OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Rutjake vapauttaa pörssin ja lopettaa omat ostot. Ohoh, kurssi tippui nollaan mutta sellaista se nyt voi olla riskisijoituksissa. Rutja pitää eurot jotka olivat ainoa oikea raha koko puljauksessa.

  Homma voisi sinänsä mennä jopa laillisuuden rajoissa jossain banaa... bulgaariassa ellei si8oittajille olisi jatkuvasti annettu valheellista tietoa onekolikon todellisesta luonteesta. Toivottavasti jää rahaa henkivartioihin koska jos tuosta ei tuomiota tulisi, voisi siinä tunnetulla paikalla asuminen alkaa kuumottamaan pidemmän päälle.
   
 2. Pärre Guudman

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2014
  Viestejä:
  842
  Blockchainia tuskin on olemassa ja miksi olisikaan.
  Eikä iso raha ole koskaan niin tyhmä, ellei mukana ole aisankannattaja poliitikkoja.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Huvikumpu

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2013
  Viestejä:
  1 270
  Väitinkö että on?

  Ja miksei sitäpaitsi tarvittaessa voisi ollakin? Jos pösilö haluaa ostaa ploktsainin, niin myydään pösilölle ploktsain. Ihan triviaaliahan se genesis-blokin luominen on - ja miksei tarvittaessa vaikka blokkien louhiminen sen peräänkin. Tähänhän löytyy netistä vaikka valmiita työkalujakin. Googleen vaan "create altcoin" tms.

  Kerran vielä edittiä: esim. tuo ei näytä ihan kauhean vaikeaselkoiselta: https://www.walletbuilders.com/
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2016
 5. Safa

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2000
  Viestejä:
  855
  Miksi näissä käppyröissä nämä y-akselin arvot on pareina? Onko Excel sheetti tyyliin viikko alkaa - viikko loppuu. Ja miksi taulukon nimi on new members /day, kun arvot annetaan viikon välein? Oma veikkaukseni on, että syy on sama, kuin huonossa englannissa. Karsitaan pois ne, jotka ymmärtää tuon olevan pelkkää kulissia. Eihän tällaisissa käppyröissä ole järjen hiventä. Jos rekrytoitava näkee tämän, niin myynti loppu siihen.
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2016
 6. Jaakob

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2003
  Viestejä:
  1 010
  Ei nuo taida pareina olla, niissä pareissa on ihan pieni ero x-akselilla (pystyviiva vinossa).

  Eihän tuossa silti ole mitään järkeä. Miksi mittaustarkkuus on noin huono, vai onko robottien rekisteröitymistä aina muutettu kun määrät pomppaa. Tai tuo on ihan shittiä niinkuin 400% onecoinin kuvioista ja tiedoista.
   
 7. Morgulis

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2015
  Viestejä:
  49
  Nehän voi tehdä blockchainin ja coinin vaikka vasta nyt tai ensi vuonna. Eikö julkisesti ollut myönnetty että lähdekoodi vapautetaan kun 50% vai 70% coineista on louhittu? En muista kumpi oli joten sovitaan että 50%.

  Kun lopulta tiedetään monta coinia halutaan niin tehdään helppo vaikeus aste 45% asti jonka jälkeen 46% kohdalla vaikeusaste nousee sen verran että Rujan super tietokoneella menee 50% prosentin saavuttamiseen 100 vuotta jonka jälkeen sanotaan että paska nakki ja tavataan 100 vuoden päästä tai kerätään rahoitus tunkeilta kunnon louhinta laitteestoon jonka oston (rahojen taskuun laittamisen) jälkeen kyseinen laitteisto saavuttaa 47% vuodessa mutta ei oltu huomioitu hash raten nostamaa vaikeusasteen nousua jonka takia 48% ottaa ainakin toiset 100 vuotta jonka takia voidaankin järjestää vielä seuraava rahoituskierros. Tunkit kyllä maksaa että saavat voittonsa kotiutettua. Tätä jatketaan sitten ihan niin kauan kuin halutaan.
   
 8. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  en ole niin paljon perehtynyt tähän asiaan, mutta kertokaapa hölmölle, että mikä blockhainin tarkoitus on? bitcoinilla käsittääkseni käytössä tai tulossa
   
 9. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  Sunhan piti olla sijoittaja joka on perehtyny näihin? :kahvi:
   
 10. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  Jostain kumman syystä Onecoin yrittää myydä ikään kuin primäärituotteinaan kalleimpia pakettejaan "joita myydään eniten". Aasian markkinoilla luulisi olevan kannattavampaa yrittää myydä halvimpia paketteja, kun Thaikuissakin tavallisen jampan vuosipalkka on pari tonttua. Ei kai siellä juuri kukaan osta noita 500 euroa kalliimpia paketteja? Ajatuksena kai on targetoida myyntiä Suomen ja rikkaampien maiden pölvästeille, jotka vain hymyilee hävitessään 5000-18800 euroa. Parhialahan joutuu tunkittamaan yli 140 halvinta 130 euron koulutusta ostavaa thaikkua, jotta saatu tulo vastaisi yhtä myytyä Festivaali-pakettia, ja melkein 40 thaikkutunkkia jo yhtä myytyä Tycoon Treideri -pakettiakin vastaamaan.
   
 11. Deus Ex

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2004
  Viestejä:
  2 182


  Tosta käy hyvin ilmi, että koko blockchainin pointti menee jos se on vain yhdessä paikassa yhdellä tietokoneella.
   
 12. Huvikumpu

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2013
  Viestejä:
  1 270
  Blockchainin tarkoitus on mahdollistaa hajautettu kirjanpito siitä kuka (tai siis mikä osoite) omistaa kuinkakin monta bitcoinia. Jos ei ole tarvetta pitää kirjaa hajautetusti, niin keskitetty taho voi pitää kirjaa yhtä hyvin vaikka SQL-kannassa, Excel-taulukossa tai vaikka Notepadissa.

  Bitcoinin blockchainia voi selata vaikka tuolla: https://blockchain.info/
   
 13. Deus Ex

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2004
  Viestejä:
  2 182
  Juuri niin. Blockchainille ei ole tarvetta tai järkeä, jos kaikki on keskitetysti Tohtori Rujan taulukoissa. Koko käsite on Onecoinin yhteydessä vain savun puhaltamista asiaa tuntemattomien silmiin. Blockchain kuulostaa hyvältä :)
   
 14. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 022
  Bitcoinilla voi oikeasti ostaa asioita (tuotteita ja palveluita). Nerokkaasti luotu hajautettu järjestelmä jota on vaikea jollei mahdoton teknisesti manipuloida, kuten väärentää Bitcoineja.
  Sijoittajat kyllä manipuloivat omien odotustensa mukaan arvoa kuten muutakin valuuttaa tai hyödykettä, kuten öljy, osakkeet ym.
  Bitcoineja voi menettää jos on huolimaton. Ihan kuin oikeaa rahaakin, jos vaikkapa lompakko katoaa.

  Onecoinilla ei voi oikeasti ostaa yhtään mitään. Ei yhtään mitään! Se on niin virtuaalinen "valuutta", että se elää vain ahneiden haaveilijoiden mielikuvituksessa. Haaveilijoille asia myydään mm. sillä, että OneCoin on "turvallinen valuutta koska sitä ei voi kadottaa".

  Aivan niin, tekisi mieli lisätä että mitenkäs sitä olematonta voisikaan :D

  Bitcoinista puhutaan vain referenssinä, jotta uhrien järki sumennetaan maksamaan Bulgarian (=> Suomenkin) rosvoille rahaa.

  Siinä janttereille tiivistettynä mistä on kyse.
   
 15. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Eivät oikeastaan voi, koska alkuvaiheessa Semper Fortis oli mukana auditoimassa blockchainia, joten sen on joko oltava olemassa kuten legenda kertoo, tai sitten on aivan sama että onko sitä ollenkaan.
   
 16. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  Lähinnä auditoimassa taisi olla vain ja ainoastaan Semper Fortisin Dian Dimitrov, joka yllättäen katosi Semper Fortisin avainhenkilöiden listoilta samoihin aikoihin, kun auditointi loppui.
   
 17. Deus Ex

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2004
  Viestejä:
  2 182
  Käsittääkseni Onecoin syntyi ihan aluksi aitona vilpittömänä pyrkimyksenä luoda Bitcoinin tapainen kryptovaluutta. Homma kuitenkaan ei oikein lähtenyt vetämään ja alkuperäiset puuhamiehet vetäytyivät hankkeesta. Sitten nykyiset vetäjät ottivatkin Onecoinin oman toimintansa kulissiksi, jolla bitcoinin kurssinousuun vedoten alettiin keräämään ahneilta rahaa.
   
 18. monni-

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  925
  Eikun aiemmin on ollut 1coin-niminen kryptovaluutta joka kuihtui pois, mutta tämä nyt on alusta asti suunniteltu huijaus.
   
 19. henkalino

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2011
  Viestejä:
  237
  Paljonko tunkit ovat mahtaneet tähän Onecoiniin rahaa tuhlata?
   
 20. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  Ketkä alkuperäiset puuhamiehet?

  Onecoinin takanahan on Pyhä-Ruja, joka keksi omassa päässään neitseellisen alkuperäisen vision. Tämän jälkeen hän rekrysi joukon intialaisia huippumatemaatikkoja kehittämään alkoritmin, jonka varaan rakentaa kryptavaluutta Rujan kellarikryptassa olevalle pc:lle.

  Parhiala taas on kertonut Onecoinin alkutaipaleesta, että alussa homma lähti käyntiin niin, että hän ei tiennyt hevonvittujakaan kryptovaluutoista, mutta lähti rekryämään tähän jengiä mukaan Sebastian Greedwoodin pyynnöstä. Yllättäen messissä oli kohta sen verran kusetettuja (varmaankin Parhialan jotain aikaisempaa verkostoa), että nähtiin potentiaalia vetää ihan kunnolla massia hyväuskoisilta. Tommi of Finland lähti jossain vaiheessa kusettamaan suomalaisia mukaan ja rahaa alkoi virtaamaan Rujan kukkaroon.
   
 21. Deus Ex

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2004
  Viestejä:
  2 182
  Ok. Varmaan sotkin sitten tuohon 1coiniin, johon yllä viitattiin :)
   
 22. Huvikumpu

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2013
  Viestejä:
  1 270
  Aivan hyvin voisivat luoda blockchainin (yhden tai useampia) ihan silloin kun haluaisivat: alussa, nyt tai tulevaisuudessa. Voisivat myös muuttaa blockchainin pelisääntöjä lennosta ihan siten kuin haluavat, koska Ruja hallitsee 100% laskentatehosta. Eikä koko laskentatehoa edes tarvita mihinkään, kun Exceliin voi tehdä merkintöjä ilman että tarvitsee laskea hashin hashia. Eihän tuolla koko auditoinnilla ole yhtään mitään merkitystä minkään suhteen. Kenelle sen on tarkoitus todistaa, mitä ja miksi?

  Auditointi on näille puliveivareille vaan yksi uusi hieno sana jonka ovat poimineet Bitcoin-keskustelusta. Siellä on joskus puhuttu, että olisi ehkä tarpeen auditoida palveluita, jotka pitävät hallussaan asiakkaiden bitcoineja. Auditoinnin pointti olisi tällöin varmistaa se, että palvelulla on oikeasti hallussaan se määrä bitcoineja minkä he asiakkailleen web-käyttöliittymän kautta ilmoittavat - eli että palvelut eivät toimi fractional reservenä. OneCoinin suhteen tämmöinen auditointi olisi järjen köyhyyttä, kun Ruja voi luoda OneCoineja ihan siten kuin huvittaa. Jos ei niitä ole riittävästi, niin kirjoittaa vaan tietokantaan uusia numeroita.
   
 23. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Ei se nyt ihan noinkaan mene, jos ajatellaan että tarkoituksena olisi välttää syytteet peittelemällä toimintaa. Blockchainia ei voi vain puhaltaa tyhjästä eikä niitä puuttuvia coineja voida päättää laskea yhden viikonlopun aikana, koska koko kryptovaluutan pointti on vaikeasti suoritettavat laskutoiminnot, jotka on suunniteltu hitaiksi.

  Varsinkin jos lähdekoodi vielä aiottaisiin julkaista / tehdä mainaamisesta julkista, niin silloin koko homman pitäisi entistä huolellisemmin noudattaa bitcoinista tuttuja periaatteita, koska kaikenlaiset huijaukset näkee suoraan koodia katsomalla. Mutta itse en usko siihen, että mitään lähdekoodia julkaistaisiin koskaan.
   
 24. Huvikumpu

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2013
  Viestejä:
  1 270
  Syytteet koskien mitä? Peitellä mitä toimintaa?

  Vaikeiden laskutoimitusten pointti on säädellä sitä, että blokkeja syntyy halutulla tahdilla riippumatta verkon kokonaislaskentatehosta. Kun laskentatehoa tulee lisää, vaikeustaso nousee ja kun laskentateho vähenee, vaikeustaso vähenee. Ruja pätkyttelee uusia blokkeja tulemaan 10 minuutin välein riippumatta siitä onko alla pc vai supertietokone. Mutta koska ruja on koko systeemin ainut operaattori ja hallitsee siinä kaikkea mahdollista, hän voi yhtä hyvin laittaa blokit tulemaan vaikka sekunnin välein tai voi laittaa vaikka jokaisen blokin blokkipalkkioksi biljardi OneCoinia. Ruja voi vaikka ennen auditointia katsoa weppiserverinsä SQL-kannasta, että paljonkos niillä tunkeilla nyt pitäisikään yhteensä uunotaalereita olla = x. Tämän jälkeen Rutjake pätkäyttää pystyyn uuden blockchainin ja asettaa blokkipalkkioksi x. Tämän jälkeen Rutjake laittaa pc:n rouskuttamaan ja kun pc löytää ensimmäisen blokin, niin voilà, Rujalla on blockchain, jossa on täsmälleen niin monta uunotaaleria kuin auditoija haluaa nähdä. Eikä muuten kestänyt viikonloppua.

  Auditoija nauraa koko matkan tilipussille miettien, että miksi se Ruja kikkailee jollain blockchainilla kun siellähän ne coinit on weppiserverin SQL-kannassa.

  Mitkä huijaukset? Mitä sieltä koodista näkee katsomalla?
   
 25. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  Ruja lähimpine kumppaneineen on pelannut tätä pyramidipeliä niin, että oma perse on varmasti turvassa oikeustoimilta. Niinpä ei liene syytä edes näyttää koskaan toteen minkäänlaisen lohkoketjun olemassaoloa. Myös mainaamisen avaaminen kaikille on täys vitsi. Sitä on vaikea sanoa, tajuaako Tommi of Finland pysyä poissa Suomesta siinä vaiheessa, kun pyramidi romahtaa. Parhiala voi joutua Thailandiassa lain kourimaksi, jos ei vaihda sieltä maisemaa. Rallienglanti-Staffani on ehkä ymmärtänyt Aasiassa pysytellä sen verran näkymättömänä ja passiivisena Onecoinin suhteen, että voi majailla jatkossakin siellä.

  Pyramidin romahtaessa yksittäiset maat siis tahkoavat rikosselvittelyä tahoillaan ja tällöin tuomitaan vain maiden sisäisiä pyramidirakennelmia. Näin näyttää tapahtuneen muidenkin kansainvälisten pyramidikusetusten kanssa. Lain kourat ovat kykenemättömiä tarttumaan kehenkään rajojen ulkopuolella toimivaan ulkomaiseen rikolliseen. Kotimaisista veijareista voi toki tehdä luovutuspyyntöjä.
   
 26. Finch

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2015
  Viestejä:
  221
  Pitäisi sieltä löytyä jokaiselle tunkille oma osoite/tili, sekä transactionit kustakin kolikosta, joissa päiväykset yms. kohdillaan. Löytyykö tunkkien proofilsta edes feikki tilinumeroa/osoitetta?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti