Nokia D1C on sittenkin puhelin – uudessa kuvavuodossa väitetyt kuoret

Viestiketju alueella 'Tietotekniikka- ja mobiiliuutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 09.11.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. Rane^

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2009
  Viestejä:
  5 634
  Uutisen ylälaidassa olevat kuvamuokkaukset ovat vain tiedottomien kiinalaisten oletusrenderöintejä. Aika näyttää minkä näköinen luuri sieltä on tulossa.

  Toivon hinnan jäävän 200-300e haarukkaan, jolloin luuri olisi todella kiinnostava isolla akulla varustettuna. Toivon myös cyanogen-skenen tavoittavan luurin. :)
   
 3. N-Man

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2005
  Viestejä:
  1 882
  Näillä tiedoilla taas yksi valitettavan turha tulokas mikä hukkuu massaan, oli sitten kuinka Nokia hyvänsä. Tuo näytön koko on äärimmäisen epäkäytännöllinen, ja toisaalta jos tuon kokoisen möhkäleen on valmis kantamaan mukana niin soisi siinä olevan hiukan jytkympää rautaa, huippuhyvät tuplakamerat, valtava akku ja niin pois päin. Tuollaisella "perusraudalla" kooksi olisi passannut paljon paremmin joku 4,5"-5" että saisi siinäkin kokoluokassa jotain muuta kuin vuosia vanhoja malleja tai kiinan dualcoreja. 5" kokoluokassa vaihtoehtoja vielä on, mutta sitä pienemät taitaa olla aika budjettimalleja raudankin osalta.

  Itse ottaisin mieluusti vaikka 4,5" tai jopa 4,8" mallin jos sen saisi tehokkaalla raudalla, hyvällä akulla ja kameralla ja FullHD (mielellään Amoled) näytöllä.
   
 4. DD-Indeed

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2016
  Viestejä:
  460
  Pakko yhtyä N-Manin ajatukseen, nykyään on aivan liikaa tarjontaa Android-puhelimissa 5-5.5 tuuman luokassa. Ja kaikki puhelimet, mitkä menee yli 5-tuuman koon, ovat lähestulkoon kaikki erittäin epäkäytännöllisiä, kömpelöitä käyttää ja ihankuin suunniteltu juuri siihen, että ne varmasti putoaa ihmisten käsistä --> menee rikki --> ei saa korjatuksi --> osta uusi puhelin. Markkinoilla ei ole kovin montaa 4.3-4.8 tuuman luokassa olevaa hyvärautaista modernia Androidia, rako, johon Nokian olisi ehdottomasti pitänyt tähdätä. 5-tuumasten luokassa voit vaan tilata tyyliin halvan puhelimen kiinasta ja sillä pärjää ihan hyvin, joten Nokia ampuu huti tällä suunnitelmalla, jos sinne pyrkii. Nokian mahdollisuus olisi nimenomaan piillyt siinä, että he olisivat lähteneet Applea vastaan kilpailemaan pykälää pienempien laatupuhelimien luokassa, jossa alle 5 tuumaiset iPhonet ovat jo vuodesta toiseen olleet ykkönen. Sinne luokkaan moni kaipaisi vaihtoehtoista laitetta.
   
 5. Marti77

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2012
  Viestejä:
  1 865
  Se on vain tosiasia että monet haluavat näitä phablet malleja eikä valmistajat ole halukkaita tuomaan tehokkaita puhelimia pienemällä näytöllä.
  Sony oli ainoa ja sekin meni pilamaan compact sarjan eli vaihtoehdot ovat tasan 0 tällä hetkellä.
   
 6. erihyva

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2002
  Viestejä:
  2 759
  Xiaomi Redmi 4 Pro huomattavasti parempi ja halvempi
   
 7. BOT

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2010
  Viestejä:
  2 753
  Design on saman lainen kuin Lumioissa. Tämän näköisiä Android-puhelimia ei ole tietääkseni saatavilla. Hienoa että pitivät sen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti