OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 288
  siinähän se vastaus tuliki.. mää tekees käsin kymmeniä tuhansia "excel" solu siirtoja kun homman voi tehdä ihan helvetin yksinkertaisella ohjelmoinnilla.. :rolleyes:


  ja miten se sit toimii jossei noin? onko parempaa tietoa?
   
 2. Kannanottaja

  Rekisteröitynyt:
  04.08.2016
  Viestejä:
  97
  Eipä ole tullut Kentsukan sivulle huudeltua mitään eikä koskaan, kun ei ole ollut kommentointi mahdollisuutta. Ihmetyttää vaan moinen julkisen profiilin katoaminen.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 028
  Itse kyseenalaistan sen että "louhinta", "myyntitoimeksiannot" tai "pakolliset kolikoiden ostot" olisivat mitenkään kytköksissä toisiinsa tai edes pyörisivät samassa järjestelmässä.
  • Totta kai automatiikka kasvattaa louhittujen kolikoiden määrää ja päivittää kolikoiden kokonaismäärää.
  • Totta kai nettisivulla tehdyt myyntitoimeksiannot tallennetaan järjestelmään jossa automatiikka jollain logiikalla niitä merkitsee hyväksytyksi/expiroituneeksi ja kirjaa käyttäjän käteistilille rahaa.
  • Totta kai "palkintokolikot" lasketaan automaattisesti sen summan mukaan mitä tunkittaja on "ansainnut" ja tilitetään käyttäjän OC-saldoon.
  Mikään ei vain sinänsä velvoita näitä kolmea (eri käyttäjätileihin liittyvää) toimintoa olemaan tekemisissä keskenään. Ruja voi jakaa "louhinnasta" kolikoita ihan miten haluaa koska tunkit eivät voi mitenkään summata yhteen kaikkien kolikoita ja tarkistaa onko tähän mennessä jaettujen kolikoiden määrä sama kuin tähän mennessä "louhittujen" kolikoiden määrä. Ja eritoten tuo "pakollisten palkintokolikoiden" laskenta perustuu vain ja ainoastaan siihen summaan mitä tunkittaja on saanut tunkin puskemaan järjestelmään joten olisi kaikkein helpointa vain suoraan tilittää kolikot tunkille eikä etsiä pendaavia kolikkomyyntejä sitä varten. Vähemmän koodaamista.On myös helpompi koodata myyntitoimeksiantojen hylkääminen jos sen voi tehdä jollain yhden muuttujan prosentilla ilman että tarvitsee odottaa toisaalta tulevaa ostopäätöstä. Ja Ponzista lähtevän rahavirran suitsimisen kannalta on kätevämpää jos prosenttia voi säätää tuon touhun ulkopuolelta.

  Pulushakkiahan tämä taas on; kun se kerran kävelee kuin Ponzi, vaakkuu kuin Ponzi ja ui kuin Ponzi, se on Ponzi. Ihan sama lasketaanko noita tilityksiä toisiinsa perustuen vai erillään. ;)
   
 5. dettol

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2016
  Viestejä:
  84
  Ei löydy mistään infoa että ois vaihtanu pankkia. Behindmlm:n mukaan vaihto viimeks kesäkuun alussa et oishan se jo aikaki vaihtaa :D

  Kysyin tuolla kentsun sivulla kommenteissa (OC positiivisella profiililla) hyvin yksinkertaisen kysymyksen: että miten on mahdollista, että jotkut kaupat jo hyväksyisi OCn maksuna kun niitä ei voi siirtää? Vastauksena joltain tunkittajalta tulee vaan p'skaa useablitiystä ja acceptabilitystä ja miten OClla on suunnitelma/visio että niitä vois käyttää... jotenkin se sai vielä kysynnän ja tarjonnankin siihen liitettyä, joten tartuin sitten siihenkin. Katsotaan tuleeko sieltä mitään järkevää vastausta. (Lue: ei tietenkään tule koska ainoa järkevä vastaus on: "olet ihan oikeassa, kun lisäämme kolikkojen määrän yhtäkkiä huomattavasti suuremmaksi ilman samanlaista räjähdysmäistä kasvua kysynnässä, kolikon arvo romahtaa" mutta eihän ne sellaista myöntäisi). Mun Oc-myönteinen alterego (fb profiili) alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään, että voi olla, että tässä on nyt tosiaan kyseessä jonkinlainen huijaus (ei kai :O) mutta hän vielä uskottelee itselleen, että vielä on mahdollisuus rikastua.

  Kiva, että OC tulee jo häiritsemään muidenkin arkiaskareita mm. kaupan kassalla. Mä taas näin viime yönä unta onecoinista. En muista ehtikö se romahtaa siinä unessa :D
   
 6. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  802
  Tuolla vauhdilla sais omansa pois nyky kurssilla/vaikeudella ~vuodessa (kerkee myymään ~80%), jos on maksanu tokenista ~8 senttiä. Kotiutusmaksua ei ole tossa huomioitu. Jos on maksanu tokenista < 16 senttiä ja odottanu yhden splitin pääsee jo voitolle, jos ehtii myydä. Kotiutusmaksun korottamisesta 30€ voi vetää jotain johtopäätöksiä :cool:

  Toivottavasti tunkit oppii tästä ainakin tunnistamaan MoneyGame:n ja Kryptovaluutan eron.
   
 7. WhistleBlower Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2015
  Viestejä:
  459
  Ilmeisesti Deutsche Bank poistettu vaihtoehdoista, mutta vielä ei ole mitään virallista ilmoitusta OneCoinilta ilmeisesti.
  Singaporelainen United Overseas Bank, ja Tansanialainen Bank of Africa jäljellä. :D
  Laittakaas joku vielä lisävahvistuksia tälle.

  http://kusetukset.blogspot.fi/2016/08/onecoinonelife-changing-bank-yet-again.html

   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2016
 8. totuuden.siemen

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2016
  Viestejä:
  394
  [​IMG]
  Tällainen tiedote oli Facebookissa.
   
 9. Kenenköhän nimissä on avannut tilin Singaporeen kun voi tulla isoja ongelmia kun OC saa syytteet kun tunnetusti Singaporessa laki on maailman tiukinta. Ei varmaan ole Ruja omalla nimellä avannut vaan käyttänyt jotain tyhmää tunkkia puskurina ja käyttänyt sen nimeä avaamiseen ettei joudu vastuuseen.
   
 10. WhistleBlower Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2015
  Viestejä:
  459
  Tuolla OC-Team Deutschland Facebook sivulla ihmetellään kommenteissa miksi pankkia vaihdettiin taas. :rofl:


  [​IMG]Thomas Lohfink
  Warum wird schon wieder die Bank gewechselt ???????
  Why is the bank's been changed again???????
  Automatically Translated
   
 11. WhistleBlower Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2015
  Viestejä:
  459
  Nautinnollista nähdä mitä Ken Labine nyt selittää pankin menettämisen syyksi. Viimeksihän pankki vaihtui Labinen mukaan Deutsche Bankiksi syystä että tarvittiin isompi pankki. :D
   
 12. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 028
  Koska DEUTSCHE BANK OLI LIIAN PIENI!!!! :rofl:
   

 13. Ei mene sioittajien rahat hukkaan vaan Juha saa lisää elinaikaa kun käy hoidoissa. Onko tunkitus vaatinut veronsa kehossa kun pitää puhua niin paljon paskaa
   
 14. csharpp

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2006
  Viestejä:
  212
  Eikös se ollut 1,5% siitä koulutuspaketin hinnasta minkä sieltä sai päivässä koittaa nostaa. Tämähän tarkotti että pienemmän paketin ostajat eivät saa sieltä lainkaa rahaa ulos, koska 140e paketista saisi nostettua 2,1e edestä rahaa, joka on pienempi määrä kun pienin mahdollinen käytettävä yksikkö (1 one). Kätevä valuutta.

  (tämähän siis perustuu vanhaan tietoon jota täällä joskus pyöri)
   
 15. WhistleBlower Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2015
  Viestejä:
  459
  Ruotsin Flashback-foorumin OneCoin ketjussa oli tällainen selitys (en tiedä onko aito):
  From Dr. Ruja: Please use this wire instructions for now. As Onelife is working on new European bank collaboration. Most of us know that we change European bank every three month as banks are not that friendly to cryptocurrencies. New wire instruction for Europe will be announced within 2-3 weeks.

  Eipä kyllä todellakaan erilaiset Bitcoin-palvelut joudu jatkuvasti vaihtamaan pankkia. Onpa merkillistä että OneCoin kylläkin joutuu. :D
   
 16. Eihän OC pitäisi olla ongelmaa pankkien kanssa kun myy koulutusta eikä crypto valuuttaa.
   
 17. WEKS

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2010
  Viestejä:
  127
  Juuri tätä odotan itsekin.
   
 18. WhistleBlower Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2015
  Viestejä:
  459
  Veikkaan tällä kertaa tekosyyksi juuri tuota ylläolevaa, eli että pankit pelkäävät OneCoinin syrjäyttävän niiden asemaa, ja suhtautuvat siksi siihen vihamielisesti.
  Ei kai tuohon enää muuta tunkeille läpi menevää syytä oikein voi keksiä. Enää ei voi pelata sitä "liian pieni pankki" -korttia.

  Onhan se syytä pelätä, kun jossain Serbiassa ja Armeniassa joku kuppila on printannut ikkunaan läpyskän että OneCoinit käy (vaikka oikeasti niitä ei pysty edes siirtämään muutakuin omassa verkosto-linjassa).
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2016
 19. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828

  Näyttää kyllä "vähän" kotikutoiselta tuo kantasoluhoito. Pussikin on sen verran iso että voi vain arvailla mitä muuta siinä on kuin suolavesiliuosta.

  Mikähän lie SIR Parhialan vaiva jos kyseessä olisikin oikeasti kantasoluhoito?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Stem-cell_therapy

  Voihan se olla että koijarilla on joku parantumaton sairaus ja elinaika hyvin rajallinen. Laskeskellut vielä mahdollisesti että ehtii seurakunta vaihtua ennen kuin pyramidi romahtaa ja joutuu vankilaan tai pistetään betonikengissä merellä uimaan.

  Miksei Parhiala luota siihen Noni-mehu nimiseen käärmeöljyyn jota aiemmassa pyramidissa hevosillekkin tunkitti kaikki vaivat parantavana ihmelääkkeenä?
   
 20. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 490
  Luulen että siellä pussissa on Zinziinon balanssiöljyä.
   
 21. totuuden.siemen

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2016
  Viestejä:
  394
  Ilmeisesti Saksan tapahtuman kokoustilan omistaja oli kieltäytynyt pitämästä tilaisuutta tai sitten levittävät tarkoituksella väärää tietoa tapahtumien paikoista.

   
 22. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 028
  "siellä oli nyt pari kysymystä rikospaikalle kokouksiin."
  (Kääntäjä varmaan tumpeloi mutta silti :D )
   
 23. totuuden.siemen

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2016
  Viestejä:
  394
  FB käyttää Bingin kääntäjää eikä se oli kovin hyvä.

   
 24. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 320
  Eihän tuossa virhettä ollut. Ihan oikeassa kääntäjä oli. :smoke:
   
 25. Kannanottaja

  Rekisteröitynyt:
  04.08.2016
  Viestejä:
  97
  Wahlroosilla aina yhtä näyttävä sisääntulo, firma vaihtuu mutta sanoma pysyy   
 26. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  802
  Vaarallisen vedätettävissä nuo natsien jälkeläisetkin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti