OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 413
  Tässä voi kyllä todeta että ei siihen vaadita mitään asiantuntijaa että ymmärtää tuon että ei ole mitään lohkoketjua. Kyllä nyt perus jamppakin ymmärtää että Onecoinin lohkoketju mallissa ei ole mitään järkeä jos tutustuu 5 minuutin ajan siihen miten lohkoketju toimii
   
 2. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  Ymmärsin tuon kyllä niin, että tämä oli Bjercken ihan oma päätelmä asioiden todellisesta laidasta. Rekryfirma on ilmeisesti vain yrittänyt rekrytä jotakuta tekemään lohkoketjun asiakkaalleen tarjoten tälle huomattavaa palkkiota ja hyvää titteliä.

  En nyt oikein ymmärrä, että miksi tämä Bjercke keksisi sivuhuomautuksena vetää moisen valheen keskellä keskustelua.
   
 3. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 413
  Jos asia on noin niin mistä oli päätellyt että juuri Onecoin on palkkaaja? Kai siitä nyt jotain dokumenttejä on ketä etsii lohkoketjun tekijää vai onko nekin salaisia?

  En nyt halua olla negatiivinen mutta jos ei ole todisteita niin on ihan samalla linjalla kuin Onecoin koska puheet ovat suuria mutta mitään todisteita ei ole. Turha sitä spekuloida jos ei todisteita ole että Onecoin etsi lohkoketjun tekijää
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017
 4. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  Onecoin on aikaisemminkin ulkoistanut oman osaamisen, eli kusettamisen, ulkopuolelle jääviä alueita. Eikös Lontoon kekkerit hoitanut joku mediatoimisto, nettisivut ja siihen liittyvät palvelut on väsännyt taatusti joku muu kuin Rujan pikkuveli tai serkku, Sofian toimistoon on rekrytty nähtävästi ihan tavallsia tallaajia Bulguuriasta, OneAkatemiaan on maksettu asiantuntijoita tekemään videomatskua.

  En nyt tämän valossa näe kovin uskomattomaksi, että firma lohkoketju-uskottavuuden vuoksi vetää hihasta japanilaisen rekrytoimiston, joka on vieläpä erikoistunut verkostopaskeen kanssa toimimiseen.
   
 5. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  Varmaankin siitä, kun oli alettu puhumaan keskitetystä louhinnasta.

  Que? En tiedä mitä meinaat, mutta ilmeisesti meilitse on ensin otettu yhteyttä Bjerckeen.
   
 6. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 413
  Olen silti sitä mieltä että jos ei ole todisteita että kyseessä on Onecoin niin on pelkkää spekulointia että kyseessä olisi Onecoin.
  Samalla tavalla pidän Onecoinia huijauksena niin kauan kunnes he todistavat että heillä on lohkoketju
   
 7. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 212
  Et lukenut tuota Arin juttua jossa Ari oli ottanut yhteyttä Bjorn Bjerckeen, joka kertoi kuinka konsultointifirma ASENSHIA oli tätä konsultointia hoitanut, ja puhelun loppuvaiheessa vasta tuli ilmi että kyseessä on Onecoin.

  Bjorn Bjercke: "We spoke on the phone, where he laid out all the details but held back that it was OneCoin to the end."

  Linkataan nyt toistamiseen:
  http://kusetukset.blogspot.fi/2017/02/onecoin-was-trying-to-recruit.html
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017
 8. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  Ensin nauretaan, sitten vastustetaan ja sitten pidetään itsestäänselvyytenä. :rolleyes:

  Tokihan on aina mahdollista, että Bjercke puhui palturia. Onneksi oli siinä tapauksessa etsinyt ensin japanilaisen rekrytoimiston, jonka tausta tukee tätä tarinaa.
   
 9. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  Oon joskus itsekin vastannut rekryilmoituksiin, joissa varsinainen työnantaja on halunnut syystä tai toisesta nimensä pysyvän piilossa. Tai sitten se on ollut vain rekrytoimiston käytäntö. Sinänsä siis tuollaisessa menettelyssä ei ole mitään poikkeuksellista.
   
 10. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 413
  Tässä koko jutussa eniten häiritsee se että joku Onecoinin johdosta olisi sanonut joko rekry firmalle tai suoraan Bjerckelle että Onecoin käyttää MS SQL eikä lohkoketjua. Miksi Ruja tai kukaan muukaan joka päättää Onecoinin asioista kertoisi tuon ulkopuoliselle? Tämän takia olen skeptinen tähän paljastukseen
   
 11. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  En tiedä miten vedät tämän johtopäätöksen. Minusta se on selkeästi Bjercken omaa päättelyä. Muistaakseni tässä ketjussa on joku/jotkut tehneet ihan saman päätelmän.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017
 12. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  No ehka han oletti sen ?

  Kun on ilmeisesti kumminkin ollut selvaa etta ne tiedot talletetaan yhteen paikkaa (koska decentralized ehdotus oli saanut keskustelut samantien lopahtamaan). Jokainen ammattilainen ja vahemman ammattilainen alyaa ettei lohkoketjua tarvita jos homma yhden yrityksen varassa pimeassa kellarissa. Pelkka kanta riittaa.
   
 13. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 212
  Onecoinhan väittää että heillä on alle 1 minuutin transaktioaika. No eihän sekään pidä paikkaansa, kuten tuosta jo linkatusta videosta näkee (spoilerissa), kestää yli 3 minuuttia ennen kuin siirto alalinjaan näyttää hyväksyttyä.
  Eli tuo alle 1 minuutin väitekin on ilmeisesti paskaa. Voihan tietysti olla että tuossa on jonkinlainen näyttöviive. Pitäisi testata kahdella accountilla.

  Edit. Erös tunkki taas sanoo että siirrot näkyy välittömästi. No ei sekään oikealta kuulosta, koska siirot pitäisi varmistaa "lohkoketjussa" jolloin se kestäisi reilun 1 minuutin block ajalla keskimäärin 30 sekuntia ainakin.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017
 14. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 212
  Ari lupasi kysyä Bjerckeltä oliko tuossa MS SQL:ssä kyseessä hänen oma päättelynsä.
   
 15. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 963
  Jollei tarkempaa tietoa saada niin arvailuksi menee mutta kai nyt tuossa yhteydessä jossain välissä on olut pakko kertoa että työtä tarjoavalla firmalla on iso läjä dataa MS SQL kannassa ja se pitäisi siirtää lohkoketjuun?
  Jos minulle oltaisiin tarjoamassa tuon sortin työtä niin kiinnostaisi tietää mitä ja mistä sinne lohkoketjuun pitää siirtää.
   
 16. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 212
  Vastaus tuolta Arin blokin kommenteista:

  Bjorn Bjercke: "From what the rep. at ASENSHIA described, a non-technical person, It sounded much like a MS SQL or could maybe but doubtful Oracle DB as that is way too expensive for this organization and without a credible CTO. It was very clear from our conversation that they did not have a blockchain.
  The part about; Scripted coin creation, is just an assumption by me, as I would have done it that way if I bypassed a Blockchain.
  "
   
 17. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  Vielläkö se kyc on lohkoketjussa, vai joko siittä/siittäkin väitteestä on luovuttu?
   
 18. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 963
  KYC dokumentit ovat lohkoketjussa, mutta salattuna ja niiden salauksen voi avata ainoastaan OneCoin. Näin ainakin oli jossakin selitetty. Toisin sanoen siis KYC lakkaa toimimasta jos OneCoin-yhtiö menee konkurssiin.
   
 19. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  On ne kyllä aika seppiä, eihän tossa ole mitään järkeä. En ole mikään tekniikan asiantuntija, mutta vaikuttaa aivan älyttömältä. Tämä nyt menee jo turhaksi spekuloimiseksi(koska lohkoketjua ei ole olemassakaan), mutta miten julkistamisen jälkeen kukaan voi luottaa "valuuttaan" jossa on piilotettuna koodi, joka voi olla mikä tahansa virus. Tai sitten jos kyc on oikeasti lohkoketjussa, joku purkaa salauksen ja sen jälkeen kaikki takamaiten ja hässisten anustappi ostokset näkyy julkisena sosiaaliturvatunnusten, osoitteiden, kuvien ja sähkölaskujen kera? Vaikka se nyt olisi joku AES niin kymmenen vuoden kulutta sen purkaa varmaan jo läppärillä ja jos ei sillä niin supertietokoneilla se käy ainakin nopeasti siinä vaiheessa. Tosin se edellyttäisi coinille edes jonkinlaista arvoa tai ylipäätään olemassa oloa motivaattoriksi, joten tässä koko kirjoituksessani ei ole mitään järkeä, vaan tämä on enemmän tälläistä turhaa lätinää utopistisesta tilanteesta onecoinin kohdalla. Totuus on kuitenkin se, että siirrot tehdään käsin ja koko pyramidi pyörii sen aikaa kun bulgarian mafia saa siittä tuottoja.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017
 20. Postiz

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2007
  Viestejä:
  15
  Mielenkiintoista keskustelua. Eikös joku firma kuitenkin ollut tehnyt ihan virallisia auditointeja Onecoinin lohkoketjusta jossain vaiheessa?
   
 21. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  Semper Fortis, Dian Dimitrov. Kyseinen henkilö poistettiin firman nettisivuilta näkymästä johtoryhmästä, kun kävi selväksi Dimitrovin auditoivan ponzia. Linkedinin mukaan taisi vielä kuitenkin olla yhtiön palkkalistoilla.
   
 22. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 413
  Nyt tuntuu siltä että ei nyt täysin sisäistettä mitä koitan sanoa. Kyllä on selvää että Onecoin käyttää tietokantaa eikä lohkoketjua mutta nyt tuon norjalaisen kaverin jutussa on se että onko hänellä mitään muuta todistetta että Onecoin oli halunnut lohkoketjun muutakuin puhelu? Jos ei niin on aika hatara väite jos ei voi todistaa mitään. Toki voi olettaa että kyseessä on Onecoin koska iso asiakas pohja ja keskitetty luohinta mutta silti itse haluaisin nähdä jotain muutakin todistetta kuin pelkkä puhelu. Nyt on vain kaverin sana ja loput on päätelmää mutta ei todellisia todisteita niin siksi en täysin usko kaverin puheita.
   
 23. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  Kauanko se rutjake hautoo rahoja kauppojen jälkeen tuolla dealshitterissä vai pitääkö tavara lähettää ennen maksun saantia? Olisi yksi idea, mutta se riippuu rahojen kiertonopeudesta ja edellyttää oikeasti rahojen saamista rutjakkeelta eteenpäin.
  Onko tietoa edellyttääkö rahojen saanti jonkinlaista kuittausta ostajalta tuotteen olevan kunnossa? Itse kuvittelisin, että ei.
   
 24. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  Voithan mennä haastattelemaan kaveria. Sen pärstä ja nimi on tiedossa. Minkäslaista todistetta nyt oikein kaipaat? Atanas Lazarovin auditointia siitä, että puhelinkeskustelu on käyty ja sisältö on mitä väitetään?

  Lisäys: Tämä koko juttu vain tukee jo olemassa ollutta olettamaa siitä, että mitään lohkoketjua ei ole ollut. Enkä ymmärrä mitä Bjercke muka voisi kostua valehtelusta tässä tapauksessa. Ei äijä varmaan edes tajunnut, että siitä blogikommenttilausahduksesta saa tällaista huomiota osakseen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017
 25. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 861
  Veikkaisin että Rutjake hautoo niitä rahoja minimissään kuukauden.

  Todennäköisesti Rutjake ei maksa niitä rahoja koskaan kun OneCoinin kassa on imetty kuiviin ja netissä olevien avautumisten perusteella tunkittajillekkin jäänyt tilittämättä se kymmenenprosenttia niitä tunkitettavista rahoista.

  Todennäköisesti Rutjake ilmoittaa pitävänsä ne rahat itsellään jos Dealshitterissä myyjä ei ole toimittanut tavaraa kuukauden aikana. Syynä petollinen kauppias tms. Jos taas tavara on toimitettu niin sitten rahat jätetään tilittämättä muusta syystä.

  Kysehän on OneCoinissa puhtaasti apinan koijaamisesta. Koijaavat apinaa joka välissä minkä ehtivät.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti