OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 288
 2. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 423
  Eikö Sepon pitänyt olla jo taloudellisesti riippumaton? Vai onko niin paljon rahaa että voi tehdä mitä haluaa kun on niin paljon vapaa aikaa kun ei töissä tarvitse käydä...
   
 3. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 968
  "Himalajan kristalli vahvistaa energiaa ja sillä on korkea energistä värinää, joka on hyvin haluttua hyvinvointikristallia mineraalikunnassa."
  Mitä hel*ettiä? Ihan niin kuin tuo olisi tehty Google translatella ilman että kukaan suomalainen (edes Seppo) olisi oikolukenut sitä?!?

  Mihin osoitteeseen ilmiannetaan IMA joka (vastoin sääntöjä) markkinoi kilpailevaa pyramidia? :kippis:
   
 4. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 492
 5. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  722
  Kysehän ei ole rahasta vaan maailmanparantamisesta. Seppo on neo-filantrooppi, joka ei usko hyväntekeväisyysjärjestöjen miljoonilla tukemiseen vaan hänen tapansa auttaa on näiden maagisia taikakaluja myyvien ponzi-huijausten kautta.
   
 6. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 968
 7. Cen Doya Nar

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  13
  Muistatteko vuosikymmen sitten pyörineen WGI-pyramidihuijauksen?

  Homma toimi siten, että kun jäsen värväsi vähintään kaksi uutta henkilöä pyramidiin, sai hän ns. komissiopalkkion uusista jäsenistä, sekä heidän alapuolelleen tulevista jäsenistä useassa tasossa. Lisäksi WGI:ssä pyöritettiin virtuaaliosakepeliä, jossa osalla palkkioista piti ostaa leikkiosaketta, eikä kyseistä osaketta saanut heti myydä. Osaketta pystyi ostamaan myös ylimääräisellä rahalla, ei pelkästään komissioilla. Pyramidin kasvuvaiheessa osake raketoi kun uusien jäsenien myötä tuli paljon rahaa sisään, lisäksi osake splitattiin useaan otteeseen, ja tätä splittiä mainostettiin etukäteen kuten OneCoinissa.

  Lopulta kävi kuten pyramidihuijauksille käy - jäsenten rahojen kotiutukset alkoivat tökkimään ja osakkeen splittauksen jälkeen osake jäi jumiin pohjahintatasolle, jossa oli vain myyjiä mutta ostajat loppuivat, kaikki halusivat vain päästä kotiuttamaan rahansa. Tässä vaiheessa rahaa sai ulos vain lahjakorteilla, eli löytämällä uusi hölmö joka laittaa rahansa pyramidiin.

  Miten tämä liittyy OneCoiniin? Siten, että kun WGI oli jumissa eikä rahaa tullut, ilmestyi ulkopuolinen firma Aspiritus joka osti WGI:n. Pyramidin sisällä jumissa olevat rahat konvertoitiin Aspirituksen osakkeiksi, ja WGI-jäsenten oli pakko suostua tähän - muussa tapauksessa jäsen ei pystynyt kirjautumaan Aspirituksen sivustolle. Aspiritus jatkoi siitä mihin WGI jäi - uusia virtuaaliosakkeita (ei sama asia kuin Aspiritus-firman"osakkeet") oli 4 kappaletta ja niissä oli keinotekoinen pohjahintataso. Kun jäsenet toivat rahaa sisään, piti osa rahoista jälleen laittaa näihin leikkiosakkeisiin. Lopulta kaikkien virtuaaliosakkeiden hinnat olivat jälleen pohjatasolla eikä enää nousseet, kukaan ei saanut osakkeitansa kaupaksi.

  Pyramidi oli jälleen jumissa. Aspirituksen CEO lähetti jäsentiedotteita jossa yritti saada vietyä Aspiritusta pörssiin kauppaamalla kyseisen firman jollekin pörssifirmalle, ja kehotti jäseniä käyttämään rahaa pyramidipelin tuotteisiin jotta taloudelliset luvut näyttivät paremmilta. Homma ei tietenkään onnistunut ja eräänä päivänä Aspiritus yksinkertaisesti lopetti toimintansa, eivätkä pyramidin johtohenkilöt joutuneet oikeudelliseen vastuuseen.

  Ylläolevan tarinan perusteella ennustan, että pian joku ulkopuolinen, ei-pörssilistattu pöytälaatikkofirma ostaa OneCoinin ja jäsenten nykyiset saatavat konvertoidaan uusiksi osakkeiksi, joista ei tietenkään ole mitään hyötyä kun ostajat puuttuvat. Firman johto yrittää tietenkin pitää yllä lupauksia tulevaisuuden pörssilistauksesta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017
 8. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 968
  OneCoinin myynti toiselle yhtiölle olisi melkoinen märkä rätti naamalle kaiken "too big to fall"-suitsutuksen jälkeen. Miksi maailman vakavaraisin ja nopeimmin kasvava yritys joka mullistaa finanssialan ja tuo pankit pankittomille myisi itsensä ulkopuoliselle?
   
 9. henkalino

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2011
  Viestejä:
  240
  Ja siitä E-Villen hinnastakin mennään vielä alaspäin, joten halvallahan Seppo noita myy.
   
 10. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 823
  Positiivista tuossa Sauna-Sepon uudessa tunkituksessa on, että huijattava saa kuitenkin tuollaisen hilavitkuttimen muistoksi tunkituksesta. Onhan se parempi kuitenkin kun ne virtuaaliset OneCoin-mielikuvitusrahat.

  EDIT: Tuli kehuttua tunkittaja Sauna-Seppoa turhaan.

  Sivulla Seppo kertoo mittarista muun muassa seuraavaa:

  "HELO -älyranneke mittaa ja valvoo mm:

  • Verenpaineesi
  • Mielialasi
  • Energiatasosi
  • Unenlaadun
  • Lähimmäisten vireyden seurannan
  ...Tulossa lähiaikoina päivitys mm.

  Veren sokerin mittaus, kuumemittari ja alkometri."

  Mielialaa ei taatusti voi millään rannemittarilla mitata. Verenpaineen mittaaminen ja verensokerin mittaaminen on älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden valmistajien märkäuni eikä se ole keneltäkään onnistunut vaikka Apple ja muut ovat pistäneet siihen isoja rahoja ha yrittäneet kovasti.

  Toki sen verenpaineen voi mitata mansetilla kun painetta pistää siihen niin paljon mittauksen ajaksi että veren virtaus suonissa pysähtyy. Sitä eivät kuitenkaan aktiivisuusrannekkeiden ja älykellojen valmistajat halua vaan haluaisivat mittauksen onnistuvat jotenkin muuten vaikka optisesti tai radioaalloilla. Verensokeria taas ei voida mitata nykytekniikalla kuin ottamalla pieni verinäyte.

  Olisi muuten vähintään miljardien eurojen arvoinen keksintö jos verensokerinkin onnistuisi mittaamaan ilman verinäytettä rannekellon kokoisella laitteella. Yhtä arvokas keksintö olisi samanlaisella vehkeellä mitata jatkuvasti verenpainetta.

  Sauna-Sepon lupailema "Veren sokerin mittaus" hänen tunkittamallaan Helo-rannekkeella on ihan puhdasta paskaa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017
 11. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 216
  Voisko laittaa vaikka spoilereihin keskustelut Sepon muista verkostovirityksistä.
   
 12. ziltoid

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2007
  Viestejä:
  554
  Joo olishan se märkä rätti :D mutta eikös OPN:lle käynyt juuri noin kun OneCoin "osti" sen itselleen? Näinhän näitä nyky ponzeja taidetaan elossa pitää.
   
 13. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 968
  Onhan tuo Sepon korkeampi hinta ihan perusteltu! E-Villen karvalakkimallilla on paljon vähäisemmät toiminnot:
  "Näyttöä hipaisemalla näet ajan, päivämäärän, sykkeen, kuljetut askeleet & kilometrit sekä poltetut kalorit. "​
  Paljon parempi siis Sepolla! :D
   
 14. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 216
  OPN/Unaico/Sitetalk -koijauksessa luotiin myöskin sisäinen pörssi jossa jäsenet pystyivät treidaamaan virtuaaliosakkeita.
  Eli hyvin todennäköisesti XcoinX:aan integroidaan tämä OneCoinin OFC virtuaaliosakkeiden treidaus, tai ainakin osto.

  OPN/Unaico/Sitetalk tapauksessa peitefirma Global Digital Services PLC :sta tuli SiteTalk.comin omistaja. Tämä peitefirma saatiin listattua Kyproksen pörssiin, ja SiteTalkin OFC:t konvertoitiin Global Digital Services PLC:n pörssiosakkeiksi - jotka yllätys yllätys romahtivat.


   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017
 15. Onko tuossa ajatuksena häivyttää suora vastuu romahduksesta? Jos Onelife myydään tai fuusioidaan johonkin firmaan niin jos tämä uusi firma rommaa, toiminta loppuu tms niin ei voida syyttää suoraan ketään? (Mukamas)
   
 16. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 216
  Viimeksi muokattu: 23.01.2017
 17. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 216
  Juuri näin. OPN/Unaico/SiteTalk huijauksessa SiteTalkin IPO yritettiin ensin tehdä ST Communities Ltd nimisen peiteyhtiön nimellä, mutta ST Communities heitettiin pihalle GXG pörssistä (kuva alla).

  SiteTalk huijauksessa oli siis mukana nykyisiä OneCoin nimiä kuten Sebastian Greenwood, Kenny Nordlund ja Frank Ricketts.
  No Greenwood nyt tietysti oikein superkoijari, joka oli mukana BigCoinissakin Rujan ja Parhialan kanssa. Nordlund myöskin pitkän linjan verkostokoijari ja tuntee mm. Tommi Vuorisen T6Poker huijaus ajoilta jo.

  Tämä OFC virtuaaliosakkeiden myynti + IPO näyttäisi olevan aika vakiintunut keino koittaa päästä "laillisesti" eroon Ponzi Pyramidista, kun Greenwoodkin vapaana tallustaa. Näköjään sitä tehtiin jo vuosikymmen sitten tuossa WGI-pyramidissa kuten yllä kirjoitettiin, jossa oli mukana silloin Jarle Thorsen, ja sama heppu oli myöskin tässä SiteTalk huijauksessa, kuulemma Greenwoodin hyvä ystävä ja mentori.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2017
 18. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 968
  Tässä on "kuinka sisäinen pörssi toimii for dummies" jolla voi tarvittaessa kouluttaa niitä "educated miners" (klikkaamalla saa täysikokoiseksi lakanaksi):
  [​IMG]

  Olisi vaan saanut olla tuollainen jaettavaksi jo vuosi sitten. :(

  PDF-versio löytyy täältä.
   
 19. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 423
  Toimiiko dealshakerin maksut Onecoinin cash accountilla johon ei voi lisätä rahaa vaan sinne saa rahaa vain poonuksina tai coinin myynneillä? Eli käytännös jos olet jo kotiuttanut "voitot" coinin myynnistä tai tunkitus poonukset niin et voi ostaa mitään ennenkuin olet tunkittanut lisää koska "pörssi" on kiinni? Kuinka moni pitää rahaa cash accountilla niin paljoa että olisi varaa ostaa mitään dealshakerista?
   
 20. Swedupelle

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2016
  Viestejä:
  6
  Mutta missä on Juha Parhiala? Ei ole hetkeen näkynyt.
   
 21. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 288
  eiköhän moni oo jo nostanu kytkintä ku huomattu, että tunkittaminen rupee olemaan jo vaikeeta(rahan saaminen systeemiin jo aika hankalaa ku ei oo enään virallisia pankkitilejä).. tietty varmaa jollain gift codeilla ja käteisellä vielä jotenki pyörii..
   
 22. WEKS

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2010
  Viestejä:
  127
  Tätä just eilen mietin, pyöriikö se vielä sillä parhaiten tienamilla MLM kusetus listalla? Sillä missä sillä oli $3,000,000/kk tulot.

  EDIT:

  Tosshan se vielä, tosin tulot nyt $4,800,000/kk

  https://www.businessforhome.org/mlm-500-top-earners/
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2017
 23. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  400% varmasti ei oo pyramidi.
   
 24. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 823
  Parhiala postitteli nettiin viime vuonna niitä kuvia kun makasi jossain sairaalassa ja sen väriset nesteet oli tippaletkussa että sen kyllä arvaa mihin tautiryhmään sai hoitoa.

  Liekkö sitten tauti edennyt jo siihen vaiheeseen ettei enää pysty tunkittamaan vaan odottelee jo sitä autuaammille tunkitusmaille pääsyä? En tiedä.
   
 25. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 423
  Kyllä Juha vielä on hyvässä vauhdissa ja kertoo Onecoinin sanomaa ympäri Aasiaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti