OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Applepie

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2008
  Viestejä:
  4 912
  Yhtään hyvää asiaa kukaan ei vielä ole onecoinista sanonut. Negatiivisiä asioita taasen on tässäkin ketjussa reilun 100 sivun verran. No okei ainut positiivinen asia on mahdollinen saatu laina, tulonahan noita nostettuja coineja ei voi pitää kun ne menee kumminkin valtiolle pyramidin sortuessa.

  Toisaalta kans jos tykkää siitä "hyvästä dravista" tai kuunneela noita "koulutuksia" ymt teattereita niin kait tuo harrastuksesta menee. Ja tunnetustihan harrastuksen hinnalla ei ole ylärajaa...

  Aikaisemmin oli myös puhetta obecoinin rehellisyydestä ja tähän parempi vastaus tuli muutama kymmenn sivua sitten: sano jotain /jokin asia jossa onecoin on täysin rehellinen eikäkusetamillään tavalla?
   
 2. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  no vaikka ajatellaan nyt että jos/kun onecoin joskus 10vuoden päästä kaatuu. Sijoittajia ympäri maailman, niin tuskinpa kaikki piensijoittajat joutuvat maksamaan valtiolle. Jos sijoittajia tuhansia tai enemmänkin niin ei poliisi/virkavalta käytä aikaansa kaikkien tutkimiseen ja kuulusteluihin. Ja toiseksi tuonne on rekisteröity sähköpostilla/maililla joka voi olla tekaistu niin tuskin virkavalta pääsee edes tietoihin käsiksi, eiköhän ruja ole jo sitten hävittänyt kaikki tiedot. Ja kolmanneksi poliisi/virkavaltahan ei tutki Onecoinia ennen kuin lähdekoodi vapautuu eli jostain luin että muistaakseni joskus vuoden 2016 lopulla aikaisintaan

  No pääasia että olen omat tienestini jo tienannut ;)
   
 3. lein

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2011
  Viestejä:
  2 649
  Nyt tulee kyllä niin vahvaa settiä, että tähän on vaikeaa edes kommentoida mitään. :D

  En myöskään yllättyisi, jos et ole todellisuudessa saanut senttiäkään takaisin.
   
 4. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  no siihenhän en voi vaikuttaa että kuka uskoo ja kuka ei, mutta en ole kaikkea tutkintaan liittyvää lukenut, vain isoissa lehdissä olleet jutut ja niiden tietojen mukaan KRP jatkaa tutkimuksia kun lähdekoodi julkaistaan aikaisintaan tämän vuoden lopulla ja tuossa linkki juttuun: http://www.hs.fi/talous/a1446613276082 . Ja sitten kun taas tutkitaan yms niin voi mennä pitkäkin aika ennen kuin syytteitä nostetaan. Wincapita oli ponzi suomalaisessa mittakaavassa, mutta onecoinissa on mukana paljon muitakin maita kuin suomi, joka varmasti tulee jossain määrin hidastamaan tutkinnan etenemistä. Voisi olettaa että onecoin pitää tuomita rikolliseksi muuallakin kuin suomessa
   
 5. [Mac]

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2000
  Viestejä:
  193
  Mielestäni täällä on kommentoitu ihan asiallisesti, ehkä hieman kärkevästi kuitenkin mutta tämä tuntuu olevan tunkkien perustaktiikkaa että kyseenalaistetaan kommentoijia ja pidetään ponzia uskon asiana. Tuo Masan laittama kommentti on myös kiinnostava: Onko tässä paljonkaan muita maita mukana kuin Suomi? Päätekijat pl. Ruja ovat suomalaisia.
   
 6. monni-

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  925
  Ei tarvitse tuomita kuin suomessa ja lisäksi miksi suomen poliisin pitäisi tutkia mitään muuta kuin Suomen haaraa?
   
 7. Griffin

  Rekisteröitynyt:
  29.11.1999
  Viestejä:
  17 156
  Eikä se Martiskainenkin heilu noissa porukoissa? oliks siitä juttua tässä ketjussa vai muualla.
   
 8. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Sanoit vielä vähän aikaa sitten, että olet vasta nostanut hiluja pois ja että "sijoitetun" summan takaisin saaminen vie aikaa tiukoista nostorajoista johtuen. Jos pidät 100 euron sijoituksella saatua 10 euron palautusta tienestinä, niin sitten olet ainakin vähään tyytyväinen.
   
 9. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  10 vuotta OneCoin ponzi pysyisi pystyssä? :rofl:

  Lähdekoodi julkiseksi? Eli Rujan läppäriltä Excel-taulukko? :rofl:

  Tunkit ovat maksaneet ne maksut Rujalle tilisiirtona. Todennäköisesti vielä omalta pankkitililtä. On todella helppo homma poliisilla selvittää esimerkiksi ne suomalaiset tunkit ja tunkittajat. Sen kun lähettää tiedustelun ja pyynnön toimittaa kaikki tilitiedot jossa Rujan pankkitilille on siirrelty euroja suomalaisista pankeista. :rofl:
   
 10. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  Joo, Vyölaukkumies on kantanut kortensa Onecoinin pyramidiin. Jokohan Hannukin on mukana? Sehän vois koodata Rujalle uuden valuuttalouhintarobotin, niin kävis hieman sukkelammin tuo kolikoiden louhinta.
   
 11. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  no ei tietysti, mutta onhan se aika outoa jos Suomi on ainoa maa missä tuomitaan ja muualla touhu saa jatkua, siihen en kyllä usko. Jos tuomitaan ponziksi niin sitten kaikissa maissa. Ja en pidä itseäni tunkkina, vaikka olenkin kahvirahat sijoittanut, seuraan vaan muuten mielenkiinnolla tätä. Ja mitä tulee tuohon että suomalaiset ovat pääsääntöisesti sijoittaneet, niin eikös noita koulutustilaisuuksia pidetä Ranskassa, Macaossa yms niin kyllä vahvasti epäilen että monet muutkin kuin suomalaiset sijoittaa, tuskin muuten näitä "koulutustapahtumia" pidetään ympäri eurooppaa
   
 12. $hittam

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2014
  Viestejä:
  109
  Etkö vielä ole huomannut mitä boldatusta toiminnasta saaduille "voitoille" on tätänykyä käynyt?
   
 13. Jagador

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  1 699
  Aina jaksaa hämmästyttää että kuinka kaikki Onecoiniin liittyvät tekstit on kirjoitettu niin käsittämättömän huonolla englannilla. Luulisi että miljardiluokan(:p) bisnestä pyörittävällä Rujalla olisi varaa palkata joku natiivi oikolukemaan kaikki Onecoin-tekstit. Tuolta tekstistä osui silmiin Rujalta hieno lausahdus: "Witch I am" (hieman ehkä asiayhteydestä irrotettuna) :D
   
 14. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 303
  masa8888 oletko nyt ihan varma tästä lähdekoodista? Uskotko oikeasti että onecoin on oikea cryptovaluutta tai edes oikea ohjelma josta voisi jokun lähdekoodin julkistaa? Itse kallistun excel taulukkoon tai notepad tiedostoihin joihin Ruja näpyttelee merkintöjä ipadin avulla.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2016
 15. Silverspeed

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2004
  Viestejä:
  492
  Oletko saanut rahaa takaisin onecoineista vai uusista hankkimistasi tunkeista?
   
 16. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  molemmista. Niin kuin aiemmin sanoin niin 3 uutta sijoittajaa olen "hankkinut" mutta niiden sijoittamat summat pieniä 500€:a ja 10% on provisio tai miksi sitä nyt haluaa nimittää. Ja mitä tulee tuohon lähdekoodiin niin todnäkösesti sellaista ei edes ole, mutta KRP:n ilmoitti selkeästi että ei tutki onecoinia ennen kuin lähdekoodi julkaistaan, aikaisintaan vuoden 2016 lopulla ja tämä on fakta mikä on ollut hesarissa ja iltapäivälehdissä krp:n johdon sanomana. Ja todennäkösesti mitä tulee huonoihin käännöksiin niin voihan se olla että toi johtoryhmä käyttää suoraan google kääntäjää
   
 17. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  Väliäkös sillä on vaikka onkin OneCoin-pyramidin sivut aitoa rallienglantia typoja ja kaikenlaisia kielioppivirheitä täynnä?

  Eihän se tunkituksen kohderyhmä ymmärrä hevonvittua mistään oikeinkirjoituksista ja sen sellaisista eivätkä osaa edes englannin kielen kaltaista "harvinaista" kieltä. Jollakin käännöskoneella tai sanakirjan avulla niistä yrittävät saada selkoa sen verran että ymmärtävät minne rahansa voivat lähettää ja mitkä on ahtopaineet mittarissa. :D

  Itseasiassa itse en ymmärrä hevonvittua niistä mitä Tommi of Finland, Kari Wahlroos ja Pentti Hassinen höpöttää edes suomeksi kun niiden jutuissa ei ole päätä eikä häntää vaikka äidinkielellään niitä OneCoin-juttuja suoltavat.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2016
 18. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Ihanko fakta on ?

  Miksi sitten POLIISI sanoo etta se jatkaa tiedon keruuta ja mikali aihetta on, aloittaa esitutkinnan jo ennen vuodeen 2016 loppua.
  https://www.poliisi.fi/keskusrikosp...p_on_selvittanyt_onecoin-virtuaalirahaa_41044


  "Sisä-Suomen syyttäjänvirasto on tutustunut Keskusrikospoliisin tekemään esitutkintalain 3 luvun 3 §:n mukaiseen selvitykseen ja tutkintamateriaalin perusteella todennut, että sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta julkistamishetkellä, mikä todennäköisesti tapahtuu vuoden 2016 lopulla.

  Esitutkinnan käynnistämiselle ei tämän hetkisillä tiedoilla ole edellytyksiä. KRP jatkaa asiaan liittyvää tiedonhankintaa käyttäen hyväksi kotimaisia ja kansainvälisiä tiedonhankintakanavia. Mikäli tilanne muuttuu, asiaa arvioidaan uudelleen."

  Missa kohti tassa sinun faktassa ilmaistaan ettei Poliisilla ole epailysta rikoksesta ?
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2016
 19. villevirtanen123 Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2014
  Viestejä:
  361


  Ei taida vielä olla ollut täällä.
  34:03 "Arto osti uuden Mercedes-Benz merkkisen auton, AMG:n SLS:n kymmenellätuhannella kolikolla, ihan vaan sen takia näyttääkseen, että se toimii"
   
 20. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  Voisihan se autokaupan takatukka olla Vehollakin kummissaan kun menisi jotain AMG-mersua ostamaan ja maksunhetkellä sanoisi että OneCoin-kolikoilla maksaa auton. :rofl:

  Jotenkin sellainen fiilinki itsellä että se auto jäisi sinne kauppaan jos ei leikkirahakolikoiden sijasta pakasta alkaisi oikeaa rahaa löytymään. :rofl:
   
 21. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  melko huvittavaa kun toi kari mikälie sanoo että ei sais myydä kolikoita. No mulla on yleensäkin se periaate että tarkoitus tienata ja käyttää rahaa elämään ja elämäniloihin, koska kerranhan tässä eletään. on sitten kyse kolikoista tai oikeasta rahasta, niin en kyllä ymmärrä makuuttamista jollain tilillä. Toki säästössä ja sijotuksissa pitää olla jonkin verran
   
 22. monni-

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  925
  Helpommin ja varmemmin "tienaat" vaikka ryöstämällä jonkun takametsän siwan. Mutta ei kukaan normaali ihminen sitä tienaamiseksi kutsu
   
 23. marxi

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2001
  Viestejä:
  507
  Jokunen viikko sitten tuo video täällä pyöri, itsekin silloin vähän mietin että jännä on kyllä kurssi jos 10000 kolikolla saa SLS:n. Kun eikös ne kolikot ole nyt muutaman euron "arvoisia", jos niillä siis arvo olisi. Eli 10000 kolikkoa olisi jotain 50k€? Halvimmat käytetytkin SLS AMG:t maksaa ainakin Saksassa sellaisen 150k€, ja uudesta tuossa nyt puhuttiin. Noh, matikka ei ole ollut näissä rahahommissa koskaan niin olennaista, kunhan osaa puhua.
   
 24. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  Mutta ihan hyvin Kari tienannu tolla, ekassa kuussa tuli 90k joista 30k hassas kun oli niin innoisaan. Sounds legit.
   
 25. amazim

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2006
  Viestejä:
  410
  Noilla videoilla käsketään katsoa OneCoinin tilanne xcoinx.com sivulta, kun ilmeisesti muut saitit eivät jostain kumman syystä listaa OneCoinia. Jos tätä "Rujan serkun" saittia uskomme, niin yksi coini on 4.29 dollaria, josta saadaan 10000 kolikkoa on n.40k€. Ihan kohtuuhintainen SLS AMG löytynyt. (Muistetaan lisäksi, että OneCoinin arvo voi vain nousta, eli ei ole voinut olla tuon enempää)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti