OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Kouluun yläasteen matikan tai yhteiskuntaopin tunnille pakollisena asiana opettaa ja laskea penskojen kanssa auki nämä pyramidihuijaukset miten ne ei toimi. Viranomaiset tulee aina olemaan jälkijunassa ihan luonnostaan eikä näköpiirissä ole että esim KKV:lle oltaisiin antamassa suurempia oikeuksia puuttua tai varoittaa kansaa näistä ponzeista.
   
 2. scmd

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2016
  Viestejä:
  60
  Eikö tuossa 1:13 kohtaa näy Tommi tuolla yleisössä?

   
 3. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Joo, siellähän se Tommi luuraa.
   
 4. Gyro

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2007
  Viestejä:
  567
  Youtuben puolella näyttää Wespa edelleen uskovan tähän hommaan, tai ainakin semmoisen kuvan haluaa ulospäin antaa.
   
 5. WhistleBlower Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2015
  Viestejä:
  459
  Tony Scorppa, Wespa, saunaseppo...

  Kun katselee näitäkin OneCoin edustajia, kyllä on pakko olla vakavasti edunvalvojan tarpeessa jos näiden pyramidi verkostomarkkinoijien linjoihin lähtee mukaan.
  Pornotähti DJ, työtön elämäntapa hihhuli, ja vuoden -71 ekonomi joka ei ymmärrä Market Cappia tässä yhteydessä. No saunaseppo ehkä kuitenkin ymmärtää sen verran että ohjeistaa pyramidi tunkittamisen järjettömän kalliilla "koulutuspaketeilla" olevan ainoa keino tehdä tiliä.

  Wespa näköjään yhä uskoo että on ihan normaalia että kolikot vain tuplaantuu, kolikon arvon pysyessä kuitenkin samana ja edelleen nousussa, kun kolikoiden maksimimäärä 57 kertaistuu 120 miljardiin, joka puskee OneCoinin (kuvitteellisen) Market Capin aivan päättömiin lukemiin muutamassa vuodessa suunnitellulla "louhinta"tahdilla. Jossa nyt tästä OneCoinin (kuvitteellisesta) 4.6 miljardin market capista hypätään muutamassa vuodessa jonnekin täysin päättömään biljooniin euroihin. :D

  Kyllähän nämä tyypit pitäisi ottaa johonkin tahdonvastaiseen hoitoon, jos oikeasti uskovat tuohon. Saunaseppo kyllä todennäköisesti tajuaa jollain tasolla kun ohjeet rahan tekemiseen oli mitä oli, tosin se tekee hänestä entistä enemmän syyntakeisemman. Nämä toiset mainitut tapaukset taitavat olla enemmän syyntakeettomia kylläkin.


  [​IMG]Wespa .4 days ago
  Paljon kaikkee uutta tapahtunut ja tapahtumassa One Coinissa, asiat menossa eteenpäin aika hurjaa vauhtia. :) Sillon viimestään videota, kun jotain uutta konkreettista tapahtuu. :) Nyt on hyvä hetki hankkia kolikoita. Kolikoille saa tuplauksen lokakuun alussa, eli ennen lokakuuta kun hankki, niin kolikot tuplataan. :)

  [​IMG] epola 4 days ago
  Testasitko sen että kotoutat vaikka satasen edestä kolikoita?

  [​IMG] Wespa .4 days ago
  En ole vaihtanut kolikoita vielä euroiksi, enkä aijo. Odotan vuoden 2018 alkuun, ennen kuin teen mitään kolikkovaihtoja. Ei ole mitään järkeä vaihtaa satasen edestä kolikoita euroiksi, kun Euroilla ei vielä saa suoraan OneCoineja. Kolikon arvon noustessa tekisin tuolla testillä vaan tappiota. Tämän vuoden puolella muistaakseni aukeaa julkinen vaihtopörssi, ja tämän vuoden puolella aukeaa markkinapaikkoja joissa voi tehdä ostoksia OneCoineilla. :) Ei kiireitä, OC:n arvo on tässä odotellessa mukavasti noussut jo viimenäkemältä. Laskelmieni mukaan lokakuun alussa pitäisi olla plakkarissa noin 1000 euron edestä OneCoineja. :)
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2016
 6. WhistleBlower Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2015
  Viestejä:
  459
  [​IMG] JMLtube1 58 minutes ago
  Uskotko oikeasti, että on ihan normaalia että kolikot vain tuplaantuu, kolikon arvon pysyessä kuitenkin samana ja edelleen nousussa, kun kolikoiden maksimimäärä 57 kertaistuu 120 miljardiin, joka puskee OneCoinin (kuvitteellisen) Market Capin aivan päättömiin lukemiin muutamassa vuodessa suunnitellulla "louhinta"tahdilla. Jossa nyt tästä OneCoinin (kuvitteellisesta) 4.6 miljardin market capista hypätään muutamassa vuodessa jonnekin täysin päättömään biljooniin euroihin. Market Cap=kolikoiden määrä*kolikon yksikkörvo. Ota Wespa laskin käteen, ja vertaa vaikka Bitcoinin market cappiin mikä tilanne pitäisi olla parin kolmen vuoden kuluttua.


  [​IMG] Wespa .30 minutes ago
  Jeps aika hurjaksihan se menee. :) Tarkoituksena onkin mahtipontisen eeppinen valuuttamaailman ykkössijan ottaminen. Market Capin ykkössija on tavoitteena. OneCoin tulee olemaan maailmanvaluutta, joka tulee ohittamaan kuolevan pankkijärjestelmän. Saa nähdä mitä Eurolle ja Dollarille mm. tapahtuu (verrattuna OneCoiniin) kun asiat vyörivät eteenpäin.

  Kaikki rahajärjestelmät ovat kuvitteellisia, eli yhteiseen sopimukseen ja mielikuvaan (arvo) perustuvia. Silloin kun Eurot tulivat korvaamaan markan, yhteinen kuvitteellinen sopimus oli, että 1 euro = noin 6 markkaa. Mitä tapahtui yhteiskunnalle, mitä esim. pizza maksaa nykyaikana verrattuna keskipalkkatasoon? Onko tullut edistystä vai alamäkeä?

  OneCoin on parhaimmillaan se mitä olemme odottaneet, rahayhteiskunnan ja kapitaalisen yhteiskunnan suuri muutos. Ja tämä on vasta alkua, sillä OneCoinin tullessa yleiseen pörssiin ja markkinapaikkojen avautuessa alkaa vasta seuraava vaihe. 10 vuoden sisällä näemme varmasti paljon evoluutiota OneCoinin ja yhteiskunnan kehityksessä.

  Itseäni kiinnostaa tasa-arvoinen yhteiskunta. Varauden tasapainottaminen (köyhyyden poistaminen), ja tähän tarvittaisiin rahan kierron matemaattista kaavaa, ja tämän lisäksi terveen ja tasapainoisen rahan kierron matemaattista kaavaa. Liekö tälllaista vielä miettineet talousprofessoritkaan? Ja jos ovat, niin mistä nuo matemaattiset kaavat voisi nähä? Tiede ja matematiikka tulee olemaan tasapainoisemman ja vauraamman yhteiskunnan perustuspilareita. <3


  [​IMG] [​IMG]
   
 7. Vill3H

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  681
  No nyt oli aika vahva vastaus !
   
 8. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 863
  Kyllähän sitä taatusti monenlaista evoluutiota 10 vuoden sisällä OneCoinissa näkyy kun koko paska kaatuu jo hyvin paljon sitä ennen ja OneCoin rosvot päätyvät vankilaan tunkitettaviksi morsiammen roolissa ja onnekkaimmat vain elinikäiseen ulosottoon.
   
 9. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 931
  Diippii shittii. :kippis:
   
 10. guggelbaum

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2016
  Viestejä:
  61
  Atte "Kolikonherraksi" jatkaa Saunasepon viitoittamalla tiellä, usko on kova One Coiniin ja sen tulevaisuuteen:

  "Bitcoin aloitti tämän rahamaailman vallankumouksen. 2008 - 2009 vain harvat pystyi ymmärtämään ja näkemään mitä tämä teknologia tulee tekemään. Nyt kaikki finanssi alalla puhuu lohkoketjusta ja siitä miten se tulee mullistamaan koko finanssi maailman. Keskuspankit ympäri maailmaa etsii vaihtoehtoja miten ottaa tämä teknologia käyttöön. Kun OneCoin lähti liikenteeseen 2014 näistä asioista ei vielä finanssi puolella paljoo puhuttu.
  OneCoin sanelee kryptovaluutalle uudet ehdot. Ollaan täysin erilainen bitcoiniin ja muihin altcoineihin verrattuna. Uusi lohkoketju mahdollistaa rahansiirrot minuutissa ympäri maailmaa. Tuo lisää läpinäkyvyyttä sisällyttämällä kyc dokumentit lohkoketjuun. Rakennetaan globaali reservivaluutta massamarkkinoille. Jo nyt 2,1 miljoonan globaali käyttäjäpohja, ja muutaman kuukauden sisään jokainen voi kysyä omalta lähikaupalta haluaako ne liittyä meidän kauppapaikka järjestelmään. Tätä kautta saadaan valtava määrä kauppapaikkoja globaalisti.
  Puhelin sovelluksen avulla jokainen voi tsekata missä lähin kauppa jossa kolikoilla voi maksaa. Tätä kautta alkaa tulla aitoa käytettävyyttä ja todellista arvoa valuutalle.
  Kannattaa kuitenkin pitää mielessä että suurin arvon nousu tulee siinä kohtaa kun lyödään läpi massamarkkinoille. Eli kun valuutta on täysin julkinen vapaasti treidattava, miljoonia kauppapaikkoja ja miljardeja käyttäjiä. Eli puhutaan vielä neljä vuotta eteenpäin joskus 2020 voidaan olla tässä pisteessä."

  Lähde: http://aijaa.com/9C0lgt
   
 11. Taantumus

  Rekisteröitynyt:
  24.06.2011
  Viestejä:
  205
  Tämä toi itselleni mieleen kun vuosia sitten keskustelin skitsofreenikon kanssa jonka lääkitys ei ollut vielä alkanut vaikuttamaan. Juttua joka menee niin yli että jättää täysin sanattomaksi. Tosin tuo skitsofreenikko oli rakentanut galakseja ja näki säikeitä ihmisten välillä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2016
 12. henkalino

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2011
  Viestejä:
  238
  Tässä saa kyllä miettiä kumpi on enemmän sekaisin Wespa vai Atte?
   
 13. Vandaali

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2014
  Viestejä:
  141
  Kuuntelin lasten satuja ohimennen kun sellaista olin laittanut lapsille kuulumaan. Paula Norosen Supermarsu kuunnelmassa oli 11 vuotiaiden luokalla Pertti 31, jäänyt 20 kertaa luokalle. Pertillä oli erikoisoikeus hoidella verkostomarkkinointibisneksiään välitunneilla. Loistavasti keksitty hahmo.
   
 14. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  :confused:

  :D
   
 15. Mitenkähän ihmeessä tuon ihmevaluutan muka pitäisi poistaa köyhyys maailmasta tai edes tasapainottaa ihmisten varallisuutta? ei vain jotenkaan aukene itselle.

  Lisäksi aina huvittaa kun tunkit puhuvat siitä kuinka vaivatonta ja nopeaa rahansiirto ympäri maailma on OC:llä ymmärtääkseni homma ei vaan vielä toimi ollenkaan.

  Kertokaas joku tietävä, pystyykö noita one coineja edes siirtämään käyttäjältä toiselle eli maksamaan jotain coineila vaikka niitä ei vielä voikkaan muuksi rahaksi vaihtaa?
   
 16. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 390
  no ku ny kaikki köyhät afrikas ja aasiassa laittaa viimeset roponsa Onecoiniin ja sitte ku sen arvo on noussu 1000€ niin ne ei oo enään köyhiä.. taidat olla vähän yksinkertainen kun et perus juttuja tajua.. :confused:
   
 17. Miten afrikan oikeasti köyhä jolla ei ole edes matkapuhelinta saati sitten sähköä välttämättä edes koko kylässä sijoittaa yhtään mitään mihinkään? Lisäksi, onko niilllä jotkut omat paketit kun tuo halvinkin paketti maksaa köyhän 10 vuoden tienestit?

  tai miten se vaaditty KYC voi toimia maassa jossa edes valtio ei ole perillä omien kansalaisten henkilöllisyydestä.
   
 18. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 390
  no noi nyt on ihan sivuseikkoja..
   
 19. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 390
  pääsin danhammerin kaveriks.. laittoi heti yksityisviestinä kuvan:

  [​IMG]
   
 20. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 931
  Ja äidin kielen opettajasi itkee kun ei kertonut yhdys sanojen tärkeyttä uskottavalle puheelle.
  Puhuttiin.
  No ton se sai kyllä nappiin. :D
  Kaikki sanat suomea enkä tajua lausetta. Bullshitbingossa menee jatkoon.
  Nyt meni oikein! Saa kysyä, jos ei pelkää tulevansa naurunalaiseksi. :D
  No nyt meni metsään.
  Ja taas nappiin! Lupaan että sovelluksen lista tulee sisältämään kaikki kaupat! :D
  Jepjep, valuutan todellinen arvo käy kyllä ilmi.
  Sitä hetkeä ei koskaan tule.
  Ei voida olla.
   
 21. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 863
  Alla on uusin OneCoin ponzi-pyramidia mainostava roskaposti. Kieli ja "oikein"kirjoitus tuossa tuo mieleen lähinnä jonkun apukoululaisen tuotoksen.

  "OneLife Newsletter, July 11, 2016

  [​IMG]
  Dear Member,
  If you still haven't booked your places for the OneLife Convention in Tokyo, there is still time to do so! Don't miss the chance to see OneCoin's Founder and Visionary Dr. Ruja Ignatova live at the Chinzanso Hotel Tokyo on July 15th, 2016!

  And today is your opportunity to relive another phenomenal part of the CoinRush Global Event.Watch videos of the presentations by our key speakers - Sebastian Greenwood, Kari Wahlroos, Ed Ludbrook and the Steinkeller Brothers, and of course - the one and only Dr. Ruja Ignatova!

  Plus, we are very proud to announce that the OneWorld Foundation continues to grow and support even more children in need around the world - this time in Almaty, Kazakhstan, where we opened the first sensory room, where children with sensory integration disorder can play and receive therapy. To find out how to donate to this OWF noble cause - visit thewebsite.

  [​IMG]
  Missed the CoinRush? Relive it with our key presenters!
  [​IMG]
  CLICK TO WATCH VIDEO
  The CoinRush Global Event rocked the SSE Arena, Wembley in London on June 11th, with almost 4000 people in attendance! But for all OneLife Members who were unable to see the amazing event live, we are presenting another chance to experience it through your screens.

  Here are the astounding performances and presentations by the world-famous speakersSebastian Greenwood, Kari Wahlroos, Ed Ludbrook and the Steinkeller Brothers, as well as the one and only Dr. Ruja Ignatova! Enjoy!
  [​IMG]
  CLICK TO WATCH VIDEO
  [​IMG]
  CLICK TO WATCH VIDEO
  [​IMG]
  CLICK TO WATCH VIDEO
  [​IMG]
  CLICK TO WATCH VIDEO
  DR. RUJA IGNATOVA TO BE KEY SPEAKER
  AT ONELIFE CONVENTION IN TOKYO


  Don't miss the chance to see Dr. Ruja Ignatova live in Tokyo, Japan this week!

  Together with Juha Parhiala, OneLife first Crown Diamond, and Sebastian Greenwood, OneLife Global Master Distributor, Dr. Ruja Ignatova will be a special guest at the OneLife convention on July 15th, 2016 in Tokyo, Japan. All visitors will have the chance to hear about all of the news and developments in OneCoin and OneLife!

  The event will take place at the Chinzanso Hotel Tokyo, Japan between 14:00h and 17:00h. Book your tickets now!
  [​IMG]
  DOUBLE COINS WITH NEW BLOCKCHAIN
  ON OCTOBER 1ST, 2016!  To show our gratitude to all the Members who have supported us from the beginning, Dr. Ruja announced that with the new blockchain integration on 1. October, 2016, all existing accounts will have their OneCoins DOUBLED!

  "We do not expect a steep price movement after 1. October. Cryptocurrency value is driven by supply and demand - and demand is driven by brand and usability. By creating more coins, we will be able to bring the coin to more people and places and strengthen the brand. Also, creating more coins will enable us to start including merchants to use the coin - which will take us into a new league of cryprocurrency - becoming the first-choice cryptocurrency for merchants. These developments are extremely exciting and will make our coin the global leader in the cryptic market”, stated OneCoin Founder and visionary Dr. Ruja Ignatova.

  To allow for a growing merchant network and increase the value of the coin, Dr. Ignatova announced the number of OneCoins available to be mined will go up to 120 billion in October.
  OWF FUNDS FIRST SENSORY ROOM
  IN ALMATY, KAZAKHSTAN


  [​IMG]
  [​IMG]
  The city of Almaty in Kazakhstan will now have its first sensory room where children with sensory integration disorder can play and receive therapy. It is a place specifically designed and equipped to stimulate the senses of hearing, sight, touch and smell and to promote positive change in children with communication disorders. The room will be open to all children at preschool and school age and their parents, but it is especially helpful for children with disabilities or cognitive impairments.

  The facilities include a variety of lighting effects, soft music, educational games and other stimulating the senses experiences. In addition, different kinds of therapies can be carried out, such as photo, music and color therapy sessions. This type of therapy is suitable for children and adults with autism, concentration disorder, for those with sensory impairments, for people with mental development or insufficient development problems, speech difficulties, learning disabilities and behavioral problems. Studies show that sensual stimulation improve the psychological development of the children and their social and motor skills. The room will also be used as a learning and relaxing space for parents and their children.

  The official presentation of the room was held on the 18th of June, 2016. The room is situated in the library of the Youth Palace in the city of Almaty. It is expected to accommodate between 500 and 700 children on a monthly basis.

  [​IMG]
  [​IMG]
  IMPORTANT INFORMATION!
  KYC REMINDER
  In order to comply with our legal and regulatory requirements only the following KYC documents are accepted:

  1. Proof of Identity Documents:

  Accepted:
  National ID card
  National Passport
  International Passport


  NOT Accepted:
  Residence permits
  Driving licenses
  Donor ID card
  TAX ID card
  Voter ID card, etc.


  The following details must be clearly visible:
  - Personal photo
  - All personal names
  - Date of birth
  - Document serial number
  - Issuing date of the document
  - Expiry date of the document
  - Issuing authority


  If your Identity Document has no expiry date then fill in 31.12.9999 in the field expiry date of the ID document on menu Profile>Main Information in the following format dd.mm.YYYY.

  [​IMG]
  DO YOU WANT AN INFINITY PACKAGE FOR FREE?
  Check out our amazing promotions, and you can receive FREE ONECOIN PACKAGE CODES!
  • 8+1 INFINITY
  • 10+1 PREMIUM
  • 10 +1 TYCOON
  • 6 PREMIUM +3 PRO TRADER
  • 6+1 CHAMPION (CoinVegas Promotion)
  IMPORTANT NOTE: In order to get the free package(s), you need to be clear in your communication with the ACCOUNTING department of the company.

  Upgrade Your Package Now!
  ONETABLET ORDERS FOR CHINA


  Last week we gave you a detailed explanation on how to order yourOneTablet! This week we would like to add that if you are Chinese and have ordered a OneTablet and would like to
  receive your ordered OneTablet in China or Hong Kong, please fill in your
  name and address details in the order form in Chinese
  .

  For even more information, you can watch thevideo we presented at the CoinRush Global Event in London! Now, as an Independent Marketing Associate of OneLife you have yet another amazing opportunity to receive a commission for each OneTablet that gets sold in your affiliated team, you will receive an additional max-out if you fulfill the conditions.
  ONEACADEMY - SOON IN RUSSIAN!

  During the last few months we have worked hard on translating our educational platform in several languages. We are very pleased to announce that the OneAcademy will also be available in Russian soon!

  Follow us on Facebook and Twitter, to find out when we will announce the launch of the Russian version. Stay tuned!

  [​IMG]
  STATE OF THE NATION WEBINAR:
  BRINGING YOU ALL THE LATEST NEWS!


  The State of the Nation Webinar brings you all the latest news from OneCoin. Now, we have a very special announcement for the OneCoin Family Members in China: Тhe State of The Nation Call is also available in Chinese! Check the latest webinar HERE.

  Stay tuned for this week’s State of the Nation Call on Thursday afternoon, giving you the latest updates on what is happening around the company, this week hosted by Paul Smith! Visit theOneCoin Webinars YouTube Channel orOneCoin Webinars website for more information.


  The OneLife Network is a digital platform with a unique ecosystem of sophisticated products and social networking tools that help members achieve financial independence. Members enjoy access to an array of e-learning programs that help them apply financial theory to practice. This allows them to understand, mine, and trade cryptocurrency, play online casino games, and make secure, low-cost, cross-border transactions.

  Our vision is to provide alternative payment solutions and equal access to financial education to people worldwide. The OneLife Network makes financial transactions and trade safer, easier, and available to everyone on the web. Our ecosystem of virtual tools and services holds the potential to open new economic markets for cross border trade and to stimulate economic growth."
   
 22. Sepämies

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2015
  Viestejä:
  42
  Onkos pena333:lle tullut mitään uhkailuviestejä onecoin massipäälliköiltä videoitten lisäämisen jälkeen? :D

  Hyvää settiä kyllä ja kestää useammankin katselukerran :D

  Olis ollu prkeleen hyvä jos olisitte kyselly papoilta emgoldex huijauksesta.
   
 23. el jefe

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2016
  Viestejä:
  9
  Penasta tuli mieleen että missä on hassisen pena kun ei ole mitään kuulunut, onko jo herännyt karuun todellisuuteen.
   
 24. brownbear

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2011
  Viestejä:
  56
  Katson toistamiseen Wahlroosin Tampereen 18.6. luentoa, joka on kyllä jo vyölaukkumiehen veroinen klassikko. On lapsityövoimaa ja vaikka mitä. Mä en vaan voi käsittää tota KWta ja noita muita "massimiehiä". Eihän ne VOI luulla että ne pääsevat tästä kuiville? Wincapitan vielä jotenkin käsitti, koska se oli salainen klubi, mutta nämä wannarit tekevät kaiken julkisesti. Ja jengi istuu tuolla Tampereen tilaisuudessa ja nauraa kun ivataan netin luusereita ja taputtaa kun kerrotaan, että jotkut tienaavat kymmeniä ellei satoja tuhansia kuussa ja ostavat tesloja left and right... mistä se raha tulee taputtavat idiootit? Se tulee teiltä!

  En sitten tiedä että kuinka moni tällä on oikeasti tienannut, jos se Parhialakin vaan kopioi netistä kellojen kuvia Instagramiinsa.
   
 25. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 378
  Mitä. Eikö Juha tienaakkaan 4 miljoona kk. Kyllä se nyt vaan on todettava että ei OC oikeasti kovin moni tienaa isoja summia. Varmaan 10-20 ihmistä tekee hyvää tiliä ja loput jotka "tienaavat" saavat coineina tulonsa. On kyllä kiva nähdä miten Karin ja Juhan elämä muuttuu kun alkaa tutkinnat OC. Varmaan menevät dubaihin kun ovat ilmeisesti saanet jo oleskeluluvan sinne
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti