OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rutkis, 16.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 019
  Joulu on toivon ja ihmeiden aikaa :D
   
 2. Tampioonecoin

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  412
  edit
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2016
 3. timov8

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2013
  Viestejä:
  164
  "Rahaa tulee ja mitään ette voi!" Niinkö?

  Wincapitaketjussa oli aikoinaan täsmälleen samanlaista tekstiä. :D
   
 4. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 558
  Ja yhä löytyy porukkaa jotka odottavat että wincapitan sivut avautuvat, eiköhän 5v päästä vielä joku masa odottele onecoiniensa arvonnousua ja 5v jumissa ollutta tilitystä.
   
 5. monni-

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  925
  Siis sehän ne näiden ponzien ideana onkin, että rahaa täytyy maksaa. Tosin sitä maksetaan vähemmän kuin tulee sisään ja erotus menee omaan taskuun.

  Värvääjillehän kannattaa aina maksaa, jotya heidän värväämismotivaationsa säilyy. Ja kyllähän muutama normitunkkikin voi saada omansa siinä sivussa.

  Siinä sivussa sitten yritetään vähentää kotiutuspyyntöjä passeja pyyntelemällä, laittamalla kryptovaluutta joululomalle ym muuta shittiä.
   
 6. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Se on masa voi voi sulle kun menit ponziin rahasi hukkaamaan :D Tuu pliis kertomaan lisää siitä miten sua harmittaa. Tai miten vielä joku päivä lehmät lentää ja keijukaiset antaakin sun arvottomille virtuaalikolikoille arvon oikeana rahana. Siihen saakka se on voi voi että menit tyhmyyttäsi tällaiseen kusetukseen haksahtamaan.

  Todista meidät, suurin osa tavallisista, normaaliälyisistä suomalaisista vääräksi osoittamalla ettei tää onecoin olekaan ponzi tai pyramidihuijaus. Todista pliis :)
   
 7. Tampioonecoin

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  412
  edit
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2016
 8. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  Myös pankista varastamalla on jotkut 100-prosenttisen varmasti saaneet rahaa. Rikoshyötynä saatu raha menee myös 100-prosenttisen varmasti valtiolle.
   
 9. Tampioonecoin

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  412
  edit
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2016
 10. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Jotkut "onnekkaat" totta kai saavat kenties suuriakin summia tililleen, mutta kyllä minusta onnekkaampia ovat ne, jotka vain menettävät alkupanoksensa. Se voi aikalailla vituttaa, jos pyramidista pumpatut eurot on jo tuhlattu pois ja myöhemmin valtio karhuaa rikoksella hankittuja tuloja takaisin, muttei ole mistä maksaa.
   
 11. lkumpula

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2001
  Viestejä:
  352
  Jep, ja pitäisi ne verotkin "tuloista" muistaa maksaa, ja lopulta veroprosentti nouseekin yli sataan. Todella nopea tapa pilata elämänsä osallistua tällaiseen paskaan, mutta sitä saa mitä tilaa.
  Mukavaa taiteilua veitsenterällä, ilmoita tulot onesta verottajalle ja kappas vain... meillä onkin jo kattava tietokanta apinoista joilta kynitään kaikki viimeistä penniä myöden... Tai jätäppä ilmoittamatta ja elvistele verkostossa, voipi tulla muutama ilmianto verottajalle tuttavapiiristä missä seikkaillaan... Ei vittu tälle voi kun nauraa :rofl:
  Merkittävä osa sisäistä markkinointia on valehtelu siitäkin että lait on kierretty, todella herkulliselta kuulostaa ja tämä toimii kohtuudella sellaisille jotka värväävät läjäpäin porukkaa ja varsinkin kykenevät siihen, ruohonjuuritason tolloille pikku nyansseilla ei ole mitään merkitystä, kaik män ja sakot ja korvaukset ja oikeudenkäynnit päälle.
   
 12. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  Wincapitassa tunkittajat tuhlasivat ne rahat mitä saivat ties mihin Hummer-autoihin, matkusteluun ja thaimaalaisten ilolintujen takapuoleen.

  Kova homma se on sitten maksaa niitä rahoja takaisin kun saattaa olla satoja tuhansia euroja vahingonkorvauksia ja rikoksella saadun hyödyn palauttamistuomioita ja rahat on tuhlattu. Taitaa velkasaldo juosta ulosotossa vielä 7 prosentin vuosikorolla eli 100.000 euron velka kasvaa korkoja pelkästään 700 euroa kuukaudessa. 300 tonnia jos on ulostossa niin korot pelkästään ovat jo yli 2000 euroa kuukaudessa. Silloin pääoma ei lyhene vielä lainkaan. Lähemmäs pari tonnia pitäisi pääomaakin lyhentää sen päälle kuukaudessa että velat saisi maksettua 20 vuoden aikana ennen niiden vanhenemista.

  Yksi Wincapita tunkittajista oli ilmeisesti oululainen psykiatri Juhani Korpela.

  http://juhanikorpela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200973-ilkka-pitkasen-haastattelu-jarviradiossa

  http://tiinawartti.puheenvuoro.uusi...lle-miespaaoperoijille-suuret-koppikorvaukset

  Nyt on Korpelalla omaisuus takavarikossa ja ilmeisesti satojen tuhansien eurojen korvaukset tulossa maksettavaksi tai sitten ovat jo tulleet.

  Keskivertotunkittajalla koulutus on joku peruskoulu "elämämkoululla" terästettynä ja tulot on luokkaa tonnista kahteen kuussa jos sattuvat oikeita töitä saamaan eivätkä ole esimerkiksi sairaseläkkeellä. Sellaisella taustalla ei ole mitään saumaa maksaa ikinä niitä tuomittuja kymmenien tai satojen tuhansien eurojen korvauksia. Siellä ne ulosotossa ovat seuraavan 20 vuotta. Ainoa tapa saada ne maksettua on lottovoitto.
   
 13. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 019
  Mua alkoi kiinnostaa tuo "Sirps Yarvensivu" joka on verkostokusetusta ym. ilosanomaa levittänyt lännestä itään ja päinvastoin. Ja ehkä toisinpäin myös.

  - Onko tuo "Sirps" kännissä tms. hurmostilassa tehty typo nimestä Sirpa? Vai yrittääkö Sirpa os. Hanhivaara peitellä oikeaa nimeään ettei näy niin helposti jälkeenpäin vaikka Googlen hakutuloksissa?
  - Minkälainen ihminen iskee päätä MLM- kusetuskallioon kerta toisensa jälkeen?
  - Hän on linkittänyt tällaisen omille fb-sivuilleen:

  "---------clip--------
  [​IMG]
  Sirps Yarvensivu
  12. lokakuuta ·
  Ihana koulutus kenelle tahansa kuinka voi tulla omavaraiseksi.
  Tässä kerrassaan tehokkaita ja hyvä koulutusmateriaaleja, kuinka tulla omavaraiseksi. http://www.mormonit.fi/omavaraisuusmateriaali "

  ----------clip---------

  Siis....WTF? :confused:

  Onkos hän vieläpä uskovainenkin?

  P.S. noi mormonisivustot on kyllä tehty niin amatöörimäisesti että huhhei... Jokainen saa toki uskoa mihin tahtoo
   
 14. Taantumus

  Rekisteröitynyt:
  24.06.2011
  Viestejä:
  205
  Ton sivun sanoma on niin korkeilla leveleillä ettei tällainen vääräuskoinen niitä ymmärrä.

  "Nämä oppaat on kehitetty avustamaan ja auttamaan jäseniä saamaan omavaraisuuden hengelliset ja ajalliset siunaukset."
   
 15. Tampioonecoin

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  412
  edit
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2016
 16. masa8888

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  142
  tuskinpa, ei porukka tule jäämään tästä onecoin kusetuksesta kiinni, porukka voi täällä kyllä valittaa, mut pitäshän teidänkin pystyä 100%:Sti osoittamaan että on ponzi mitä ette pysty tekemään
   
 17. soundboard

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2015
  Viestejä:
  131
  Mitä jos vaan annettaisiin peikon kuolla nälkään?
   
 18. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 019

  Mitä sä höpötät?? Mun ei tartte osoittaa yhtään mitään. En ole poliisi saati syyttäjä / käräjätuomari. Joten hush vittuun siitä! :mad:
   
 19. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Heh, eli Masakin mukana olevana tunnustaa että kyseessä on huijaus mutta epäilee jäsenistön olevan niiiiiin fiksua ettei kukaan jää kiinni.

  Ja öö kiinni mistä? Siitä että menetitte rahanne huijareille? Se on teidän oma häpeänne ja sen voitte halutessanne pitää täysin omana tietonanne. Jos viittaat mahdollisuuteen saada aikaan voittoa eli rikoshyötyä tästä ponzista niin siitäpä ei tarvitse kenekänkään teistä perustunkeista stressata. Ponzit ja pyramidihuijaukset ei toimi niin että satunnainen tallaaja saisi pyramidista enemmän rahaa ulos kuin mitä on sinne työntänyt. Sori nyt vaan jos ette tätä ole ymmärtäneet.

  Ruja on ostanut teidän rahoilla jo luksuskämpän Bulgariassa ja maksanut Parhialan ja Tompan kaltaisille paikallisille huijareille avusta. Millä rahalla te luulette sen tapahtuneen kun Rujan ja koko pyramidin tulot ovat vain mitä teiltä saavat? Miten aattelitte että sitä rahaa olisi teille mahdollista palauttaa enää edes omianne takaisin kun sitä tuhlataan koko ajan ja muita tuloja ei ole?
   
 20. Tampioonecoin

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  412
  edit
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2016
 21. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 019
  No katoppakö se Splitti aina tuplaa varat, ja parometri paukkuu taas liki satasella, ja onhan se Kolikon arvo jo 4 euroa niin niillähän se kustannetaan ja kohtahan se on 100 euroo ja parin viikon päästä aukee satamiljoonaa verkkokauppaa ja Alibabakin siinä mukana ja ja ja...

  Joskus tuntuu että tuollaisille tyypeille kuin Parhiala, Tommi of Finland, "Sirps Yarvensivu" jne ei ole pienenä opetettu mikä on moraali.
  Eli: Mikä on oikein ja mikä väärin.

  Mutta huoli poijes! Kaikki kyllä saa aikanaan ... :)
   
 22. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 388
  voisko joku kertoo miks tätä kutsutaan splitiksi?? :rofl: Siis siinähän tuplaantuu tokeneitten määrä, miks sitä kutsutaan splitiks?? Eiks se oo double? :think: Taitaa olla että otettu käyttöön "hieno" termi pörssimaailmasta missä splitataan osakkeita samalla osakkeiden määrän tuplaantuessa, MUTTA arvon puolittuessa.. Mut eipä puolitu tän onecoinin arvo ku splitti iskee.. :rofl:
   
 23. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  "Jäämään kiinni" :D Etkö tajua, että ei ponzihuijauksesta tarvi kaikille tuomioita jaella, mutta rikoshyöty menee silti valtiolle. Jos vaikka ostat varastetun polkupyörän, niin joku kaunis päivä poliisi saattaa sulta sen noin vain hakea pois ja kuitenkin saatat välttyä linnatuomiolta.
   
 24. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 486
  Tää on sitä tyypillistä verkostologiikkaa. Niin kuin esimerkiksi se, että sponsorille kuuluu maksaa eikä vice versa.
   
 25. Pärre Guudman

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2014
  Viestejä:
  842
  MIhin tämä raha jonka koulutuspaketeista maksetaan pitäisi mennä?
  Rutjalle ja koplalle se menee, mutta mihin on perusteltu rahan tarve?

  Kai nää saisi helpommalla porukkaa mukaan jos hinnat olisivat vaikkapa 1/10 osaa nyt olevasta.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti