OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 211
  Jos pääsisin paikalle kysyisin massipäälliköiltä näkevätkö he DealShitterin oikeasti Grouponin tasoisena virityksenä ja kilpailijana.

  2-viikon promojakson jälkeen Ruja ottaa jo 50% oikeasta rahasta palkkiona. Kuinka moni vakavasti otettava myyjä haluaa oikeasti ottaa vastaan OneCoineja 7.85€ kurssilla, kun niitä saa halvemmalla koulutuspaketeista, eikä coinien myynti onnistu.

  Yksittäinen pienmyyntikään ei sen paremmin kannata. Myyt 100€ arvoisen kellon 50% cash/50% ONE. Maaliskuun 1. päivän jälkeen saat siitä 25€ cash tilille jota et pysty kotiuttamaan jos cash tilillä ei ole enemmän rahaa, kun kotiutusmaksu on 30€. Coinejakaan ei pysty myymään. Eli käytännössä annoit kellon pois saamatta mitään oikeaa vastineeksi.

  Hyvältä näyttää uusi Groupon. Menestys (hehkutus) on takuuvarmasti huikeaa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 2. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  "Eli käytännössä annoit kellon pois saamatta mitään oikeaa vastineeksi."


  Ottaa siinä mahdollisesti verovelkaa, jos jännitystä kaipaa. Ei tota järjestelmää voi käyttää kun korkeintaan joku wespa jolla ei ole rullalautaa kummempaa ulosmitattavaa. Kysyin sepolta myykö saunaa, mutta se huijari kyllä tietää miten verottaja kohtelee, jos y-tunnuksella yrität kauppaa tehdä. Pelkästään joka kuukausi maksettavat alv:t tuottaa kohtuullisen ongelman, saati sitten verotarkastus.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 3. Masa1000

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2016
  Viestejä:
  11
  Olipa huima Sirpan vetämä webinaari! Nyt kyllä bisnes luistaa ja kohta ollaan taloudellisesti riippumattomia
   
 4. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 861
  Saunasepolta alias Seppo Metsälältä voisi kysyä millä OneCoin määrällä myy vaikka Harvian saunankiukaan.

  Joltakin OneCoin tunkilta voisi ostaa vaikka 5 euron hintaan tilin jolla on tuhat OneCoin-leikkirahaa. Sillähän voisi ostaa sinne Saunasepolta vaikka sen Harvian saunankiukaan.

  Tosin epäilen ettei Saunaseppo mitään saunankiuasta ala leikkirarahoilla myymään vaan haluaa niiden sijasta vaihtokelpoista fiat-valuuttaa.

  Mielenkiintoista olisi tietää miten tuo verotus menee ja kirjanpito toimii jos jotain romua voisi ostaa OneCoin-leikkirahoilla. Luultavasti verottajakin haluaa ne arvonlisäverot euroina eikä minään OneCoin-leikkirahoina.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 5. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 961
  Ensin mietin että tästä puuttuu se vuorokaudenaikojen mukaan heiluva kellokäyrä...
  ...mutta sitten muistin että OC toimii 231 maassa joten kaikki aikavyöhykkeet summautuu yhteen ja syntyy pelkkää kohinaa. :D
   
 6. Masa1000

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2016
  Viestejä:
  11
  Kohta on opetusvideota youtubessa, siitä sitten selviää teillekin vastustajille!
   
 7. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  Periaatteessa jos sillä tehdään kauppaa niin samoin kuin bitcoinissakin, eli jos myyt 500e tavaran, siinä on alv ja se maksetaan kirjanpidollisesti heti kun tavara vaihtaa omistajaa, vaikka alv:t maksetaan joko 1kert/kk, 4kert/v tai 1kert/v riippuen liikevaihdon suuruudesta. Monesti bitcoineja vastaanottavat jouttuvat myymään bitcoinit välittömästi ne saatuaan, jotta kaikki verot saadaan maksettua, koska verottaja ei ota kuin euroja. Toi myös oikeasti tarkoittaisi, että onecoini rinnastettaisiin kryptovaluuttaan ja se aiheuttaisi coinisteille ongelmia, koska jokaisen apinan pitäisi maksaa tulovero heti kolikot louhinnasta saatuaan. Se vasta hankalaa on kun joillain niitä on kuitenkin useilla sadoillatuhansilla, eli mätkyt olisi melkoisia. Verottajahan pitää onecoinia rikollisena, koska ei suostu antamaan siittä veroohjetta, jotta ei käy kuin wincapitassa.
   
 8. Germanski

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2016
  Viestejä:
  164
  Ei niitä voi pysäyttää,ne jyrää meitin!Se on niin mahtava tuo STEALSHAKER!
   
 9. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  Oliko tänään oikeasti joku webinaari? Toivottavasti tulee video.
   
 10. scmd

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2016
  Viestejä:
  60
  Tuosta webinaaria:

   
 11. kolikkojäbä

  Rekisteröitynyt:
  02.04.2016
  Viestejä:
  8
  About 32:50 kertoo, että jos haluaa ostaa DealShakerista, tarvitsee kolikoita. Vaihtoehdoksi niiden hankkimiseen kertoo myös "ylälinjalaiselta ostamisen". Siis kaupan OC ltd.:n ohi. Eikös tämä ollut niitä tilin jäädyttämisen syitä?

  Heti perään kertoo, että kauppa-alusta on vaan OneLife-verkoston jäsenille, vaikka alussa hehkutti, että se on kaikille.
  Vittu mitä psykoosia. :D
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 12. kolikkojäbä

  Rekisteröitynyt:
  02.04.2016
  Viestejä:
  8
  :DDDD
  38:50->>
  Suosittelen kuuntelemaan.
  Arvo voi nousta, ei voida luvata.
  DealShakerin tarkoitus on saada lisää asiakkaita, myyjät ei muuten pääse kiinni OneLifen jäsenten ostomarkkinoihin.
   
 13. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  Hoh, hoh, hyvää settiä Sirpalta: Jos ei oo onecoin-tilillä euroja, niin pitää antaa ylälinjalle käteistä, jotta pääsee ostamaan DealShitteristä :D "Tulevaisuuden maksuvaluutta."
   
 14. PENA333

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2016
  Viestejä:
  112
  Tää menee kokoajan sakeemmaks ja sakeemmaks,mahtaa olla Hjyvä fiilis kaikilla mukanaolijoilla jokka osaa oikeesti ees vähän ajatella.....:) :) :)En ny kummiskaa jaksa uskoo et jokanen tähän hurahtanu ei tajuais et "oho,mua on taidettu kusettaa" :) : :) :)
   
 15. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 861
  Suosittelen kyllä jättämään videon katsomatta. Semmoista paskaa koko video vartttunnin pikakatselulla ja hyppelyllä että siinä ei menetä muuta kuin aikaa elämästään jos tuota erehtyy katsomaan.

  Videolla akka puhui ihan mitä sattuu miten ei maksa mitään ja heti perään miten Ruja vie vain puolet rahoista palkkiona. Videon esiintyjän jutuista ja nimestä tuli mieleen että kyseessä on jonkinlainen parodia kolikkouskovaisten kustannuksella.

  Rasittavaa myös kuunnella tuollaista lätinää kun videolla akka puhuu milloin mistäkin "tiilejä" ja muuta erikoista tarkoittaen ilmoisesti englanninkielen deal-sanan monikkoa.

  Minä en onnistu keksimään yhden yhtään järkevä syytä miksi kukaan myisi mitään tuolla rosvojen dealshitterissä. Niin himskatin paljon helpompaa ja halvempaa ja luotettavampaa käydä kauppaa vaikka Tori.fi:ssa, Amazonissa, eBayssä, Aliexpressissa ja missä tahansa.

  :D

  Kun homma kusee perusteellisesti dealshitterin avatessa parin viikon päästä tai joskus milloin ehkä aukeaakin, niin kiva kuulla taas uunokolikkouskovaisten höpinät miten karavaani kulkee ja koirat haukkuu.
   
 16. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 961
  Suomessa on ilmeisesti tunkitusmahdollisuudet loppuneet "sioittajien" puutteessa kun SaunaSeppo on vaihtanut uusiin tunkituskuvioihin ja Vuorinen tunkittaa Nigerialaiselta prinssiltä rahat takaisin. Nyt se on enää joukkosuggestion vahvuudesta kiinni että kuinka kauan per tunkki menee ennen kuin tajuaa että rahat on menneet eivätkä takaisin tule.
  Mitä pahemmin on pottiin sitouduttu, sitä hankalampi on itselleen myöntää tulleensa kusetetuksi ja sitä pidempään itsepetos jatkuu. Ja koirat haukkuu ja varaani kulkee.
   
 17. Domi80

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2016
  Viestejä:
  19
  Ei hitto mitä kurakakkaa!? En kyllä kehtaisi naamaani näyttää, jos perusasiat ei ole tiedossa yrittäjille tarkoitetussa kauppa-alustassa???? Veroista ei tiedetä mitään, sisäinen peli "pörssi" on suljettu ja arvaillaan aukeaako se enää koskaan..ehkä..ehkä ei..mitä Rugnatohva keksii. Odotan kun joku kirjoittaa joskus tästä Satukirjan. Olisi jo yhden kirjaston verran tavaraa kassassa. Meinasin alkaa jo purkamaan tähän listaa kaikista matkan varrella tapahtuneista muutoksista, mutta eiköhän jokainen ne jo tiedäkin. Aasian listautumista odotellessa ja hyviä diilejä seuratessa. Mitenhän palveluita tarjoavien yrittäjien fyysinen kassavirta toimii, kun Euroopan tai Aasian tukkuri kaipaa kottikärryllistä käteistä ja yrität selittää, että nyt ei pysty kun firman tilillä on vaan teräsmiehen kryptoniittiä. No eipä jää liikevoitosta verotettavaa kun verottaja ei saa koskea Kryptoniittiin.. Miksi Rughnatova ja muut visionäärit ei keksiny jotain laillista? Luulisi näillä keksinnöillä saavan jo Leijonan kidan sijoittajatkin syytämään miljardinsa Rughnatovan ja Karhukoplan tilille.
   
 18. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 211
  Koko ajan Sirpa puhuu että yhtiö ottaa 25% euro-osuudesta ja laskut tehty 25% mukaan. Kuitenkin FAQ sanoo, että tuo 25% on vain 2 viikon promootio, jonka jälkeen yhtiö ottaa 50% euro-osuudesta. Kaikessa kustaan jäsenistöä silmään niin paljon kuin pystytään, huijataan vielä huijattuja lisää. :D

  ADVERTISING FEES
  All Cash/EUR sales will be charged a 50% advertising fee for the administrative services that the DealShaker provides. For the launch of the software DealShaker will be running a special promotion of 25% advertising fee for every Deal Merchants run before March 1, 2017.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 19. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 861
  Niin ja miksei visionääri "tohtori" Rutjake ota provikkaa niistä dealshitterin OneCoin osuuksista vaan niistä euroista vie puolet? :cool:

  Hauska tuo dealshitter kun viikkoa ennen kuin ilmoitus julkaistaan se pitää lähettää sinne hyväksyttäväksi. Sitten rahojen saamisessa menee vähintään se pari viikkoa omalle OneCoin-käteistilille jos jotain saa myytyä. Sieltä edelleen rahojen saaminen omalle pankkitilille lienee melkoinen homma ja maksaa omansa ja onnistuminen on vähintään epävarmaa.

  Sen verran pitkä tuo Dealshitterin prosessi ilmoituksen julkaisusta rahojen saamiseen edes sinne OneCoinin käteistilille, että taitaa mennä kaikki "dealit" sen 50 prosentin Rujan provikan listalle kun kukaan ei ehdi saada sitä "loistavaa" "vain 25 prosentin provikkalaskua.

  :D

  25 prosentin provikkakin on jo puhdasta ryöstöä nettikirpputorin pyörittämisestä. En löydä sanaa kuvaamaan mitä se 50 prosentin provikka tulee olemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 20. Masa1000

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2016
  Viestejä:
  11
  Kyllä nyt vähintäänkin pitäisi tajuta ostaa koulutusta, kun pääsee jo kolikoita käyttämäänkin! Kyllä kohta alit, babat ja amazonitkin tajuu kohta kun 3 miljoonaa asiakasta valmiinana ja tuotteet revitään käsistä. Itse ainakin ajattelin heti perustaa hieronta yrityksen ja käydä hieromassa muita massipäälliköitä, niin siinä onecoin tili vaan kasvaa! Ja odottakaa kohta, kun kohta sen arvo voi olla 100€ niin sitten kyllä meikäläinenkin menee autokauppaan:kippis:
   
 21. Domi80

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2016
  Viestejä:
  19
  Tuli katsottua tuossa Kuningas Jussilan dokumentti pitkästä aikaa. En aikaisemmin ollut huomannut Tirehtööri KW:n olevan promoamassa terveyskapseleita. Alkaa selittymäänkin pikkuhiljaa mistä KW:n itsevarmuus on peräisin. Jussilalla oli sentään asennetta ja myi kongreettista tuotetta (sen enempää terveysvaikutuksia tuntematta.) Sama kaava kyllä noudattaa itseään näillä tuulipukukansan kulttihahmoilla. Itse tuotteesta ei tarvitse edes puhua tai tietää sen enempää. Petteri uhosi ja porukka seurasi jossain hypnoosissa seminaareja. KW taas muistuttaa lähinnä 2000-luvun StandUp koomikkoa, jonka perus settiin kuuluu TomppaPompan stetsonista muutama läppä ja oman tekemisensä korokkeelle nostaminen. Harmi kun KW ei valinnu Hedbergin tallia. Ottaisin heti firman juhliin kertomaan satuja ja Tomppa saisi kompata taustatanssijana. Stetsoni päässä ja nahkahousut jalassa poikien show olisi jo sen luokan spektaakkeli, että Hedbergillä menisi luukurkkuun ja Hunksit jäisi eläkkeelle!!
   
 22. Masa1000

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2016
  Viestejä:
  11
  Mutta yksi juttu kyllä tässä harmittaa. Silloin onecoinin alkuaikoina sijoitin 1700€ yhteensä koulutukseen ja nyt on kolikoita jo ihan muhkealla summalla. Ja mun tuttu on lukenu netistä onecoinista jotain paskaa ja löin 6kk sitten sen kanssa vetoa että saa minun muijan jos ei onecoinista tuu mitään, niin nyt se on muuttanut sen luokse jo. Vaikka kyllä siitä vielä tulee koko maailman ainut valuutta vielä! Pitääkin pyytää Sirpan puhua niille järkeä.
   
 23. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 861
  Siinä on vielä tuo klassikko eli Petteri Jussilan vierailu Päivärinta-ohjelmassa:

  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2007/03/27/petteri-jussila-puhetta-ternimaidosta

  Hitto tuo koijari kiemurtelee kun alkaa tulla massipäällikkötulojen sijasta esiin jättimäiset ulosotot ja toimittaja vetäisee tutkimuksen esiin joka osoittaa että Jussilan kalliit ternimaitokapselit on käytännössä vain maitojauhekapseleita.

  :cool:
   
 24. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  Sieltä oli muuten Kari Walrus varastanut aika tarkasti ideaa Jussilan spiikistä. Ihan samaa "aivot laatikkoon, ja potki laatikko kauas" ja "ole hullu" -juttua, mitä jussila siellä dokumentissa puuskuttaa ternimaitouskovaisille, Kari Walrus saarnaa coinisteille.
   
 25. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 861
  Kansalainen Jussila dokumentti näyttää olevan kokonaisuudessaan YouTubessa:

   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti