OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Hieman yhtä tunnettua puhetta mukaillen....

  My fellow blockheads, ask not what your Ponzi can do for you, ask what you can do for your Ponzi scheme.

  :cool:

  Hyvät naurut OneCoin tunkkien ja tunkittajien sekoiluista kyllä saa useamman kerran viikossa.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2017
 2. Missä motivaatio kuvat siitä että jos olisi ostanut applen osakkeita aikoinaan niin nyt olisi miljardeja. Nyt voi ostaa Onecoinin osakkeen futuureita niin siinä kun Juha pistää puolet Onecoineistaan niihin niin sitten kun Onecoin listautuu niin Juhasta tulee yksi maailman rikkaimmista miehistä. Kyllähän se olisi hienoa että Suomalainen olisi maailman rikkain mutta ei se Juha taida olla:think:
   
 3. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Jos haluaisin alkaa nyt tunkiksi, niin miten se avauspaketin osto onnistuu fiat-rahalla?

  Luottokorttien en muista toimineen koskaan, mutta tilisiirto oli käytössä viime syksyyn saakka.

  Mitä useamman jo erikoisemman välivaiheen se vaatii ja mitä kauemmin se kestää niin sitä useampi tunkituksen kohde ehtii tulla katumapäälle.

  Itse osaan kyllä bitcoineja käyttää ja vaihtaa ja monenlaista venäläistä ja ukrainalaista ja muun maailman maksuvälittäjää tullut tutuksi nettikaupassa, mutta tahtoo usein itsellä järki loppua niiden kanssa kun saattaa toimia palvelu vain vaikka vain kiinan tai venäjän kielillä ja maksuprosessin jossain vaiheessa tulee vielä joku himskatin sms-tekstiviestivahvistuskoodi jonka vastaanottoon tarvitaan kyseisen maan suuntanumeron puhelinnumero ja sitten saa miettiä useamman minuutin mistä sellaisen nyt parissa minuutissa järjestää. Aina se on onnistunut, mutta perkeleellistä säätöä välillä. Maksajan roolissa on helppo yleensä olla. Ahdistaa jo ajatuskin miten vaikea se olisi saada tuollaisissa rahat kulkemaan itseä kohti myyjän roolissa.
   
 4. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 290
  1. Annat ruskean kirjekuoren tunkittajalle
  2. fiat->Bitcoin, ja Bitcoin maksu (nopein)
  3. Perfect Money :n kautta maksu

  Perfect Money on samantapainen palvelu kuin Neteller tai Skrill. Pitäisi toimia ihan hyvin.
  On myös ollut huhuja että tietyt suomalaiset tunkittajat ottavat Paypal maksuja. En osaa sanoa miten nämä tunkittajat siitä sitten etenevät.

  Neljäs vaihtoehto on Gift Code saitit, kuten:
  http://eu.moonlearning.com/
  http://eu.tridentsiam.com/

  Eli onhan niitä vaihtoehtoja, vielä varmaan enemmänkin. Bitcoin maksu on kuitenkin ylivoimaisesti nopein tapa. No okei, Bitcoin ei ole fiat-rahaa, mutta muunto ja maksu on nopea prosessi.

  Käsittääkseni tuo Perfect Money on monella tunkittajalla käytössä, koska sinne voi nostaa käteisbonukset, ja Perfect Money tarjoaa PrePaid-kortin. Eli hyvä tapa tunkittajille olla ilmoittamatta tuloja ja kiertää veroja, kun tunkitusbonuksia ei tule millekään pankkitilille. Perfect Money on ilmeisesti rekisteröity Panamalle ja erilaisten ponzi-pyramidi viritysten suosiossa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2017
 5. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 017
  Ja mistä se ylä-/alalinjalainen on sitä käteistä käteistililleen saanut? :think:
  On kyllä kaikki mahdollinen tehty sen eteen ettei niitä kauppiaita tuonne tule. (50% "käsittelymaksu", maksut ainoastaan tileiltä joilla käteistä ei ole eikä voi lisätä, kahden viikon odotteluajat,...) Savuverhon pystytykseltä haiskahtaa.
  EDIT:
  Voihan se toki olla että xcoinx on kiinni siksi että sinne leivotaan keino lähettää rahaa käteistilille bitcoineilla, perfect moneylla tai Gmail.com-osoitteesta saatavalla tilinumerolla?
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017
 6. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 288
 7. Eikö Sepon pitänyt olla jo taloudellisesti riippumaton? Vai onko niin paljon rahaa että voi tehdä mitä haluaa kun on niin paljon vapaa aikaa kun ei töissä tarvitse käydä...
   
 8. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 017
  "Himalajan kristalli vahvistaa energiaa ja sillä on korkea energistä värinää, joka on hyvin haluttua hyvinvointikristallia mineraalikunnassa."
  Mitä hel*ettiä? Ihan niin kuin tuo olisi tehty Google translatella ilman että kukaan suomalainen (edes Seppo) olisi oikolukenut sitä?!?

  Mihin osoitteeseen ilmiannetaan IMA joka (vastoin sääntöjä) markkinoi kilpailevaa pyramidia? :kippis:
   
 9. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
 10. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  860
  Kysehän ei ole rahasta vaan maailmanparantamisesta. Seppo on neo-filantrooppi, joka ei usko hyväntekeväisyysjärjestöjen miljoonilla tukemiseen vaan hänen tapansa auttaa on näiden maagisia taikakaluja myyvien ponzi-huijausten kautta.
   
 11. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 017
 12. Cen Doya Nar

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  13
  Muistatteko vuosikymmen sitten pyörineen WGI-pyramidihuijauksen?

  Homma toimi siten, että kun jäsen värväsi vähintään kaksi uutta henkilöä pyramidiin, sai hän ns. komissiopalkkion uusista jäsenistä, sekä heidän alapuolelleen tulevista jäsenistä useassa tasossa. Lisäksi WGI:ssä pyöritettiin virtuaaliosakepeliä, jossa osalla palkkioista piti ostaa leikkiosaketta, eikä kyseistä osaketta saanut heti myydä. Osaketta pystyi ostamaan myös ylimääräisellä rahalla, ei pelkästään komissioilla. Pyramidin kasvuvaiheessa osake raketoi kun uusien jäsenien myötä tuli paljon rahaa sisään, lisäksi osake splitattiin useaan otteeseen, ja tätä splittiä mainostettiin etukäteen kuten OneCoinissa.

  Lopulta kävi kuten pyramidihuijauksille käy - jäsenten rahojen kotiutukset alkoivat tökkimään ja osakkeen splittauksen jälkeen osake jäi jumiin pohjahintatasolle, jossa oli vain myyjiä mutta ostajat loppuivat, kaikki halusivat vain päästä kotiuttamaan rahansa. Tässä vaiheessa rahaa sai ulos vain lahjakorteilla, eli löytämällä uusi hölmö joka laittaa rahansa pyramidiin.

  Miten tämä liittyy OneCoiniin? Siten, että kun WGI oli jumissa eikä rahaa tullut, ilmestyi ulkopuolinen firma Aspiritus joka osti WGI:n. Pyramidin sisällä jumissa olevat rahat konvertoitiin Aspirituksen osakkeiksi, ja WGI-jäsenten oli pakko suostua tähän - muussa tapauksessa jäsen ei pystynyt kirjautumaan Aspirituksen sivustolle. Aspiritus jatkoi siitä mihin WGI jäi - uusia virtuaaliosakkeita (ei sama asia kuin Aspiritus-firman"osakkeet") oli 4 kappaletta ja niissä oli keinotekoinen pohjahintataso. Kun jäsenet toivat rahaa sisään, piti osa rahoista jälleen laittaa näihin leikkiosakkeisiin. Lopulta kaikkien virtuaaliosakkeiden hinnat olivat jälleen pohjatasolla eikä enää nousseet, kukaan ei saanut osakkeitansa kaupaksi.

  Pyramidi oli jälleen jumissa. Aspirituksen CEO lähetti jäsentiedotteita jossa yritti saada vietyä Aspiritusta pörssiin kauppaamalla kyseisen firman jollekin pörssifirmalle, ja kehotti jäseniä käyttämään rahaa pyramidipelin tuotteisiin jotta taloudelliset luvut näyttivät paremmilta. Homma ei tietenkään onnistunut ja eräänä päivänä Aspiritus yksinkertaisesti lopetti toimintansa, eivätkä pyramidin johtohenkilöt joutuneet oikeudelliseen vastuuseen.

  Ylläolevan tarinan perusteella ennustan, että pian joku ulkopuolinen, ei-pörssilistattu pöytälaatikkofirma ostaa OneCoinin ja jäsenten nykyiset saatavat konvertoidaan uusiksi osakkeiksi, joista ei tietenkään ole mitään hyötyä kun ostajat puuttuvat. Firman johto yrittää tietenkin pitää yllä lupauksia tulevaisuuden pörssilistauksesta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017
 13. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 017
  OneCoinin myynti toiselle yhtiölle olisi melkoinen märkä rätti naamalle kaiken "too big to fall"-suitsutuksen jälkeen. Miksi maailman vakavaraisin ja nopeimmin kasvava yritys joka mullistaa finanssialan ja tuo pankit pankittomille myisi itsensä ulkopuoliselle?
   
 14. henkalino

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2011
  Viestejä:
  240
  Ja siitä E-Villen hinnastakin mennään vielä alaspäin, joten halvallahan Seppo noita myy.
   
 15. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Positiivista tuossa Sauna-Sepon uudessa tunkituksessa on, että huijattava saa kuitenkin tuollaisen hilavitkuttimen muistoksi tunkituksesta. Onhan se parempi kuitenkin kun ne virtuaaliset OneCoin-mielikuvitusrahat.

  EDIT: Tuli kehuttua tunkittaja Sauna-Seppoa turhaan.

  Sivulla Seppo kertoo mittarista muun muassa seuraavaa:

  "HELO -älyranneke mittaa ja valvoo mm:

  • Verenpaineesi
  • Mielialasi
  • Energiatasosi
  • Unenlaadun
  • Lähimmäisten vireyden seurannan
  ...Tulossa lähiaikoina päivitys mm.

  Veren sokerin mittaus, kuumemittari ja alkometri."

  Mielialaa ei taatusti voi millään rannemittarilla mitata. Verenpaineen mittaaminen ja verensokerin mittaaminen on älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden valmistajien märkäuni eikä se ole keneltäkään onnistunut vaikka Apple ja muut ovat pistäneet siihen isoja rahoja ha yrittäneet kovasti.

  Toki sen verenpaineen voi mitata mansetilla kun painetta pistää siihen niin paljon mittauksen ajaksi että veren virtaus suonissa pysähtyy. Sitä eivät kuitenkaan aktiivisuusrannekkeiden ja älykellojen valmistajat halua vaan haluaisivat mittauksen onnistuvat jotenkin muuten vaikka optisesti tai radioaalloilla. Verensokeria taas ei voida mitata nykytekniikalla kuin ottamalla pieni verinäyte.

  Olisi muuten vähintään miljardien eurojen arvoinen keksintö jos verensokerinkin onnistuisi mittaamaan ilman verinäytettä rannekellon kokoisella laitteella. Yhtä arvokas keksintö olisi samanlaisella vehkeellä mitata jatkuvasti verenpainetta.

  Sauna-Sepon lupailema "Veren sokerin mittaus" hänen tunkittamallaan Helo-rannekkeella on ihan puhdasta paskaa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017
 16. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 290
  Voisko laittaa vaikka spoilereihin keskustelut Sepon muista verkostovirityksistä.
   
 17. ziltoid

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2007
  Viestejä:
  554
  Joo olishan se märkä rätti :D mutta eikös OPN:lle käynyt juuri noin kun OneCoin "osti" sen itselleen? Näinhän näitä nyky ponzeja taidetaan elossa pitää.
   
 18. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 017
  Onhan tuo Sepon korkeampi hinta ihan perusteltu! E-Villen karvalakkimallilla on paljon vähäisemmät toiminnot:
  "Näyttöä hipaisemalla näet ajan, päivämäärän, sykkeen, kuljetut askeleet & kilometrit sekä poltetut kalorit. "​
  Paljon parempi siis Sepolla! :D
   
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 290
  OPN/Unaico/Sitetalk -koijauksessa luotiin myöskin sisäinen pörssi jossa jäsenet pystyivät treidaamaan virtuaaliosakkeita.
  Eli hyvin todennäköisesti XcoinX:aan integroidaan tämä OneCoinin OFC virtuaaliosakkeiden treidaus, tai ainakin osto.

  OPN/Unaico/Sitetalk tapauksessa peitefirma Global Digital Services PLC :sta tuli SiteTalk.comin omistaja. Tämä peitefirma saatiin listattua Kyproksen pörssiin, ja SiteTalkin OFC:t konvertoitiin Global Digital Services PLC:n pörssiosakkeiksi - jotka yllätys yllätys romahtivat.


   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017
 20. Onko tuossa ajatuksena häivyttää suora vastuu romahduksesta? Jos Onelife myydään tai fuusioidaan johonkin firmaan niin jos tämä uusi firma rommaa, toiminta loppuu tms niin ei voida syyttää suoraan ketään? (Mukamas)
   
 21. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 290
  Viimeksi muokattu: 23.01.2017
 22. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 290
  Juuri näin. OPN/Unaico/SiteTalk huijauksessa SiteTalkin IPO yritettiin ensin tehdä ST Communities Ltd nimisen peiteyhtiön nimellä, mutta ST Communities heitettiin pihalle GXG pörssistä (kuva alla).

  SiteTalk huijauksessa oli siis mukana nykyisiä OneCoin nimiä kuten Sebastian Greenwood, Kenny Nordlund ja Frank Ricketts.
  No Greenwood nyt tietysti oikein superkoijari, joka oli mukana BigCoinissakin Rujan ja Parhialan kanssa. Nordlund myöskin pitkän linjan verkostokoijari ja tuntee mm. Tommi Vuorisen T6Poker huijaus ajoilta jo.

  Tämä OFC virtuaaliosakkeiden myynti + IPO näyttäisi olevan aika vakiintunut keino koittaa päästä "laillisesti" eroon Ponzi Pyramidista, kun Greenwoodkin vapaana tallustaa. Näköjään sitä tehtiin jo vuosikymmen sitten tuossa WGI-pyramidissa kuten yllä kirjoitettiin, jossa oli mukana silloin Jarle Thorsen, ja sama heppu oli myöskin tässä SiteTalk huijauksessa, kuulemma Greenwoodin hyvä ystävä ja mentori.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2017
 23. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 017
  Tässä on "kuinka sisäinen pörssi toimii for dummies" jolla voi tarvittaessa kouluttaa niitä "educated miners" (klikkaamalla saa täysikokoiseksi lakanaksi):
  [​IMG]

  Olisi vaan saanut olla tuollainen jaettavaksi jo vuosi sitten. :(

  PDF-versio löytyy täältä.
   
 24. Toimiiko dealshakerin maksut Onecoinin cash accountilla johon ei voi lisätä rahaa vaan sinne saa rahaa vain poonuksina tai coinin myynneillä? Eli käytännös jos olet jo kotiuttanut "voitot" coinin myynnistä tai tunkitus poonukset niin et voi ostaa mitään ennenkuin olet tunkittanut lisää koska "pörssi" on kiinni? Kuinka moni pitää rahaa cash accountilla niin paljoa että olisi varaa ostaa mitään dealshakerista?
   
 25. Swedupelle

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2016
  Viestejä:
  6
  Mutta missä on Juha Parhiala? Ei ole hetkeen näkynyt.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti