OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

 1. WhistleBlower Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2015
  Viestejä:
  459
  Tää oli hupaisa: "Mieheni ei suostu lukemaan Muroa, vaan haukkuu palstalle kirjoittajat nörteiksi ja peräkammarinpojiksi, joilla "ei ole rahaa tai rohkeutta" sijoittaa tulevaisuuden maksuvaluuttaan. "
  :D

  Suomessa annettu tuollaiset ohjeet miten suhtautua kritiikkiin mm. Murossa. Kansainvälisesti ollaankin sitten mm. Ken Labinen mukaan pelokkaita bitcoin suursijoittajia, jotka pelkäävät OneCoinin syrjäyttävän bitcoinin. :D
   
 2. automatisaatio

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2016
  Viestejä:
  116
  Eikö toi ole aika selvää? Pyramidin pyörittäjälle menee rahat, vastineeksi sinne webbisivun tilille ilmestyy niitä tokeneita yms. Ja se 30% tulospalkkio sille joka tekee kusetuksen, eli esim. Tommille.

  Maksuvälineet ja pankkitilit tietysti blokattu, mutta aina se raha jotenkin kulkee, vaikka käteiselläkin. Nythän onecoin-koulutuspaketteja pystyy ostamaan suoraan bitcoineillakin.

  Pyramidin pyörittäjä ei välttämättä ole Ruja, vaan se voi olla joku toinen ja Rujalle maksetaan vaan siitä että vuokraa naamansa/identiteettinsä kusetukselle. Muttajoo, käytännössä voi sanoa että Rujan taskuun ne rahat menee.
   
 3. punos

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2007
  Viestejä:
  20
  oho sisälukutaito ihan nolla taas
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2016
 4. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 395
 5. galazy

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2013
  Viestejä:
  481
  Toki se on selvää niille jokka tän tajuaa kusetukseksi, mutta koitin miettiä asiaa tunkin pään sisästä. Tuskin niistä moni on edes ajatellut koko asiaa.
   
 6. soundboard

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2015
  Viestejä:
  120
  Mainitaan mm. tuossa 2 viestiä ylempänä.
  e. Lainatessani viestiä siinä luki jotain muuta, siksi tämä vastaus vaikuttaa vähän oudolta.
   
 7. Savolae

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2013
  Viestejä:
  600
  Tuohon ympyröityyn löytyy aivan yksinkertainen selitys, kun analysoidaan lausetta:

  Onecoinhan "valuuttana" tarkoittaa, että saa nettisivuille näkymään isomman numeron. Mitään transaktioita sillä ei voi tehdä, joten kyseessä ei ole varsinaisesti valuutta tai raha. Näin ollen kun tarkastelemme termiä "OneCoin rahasi" tietoisena tästä, voimme muuttaa sen selvempään muotoon: "OneCoinissa kiinni olevat rahasi". Hakkeri/varas osalta riittää, että toinen toteuttaa ehdon. "Mikäli" taas terminä ei varsinaisesti viittaa tulevaisuuteen, vaikka niin usein oletamme. "Mikäli yrittää viedä", siis voidaan ilmaista muodossa "mikäli varas on onnistunut viemään, on epäonnistunut viemään, onnistuu tulevaisuudessa viemään tai epäonnistuu tulevaisuudessa viemään". Taas riittää, että yksi ainoa ehdoista toteutuu. "Ovat tiedossa" on taas passiivissa, joten tietäjän varsinainaista henkilöllisyyttä ei kerrota. Varas ainakin itse nämä tiedot tietää, mutta yleensä kielessä oletetaan, että passiivissa tarkoitetaan yksikön tai monikon 1. persoonamuotoa. Näin ollen todennäköisiksi tietäjiksi voitaneen sanoa OneCoinia instituutiona ja Rujaa (koska Ruja vastaa ja tietää ilmeisesti kaiken OneCoinissa).

  Toteamus siis sisältää monta vaihtoehtoisesta merkitystä sen mukaan mitkä vaihtoehdoista tosiasiassa toteutuvat. Osa näistä vaihtoehdoista voi olla tyhjiä joukkoja, sillä onhan esimerkiksi naurettavaa, että hakkerit murtaisivat Onecoinin mullistavan tietoturvan.

  Lauseanalyysin perusteella näiden vaihtoehtojen joukkoon kuuluu siis myös seuraava: "Mikäli varas on onnistunut viemään OneCoinissa kiinni olevat rahasi, hänen henkilöllisyys ja tilitiedot ovat Rujan tiedossa.". Tämä taas on arvoitus. Miksi Ruja tietää varkaan henkilöllisyyden ja tilitiedot? Vihje: Hovimestari on syyllinen.


  Edit: Ja jos joku Onecoin-sijoittaja lukee viestin, niin haastan keksimään vaihtoehtoisen selityksen. Keinot ovat vapaat, kunhan lopputulos on johdonmukainen :)
   
 8. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  596
  Tuo vaikuttaa loogiselta, näköjään saavutetuista eduista on vaikea luopua. No onhan niitä valelääkäreitä/tohtoreita ollut kotimaassakin.
  Silti sen nykyinen ammatinvalinta hieman ihmetyttää...
   
 9. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 036
  Mistäpä sinne Tunkin pään sisään näkisi, mutta spekuloidaan hetki (arvot hihasta vedettyjä):
  Tunkki tietää että hän työntää tuuttiin A 3000€ ja sen seurauksena tuutista B tulee ulos 3000 tokenia.
  Tunkki odottaa että 3000 tokenia splittautuvat 6000 tokeniksi.
  Tunkki tietää että työntämällä tokenit tuuttiin C saa ottaa kopin tuutista D tulevista 2000 OneCoinista.
  Tunkki tietää että OC maksaa 6,25€ ja näin ollen hänelle tulee 12500€ tili sille 3000€ sijoitukselle.

  Miettiikö tunkki että mitä siellä tuutissa A oikein tapahtui hänen rahoilleen? Tuskin kun pitää niin monesta muusta asiasta murehtia, kuten splitit.
  Jos oikein ollaan tarkkoja niin ainoa asia mitä Tunkin pitäisi pohtia on että miten ne hänen rahat muuttuu tokeneiksi. Sen pidemmälle ei rahan jäljet tuolla johda.
  Tokenit pannaan louhintapooliin.
  Tokeneilla saa louhintakapasiteettia.
  Tokenit ovat louhintakapasiteettia.
  Serverit ovat louhintakapasiteettia, siispä tokenit edustavat serverikapasiteettia ja näin ollen Tunkin rahoilla on ostettu lisää servereitä.

  Tai jotain. Mistäpä sen tietää miettiikö T. Tunkki tuota ollenkaan vai perusteleeko sen itselleen esim. näin.
   
 10. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 395
  Kysyin suoraan sairaalasta, että onko siellä Parwiz Daudia töissä. Ei ole:

  [​IMG]
   
 11. illboy

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  596
  Ha Haa, minäkin ajattelin sen suunnilleen noin ja mietin että, onko tuo todella tarkoituksella kirjoitettu noin :D
   
 12. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 036
  Disclaimer: en ole OC sijoittaja.

  Luulen että ajatus tässä on seuraava:
  Jos saan käsiini jonkin Bitcoin-lompakon (lompakko A) salaisen avaimen X, voin tehdä yhden transaktion: kaikki BTC kukkarosta A jonka salainen avain on X siirretty kukkaroon B jonka julkinen avain on Y.
  Siirto on peruuttamaton. Muutama lohko lisää ja siirto ei voi poistua edes lohkoketjun haarautumisen seurauksena. Kukkaron B omistaja on ikuinen mysteeri.

  Jos OneCoin olisi oikea valuutta joka toimisi niinkuin se väittää, vastaava skenaario menisi: Siirrän 2 000 000 OC tililtä jonka KYC omistaja on Jaska Jokunen, hlötunnus 123456-7800, kotiosoite kotipolku 3, pankkitili FI12 3456 7890 1234 10 tilille jonka KYC omistaja on Harri Hakkeri, hlötunnus 098765-4321, kotiosoite piilokuja 3, pankkitili BL98 7654 3210 1234 10.

  Ja nyt - tadaa - hänen henkilöllisyys ja tilitiedot ovat tiedossa!

  Toki tässä unohdetaan se seuraava skenaario: Harri Hakkeri varastaa Parhialan tunnarit ja tekee yhden miljardin euron pankkisiirron Sveitsiin. Sveitsiläiseltä tililtä hän siirtää rahat Panamaan ja ostaa niillä kultaa. Kullan hän laivaa Kiinaan ja sulattaa uusiksi harkoiksi.

  Kuka siirsi rahat? Juha Parhiala. Harri Hakkeri ei näy missään. Ja OC uskovaiset kertoo seuraavaksi että koska "tietokantaa varmuuskopioiden monta kertaa tunnissa" niin Ruja vaan peruu koko tilisiirron Sveitsiin.
  Hyvä muuten, mutta tässä Harrilla on nyt miljardin edestä kultaa ja Parhialalla 1 Mrd edestä OC. Toistetaan temppua monta kertaa ja saamme rahaa tyhjästä!
   
 13. Savolae

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2013
  Viestejä:
  600
  Alkuperäinen vitsi, jonka meinasin kirjoittaa koski sitä, kun Onecoinin de facto pienin rahayksikkö on yksi tili ja jos niillä käytäisiin Onecoinin markkinapaikalla kauppaa, niin varas paljastuisi :D Ongelmana tässä vain oli, että joutui tekemään niin paljon omituisia oletuksia, eikä lukija olisi välttämättä niitä huomannut, kun listailin.

  Mutta jos tuota "Mikäli hakkeri/varas yrittää viedä OneCoin rahasi, hänen henkilöllisyys ja tilitiedot ovat tiedossa." -kohtaa vakavasti miettii, niin tuohan on pohjimmiltaan yksilötason tietoturvan puutteen glorifiointia. Siis ihan oikeasti tulevaisuuden valuutta, jota käyttääkseen pitää rekisteröidä kaikki tietonsa sotu lukien jonnekin Bulgariaan ja he pääsevät vapaasti näihin tietoihin käsiksi, kuten myös sillä tilillä oleviin "rahoihin"... ookkei. Siis skenaarionahan tuo, että suuri osa maailman rahaliikenteenä kulkisi tällaisen keskitetyn "kaikkivaltiaan ja hyväntahtoisen" tahon välityksellä ja valvovien silmien alla on jokseenkin sairas; ensimmäisenä tulee mieleen dystopiakirjallisuus.

  Ja kun dystopiakirjallisuus on mainittu, niin minkä ihmeen takia uusien ylivaltiaidemme pitää olla bulgarialaisia? No tietenkin koska, he ovat luvanneet ilman minkäänlaisia katteita loputtoman määrän varmaa rahaa niille, jotka sitä ensin heille antavat. Tuo OnecoinInc kautta keskitetysti menevä rahaliikenne on skenaariona niin naurettava, pelottava, kertakaikkisen typerä ja eritoten mahdoton, että jonkun pitäisi oikeasti kirjoittaa kirja "Vuonna Onecoin", jossa päähenkilö herää pitkästä Onecoinkrapulassa ja pyrkii henkensä uhalla maksamaan markoilla.
   
 14. Rakkauden Paistinlasta

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2016
  Viestejä:
  15
  Tähän "sioittaisin" kyllä. Minne voin lähettää rahani?
   
 15. KoinistiJihadisti

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2016
  Viestejä:
  86
  Tämäkö nyt sitten on laillista? Kysyin tarkoituksella viellä sijoitusmahdollisuudesta, mutta mitään korjausta ei tullut, että myytäisiin jotain koulutusta. Tässä on viellä näitten huijareitten sopimuspohja,

  Terve,

  Kuten juttelimme, tulee markkinoille yhä isompia ja parempituottoisia paketteja,suunnittelen niiden yhteismarkkinointia

  seuraavanlaisen sopimuksen puitteissa:

  YHTEISMARKKINOINTISOPIMUS

  Tämän sopimuksen allekirjoittajat sopivat keskenään "KIMPPA 1? - koulutuspaketin yhteisestä

  myynnistä ja markkinoinnista seuraavaa.

  1 § Tämä sopimus on täysin luottamuksellinen ja tarkoitettu vain allekirjoittaneitten tietoon.

  2 § Sopimuksen allekirjoittajat ottavat kukin omaan myyntiinsä ja markkinointiinsa tämän sopimuksen

  kattaman "Kimppa1" - koulutuspaketin tämän sopimuksen mukaisilla ehdoilla.

  3 § KIMPPA1 - koulutuspaketti kirjataan keskinäisen sopimuksen mukaan organisaatioon sen
  sopimuskumppanin alle, joka voi järjestää paketista parhaan tuoton mukaan lukien 10 + 10 % bonukset.

  4 § KIMPPA - paketille nimetään päähallinnoija ja tälle varamies, joilla on allekirjoitetut kopiot jokaisen
  pakettiosuuden ostajan kauppasopimuksesta. Käytämme kaikki yhtenäistä kauppasopimuspohjaa,
  joka on tämän sopimuksen liitteenä.

  5 § Käytämme myynnissä ja markkinoinnissa samoja laskentapohjia KIMPPA-paketin mahdollisista
  tuotoista, joihin perustuen pakettiosuuksia tarjotaan.

  6 § KIMPPA- paketin myyntituotot jaetaan tämän sopimuksen allekirjoittaneille samassa %-suhteessa
  kuin he ovat myynneet osuuksia paketista.

  7 § Kirjaamme pakettiin osallistuville KIMPPA-paketin alle vastaanottotilit, minimi 110+30+550 = 690 €, jolle
  saadaan 2 splittiä tai suurempi tiliyhdistelmä. Näistä saadut tuotot jaetaan samassa suhteessa kuin
  tämän sopimuksen osalliset ovat myyneet osuuksia paketista.

  8 § Paketin hallinnoijat pitävät paketin myynnistä saatavan mahdollisen voiton (esim:: 120.000 - 118.000:- = 2.000 €)
  palkkiona työstään. Sovimme, että Päähallinnoija pitää 70 % (= 1.400 €) ja varahallinnoija 30 % (= 600:-€).

  9 § Päähallinnoijan tehtävänä on jakaa tuotot niiden tulouduttua viimeisestä splitistä tulleitten OneCoinien jälkeen.
  Hän jakaa tuotot ostajien vastaanottotileille heidän osto-osuuksiensa suhteessa.

  10 § Päähallinnoijalla ja varahallinnoijalla on kaikkien ostajien tilien Nimet ja Salasanat ja PIN-koodit tiedossa
  ja varmassa luottamuksellisessa tallessa.

  11 § Päähallinnoija ja varahallinnoija sitoutuvat olemaan käyttämättä tilien tietoja muuhun kuin mitä tässä
  sopimuksessa on sovittu.

  12 § Mahdolliset muutokset tähän sopimukseen tehdään kirjallisesti ja kaikkien sopimuksen allekirjoituksella
  hyväksyttyinä.

  13 § Tätä luottamuksellista sopimusta on tehty ___ kpl, yksi kullekin allekirjoittajalle.

  14 § Jos päähallinnoija tai varahallinnoija on jostain syystä estynyt hoitamaan tehtäväänsä, nimetään
  hänen tilalleen uusi henkilö, jolle vastuut siirtyvät.

  15 § Koska pakettituotoista on kyse varsin suurista summista on tärkeätä, että kaikki ostajille annettava
  informaatio on yhtenäistä ja yhtiön politiikan mukaista. Emme lupaa mitään tuottoja varmasti ja toimimme
  tämän ja ostajille esitettävän sopimuspohjan mukaisesti.

  16 § Jos KIMPPA-pakettien myyntisopimuksia tehdään useampia, tehdään niistä jokaisesta oma tätä
  vastaava keskinäinen myynti- ja markkinointisopimus.

  17 § Tämä KIMPPA1 sopimus kattaa "ULTIMATE PACKAGE? myynnin ja markkinoinnin. Hankintahinta 118.000:-€
  ja myyntihinta 120.000 €.

  18 § Paketista tarjotaan seuraavia osuuksia:
  10 % = 12.000 €
  5 % = 6.000 €
  2,5 % = 3.000 €
  Plus jokaiselle osuuden ostajalle miniminä 690 € vastaanottopaketti-tili KIMPPA1 tilin alle.

  19 § Tarjottavan KIMPPA tilin nimi on: ?Kimppa1? ja salasana esim. Trs1 ja transaktiosalasana: esim. Trs1, jotta niitä on helppo
  käyttää ja muistaa. Salasanassa on kirjaimet tämän sopimuksen allekirjoittaneiden nimistä, päähallinnoija Isolla
  kirjaimella ja muut pienellä ja numero 1.

  20 § Tämän sopimuksen allekirjoittajat voivat ehdottaa paketille lisää markkinoijia, jotka liittyvät tähän pakettiin
  näillä samoilla ehdoilla. Jokaisen mukana olijan on hyväksyttävä uusi myyjä osaltaan mukaan.

  21 § Tili KIMPPA1 avataan sen osallistujan henkilötiedoilla, joka järjestää oman koulutuspakettinsa kautta
  Kimppa1 - paketin avaamisen ja mahdollistaa maksimituotot. Pankkitilinä voidaan käyttää esim. Eestissä
  olevan yhtiön A-sport OÜ:n tiliä, jos sitä tarvitaan tai muuta yhdessä sovittua tiliä.

  22 § Kukin sopimuksen allekirjoittaja hankkii ensin ostajia Kimppa1 - paketille ja ilmoittaa heti varauksen saatuaan
  varaajan nimen ja %-osuuden tiedoksi muille tämän paketin allekirjoittaneille. Kun varauksia on 100 % paketista,
  annamme varaajille tiedoksi maksutilin, jolle pakettiosuus maksetaan. Päähallinnoija siirtää koko maksun OneCoinille
  ja kukin myyjä avaa vastaanottotilit Kimppa1-paketin alle omille ostajilleen.


  Luottamuksellisen sopimuksen allekirjoitukset:  Nimi:

  Osoite:

  Puhelinnumero:

  Sähköposti:

  Skype-tunnus:

  Allekirjoitus:


  Nimi:

  Osoite:

  Puhelinnumero:

  Sähköposti:

  Skype-tunnus:

  Allekirjoitus:  Nimi:

  Osoite:

  Puhelinnumero:

  Sähköposti:

  Skype-tunnus:

  Allekirjoitus:

  TÄSSÄ SOPIMUSPOHJA ?Kimppa1? ostajille: kommentoipa tätä:  Mitä olet mieltä tästä?

  Erittäin tuottavin terveisin,

  Seppo Metsala

  [email protected] <mailto:[email protected]>

  www.onecoinfinland.net <http://www.onecoinfinland.net/>

  www.onecoin-global.com <http://www.onecoin-global.com/>

  Skype: saunaseppo

  tai soita 040 312 3221
   
 16. teppemies

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2005
  Viestejä:
  3 809
  Ei tarvitse lähettää. Olen valmisteilla olevan kirjan maajohtaja ja tiedän, että se on tulossa. Sovitaan tapaaminen, niin voit antaa rahat käteisenä kouraan. Kirjassa on seitsemän lukua. Ensimmäinen luku on 100€, koko kirja 1000€. Kannattaa ottaa pari kokonaista kirjaa ja vielä lisäksi 4x ensimmäinen luku. Myöhemmin saattaa tulla kahdeksas luku, jolloin voit ostaa kerralla vielä kaikki kahdeksan lukua hintaan 2000€. Tai jos et halua kaikkia kahdeksaa lukua, voit ostaa myöhemmin 4x ensimmäisen luvun. Älä huoli, saat omasi moninkertaisesti takaisin. Me päätetään kirjan hinta antikvariaatissa ja huuto.netissä.
   
 17. nacho

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2002
  Viestejä:
  1 070
  Mit vit?! :D Luotettavaa...
   
 18. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 036
  Voisitko sä vaan laittaa poliisille että sinua yritetään rekrytäkseen mukaan tällaiseen joka haisee vahvasti pyramidihuijaukselle? :)
   
 19. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 774
  Eiköhän tuonne Sauna-Sepille kannnattaisi ilmoittaa muutama haamuostaja tyyliin "Kalevi Virtanen" 12 tuhatta euroa.

  Huijarit olisivat onnesta soikeina kun sellaisten varaan laskisivat ja ehtivät jo mielessään käyttää ne rahat jotka "Keleviltakin" saavat huijattua.

  Kun tai jos joskus saisivat koko paketin 120 k€ myytyä ja tilinumeroa ilmoittaisivat minne maksetaan niin sitten tekisi katoamistempun tai mahdollisesti vitut vain haistattaisi. :cool:

  Jotenkin sellainen kutina että tuo 120 k€ paketti ostettaisiin Sauna-Sepin suunnitelmassa Sepin oman sponsorointitunnuksen alle jolloin Sepi saisi heti siitä sen 10 prosenttia palkkiona itselleen oikeina rahoina. Jos Sepi ei ole aivan aivokuollut niin neuvotellut mustalaisakan kanssa että saa yli puolet siitä 120 k€ suoraan vetää omaan liiviin jos sellaisen saa myytyä jollekkin ääliölle.

  :D
   
 20. Taantumus

  Rekisteröitynyt:
  24.06.2011
  Viestejä:
  203
  Ei ole kaikki natsit bunkkerissa jos tuollaisen sopimuksen menee allekirjoittamaan.

  Hiukan hämärä pykälä, puhutaan suurista tuotoista muttei luvata tuottoja.
   
 21. ddude

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2007
  Viestejä:
  1 544
  Jaahas... "Saunaseppo" on laajentanut bisneksiään...
  Tuo heppu myi/myy infrapunasaunoja netissä.
  Asustelee Helsingin Tapaninkylässä.
  Just sellanen tyyppi joka hurahtaa mihin tahansa millä voi tehdä "bisnestä"
   
 22. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 369
  Taitaa saunaseppo olla nykyään kirjoilla Portugalissa.. tollastakin sivustoa pyörittää ja samalla tunkittaa menee onecoinia tonkin sivuston kautta.. http://www.123portugaliin.fi/413756053
  + sillä ainaki firma virossa mihinkä tossa sopimuksessakin viitataan A-sport OÜ
   
 23. The_tunkki

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2016
  Viestejä:
  182

  Montako sivua tossa PDF:ssä on ja miten ne jaetaan KIMPPA porukan kesken? Vai onko tää Holiday Club tyylinen diili, että vuoropäivinä saa käydä lukemassa..
   
 24. mela

  Rekisteröitynyt:
  20.07.1999
  Viestejä:
  548
  "KIMPPA 1? - koulutuspaketin yhteisestä
  myynnistä ja markkinoinnista"


  huh, ostaisitko sinä talouskoulutusta Saunasepiltä poljettuun hintaan 120 000€? :psmoke: mitäs nää ny oikien myy, virtuaalivaluuttaa vai koulutusta? :smoke:
   
 25. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 036
  Aamukahvit purskahti näppikselle kun pääsin Holiday Clubiin. Kiitos siitä. :D
  (Toista kupillista keittämään...:kahvi:)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti