OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 302
  masa8888 kyllä todellinen massimies. Sijoittelee "suoraan osakekauppaan Helsingin pörssiin" satasen kaksi. Masa8888 ottaa iisimanit pois helpolla 100e sijoituksella onacoiniin, koska "ei kiinnosta mikä on homman nimi, kunhan omat saa takaisin". Mutta mikäpä siinä osa-aikatöitä tehdessä kun rahaa vaan valuu ikkunoista näillä sijoituksilla. :facepalm:

  Ihan oikeesti masa, miksi et vain rehellisesti kerro, että se Essonbaarin Pena kehotti sijoittamaan onecoiniin ja nyt vituttaa kun rahat meni ja Pena vain nauraa.
   
 2. Huvikumpu

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2013
  Viestejä:
  1 270
  [​IMG]

  Tuon artikkelin kirjoittaja ei ymmärrä kryptovaluutoista, tai ylipäätään valuutoista, tai ylipäätään mistään, yhtään mitään. Joiltain osin artikkeli on suoraan sanottuna valheellinen. Suosittelen englanninkielistä versiota (jota itse asiassa suosittelen myös Bitcoin-artikkelin osalta).
   
 3. R a y

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2013
  Viestejä:
  260
  Masa se on semmonen massipäälikkö että ei paljo haittaa jos pyramidiin kusee vähä rahaa kun pörssisijoituksista tulee nii perkeleesti. Hyvä että aikaa ja mielenkiintoa moiseen riittää. Mutta odota vaan, ens vuonna tapahtuu jotain suurta ja pääset ehkä zinolaisten kanssa Floridaan palmujen alle passiivisten tulojen siivittämänä siemailemaan drinkkejä.

  Ettei vaan olis nyt kustu rahat tähä ja passiivis aggressiiviset defenssit päällä kun tajusit mitä tapahtui?

  Ei vittu kukaan oikea sijoittaja lähde tämmöiseen mukaan. Mut ne onkin niin idiootteja ettei ne tajuu. Niillä ei oo NÄLKÄ!
   
 4. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  no ensinnäkin yritäpä lukea mitä kirjoitin niin sijoitin onecoiniin muutaman satkun vain kun tutut kaupittelivat ja kehuivat, yrittivät saada sijoittamaan tuhansia euroja, mutta koska riskinsä tässäkin niin en sijoittanut tuhansia euroja.

  Ja toiseksi mitä tulee osakekauppoihin niin sinne olen sijoittanut useita kymppitonneja vuosien mittaan ja tienannutkin ihan kohtuullisesti (en rikastunut, mutta tienannut)

  Ja niin kuin olen todennut että olen onecoinista saanut suunnilleen omani pois, sitä en tiedä onko järkevää ja en välttämättä omille tutuilleni suosittelisi.

  En ymmärrä miksi jokaisesta asiasta aletaan heti aukoa päätä. Normi rehellinen keskustelu asiasta kuin asiasta, eikä tarvitsisi olla suomi24 tasoa. Järkevää olisi jos joku sanoisi perusteluineen että onecoin on huijaus ja sitten joltain esimerkiksi vastaväite että ei ole. Eli normiväittelyä ja vastaan/puolesta. Eikä heti alettaisi itkemään että tämä on nyt maailman suurin huijaus, juuri koska minä sanon. Myönnän että olen mennyt itsekin asiattomuuksiin, mutta toivoisin että tätäkin palstaa voisi jatkaa asialinjall perusteluineen.
   
 5. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  Ei ole mitään viitteitä siitä, että Onecoin olisi muuta kuin ponzihuijaus. Tätä on jo keskustelun alusta asti perusteltu sekä esitelty lukuisia Onecoinin kyseenalaisuuksia ja epämääräisyyksiä.

  Tällaiseen huijaukseen rahan syytäminen on tuomittavaa, vaikkei siihen muita mukaan houkuttelisikaan. Jokainen coinisti tukee omalla panoksellaan kansainvälisen ponzihuijauksen toimintaa.
   
 6. latzka

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2003
  Viestejä:
  791
  Tuskin saa kovin montaa ymmärtäjää näkökulmalleen, jos julistaa kovaan ääneen massin tekemisen olevan tärkeää elämässä, vaikka sitten muilta kusettamalla. Varsinkin, jos huutelijana on joku alalinjan tunkki.

  Eikä tuo sinun edellyttämä rehellisyytesi ole keskusteluissasi sen kaksisempi kuin rahantienauskeinoissa. Jutut venyvät ja paukkuvat tilanteen mukaan. Nyt on sitten "kymppitonneilla" tienattu "ihan kohtuullisesti", kun aiemmin ei tarvinnut oikein töitäkään enää vaivautua tekemään. Melkoisen komeat tuottoprosentit on täytyneet olla taulussa. Edelleen voisit heittää niitä sijoitussummia, -kohteita ja aikavälejä kalajuttujen tueksi.
   
 7. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  no osakesijoituksista on tullut jo joskus 2007-2008 aloitettua mm. hyvin osinkoja maksaviin yhtiöihin, kuten koneeseen, YIT:een, Fortumiin. Sitten muutamia johdannais/warranttikauppoja joista hyviä voittoja ja suuria tappioita myös. Lisäksi tullut sijoitettua mm. SSH:n ja biohittiin. Nämä parempia sijoituksia, kuten biohitin osto n. 2.6€:N hintaan ja nyt hinta pyörii siellä 5,5-6€:n välissä. Toki kaikki ei ole aina pelkkää plussaa ja mukaan mahtuu huonompiakin sijoituksia, kuten konkurssiin mennyt Stromsdal ja Biotie Therapies niminen firma. Sitten on tullut kokeiltua kaikkea muutakin sijoitustoimintaa mitä kaikki ei ymmärrä
  Joskus liika jahkaaminen on koitunut kohtaloksi kuten se että en aikanaan lähtenyt bitcoiniin mukaan ja se että möin nokian osakkeet reilun 2€:n hintaan ja muutamia päiviä myöhemmin Microsoft osti puhelinliiketoiminnan hyvään hintaan. Mutta aina ei voi voittaa
   
 8. Pärre Guudman

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2014
  Viestejä:
  842
  ZinZino, ternimaito jne.?
   
 9. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  no ei. Mikä ees on zinzino?
   
 10. nacho

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2002
  Viestejä:
  1 074
  Eihän tässä oo mitää riskiä, koska tää on 400% varmuudella Ponzi, selväähän tuo.

  Ja kuten jo muutkin todennut että jos sä oikeasti tiedät sijoittamisesta jotain, niin oisit etukäteen ottanut selvää Onecoinista, tajunnut mikä on homman juju, ja jättänyt väliin. Ja sit jos et oo seurannu kuin Onecoinia ja Bitcoinia, niin miksi et ole vielä ymmärtänyt bitcoinia kuinka se toimii ja miten se oikeasti eroaa Onecoinista? Edes mä en ole asiaa viitsinyt tutkia enempää ja tiedän jo hyvin mikä ero noilla on, ja miksi toinen on ponzi ja toinen ei. Näiden selityksien valossa sun sijoittajaurasi ei vaikuta kovin uskottavalta, varsinkin kun vielä verhoat kaikki jutut etkä mitään kerro suoraan kuten tuo "kaikkee muuta sijoitustoimintaa mitä kaikki ei ymmärrä". Sanot vain rohkeasti mitä se on ja tyhmät googlettaa ja opiskelee. Ei pahalla mut sulta en ottais sijoitusvinkkejä vaikka ilmasiks sais
   
 11. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Se on perusteltu moneen kertaan. Toki vastaan vänkäämällä noista perusteluista pääsee irti sillä voihan olla pieni mahdollisuus aina sillekin, että Kulta-Hannu tulee jonakin päivänä Wincapita-rahojen kanssa takaisin.

  Periaatteessa voi väittää, että kyse ei ole kusetuksesta vaan ainoastaan hirveän riskin sijoituksesta. Sitä ei kuitenkaan sellaisena myydä ja totuutta pyritään peittelemään. Peittely-yrityksiä on mm onecoinpörssi, jossa voi tipoittain myydä kolikoitaan vaikka ostolaidalla ei ole kenenkään edes teoriassa järkeä olla. Toinen ilmiselvä merkki siitä, että rahat tulevat menemään on se, että onecoinia ei hyväksy maksuvälineenä edes onecoin-organisaatio itse. Kaikki heille pitää maksaa euroilla, onecoineja voi vain lahjoittaa pois tai pelata casinolla hupipelinä ilman, että voittoja voi kotiuttaa. Kolmantena se yksinkertainen fakta, että keskitetyn kryptorahan ei ole mitään järkeä olla kryptorahaa. Kryptorahan pointti louhintoineen on juuri se, että se voi olla hajautettu. Jos raha on keskitetysti hallittua, kaikki blockchainin louhinnat olisi ihan pelkkää haaskausta.
   
 12. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  noh noh asialinjalla eikä aleta ketään haukkumaan. No noi muut on käytännössä omia busineksia ja omaa tavaran kaupankäyntiä eli osta halvalla myy kalliilla tai ainakin yritä. Eli vähän niinkuin romukauppaa ja sitten on osakekauppa ja tämä onecoin joka oli vain pieni kokeilu ja senkään takia en sijoittanut isompia summia
   
 13. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  Sen vuoksi otat itsellesi mahdollisesti rikosrekisterin että pääset ponzissa toivosi mukaan edes nollatulokseen tai saat siitä kenties muutaman satasen ulos jonka saatat myöhemmin menettää rikoshyötynä?

  Eikö se olisi kannattavampaa lähteä vaikka jonnekkin tavarataloon tai kauppaan pöllimään tavaraa? Onnistumisen mahdollisuus olisi paljon parempi ja seurauksena olisi kiinnijäädessä sama rikosrekisteri? :D
   
 14. R a y

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2013
  Viestejä:
  260
  Masa = Manu Rekolan kadonnut kaksoisveli jutuista päätellen?
   
 15. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  no en tunne edes kuka on Manu Rekola ja tuskin mitään rikosrekisteriä mulle edes tulee
   
 16. monni-

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  925
  Ei kukaan oikea sijoittaja tee sijoituksia yhtään mihinkään tekemättä edes pientä taustatutkimusta, mihin on rahansa laittamassa.

  Onecoinin tapauksessa olisi jo hetkessä pitänyt aueta se fakta, ettei kyseessä ole sijoitus vaan huijaus.

  ps. hauskaa että puhut asialinjasta, mutta ei tarvitse montaa sivua lukea taaksepäin, kun todistuu se fakta että sä oot ainoa keskustelija joka on hiiltynyt ja alkanut rähisemään.
   
 17. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Ei Masakaan pidä itseään oikeana sijoittajana. Johan mies on moneen kertaan sanonut, että hän ymmärtää onecoinin olevan laiton pyramidi, mutta se ei haittaa, sillä hänellä on niin vähän rahaa sisällä että riski saada rikostuomio on pieni. "Ja saivathan jotkut rahaa Wincapitastakin!"
   
 18. Deus Ex

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2004
  Viestejä:
  2 182
  Masalta haluaisin kysyä, kumpi on pahempi. Olla niin hölmö ja ahne, että tyhmyyttään lähtee vilpittömin mielin ponziin mukaan. Vai olla niin häikäilemätön ja ahne, että tietoisesti lähtee ponziin mukaan vaikka tietää sen olevan tyhmien huijaamista. Vastenmielistä kumpikin.
   
 19. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  todennäköisesti häikäilemätön/ahne ja toivoisin että keskustelu pysyisi asialinjalla ja keskityttäisiin kirjoittamaan kaikkea hyvää/pahaa onecoinista ja unohdettaisiin nämä henkkohtasuudet
   
 20. mela

  Rekisteröitynyt:
  20.07.1999
  Viestejä:
  552
  [offtopic] masahan taitaa olla maahantuonti Mikkolan kavereita, ainakin busineksen ymmärrys samalla tasolla :smoke: [/offtopic]
   
 21. Jaakob

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2003
  Viestejä:
  1 010
  Joka tapauksessa ei voi olla ponzi koska Yhtiö postaa näin Glamoröösejä ja Elegantteja kuvia Yhtiön perustaja ja johtaja CryptoQueen Ruja Ignatovasta. Tulevaisuuden johtajat.

  [​IMG]
   
 22. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  no oli miten oli, mut josko nyt tästä eteenpäin koetettaisiin pysyä asialinjalla, eikä keskustelu menis enää suomi24 tasolle, mihin myös itsekin sorruin
   
 23. Deus Ex

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2004
  Viestejä:
  2 182
  Mihin OneCoinissa tarvitaan edes louhimista? Ymmärtääkseni Bitcoinissa hajautetulla louhinnalla varmistetaan ja peilataan järjestelmässä tapahtuvia rahansiirtoja, jolloin kukaan yksittäinen taho ei pääse vääristelemään rahaliikennettä kun se tapahtuu monessa paikassa yhtä aikaa. Onecoinissa louhinta tapahtuu keskitetysti vain ja ainoastaan Ruja Ignatovan konesalissa (näin väitetään). Mihin koko louhintaa tässä skenaariossa edes tarvitaan? Voisiko joku Onecoin evankelista-massimies selittää?
   
 24. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 302
  Toi louhintahan on täysi valhe. Mitään ei louhita missään vaan kolikoita luodaan tyhjästä tyyliin Ruja iskee ylimääräisen nollan excel taulukkoon. Louhinnan mainostaminen on vain keino huijata tyhmiä ja antaa kuva, että onecoinilla olisi jotain tekemistä oikeiden kryptovaluuttojen kanssa.
   
 25. Deus Ex

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2004
  Viestejä:
  2 182
  Joo, louhinta on vain buzzword sumuttamassa tietämättömiä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti