OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Nyt tuntuu siltä että ei nyt täysin sisäistettä mitä koitan sanoa. Kyllä on selvää että Onecoin käyttää tietokantaa eikä lohkoketjua mutta nyt tuon norjalaisen kaverin jutussa on se että onko hänellä mitään muuta todistetta että Onecoin oli halunnut lohkoketjun muutakuin puhelu? Jos ei niin on aika hatara väite jos ei voi todistaa mitään. Toki voi olettaa että kyseessä on Onecoin koska iso asiakas pohja ja keskitetty luohinta mutta silti itse haluaisin nähdä jotain muutakin todistetta kuin pelkkä puhelu. Nyt on vain kaverin sana ja loput on päätelmää mutta ei todellisia todisteita niin siksi en täysin usko kaverin puheita.
   
 2. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  Kauanko se rutjake hautoo rahoja kauppojen jälkeen tuolla dealshitterissä vai pitääkö tavara lähettää ennen maksun saantia? Olisi yksi idea, mutta se riippuu rahojen kiertonopeudesta ja edellyttää oikeasti rahojen saamista rutjakkeelta eteenpäin.
  Onko tietoa edellyttääkö rahojen saanti jonkinlaista kuittausta ostajalta tuotteen olevan kunnossa? Itse kuvittelisin, että ei.
   
 3. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Voithan mennä haastattelemaan kaveria. Sen pärstä ja nimi on tiedossa. Minkäslaista todistetta nyt oikein kaipaat? Atanas Lazarovin auditointia siitä, että puhelinkeskustelu on käyty ja sisältö on mitä väitetään?

  Lisäys: Tämä koko juttu vain tukee jo olemassa ollutta olettamaa siitä, että mitään lohkoketjua ei ole ollut. Enkä ymmärrä mitä Bjercke muka voisi kostua valehtelusta tässä tapauksessa. Ei äijä varmaan edes tajunnut, että siitä blogikommenttilausahduksesta saa tällaista huomiota osakseen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017
 4. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Veikkaisin että Rutjake hautoo niitä rahoja minimissään kuukauden.

  Todennäköisesti Rutjake ei maksa niitä rahoja koskaan kun OneCoinin kassa on imetty kuiviin ja netissä olevien avautumisten perusteella tunkittajillekkin jäänyt tilittämättä se kymmenenprosenttia niitä tunkitettavista rahoista.

  Todennäköisesti Rutjake ilmoittaa pitävänsä ne rahat itsellään jos Dealshitterissä myyjä ei ole toimittanut tavaraa kuukauden aikana. Syynä petollinen kauppias tms. Jos taas tavara on toimitettu niin sitten rahat jätetään tilittämättä muusta syystä.

  Kysehän on OneCoinissa puhtaasti apinan koijaamisesta. Koijaavat apinaa joka välissä minkä ehtivät.
   
 5. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  Niin meinaat, että rutjake ei ole pelkkä pysäkki rahoille vaan päättäri. Tämä voi hyvin pitää kyllä paikkansa.
   
 6. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 285
  Mitähän motiiveja kaverilla olisi LinkedInissä valehdella? Toki, ei tässä mitään äärimmäisen pitäviä todisteita ole mitä on sanottu, mutta jos kysyttäisiin kumpaa uskon ennemmin; useista huijauksista tuomion Saksassa saanutta ja BigCoin huijaukseen osallistunutta bulgarialaista Rujaa vai norjalaista lohkoketjuasiantuntijaa Bjorn Bjercke:ä, niin ei tarvitse kahdesti miettiä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017
 7. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 015
  Aiot laittaa 100% OneCoineilla maksettavan myyntiartikkelin: "Levels 1-7 of OneAcademy in PDF and webinar form"? :D
   
 8. totuuden.siemen

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2016
  Viestejä:
  394
  Miten muuten tuo shakerin rahojen siirto Rujalle onnistuu kun pankkitilit on kiinni? Voisko joku DS-tilin omaava selventää tuota prosessia.
   
 9. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Shakerissä voi tuhlata vain niitä "euroja" jotka tunkki on saanut OneCoin-tililleen myytyään OneCoin-leikkirahoja jo edesmenneessä XcoinX-leikkipörssissä tai sitten niitä euroja jotka on saanut sen 5-10 prosentin provikkana tunkitettuaan jonkun tunkin.

  Eli sinne ei voi siirtää itse pankkisiirrolla rahaa tuhlattavaksi Dealshitterissä.

  Eli ne Dealshakerissa tuhlattavat rahat ovat jo siellä Rutjakkeen lompakossa. Sieltä lompakostaan Ruja sitten lähettelee niitä euroja Dealshitter-myyjille - jos lähettelee. Rutjakekkin lienee putsannut ne OneCoinin eurokassat sen verran perusteellisesti ettei siellä ole mitään euroja edes joita voisi Ruja lähetellä Dealshitter-myyjille.

  Reiluna rosvona Ruja suostunee lähettämään Dealshitter-myyjälle lopulta niiden saamatta jäävien eurojen tilalle omia OneCoin-leikkirahoja. :D
   
 10. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  Toi olisi ihan hyvä, mutta lähinnä tuli semmoinen pikku "lisäkoulutus" mieleen. On jotenkin yllättävää kuinka vähän muut huijarit ovat hyödyntäneet onecoinia, se on kuitenkin keskittänyt kaikki tyhjät kulhot saman pöydän ääreen ja maaperä on niin otollinen kun vaan voi olla. Se suojaa kätevästi viellä rikosilmoituksilta kun coinistien omatkaan hommat eivät kestä päivänvaloa. Voi vaan kuvitella kuinka ne kyc-dokumentit on kunnon verkostokoijjareille kultaakin arvokkaampia seuraavaa pyramidia rakentaessa.
   
 11. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 285
 12. Torstipörsti

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Viestejä:
  47
  Onecoin kyllä vaikuttais olevan niin syvällä suossa, etten ymmärrä, miks ne ees vaivautu ton dealshakerin kyhäämään.
  [​IMG]
  En ymmärrä.
   
 13. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 015
  Tämä. Ja siinä on myös syy miksei kukaan tule merkittäviä rahoja saamaan tuolta DealShitteristä tavaraa myymällä: käteistilillä ei tunkeilla ole pennin hutilaa koska kaikki kotiutetaan mitä irti saadaan (30€ nostomaksun ja 100€ miniminostorajan puitteissa).

  Ai miksei ole käteistilillä rahaa? Tästä syystä:
  Sisäinen pörssi for dummies.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 14. Ja vielä kun nyt tarkemmin luin noita Bjornin kommentteja niin sellainen asia pisti silmään että se oli vuosi sitten kun häntä koitettiin värvätä Onecoinin CTO:si. Miksi hän nyt vasta kertoo asiasta jos on jo silloin tiennyt että Onecoin on huijaus ja kuullut että he koittavat värvätä lohkoketjun tekijää niin miksi oli vuoden hiljaa? Ja kyllä tiedän että voin itse kysyä mitä hän puhui mutta ei ole niin paljoa mielenkiintoa että sen tekisin.
   
 15. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  800
  Aivan mahtava presentaatio, jopa alakoululaisille ja KRP:lle:D Hyvin kiteytetty koko homma, eikä vaadi sen kummempia selittelyitä. Valmista matskua medialle.

  Ei tässä (OC) enää tarvitse todistella lohkoketjun olemattomuutta, teot kertovat kyllä jo puolestaan.
   
 16. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Bjercke varmaan olisi voinut tulla tänne muropalstalle heti asian kertomaan, mutta ehkei ollut niin paljoa mielenkiitoa että olisi sen tehnyt.
   
 17. runoililja

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Viestejä:
  8
 18. totuuden.siemen

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2016
  Viestejä:
  394
 19. ErkkiPoika

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2016
  Viestejä:
  21
  Ruotsin Flachbackin mukaan Suomessa voi syödä Lounaan OneCoineilla
  Citeraus:
  "Framgångssagan Dealshaker når oanade höjder!!
  Det finns nu drygt 1100 erbjudanden att ta del av. Utslaget på antal merchants så betyder detta att endast 90% är inaktiva!! Man kan till och med köpa lunchkuponger till ett matställe i Finland, så otroligt mycket smidigare än att gå dit och betala direkt i kassan, särskilt om man planerar sin lunch några veckor i förväg!!"

  Porukalla syömään, lieneekö paikka Vaasassa Panoraama jossa OneCoin miljonääri Daniel Böling (Blue Diamond) pitää hovia silloin kun maailman matkoilta ehtii?

  En viitsi itse ajaa täältä Espanjasta Lounasta syömään vaikka joku tarjois.
   
 20. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Ei noissa isoa eroa taida olla käyttötarkoitus huomioiden.

  Pointti taisi olla että vastaava kone maksaa Suomessa kaupassa alveineen murto-osan siitä mitä se Dealshitterissä maksaa ja takuut ja muut pelaavat täältä ostaessa. Ja voi olla varma siitä että koneen myös saa maksua vastaan ja ja etäkaupassa luottokortilla maksaessa kortinmyöntäjä takaa sen kaupan.
   
 21. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 035
 22. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 285
  No varmaankin, koska kaveri ei ole tätä Onecoin keskustelua juuri aikaisemmin seurannut. Nyt hän kommentoi LinkedInin artikkelista virinneessä keskustelussa.
   
 23. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 035
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 24. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 175
 25. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Eikös se Onecoinin kryptosentteri avattu vasta samaan osoitteeseen? Missä nyt voi sitten käydä ammentamassa itseensä kaikkivoipan Rujalan viisautta?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti