin halpaa on kuin saippua.
  Kelpaisikohan tullille coinit? ;)
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017
 22. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  On näköjään näköjään tapahtunut oc:n kaltaista arvonnousua meseillä. Aivan loistava tarjous Takamaalta, 500e sekä 1200e meset ja toisesta rapeat 7,5k€ velkaa ja terolle viellä saatavia 4,5k€+nettisivut vain 35k€. En oikein ymmärrä mitä tässä myydään, maksat 35k€, että saat parintonnin autot ja 12k€ velkaa, sekä mahdollisesti jopa paritonnia kassaa, riippuen tietysti mitä sillä viikolla on mesestä lauennut. Täytyy lähteä varmaan pankkiin, että pääsee ostaan teron velat.
   
 23. kilroy1

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2001
  Viestejä:
  1 307
  on noi marsut vähän kalliimpia ku pari tonnia.. :D ei ne ton 35keur arvoisia ole mutta heti kun autolle saadaan muse arvo pomppaa, se katsastus kun ei ihan läpihuutojuttu ole.. oliskohan autojen arvo yhteensä 5-10keur siihen päälle taksimittarit yms.
   
 24. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 940
  Niin yritysten myyntihinnat määräytyy odotetun tulevan tuoton mukaan. Eli siis jos firma tekee nettotulosta 3500€/kk niin 35 kiloeuron ostoshan maksaa itsensä takaisin kymmenessä kuukaudessa.
  Teron taksifirmalla voi tosin olla pienemmät kuukausituotot kun ei ole tuo lainakaan itseään pois maksanut.
   
 25. Beaver6

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2008
  Viestejä:
  176
  Ensimmäiset vajaa 400 sivua tuli kaikki luettua, nyt oli jonkin aikaa taukoa, onko jollakin sivunumero mistä kannattaa alkaa pläräämään uusimpia juttuja?

  Kansalainen Jussila dokumentti seurasi Petteri Jussilan ternimaito verkostomarkkinointibisnestä. Viimekastomisesta oli vuosikymmen aikaa ja päätähdet oli päässyt unohtumaan. Joku oli joulun tienoilla upannut dokkarin youtubeen, kannattaa käydä vilkaisemassa. Saatta näkyä tuttuja :rolleyes:  http://aijaa.com/wXzc4L
   
 26. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  Ton odotettu tuottohan on nolla. Miksi kukaan ostaisi velkaa kun samanlaisen voi perustaa itse velattomana viidenneksellä. Tossa ostetaan pelkästään velka ja kaksi viikoittain korjausta vaativaa meseä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti