OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  Taidat olla aito massipäällikkö? Oikein kateeksi käy kun olet omien sanojesi perusteella "sioittanut" useamman sata euroa OneCoin-ponzipyramidiin. Heh!

  Onhan se harmillista ettei porukka osaa muuttaa mieltään ponzi-huikajauksista vaan nauravat niille tolloille jotka siihen rahansa kusevat kaikista varoituksista huolimatta. Vähän sama kuin joku pieni lapsi maistaisi lehmän paskaa ja toteaisi sen olevan pahaa eikä jatkossa isompana enää sitä maistelisi siinä toivossa jospa se olisikin tällä kertaa hunajan makuista. :D

  Tai joku pieni lapsi työntää pakkasella kielen johonkin metalliin ulkona. Todella tyhmäähän se siitä on kerrasta ottaa opiksi ettei kannata vaan viisaampaa se olisi eläkeikään asti aina maistella pakkasrautaa siinä toivossa että kieli ei sillä kertaa enää jäätyisikään kiinni rautaan ikävin seurauksin vaan tuntuisikin mukavan lämpimältä ja maistuisi herkulle. :D
   
 2. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 558
  Teidän kaltaisten idioottien takia nämä kusetus pyramidit ja ponzit aina onnistuu.

  Ongelmana on vaan se että kun poltatte omat ja sukulaisten rahanne niin aina se sossu sun muut pitää teidän suomessa hengissä... ongelmat korjaisivat itsensä automaattisesti kun näin ei olisi... Take the safety labels off and let the problem solve itself..
   
 3. lkumpula

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2001
  Viestejä:
  352

  Tämä. Onecoinin ja muiden viimeaikaisten lelutouhujen myötä olen vahvasti sitä mieltä että lainsäädäntöä asiaan liittyen pitäisi edelleen tarkistaa.
  Hurjimmat huhut kun kertoo maksuhäiriöisten pikavipeillä ostamista koulutuspaketeista voi jokainen tervejärkinen laskea paljonko touhu tulee tavalliselle ihmiselle ja koko yhteiskunnalle maksamaan.

  Ja suurin negatiivisen nettotuoton aiheuttaja ovat yksinkertaiset ihmiset jotka kuvittelevat viranomaisten olevan syyllisiä kun touhu päättyy.
  Päinvastoin pelastavat mitä pelastettavissa on, mutta aina liian myöhään.

  Kaikenlainen MLM-markkinointi voitaisiin kieltää yhdellä pykälällä laissa. "alalinja" on laiton.
  Huumekauppakin on laitonta, onko tuo niin vaikeaa kieltää? Perustelut BKT:n suhteen ovat täyttä paskapuhetta, elinkeinonvapaus toista paskapuhetta. Onecoinia pitäisi syyttää kartellista, miksi se myy tokeneja uusille asiakkaille huomattavasti halvemmalla millä itse lunastaa lopputulemaa "pörssissään"? Jos vapaata kaupankäyntiä ei ole niin myydään tokeneita, mutta anteeksi, koulutustahan tässä myytiinkin.. varastettua.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2016
 4. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  oli se sitten huumekauppaa, ponzia tai mitä vaan, niin itseä kiinnostaa vain rahan tienaaminen ja toiseksi vain ahneet pärjäävät ei sellaiset vässykät kuin täällä ja toiseksi ei itseä olisi harmittanut jos olisin hävinnyt sijoittamani summan tähän riskisijoitukseem, kuka nyt jaksaa muutamasta satasesta murehtia paitsi köyhät
   
 5. 015panasonic

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2009
  Viestejä:
  63
  En muista onko tähän nyt saatu jo joku järkevä vastaus, mutta kuka noita 4€/kpl (?) coineja tällä hetkellä ostaa? Ja mistä? Koulutuspaketteihin sijoittamalla kolikoita saa kuitenkin monin verroin enemmän pienempään hintaan. Erityisesti klubilaisilta itseltään tähän kuulisin vastauksen. Masa?
   
 6. monni-

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  925
  Atte Virtanenhan selitteli tuota ostoasiaa sillä, että 40% värväyspalkkioista on pakko ostaa coineja tai tokeneita.

  Eihän siellä todellisesti mitään kauppaa käydä, vaan rutja maksaa sille ulos jolle tahtoo. Tosin looginen seuraushan koko väitteelle olisi se, että mitä käy kun koulutuspakettien myynti alkaa hiipumaan?
   
 7. monni-

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  925
  Vai köyhät tekevät satasen riski"sioituksia"
   
 8. lkumpula

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2001
  Viestejä:
  352
  :D aika kooMikko tunnut olevan... no miksi et painele suoraan lähimpään Siwaan ja toteuta tuota ahneet pärjäävät visiotasi?

  Kovasti tunnut muutamasta satasesta kimpaantuvan vaikka yrität esittää jotain massimiestä, lähetäppä tilitiedot yksityisviestillä niin laitan sinulle säälistä ne kaipaamasi sataset t. OikeaMassiPäällikkö.
  :smoke:
   
 9. lkumpula

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2001
  Viestejä:
  352
  Vain köyhät tekevät satasen riskisijoituksia...

  Jos masan satanen ei sitten ole sijoituspiireistä tutumpi satatonnia :D
   
 10. Safa

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2000
  Viestejä:
  855
  Offtopic

  Hihhihhihhihhahhahhaaahaaaa! Sama suomeksi: "99% ihmistä nai häviäjiä ja suurin osa niistä on tällä foorumilla"?

  6 930 000 000 ihmisistä nai häviäjiä? Ok, might be. Suurin osa niistä on tällä foorumilla? Häviäjistä vai ihmisistä? Olipa kummin päin tahansa, on murobbs kasvanut kyllä räjähdysmäisesti viime vuosina. Melkein yhtä vauhdilla, kuin onecoin tai vaikkapa Zinzino. Mahtaa olla kalls mainostaa täällä...
   
 11. Jaakob

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2003
  Viestejä:
  1 010
 12. Radioloops

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2015
  Viestejä:
  9
  Noi "mainokset" on niin tökeröitä että niistä pitäisi jo ihmisten tajuta että kyseessä on kusetus. Mikään itseään kunnioittava firma (varsinkaan miljoonia tahkova) ei tuollaisia huonosti muokattuja kuvia käyttäisi (ja varsinkin fonttivalinnat saavat silmät vuotamaan verta).
   
 13. thrill

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2009
  Viestejä:
  2 853
  Money never sleeps but you do. Minne laitan rahat että pääsen liittymään tohon?
   
 14. Tina Silta

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2003
  Viestejä:
  3 738
  "Philliphines" ja "Maleysia"

  Koinisteilla tuo kirjoitustaito vaan on heikkoa kautta linjan, niin kuin tässäkin ketjussa monesti havaittu.
   
 15. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 558
  Hirvee massimies oot :D

  Että oikein muutama satanen, kovan luokan sijoittaja olet tähän "riskisijoitukseen" :D... Kyllä ne on nimenomaan ne perseaukiset / jollain tapaa jo valmiiksi asiansa kusseet jotka näihin viimeiset penninsä hukkaa. Suoraan sanottuna se ns vähän yksinkertaisempi kansanosa, sellaiset kuin sinä.
   
 16. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  Elämänkoululaisilla on myös suunnattomia vaikeuksia laittaa piste kuukautta osoittavan numeron jälkeen. Missään noista Aasian maista ei taida olla käytössä edes kristinuskon mukainen ajanlasku, joten esim. buddhalaisen kalenterin mukaan Onecoin on ajastaan jäljessä 543 vuotta. Aasian maissa englannin kielen taitokin on yleensä ottaen kehnompaa kuin Puljujärvellä, joten herää kysymys kenelle mainos ylipäätään on suunnattu.
   
 17. Applepie

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2008
  Viestejä:
  4 912
  Suomalaisille alalinjalaisille joille luodaan kuvaa että tää ois muka kovakin juttu Aasiassa?
   
 18. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  ทางด้านขวาบน
   
 19. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Tekniikan maailmasta:

  OneCoin on esimerkki huijausvaluutoista ja pyramidi huijauksista.

  OneCoinin palvelimet ovat Bulgariassa ja coinin takana ovat suomalaiset huijarit, jotka myyvät pyramidihuijauksen tapaan neuvoja ja oikeuksia mainata coineja. Aloituspakkaukset maksavat yli 10 000€ ja ovat suoraan kopioitu netistä ja muualta
  kirjoista. Koska coinien mainaus tapahtuu ainoastaan palvelimilla, joihin näillä muutamilla pääkäyttäjiksi
  epäillyillä on pääsy, voivat he säädellä mainausta miten haluavat.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2016
 20. lkumpula

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2001
  Viestejä:
  352
  Parempaa...

  Suomalaisille alalinjalaisille jotka kuvittelevat pääsevänsä itse aasiaan loputtoman pillun päälle sijoittamalla 100€ :D :D :D :D
   
 21. Huvikumpu

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2013
  Viestejä:
  1 270
  Vieläkin parempaa:

  Suomalaisille alalinjalaisille ketkä itse toimivat tämän aasiankiertueen rahoittajina. Kohteliaina herrasmiehinä team leaderit sentään julkaisevat näitä "keikkapostereita", niin tietävätpähän tunkit edes missä päin maailmaa heidän rahojaan milloinkin laitetaan menemään. Ehkä sieltä Aasian kiertueelta tuotetaan vielä keikkapaidat joita tunkit saavat Rujan verkkokaupasta ostaa - euroilla tietysti.
   
 22. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  niin no alunperin sanoin että ei tällä ollut tarkoitus edes rikastua, eikä pienillä summilla se ole edes mahdollista se on fakta, lähdin tähän vaan kokeilunhalusta ja myönsinkin jo ekoissa viesteissäni että mulle on ihan sama häviänkö ylipäätäni sijoittamani summan, koska kyse on taskurahoista, mutta siitäkin porukka tekee hirveen haloon. Enempi harrastan kylläkin oikeaa osakekauppaa helsingin pörssissä, jos arvon palstalaiset edes tietää mikä se on ja kiitos kohtuullisten sijoitusten ja muiden sivubisnesten ansiosta ei tarvi tehdä kuin osa-aikatöitä. Mutta sen enenpi minusta jos onecoin olisi ollut avoimempi kaupankäynti tyyliin bitcoin niin varmasti olisin voinut alkuvaiheessa sijoittaa enemmänkin. Bitcoiniakin aikoinaan seurasin, mutta silloin kun oikeasti aloin kiinnostumaan niin kurssi oli jo useita satoja taaloja, joten en nähnyt järkeväksi sijoittaa. Mietin myös, että onkohan nämä kaikki "virtuaalivaluutat" bitcoinia lukuunottamatta jonkin sortin pyramideja?? ja en ole muuta seurannut kuin bitcoinia ja onecoinia
   
 23. Sport_FIN

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  2 452
  Voiko onecoinilla tehdä mitää? Saako sillä ostettua vaikka lyijykynää?
   
 24. Methodoz

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2015
  Viestejä:
  33
  Knoppitietona: Mistä tietää, että jokin on totta?

  Totuutta ei tarvitse puolustaa. Se vain on totta ja jos joku on totta, siitä ei tarvitse tehdä numeroa.

  Onecoinistit eivät muuta teekään, kuin puolusta tekemiään päätöksiään. Totta olisi tässä tapauksessa myöntää se, että tulipas tehtyä huono päätös ja ottaa siitä opiksi.

  Kognitiivinen dissonanssi pitää kuitenkin huolen siitä, että tällaiset pelit tulevat jatkumaan maailman tappiin saakka.

  Eli popparit esiin, koska veikkaan, että tästä leffasta on ehditty katsoa vasta traileri :)
   
 25. latzka

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2003
  Viestejä:
  791
  Jäbä on kyllä kuin joku rahiksen mummorullan pelaaja, sekä "sioitettavien" summien että yleisen hahmotuskyvyn osalta. Mihinkään ei ole perehtynyt ja mitään laskutoimituksia ei ole jaksanut tehdä, mutta ihan varmasti on "sioituksista" voitolla. On se nykyään niin mahdottoman helppoa, kun ei tarvitse edes tietää mihin rahojaan lykkää ja silti sitä rikastuu jopa nukkuessaan. Ei tuota lainkaan vaikeuksia uskoa, että sieltä Helsingin pörssistä on naarattu sellaset tenbäggerit satkun kokeiluilla, ettei tarvitse enää työpaikalla käydä kuin satunnaisesti nauramassa köyhille. Haluatko kertoa, mihin firmoihin pistit rahaa kiinni, millaisia summia ja millä aikavälillä, että sait tuollaisen vapaaherran omaisuuden kartutettua?

  Oikeista kryptovaluutoista mikään ei vaikuta pyramidilta. OneCoin sen sijaan ei muistuta edes etäisesti oikeaa kryptovaluuttaa.

  Huvittaa muuten nuo Wikissä olevat elämäm koulun äidinkielen tunneilta poimitun kirjoitustaidon avulla väännetyt OneCoin-lisäykset:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kryptovaluutta :D

  Voin sieluni silmin lähes nähdä jonkun hassispenan hikikarpalo otsalla vierien vääntämässä "nettitoimistolla" tiukan perusteltua hassisfaktaa ketjuttamalla epämääräisiä lauseenpalasia toisiinsa pilkulla eroteltuna täysin mielivaltaisista kohdista.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti