OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Järvisen blogissa joku mainitsi maajohtaja Vuorisen kadonneen.

  Liekkö Vuorinen jossain piilottelemassa vai onko betonikenkiä soviteltu jalkoihin ja kadonnut sitä myöten lopullisesti?
   
 2. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 290
  Se on kanssa kun aina saa näitä suomalaisia ja ulkomaalaisia tunkkeja olla opastamassa kun ne ei tiedä mitään edes miten niiden omat systeemit toimii. :D:facepalm:

  Wespa tosiaan tuolla videolla selostaa ihan hartaasti MABista, joka maksaa siis 1000 euroa, eikä sillä luoduilla appeilla voi maksaa onecoineina, eikä se edes liity mitenkään tähän DealShakeriin.

  Ei se nyt kauhean paljon vaadi, mutta ite olisin varmaan tiedon puolesta helvetisti parempi tunkittaja kuin 99.999% näistä coinisteista. Coinistit tietäen ei se nyt mikään kehumisen aihe kyllä ole. :D Wespa ei ole tässä mikään poikkeus. Sama juttu se on noilla ylemmän luokan tunkittajilla. Olen esim. kymmeniä kertoja korjannut Lee Osheaa sun muita Facebook tunkittajia niiden omista systeemeistä, ja palkinnoksi sekin on aina bannannut minut. :D
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Tunkitukseen riittää se, että kertoo tunkitettavalle miten pajatsoon pistetään esimerkiksi tuhat euroa ja kerrotaan että se "gumuloituu" ja "splittaantuu" ja saa kaikenlaisia poonuksia ja kahden vuoden jälkeen on jo miljonääri. Toinen oleellinen asia on se että tunkitettavan reffilinkin käytön saa tunkille perille.

  Ihan sama mitä paskaa niille tunkeille selittää kun ei sitä rahan syntymistä tyhjästä ja sen logiikkaa ymmärrä kukaan muukaan ja jos joku ymmärtää edes ne termit mitä vaikka splittaaminen tarkoittaa niin sellainen kyllä jalat alle ja katoaa ja tunkitus epäonnistuu.

  Parempi pitää se homma sillä tasolla millä kuulijan järjenjuoksu liikkuu. Suunnilleen samoin kuin näyttää ja selittää kuin jollekkin apinalle selittäisi niin homma toimii. :cool:

  (Pahoitteluni kun tuli apinaa halvennettua vertaamalla järkevää eläintä tunkkiin.)
   
 5. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 016
  SALAPOLIISITYÖN PAIKKA!!!

  MAB oli ostettu toisaalta ja brändätty uusiksi.
  OneCloud oli ostettu toisaalta ja brändätty uusiksi.
  Xcoinx oli (ainakin aluksi) kopioitu BitStamp.net - sivustosta.

  Eli DealShitter:
  Mistä tuo uusi kauppa_paikka_alusta on ostettu?!?
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2017
 6. Tuli tuossa lauantai aamuna uusi kauppias aina 2 minuutin välein. Käyttäjiä paljon enemmän. Erittäin mielenkiintoinen nähdä mitä tapahtuu kun tuo aukeaa. Onko siellä feikki kauppiaita joilla ei ole mitään myynnissä, hinnat pilvissä tai joku kolmas... Veikkaan noiden yhdistelmää. Aivan absoluuttinen mahdottomuus että siellä olisi normaali eBay tyylinen kauppa_paikka jossa saisi maksaa ponzikoineilla. Hykerryttävän jännää, uusia käänteitä odotellessa!

  Edit klo 13.10 2298 kauppiasta rekisteröitynyt.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 21.01.2017
 7. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 016
  Pitäisi varmaan käydä ottamassa tuolta kauppiasmäärä ja kellonaika ylös pitkin vuorokautta seuraavien päivien ajan niin näkyisi että kasvaako se kauppiasmäärä ihan tasaisen tappavaan tahtiin riippumatta viikonpäivästä tai kellonajasta. ;)

  EDIT:
  Lauantai:
  13:10 -> 2298 kauppiasta
  14:56 -> 2327 kauppiasta (uusi kauppias keskimäärin 3min 40s välein)
  16:19 -> 2342 kauppiasta (uusi kauppias keskimäärin 5min 30s välein)
  17:46 -> 2364 kauppiasta (uusi kauppias keskimäärin 3min 57s välein)
  21:32 -> 2409 kauppiasta (uusi kauppias aina 5 min välein)

  (Tähänastiselta otannalta keskiarvo: uusi kauppias aina 4 min 30 sek välein. Otetaan lisätarkennusta matkaa myöten.)

  Sunnuntai:
  09:27 -> 2522 kauppiasta (uusi kauppias keskimäärin 6 min 24 sek välein viime yöltä)
  Keskimäärin tuli lauantai-aamusta sunnuntai-aamuun uusi kauppias 5 min 26 sek välein)
  22:18 -> 2672 kauppiasta (uusi kauppias keskimäärin 5 min 6 sek välein, viime vuorokauden aikana noin 250 kauppiasta. Jos vielä maanantain lukemat...)

  Maanantai:
  22.30 -> 2969 kauppiasta (siirryttiin arkipäivään mistä seurasi uusi kauppias keskimäärin 4 min 53 sek välein, vuorokauden aikana noin 300 kauppiasta.)
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2017
 8. Torstipörsti

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Viestejä:
  47
  Täytyy sanoa että toi dealshaker on vähiten amatöörimäisen näköinen viritys mitä tää firma on saanu aikaseks. Se ei toki oli paljon se.
   
 9. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Sinnehan pitaisi "dealeja" tulla.

  Esim Onecoin tablet hintaan 400€, joka on hyva deali verrattuna virallisilla sivuilla olevaan 500€ (vai paljonko se nyt maksoi) hintaan ! Varsinkin jos tuosta voi puolet maksaa Onecoineilla !

  Fuck yeah !

  (tosin edelleenkin taitaa olla halvempaa tilata aliexpressista 39€ hintaan...)


  Olisivatko ostaneet toiseksi halvimman teeman valmiiseen softaan ?
   
 10. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Voihan se olla että OneCoinin oma robotti arpoo sinne uusia kauppiaita samaan tyyliin kuin mitä arpoi sinne pyramidiin uusia haamutunkkeja.

  Eiköhän tuonne ilmaannu myös niitä huijarikauppiaita jotka myyvät jotain kohtuullisen järkevään hintaan. Tyyliin iPhone seiska XL hintaan 800 euroa joista vielä puolet voi maksaa OneCoin-leikkirahoilla. "Yllättäen" maksun vastineeksi tunkki ei saa muuta kuin hymyn huulille niistä menettämästään 400 eurosta.

  Vaikka leikitään että sinne tulisi oikeita kauppiaita jotka olisivat myymässä siellä oikeaa romua oikeasti sillä rujautetulla hinnalla eli neljä kertaa käypä arvo (puolet leikkirahoina ja puolet oikeina rahoina joista Rujalle puolet), niin siinä on vielä todella iso riski myyjällä kun kyse on rikollisista joiden pankkitilitkin tahtovat mennä jäihin rahanpesun vuoksi ja tilityksissä oli vielä kahden viikon ylimääräinen viive. Eli se riski pitäisi jotenkin hinnoitella siihen siellä myytävän tuotteen hintaan niin että se mahdollisuus tai peräti todennäköinen vaihtoehto myös on että rahat jäävät myydystä tuotteesta saamatta ja kaikki jää Rujalle. Pitääkö se hinta sen vuoksi esimerkiksi tuplata tai triplata tai miten monta kertaa laittaa siihen lisähintaa? En tiedä.

  Lisäksi siinä taisi olla myös kuluja jotka joutui maksamaan jotta eurot saa OneCoin-tililtä siirrettyä omaan pankkiin. Tosin en tiedä onnistuuko se enää mitenkään kun pankkitilitkin ovat kiinni. Voi olla että ilmoittavatkin ettei nosta rahoina onnistu vaan ne vaihdetaan tuplamäärään OneCoin-leikkirahoja.

  Kauppiaskin varmaan haluaa tuolla kauppapaikassa odottaa vähintään sen pari viikkoa ennen tavaroiden lähettämistä että oikeasti saa ne rahat ennen kuin myytyjä tavaroita lähettää. Todennäköisesti ei saa niitä rahoja ikinä niin sen vuoksi myös ostajalle on äärettömän suuri riski ostaa sieltä mitään millään hinnalla.

  Em. syistä pidän lähes mahdottomana että sinne kauppapaikkaan tulee oikeasti mitään tavaraa myyntiin. Jos tulee niin hinta mitä oikeilla rahoilla pitää maksaa on monta kertaa suurempi mitä sama romu maksaa jossain eBayssä, Aliexpressissä tai Amazonissa. Vaikka sinne tulisi jotain myyntiin em. sikahinnalla ja joku hölmö tunkki sen hinnan haluaisi maksaa niin riski jäädä ilman tuotetta ja menettää rahat on silti suurempi kuin saada se.
   
 11. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 016
  Ja kuka itseasiassa haluaa ostaa euroilla mitään verkkokaupasta joka on "powered by" joukko huijaustuomioita saaneita kusettajia?
  eBayssa ja Alibabassa kauppa-alustan toimittajaan luotetaan vaikkei yksittäiseen myyjään luotettaisikaan. Tässä tapauksessa sen luottamuksen kanssa voi olla vähän kiikun kaakun...
   
 12. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Voihan ne ostokset maksaa verkkokaupassa luottokortilla jolloin luottokorttifirma takaa sen että tuotteet saa tai rahat saa takaisin.

  Paitsi eihän ne luottokorttifirmat ala millekkään OneCoin rosvojen kanssa eivätkä suostu rosvojen maksuliikennettä välittämään. Jo se olisi suoranainen ihme jos OneCoin rosvot saisivat pidettyä normaalin pankkitilin auki eikä sitä jäädytettäisi rahanpesun vuoksi.
   
 13. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 016
  Ai perkele. Millä keinoin ne euromääräiset ostoksen osat maksetaan? Jokaikinen OneCoinin pankkitili menee jäähän vaikka olisi peitefirman omistama. Pitääkö olla massia käteistilillä? :think:
   
 14. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 016
  Asiasta toiseen: kun OneCoin omien sanojensa mukaan toimii 231 maassa, niin onkohan tuossa massikeisarien verkkokaupassa jotain rajaustyökalua ettei minun tarvitse suotta katsella tarjouksia Pohjois-Koreasta, Taiwanista, Tiibetistä, Iranista ja Palestiinasta?
  Vai näkyykö kaikki sekaisin?

  Kun vähän tuo jakauma huolettaa: 35 045 jäsentä mukana:
  [​IMG]
  Ja niistä 28 929 on Pohjois-Suomesta:
  [​IMG]
  Niin ei siinä jää paljoa Intian ja Kiinan tunkeille ostettavaa...
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2017
 15. sepu

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  15
  Ne maksetaan tietenkin ihan samalla tavalla kuin muissakin verkkokaupoissa eli pyydetään jostain Gmail-osoitteesta tilinumero johon tilisiirto tehdään, tai saadaan ohjeet moneltako pitää ilmestyä satamalaiturille kukka napinlävessä, rahat pieninä seteleinä ruskeassa kirjekuoressa ja joku luotettavan oloinen kuriiri noutaa massit pientä käsittelykulua vastaan. Ihan niin kuin nää Amazonit ja AliExpressit ja eBayt toimii.
   
 16. ziltoid

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2007
  Viestejä:
  554
  Meni kahvit väärään kurkkuun :kahvi::facepalm::D
   
 17. Kuinka jumalauta nämä coinistit voi olla näin hyväuskoisia?

  Hei ääliöt, nyt maksamalla 5000€ varausmaksun, pääsette ensimmäiselle kaupalliselle kuumatkalle hakemaan juustoa. Tilisiirtoon viesti "maksu vanhasta lapiosta" tai mieluiten voittavina ässäarpoina kirjeessä Zairen postilokeroon 3.

  [​IMG]
   
 18. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Se "members nearby" viittaa Suomen coinistien jäsenmäärään, eikä DealShitterin jäseniin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2017
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 290
  Itse uskoisin, että euro-osa maksetaan nimenomaan OneLife cash-tililtä. Olisin yllättynyt jos ne saa pystyyn jonkun muun vaihtoehdon. Ei ole ainakaan ToS/FAQissa mitään merkkejä, että muita vaihtoehtoja olisi.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2017
 20. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 016
  No mitäs nyt? Eihän siellä käteistilillä ole kenelläkään rahaa kun kaikki nostaa rahansa sieltä pois heti kuin vaan voi, 30€ käsittelymaksusta viis?
   
 21. Torstipörsti

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Viestejä:
  47
  Jaahas, Rujalta on tullu uus kirja jota saa mukamas cryptocenteristä. Taitaa olla pelkkä harhautus.
   
 22. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Olisi kyllä mukavaa vaihtelua ostaa netin kautta jotain vaikka Pohjois-Koreasta ja Tiibetistä. Harmi vain kun lähes kaikilla nettikaupoilla se on aina EU, Sveitsi, Venäjä, USA, Kanada, Kiina, Hong Kong, Singapore, Etelä-Korea, Filippiinit, Melesia ja pari muuta.

  Tosin noistakin useampi karsiutuu heti pois jos samaa tavaraa saa muista maista samaan hintaan kun tulli on paljon kiinnostuneempi toisista maista tulevista paketeista kuin toisista maista tulevista.

  Miten tämä fiat-rahan siirto onnistuu nykyään OneCoinin cash-tilille? Olen useampaan kertaan yrittänyt pyytää tilinumeroa OneCoinin antamasta sähköpostista jonne voisi hillot lähettää avauspaketin ja jonkun paketin kustannuksiin, mutta eivät vastaa.

  Tosin niiden kannalta ihan viisastakin olla vastaamatta kun samantien ilmoittaisin sen tilinumeron tiedot poliisin rahanpesuyksikölle. :D
   
 23. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 016
  Korjatkaa nyt jos olen väärässä mutta käsittääkseni käteistilille ei ole koskaan voinut siirtää rahaa. Ainoa konsti saada rahaa käteistilille on tunkittaa muita ja tienata sillä kurin bonuksia.
   
 24. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 290
  Joo, siis itse et voi omalle OneLife käteistilillesi siirtää suoraan rahaa. Tunkitusbonusten lisäksi ainoa toinen keino saada OneLife käteistilillesi rahaa on sisäinen siirto, eli ylä/ala-tunkituslinjassa voi siirtää käteistä. Kolikoiden myynti olisi kolmas keino, mutta kolikoita ei voi myydä kun XcoinX on kiinni.

  Tuolla Terms of Servicessä se tosiaan suoraan sanotaan, että muita maksuvaihtoehtoja DealShakerissa ei ole kuin nuo OneLifen sisäiset cash- ja OneCoin -tilit.
  Myös tuo OneLifen suorittama maksun prosessointiaika ostajalta kauppiaalle - 2 viikkoa ToSin mukaan, on sangen rouheva.
  Ei taida tulla uutta Grouponia tästä.. :D

  Payment
  Payment for Deal Coupons by buyers will be processed through the OneLife Backoffice cash wallet and ONE wallet as a third party facilitator.
  All collected payments by purchasers will be held at the intermediary facilitator to ensure liquidity and readiness to reimburse and compensate purchasers in the situations of unethical, misleading promotion by featured Merchants.
  In case a customer does not own any ONE (onecoins) or the quantity of the available ONE (onecoins) accumulated for execution of a certain deal is not sufficient, customers are allowed to pay the difference in cash.
  Payment from intermediary to the Merchant for the redeemed/used Deal Coupons can be processed 2 weeks after the actual date of redemption.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017
 25. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 290
  ^ Joby Bougheylla riittää siitä huolimatta uskoa että kyseessä on uusi Groupon ja "industry game changer". :D

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2017
 26. samptaro

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2007
  Viestejä:
  969
  Jälleen kerran voidaan syyttää pelkästään tunkkeja jos niitä tuhansia kauppapaikkoja ei ilmesty, kun kerran mahdollisuudet kauppapaikoille on olemassa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti