NZKT Krakenit, CAM ja USB to UART

Viestiketju alueella 'Jäähdytys' , aloittaja CyberAntti, 25.02.2021.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. CyberAntti

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2001
  Viestejä:
  50
  Olen tässä uuden tietokoneprojektin yhteydessä tutustunut näihin AiO-vesijäähyihin ja olen nyt testannut kahta NZXT Krakenia, X53 ja M22. Kumpikaan ei suostu tunnistumaan usb:n kautta. USB-piuhan kytkentä ei siis aiheuta mitään reaktiota pc:ssä.

  Hetken aikaa roplattuani olen tullut tulokseen että se johtuu laitteen usb-to-serial -muuntimesta (Microchip MCP2200) ja/tai sen ajureista. CAM-paketin mukana tuleva ajuri ja NZXT:n supportin ehdottama ajuri ei edes tunnistu legit ajuriksi kun sitä koittaa ajaa sisään. Microchipin omilta sivuilta ladattu ajuri asentuu ja näyttää laitehallinnan mukaan toimivan mutta CAM ei silti tunnista Krakenia.

  Tässä on nyt tosiaan kokeiltu kaksi eri Krakenia, nippu erilaisia piuhoja suoraan emon usb-riviin ja koneen takapuoleen, sekä puhdas win 10 pro-asennus ilman mitään muita laitteita kuin geneeriset hiiri ja näppis. Mikään ei muuta tilannetta mihinkään suuntaan joten apuja tarvitaan.

  Emona on Asrockin X570 Phantom gaming 4 joka tietty saattaa heittää kapuloita rattaisiin. Chipset ajurit toki päivitetty myös.
   
 2. Baritowe

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2020
  Viestejä:
  5
  Mitä virkamiehet sanovat tilanteesta?
   
 3. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 482
  Virkamiehet :confused:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti