Oculuksen perustaja ei usko virtuaalilasien tai VR-pelien menestykseen

Viestiketju alueella 'Mobiiliuutiset- ja artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 15.07.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  24 223
 2. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  39
  Hieman tarkkuutta: PSVR ei ole myynyt lähellekään 17 miljoonaa; lähdeartikkelissa mainittu luku oli PS4:n myynnit vuonna 2018. PSVR:n viimeisimmät myyntiluvut mitä löysin ovat 4,2 miljoonaa viime maaliskuulta.

  Mitä McCauleyn juttuihin muuten tulee: Vähän aloin miettiä, että montakohan kertaa heppu itse on laittanut virtuaalikypärän päähänsä, jos ei muista, että vr:llä on vielä iso vuori kavuttavana, ennen kuin se on mainstream-kelpoinen. Tätä taustaa vasten McCauleyn väite, "jos tulisimme ikinä myymään mitään, olisimme jo myyneet", osoittaa kaverin ymmärtämättömyyden laitteiden nykyisistä rajoituksista. Esimerkiksi setuppien tilantarve, laitteiden paino, langallisuus, hinta, suurten pelien vähyys, laitteen tarkkuus, pelikoneen tehontarve. Jokainen on monelle potentiaaliselle asiakkaalle deal breakeri ja jokainen toimija kamppailee vielä tavalla tai toisella useimpien ongelmakohtien kanssa.

  Olen silti 100% varma, että vr:n tarjoama "siellä olemisen meininki" on pelaamisen tulevaisuus ennemmin tai myöhemmin. Nämä nykyiset lasit ovat tosiaan vielä rajoittuneita suhteessa siihen mikä kaikki tulee vielä olemaan mahdollista tulevaisuudessa. McCauleyltä loppui puhti kesken, mikä hänelle sallittakoon, mutta tällä hetkellä tämä näyttää olevan täysin ulkona siitä missä tilanteessa mennään.

  P.S. Ja sen pelin kun näkisi, joka vielä nykyään jaksaisi pitää minut konsolin ääressä 6 tuntia putkeen. Pc:llä ehkä joku grand strategia voi sen tehdä, mutta ei juuri mikään muu. Ei silti tarkoita, etteikö ne muutkin voisi olla erinomaisia pelejä. Erikoiset menestyksen kriteerit hepulla kuitenkin.
   
  Viimeksi muokattu: 16.07.2019
 3. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  24 223
  Toimitus kiittää huomiosta ja pahoittelee kömmähdystä. Juttua korjattu.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti