No Man's Sky (PS4, PC)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja tom_gore, 10.06.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Onneksi peli myynyt niin hienosti et tukea voi odottaa pitkälle tulevaisuuteen. Nythän yli puolet isommalla porukalla Hello Games saa varmasti aikaan nopeammin ja enemmän. Pelin pohja on kunnossa, saas nähdä mitä kaikkea sieltä tulee :)
   
 2. code.666.

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2002
  Viestejä:
  878
  Ihme nillitystä tuolla asioista jotka kuitenkin pelistä löytyvät, itselläni on tullut useita planeettoja vastaan jossa on paljonkin vettä, niin luolissa kuin merissä/järvissä. Eräs planeetta oli lähes veden peitossa. Myös Portaali on löytynyt, tosin se ei toiminut, tai en tajunnut miten sen olisi saanut "päälle". Jos tästä pelistä riittää mielekästä pelattavaa vaikkapa 20h, niin mielestäni ihan hyvä vastine rahalle.
   
 3. crushed

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2011
  Viestejä:
  21
  On kyllä kovaa kritiikkiä peliä kohtaan ja kaivellaan kaikki yksittäiset sanat kolmen vuoden takaa että saadaan kaikki näyttämään mahdollisimman paskalta. Kritiikkiä onkin hyvä esittää, eihän tämä paikoitellen ihan se loppuun asti hiottu timantti ole. Tuntuu vaan että jotkut ottaneet ihan elämän tehtäväkseen tämän asian. Kumma homma kun helpompi olisi vain jättää peli ostamatta. Parhaimpia nämä "tunnin jaksoin pelata, kaikki planeetat samaa paskaa -ei jatkoon" kommentit. Onneksi monet tajunneet myös nauttia pelistä. Itse tahkonut n.20 tuntia ja en ole poistunut edes ensimmäisestä aurinkokunnasta. Kolmella planeetalla pyörinyt ja minkäänlaista kyllästymistä ei havaittavissa. Tätä on hyvä pelata myös pienemmissä erissä.
   
 4. frissy

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2000
  Viestejä:
  6 033
  Juu suhteellisen huvittavia nämä: Kaikki planeetat samoja, ei isoja matoja, ei juonta. Eivät ole edes hypänneet niin monta kertaa, että juoni alkaa. Eivät ole hyvällä säkää edes vaihtaneet systeemiä jne. Yhyy, en nähnyt kaikkea puolessa tunnissa kun maailmoja on jokunen... Vähän sama kuin istuisi autoon sisälle ja astuisi ulos. "Tää on ihan paska ajatettava ja mutkissa täristää" :D

  Noh, samapa tuo. Tottunut jo näihin typeryksiin Evessä.
   
 5. Mauska

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2012
  Viestejä:
  139
  Peliä ei ole vielä tullut hankittua mutta jossain kohtaa on kyllä tarkoitus. Tullut kyllä videoita ja striimejä katteltua sekä luettua paljon arvosteluita ja kommentteja. Vähän kyllä ihmetyttää nämä jotka jaksavat tosiaan tuolta 3-4 vuoden takaa kaivaa kaikki kommentit ja niihin vedota kun pelissä ei ole silloin esitettyjä / puhuttuja juttuja. Aika harvassa varmaan on pelit jotka oikeasti tulisi sellaisena ulos kun on jossain ensimmäisissä videoissa esitelty ja lupailtu. Tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus että pelit muuttuu aika radikaalisti vuosien saatossa.
  Ei tietenkään ole hyvä homma, että viilattiin linssiin ja jätettiin asioita laittamatta peliin, mutta silti vetoominen johonkin 3v vanhoihin kommentteihin on vähän ylilyöntiä jo omasta mielestä. Ne kommentit ymmärtää jotka on annettu vain muutama kuukausi sitten koska silloin oletettavasti on kyllä jo ollut deveillä tiedossa millainen lopputulos tulee olemaan. Tämän kanssa oli niin iso hype, että monet pahoitti mielensä ja vaatii nyt oikeutta kaikilla keinoilla.
   
 6. frissy

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2000
  Viestejä:
  6 033
  Niinpä. Samaten se, että osa niistä ON pelissä. Itse en tajua, että miten ihmiset jaksaa valittaa/etsiä noita kommentteja. Jos ei kelpaa niin sitten ei kelpaa.
   
 7. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Onhan tuossa nyt vaikka kuinka ihan validejakin valituksia. Selvästi monia merkittäviäkin ominaisuuksia luvattu joita ei lopullisesta tuotteesta löydy. Tottakai tässä nyt pitää Hello Gameskin vastuussa pitää harhaanjohtamisesta etc, eikä vain aivottomia preorder fanipoikia.
   
 8. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  343
  Juu peli sai itsenikin kiinnostumaan, mutta onneksi en ennakkotilannut. Muutenkin Fallout 4 oli tasan vika peli minkä ennakkotilasin, parempi vaan odottaa jokaisen pelin kohdalla sitä julkaisua ja katsoa sitten arvosteluita yms että säästyy pahoilta pettymyksiltä.
   
 9. Analogi-Pauli

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2002
  Viestejä:
  480
  Kuka sitä pakottaa preorderaamaan mitään peliä? Odottakoot nitisijät ensimmäisiä arvosteluja ja tehkööt ostopäätöksen sillä perusteella. Preorderiin sisältyy aina riski siitä, että maksaa paskasta/olemattomasta. Kyseessä tulisi olla ostajalle tietoinen riski.
   
 10. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Tietenkin, mutta ei se oikeuta Hello Gamesin surkeaa kommunikointia, asioiden kiertelyä ja valheellista markkinointia.
   
 11. poklu

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2013
  Viestejä:
  313
  Tuossa massiivisessa listassa oli tummennettu tiedot jotka pelintekijä sanoi vain 4 kuukautta sitten. Näitä 4 kuukautta sitten sanottuja asioitakin oli aivan helvetin paljon ja jopa peliä mainostavalla videolla joka on edelleen käytössä on asioita joita ei pelistä löydy. Kyse ei ole siis mistään vuosista vaan muutamasta kuukaudesta ja jopa nykyhetkestä koska valehtelu jatkuu edelleen.
   
 12. Mauska

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2012
  Viestejä:
  139
  Juu tuollaisia ei tietänkään saisi olla ja laskee huomattavasti uskottavuutta koko firmaa kohtaan. Ja kyllähän tuota listaa tosiaan aika ilkeetä on katsella kun rankalla kädellä poisteltu luvattuja ominaisuuksia. Itse odottelen hinnan alenemista ja jossain kohtaa hommaan sitten.

  Tuo ennakkotilauksen välttäminen on kyllä aivan totta. Muutamia pelejä ennakkotilannut ja onneksi niiden kohdalla ei ole tarvinnut pettyä. Kuitenkin kasvavassa määrin saa lueskella kun julkaisut aivan ripulia ja ei toimi ollenkaan. Pitää vaan malttaa odotella muutama päivä tai viikko ja tarkastella tilannetta ennen kuin omia rahoja tuhlaa. Onneksi itsellä on sen verran puskuria pelaamattomissa peleissä että ei tarvitse ihan suoraan hankkia mitään nyt :)
   
 13. Frank Provo Banned

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2010
  Viestejä:
  2 563
  No, kuinka pitkälle pitää pelata, että näkee toisen pelaajan? 5h? 30h?
   
 14. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  En kyllä koko preorder-kulttuuria ymmärrä alkuunkaan, miten kukaan voi olla niin kärsimätön ettei paria päivää jaksaisi arvosteluja odottaa vaan pitää ostaa devien lupausten perusteella sika säkissä. Nyt viime vuosina kun näitä katastrofi-tason tapauksia tuntuu olevan ison luokan julkaisuissa vaikka millä mitalla. Vielä kun tuolla pre-orderilla ei yhtään mitään voita, korkeintaan joku täysin hyödytön ingame item joka sekin usein julkaistaan myöhemmin kaikille muillekkin. Steamin refund policyt nykyään tosin aika loistavat joten suurimmat virheostokset saa sillä onneksi refundattua helposti.
   
 15. [​IMG]
   
 16. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  "Katastrofitapaus" on melko vaikea yhdistää No Man's Skyhin.

  No Man's Sky Is Steam's Biggest Release Of 2016 -rockpapershotgun


  Pleikkarillakin myynyt hunajaa. Onko pikkuporukan indie- peli sitten ison luokan julkaisu? Tuosta voisi väitellä loputtomiin, ja varsinaisesta hypestä on kyllä pelaajat itse vastuussa ei yhdestä miehestä joka on vain sanonut kertoillut "tämmönen tämä peli noin suunnilleen tulee olemaan". Vaikka itselläni ei PS4- versiossa ongelmia ole tämän suhteen ollutkaan, niin pelin kaatuilu alustasta riippumatta on yksi asioista johon varmasti on tulossa korjausta + tonneittain muuta josta aina välillä saa vihiä esim. pelin foorumilta. Hassunhan tilanteesta tekee sen että PS4:lla peli oli ulkona useamman päivän ennen PC- launchia joten uskoisin PC- pelaajilla olleen hyvin tiedossa minkälainen peli onkaan luvassa, niin monta review-in-progress - juttua oli saatavilla. Ketä tässä lopulta pitäisi pettyneiden syyttää? Ja lopulta, pettyneitä tuntuu olevan taas se pieni (mutta äänekäs) vähemmistö :)
   
 17. Kominator

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2008
  Viestejä:
  203
  Onhan tuo Murray sanonut myös noissa monissa haastatteluissaan että "monet näistä ominaisuuksista eivät ole mahdollisia julkaisuversiossa mutta tämä on peli jota tehdään varmastikin pitkään" tjsp. Tuossa 40 sekunnin kohdalta eteenpäin:
   
 18. Rane^

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2009
  Viestejä:
  5 634
 19. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Jaahas, ihan ok kuhan peli myy hyvät lukemat vai? : ) Ei nyt ihan pieni vähemmistökään, Steamissa tällä hetkellä reilusta 41 tuhannesta arvostelusta vain 57% positiivisia. Toki pelaajiakin tämän hätiköidystä ostosta on ehdottomasti syytettävä, mutta Hello Gamesia myös todellakin jo monta kertaa mainituista syistä.
   
 20. harrikka

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2015
  Viestejä:
  10 292
 21. Anigamu

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2010
  Viestejä:
  3 494
  Pelaajat vastuussa? Hah! Alunperin No Man's Skylle luvattiin, että kaikki atomeita myöten olisi proseduraalisesti luotua, pelissä olisi multiplayer, PvP, jne. En tosiaan muista montaa lupausta, joka olisi loppujen lopuksi pidetty. 2014 trailerin grafiikatkin olivat paremmat mitä lopullisessa versiossa. Devit vielä kieltäytyivät jakamasta arvostelukopioita ja pitivät suunsa supussa pelin oikeasta luonteesta aivan julkaisuun asti. Yksi julkaisu ja inhoan jo tätä indie-lafkaa enemmän mitä Ubisoftia.
   
 22. gillbert

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2004
  Viestejä:
  1 938
  Kukaan ei ole luvannut mitään. 2-3 vuotta vanhoissa haastatteluissa korkeintaan flirttailu ideoilla, ja ehkäpä vielä jossain vaiheessa toteutetaan. Kuten nuo viimeaikaiset twiitit antavat ymmärtää tulevasta päivityksestä. Nekään ei LUPAA mitään.
   
 23. Tribal_

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  3 511
  Jos pelissä olisi edes jonkinlainen moninpeli mahdollisuus, tää olis ihan killeri. Näyttää loistavalta ja idea mahtava, mutta ei itse jaksa enää oikein "yksin" pelailla nykyään. Tod näk tulen ostamaan pelin alelaarista ja odotin tätä hieman keskinkertaista enemmän, mutta moninpelin "poistaminen" vei itseltä halut hommata heti. Katsotaan myöhemmin uudestaan. Mainatkaa hyvin :)

  Onhan tuolta tullut viestiä että maailma on vaarallinen, niin luonnon, ai:n kuin pelaajien toimesta. Vähän hankala ottaa tuota muuten kuin pvp mahdollisuutena.
   
 24. poklu

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2013
  Viestejä:
  313
   
 25. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Todella hyvä video muutes.

  Kaikesta vihasta huolimatta, pelin kehitys jatkuu, kuten jatkuu monien pelaajien seikkailutkin äärettömässä universumissa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti