OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 424
  No, oletko saanut nostettua joka kuukausi maksimimäärän rahaa ulos, vai onko välissä putkia, jolloin siirtopyyntöjä ei ole hyväksytty? Kuinka monta kuukautta putkeen olet saanut siirtoja läpi onnistuneesti? Turha tässä on mitään "varmaan ehkä melkein" -pelejä pelata, kun laitat vaan tarkkoja lukuja pöytään. Josset summista niin ainakin noista onnistuneista siirroista ja niiden frekvenssistä.

  Tällä hetkellä sun puheesi antavat kuvan sellaisesta tyhmästä tunkista, joka melkein ymmärtää tulleensa huijatuksi mutta yrittää valehdella itselleenkin, että kyllä sitä rahaa koko ajan pikkuisen tulee, että kohta ollaan jo nollatuloksessa ja voi huokaista helpotuksesta.
   
 2. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  Taisi olla masa8888 taitelijanimelläkin osa saaduista rahoista olla peräisin niistä muiden tunkituksista.

  Voivat olla perkeleen kalliita rahoja. Muutaman satasen tai kympin saa siitä kenties verirahaa kun jonkun "kaverin" tai sukulaisen kusettaa mukaan. Seurauksena lienee usein koko loppuelämän välirikko.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. henkalino

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2011
  Viestejä:
  233
  Petteri taisi käydä kryptovaluutta.org läpi blogissaan: http://pjarvinen.blogspot.fi/2015/12/puppua-onecoinista.html

  Bitcoinia ja mitä tahansa valuuttaa voidaan käyttää harmaaseen talouteen, sillä on vain erilaisia nimiä, kuten verosuunnittelu, hallintarekisterit jne. Rahoja voidaan piilottaa vrt. Panama-case. Keinoja riittää varmasti. eikä tarvitse käyttää käteistä.
   
 5. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  Rahaa taitaa saada "ulos" pyramidista rekryämällä lisää jäseniä, ja jättämällä käteissuorituksesta Rujalle 10% omaan taskuun. Tämä onecoinilaisten mielestä on sama kun gonvertoiva master, gyproc-valuutta ja rahan "ulos" saaminen, joka aukottomasti todistaa Rujan olevan vuosituhannen tärkein ja viisain henkilö. Rehti-Tommin ollessa kakkosena.
   
 6. Creeping Death

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2002
  Viestejä:
  291
  Luulis että siinä tulee nenä kipeeks ku kaverit tajuaa, että heidät rekrynnyt tyyppi on tehnyt rahaa samalla kun he ovat menettäneet.
   
 7. ziltoid

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2007
  Viestejä:
  554
  missäs @benZ kun eioo vähään aikaan mitään kommentoinut? Vai joko on voitot kääritty 1coineilla ja aloitettu uusi elämä maasipäälikkönä? :wink:
   
 8. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Tottakai se toimii. Sehan ponzin idea on.

  Jokainen saa vahan rahaa ulos. Jotkut voivat saada jopa omansa pois.

  Ja jotkut tuurihaukat voivat saada osan ex-kaverinsa* rahoistakin kotiutettua.

  Jos ponzista ei saisi mitaan ulos, niin se kaatuisi alta aikayksikon kun kukaan ei liittyisi siihen.


  * (paino sanalla ex, koska ainakin jos omalle kohdalle sattuisi etta joku "kaveri" saisi tuollaiseen paskaan minut houkuteltua ja menettaisin rahat, niin leipoisin aika surutta turpaan kiitokseksi)
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2016
 9. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 386
  En mä ainakaan yhtään epäile etteikö jotkut ponzin alkuvaiheissa mukaan lähteneet rivijäsentkin sais voittoja systeemistä.. näinhän ne ponzit toimii.. niin toimi wincapitakin.. ponzi toimiii niin kauan ku sisään tuleva rahavirta on isompi ku ulos menevä ja sitku virrat kääntyy niin töpseli vedetään seinästä.. helppoa toki se voiton saaminen ei ole kun tottakai ponzn pyörittäjä hidastaa kaikilla mahdollisilla kikoilla ulos menevää rahavirtaa..
   
 10. ormus_cama

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2007
  Viestejä:
  599
  Lauot vähintäänkin venytettyjä väitteitä. Tuosta pasteamastasi tekstistä, toki voidaan tietää että jossain ne mtgoxin kolikot ovat ja jonnekkin ne ovat siirtyneet, mutta mitään kyseisten kolikoiden haltijoiden identiteeteistä ei tiedetä. Eli ainakin tuo on erittäin huono perustelu sille, että bitcoin jotenkin ehkäisisi harmaata taloutta.

  Toki bitcoin soveltuu paskasti miljardiluokan harmaaseen talouteen, kun market cap on niin pieni. Mutta se on vähän sama kuin se, että perähikiän osuuspankki sopii myös huonosti rahanpesuun, kun siellä on ainoastaan ne 5 mummoa asiakkaina, joten yksi kriminaali erottuu räikeästi joukosta.
   
 11. Huvikumpu

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2013
  Viestejä:
  1 270
  Ole hyvä ja osoita minulle yksi laukomani venytetty väittämä or GTFO.
   
 12. punos

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2007
  Viestejä:
  20
 13. henkalino

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2011
  Viestejä:
  233
  Onko kunnon tunkittaja Pentti Hassinen kadonnut, viimeinen päivitetty teksti FBssa maaliskuun alusta. Taisi ottaa vanhat postaukset pois.
   
 14. Knude-

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2016
  Viestejä:
  137
  Kyllä tämä koko skenaario on aivan huippu hyvää viihdettä, melkein toivoo ettei tämä kaatuisi vielä pitkään aikaan. Ensin selata Muron kommentit, sen jälkeen Järvisen blogit/kommentit ja lopuksi tsekata onko Panomies Persson kirjoitellut Onecoinin facebook-sivuille. Jos ko Panomies kirjoittelee myös täällä / lukee tätä niin "ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa" :D
   
 15. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862

  Aina tuo sivusto jaksaa naurattaa:

  "Koska kryptovaluutta on maailmanlaajuinen, sitä voi käyttää ympäri maailmaa eikä kukaan pysty lukitsemaan tai sulkemaan kryptovaluuttatiliäsi. Kryptovaluuttaa voikin verrata suureen pankkijärjestelmään jota hallitsee ihmiset jotka sitä käyttävät.

  --
  3. Toimitilat tulossa helsinkiin 2015 ja paikan päälle saa mennä tutustumaan toimintaan.

  4. Kultakolikon julkaisu toukokuussa 2015 dubaissa. Dubaissa järjestetään tilaisuus jossa julkistetaan ns.hybridivaluutta nimeltään Aurum Gold Coin. Kultakolikot ovat fyysisesti varastoituna turvataloon dubaissa. Jokainen joka ostaa onecoin-paketin saa tietyn määrän, paketista riippuen, kultakolikoita omistukseensa. Jos kyseinen tapahtuma todella pidetään suunnitellusti ja kultakolikot julkaistaan, ei ole enää epäilyksiä toiminnan laillisuudesta ja toimivuudesta."

  :D

  Jos Pentti tullut ikävä niin tuolla voi tsekata noita Pentin esiintymisiä videoilla aiemmassa iWowWe-pyramidikusetuksessa. On muuten myötähäpeämittari todella tapissa jos noita katsoo.


  https://drive.google.com/folderview...&usp=sharing&tid=0B3Z0r9N250HQSmhkWlAta3hJUVk

  :rofl:

  [​IMG]
   
 16. jm2802

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2008
  Viestejä:
  65
  Sain hienosti vastaukset Bitcoinin eli niin kuin oikean krypto(Markku)valuutan taustasta ja "louhinnasta".

  Mikä Perkele näiden arvoa sitten muka nostaisi? Mä ostan 5000€ koulutuksen niin kuinka helvetissä sen koulutuksen arvo nyt sit nousis kahdessa vuodessa Ferrarin ostoon? Siis mikä niiden kolikoiden arvoa sitten nostaa kun niitä niin paljon ihmiset ostavat ja sitten aukeaa kauppa?

  Jos meen heti 23 jälkeen Siwan ja siis kohta pienen K-marketin oven taakse 20€ kourassa niin minkä arvoinen 20€ mulla on aamulla kun se taas aukeaa 7? Entä jos otan Sletken ja Möllin mukaan ja niilläkin on jokunen hilu illalla niin vaikuttaako se arvoihin?
   
 17. henkalino

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2011
  Viestejä:
  233
  Sama täällä - joka päivä tuo uutta esille. Tuolla suomi24.fi verkostomarkkinointi keskustelussa on myös hauskaa, provoja voivat olla; mutta tulisivat tännekin.
   
 18. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  Ehkä parempi vertaus olisi se, että sinulla olisi taskussa 500 euron seteli tai vaikka 20 tonnia rahaa kun autokauppaa olet menossa tekemään. Ostoskeskuksen pihalla vastaan tulisi sitten bulgarialaisen mustalaisakan sijasta ihan paikallinen suomalainen mustalainen. Mustalainen sitten sanoisi, että anna ne rahat hänelle niin vastineeksi saat tyhjän paperinpalan joka tulevaisuuden supervaluutta ja sen arvo muutamassa vuodessa triljoonakertaistuu. Antaisi vielä kaupantekijäisinä monistetun Fintoton Totopelioppaan.

  Toki sen ymmärtäisi että joku pentti, atte tai vyölaukkumies tuollaiseen diiliin lankeaisi varsinkin jos kaupankäyntiä vauhdittaisi Mora-puukolla tai ysimillisellä pistoolilla, mutta vaikea ymmärtää että netissä tuollaiseen joku lankeaa kun ei ole sitä moraa tai ysimillistä päätöstä vauhdittamassa.
   
 19. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  513
  Onko tuota rahaa edelleenkään tullut kassaan muusta kuin mitä ihmiset ovat aloitusmaksuina siihen laittaneet?
  eli samaa rahamäärää siirrellään taskusta toiseen,ja siinä yhtälössä ei häviä kuin viimeisten joukossa mukaan lähteneet koska kassaan ei ole jäänyt enää mitään nostettavaa.
  ruhan pankkitilin saldo loppuu jos nostot käyvät ylisuuriksi.
   
 20. consigliere

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2001
  Viestejä:
  2 127
  Tämä kyllä kuvastaa aika surutta nykyajan ilmapiiriä, että ikinä ei löydetä itsestä mitään vikaa, vaan kaikki on aina jonkun muun syy. Kyllä ainakin minua hävettäisi ennemmin, että on itse ollut niin tyhmä, että on lähtenyt mukaan paremmin tutkimatta. Ja samalla ehkä ymmärtäisi, että miksi se kaverikin on lähtenyt tuohon mukaan. Jos itsekin on hyväuskoinen hölmö niin miksi ei kaverikin? Ennemmin sitä hakkaisi omaa päätään seinään. Tietysti jos kaveri on selkeästi tiennyt homman nimen ja on pyramidin huipulla niin sitten asia erikseen, mutta ei sitä nyt yhden kuprun takia hyvää kaveruutta lopeteta, vaan tuon voi kääntää jopa eduksi (on ainakin juttua mille nauraa jälkikäteen kaljan ääressä).

  Tämä näin ajatusleikkinä, koska itse en lähtisi koskaan edes mukaan näin selvään ponziin, vaikka paras kaveri suosittelisi.
   
 21. ormus_cama

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2007
  Viestejä:
  599
  Laitoin jo edellisessä kommentissa, eli pasteamasi tekstinpätkä nyt ei mitenkään oikeuta otsikkoa "privacy for the masses, transparency for the rich". Mtgoxin kolikot ovat edelleen teillä tietämättömillä, eikä niiden kähveltäjää ole saatu kiinni.

  Mutta tämä offtopikkia, ja et selvästikkään edes lue perustelujani, joten turha keskustelu.
   
 22. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 810
  Kiitos. Tiivistit juuri perus Ponzihuijauksen erittäin menestyksekkäästi. Eli kyse on Ponzista niin kauan kuin ihmisten "sioituksille" väitetään tulleen lisäarvoa ilman että pyramidiin on tullut rahaa tai muuta arvoa (osakkeet jne.) muualta kuin uusilta jäseniltä.

  OneCoin ei ole missään väittänyt että heille tulisi rahaa jostain muualtakin ja silti maagisesti he raportoivat koko ajan kolikon "arvonnoususta" ja kertovat ihmisten tilillä olevan enemmän rahaa kun he ovat pyramidiin kipanneet.
  Ergo: Ponzi.
   
 23. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  osa on tullut uusista tunkittajista ja joskus on joutunu venaa jopa viikon tai yli että on saanut myyntitoimeksiannon tehtyä
   
 24. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Näin ollen on täyttä paskan puhumista satuilla että "joo kyllä mä ehkä kai pikkuhiljaa oon saanu omani pois". Jännästi et pysty sitä näyttämään tiliotteelta.
   
 25. Meidän Masa

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2010
  Viestejä:
  42
  masa8888: Minkälaisen arvon annat tälle koulutukselle?
  "Kolikot" ovat vain lisuke koulutuksen päälle, joten lisääkö uusi sijoittaja jonkun tittelin CV luetteloonsa?

  Eikö olekin mielenkiintoista, kun tilaisuuden ajasta käytetään noin 90% - 95% lisukkeen mainostamiseen?

  Jos olet ollu tilaisuudessa, niin mitä he sanoivat koulutuksesta? Sitä arvostetaan kaikkialla, se on pakollista nykymaailmassa jne..?
   
 26. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 358
  Hauska yhteensattuma kun katselin Wahlroossin kaverin kuvaa minkä hän jakoi ja siinä oli #vyölaukkujaostelemaan. Muistaako kukaan muu missä "tuottavassa" sioituksessa yhdellä esitteliällä oli vyölaukku... Sattumaa vai ei
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti