NHL 2016 - 2017

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja perato, 20.08.2016.

 1. komendantti

  Rekisteröitynyt:
  17.06.2009
  Viestejä:
  1 141
  Tärkeintä, että maaliton putki ei venynyt liian pitkäksi. :)

  Ikävä aivopieru tai sitten vaan huono purkuyritys. Hidastuksesta näytti vähän siltä, että osuma kiekkoon ei ollut oikein hyvä, mutta joka tapauksessa olisihan tuon kiekon voinut kyllä ottaa myös haltuun. Joka tapauksessa oma maali, joka oli samalla myös voittomaali Oilersille. Onneksi kyse ei ollut finaalien seitsemännen pelin jatkoajasta.

  Kaksi viimeisintä peliä on mennyt heikonlaisesti. Näitä edeltäneet pelit Ehlersin ja Littlen rinnalla sujuivat todella hyvin, mutta nyt Laine on joutunut pelaamaan puolustavammassa roolissa Perraultin rinnalla, jolloin laukaisupaikat ovat jääneet todella vähiin.
   
 2. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  Tuon maalin nähtyä tuli mieleen Puljun ja Laineen kommenttien vaihto draftissa, jossa Laine huomautti Puljua miten Pulju on nyt Tapparan väreissä.

  Olisikohan tuolla jotakin merkitystä sille miksi kävi kuten kävi.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
  Polar Ignite 2

  Polar Ignite 2

  189 €
  -17 %
  Katso
  tuotetiedot
  Suunto 3

  Suunto 3

  129 €
  -13 %
  Katso
  tuotetiedot
 4. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 917
  Eihän tota voi kyllä ottaa muuten kun huumorilla. Kaveri huuteli aamulla whatsapissa Laineen omasta maalista ja luulin, että kaveri tyyliin sutassu jonkun purkuyrityksen omiin kuten Ehlers, mutta makeet naurut pääsi kun kaveri heittänyt kunnon snaipperit sinne. :D:D

  No varmaan nolo tilanne Laineelle, mutta hienoa oli nähdä miten kapteeni Wheeler kävi antamassa Patelle isällisen rohkasun ton munauksen jälkeen. Sen sijaan koutsi Mauricen tilannetaju täys nolla, joku pelisilmää omaava koutsi olisi tossa kohtaa laittanu junnun pikimmiten takasin jäälle. No oli miten oli, eiköhän joukkue ota tuon jutun huumorilla, voi vaan Pate kuulla hiukan kuittailua harkoissa jonkun aikaa. Mutta nää on näitä, ei kukaan noita muista kun kauden päätteeksi lasketaan kaverin kaappeja sinne vastustajan verkkoon.
   
 5. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  Pelasihan Laine vielä varsin paljon tuon oman maalin jälkeen ja oli välissä muistaakseni vain yhden vaihdon ajan penkillä, siis koko ketju luonnollisesti. Joka tapauksessa ei mennyt montaa minuuttia, että jäbä oli taas jäällä, ja ihan kunnon peli-ilmettä oli ja kovaa yritystä saada aikaan korvaava maali.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2016
 6. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 917
  Jaa katoin jotain tiivistettyä recappia tosta matsista ja sain eri kuvan. No hyvä näin. Olihan tietty peliäkin jäljellä aika paljon, joten en tarkottanu että kaveria olis penkitetty loppuajaksi.
   
 7. nikoliz

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2012
  Viestejä:
  674
  Laine 1+2. On se kova!
   
 8. komendantti

  Rekisteröitynyt:
  17.06.2009
  Viestejä:
  1 141
  Jetsillä on tänään toinen perättäinen vieraspeli Canucksia vastaan. Niin Jets kuin Laine ovat olleet huomattavasti heikompia vieraissa kuin kotona. Kotona (15) Laine iskee maaleja lähes selännemäisellä tahdilla, mutta vieraissa (3) onnistuminen on korkeintaan samaa tasoa muilla suomalaispelaajilla.

  Kotikaukalossa ammutut laukaukset ovat päätyneet maaliin yli neljänneksen (25,9%) tarkkuudella, vieraissa ammutuista laukauksista maali on syntynyt ainoastaan 8,3 prosentin tarkkuudella. Vieraissa Laine on jäänyt peräti kaksitoista kertaa pisteittä (12/18), kotona näin on päässyt käymään seitsemän kertaa (7/17). Viimeisessä kymmenessä vieraspelissä Laine on saalistanut ainoastaan kolme tehopistettä (1+2). Neljään viimeiseen vieraspeliin pisteitä ei ole tullut yhtäkään, joten alavireisyys vieraissa ei ainakaan vielä näytä korjaantumisen merkkejä. Jos Laine ei näytä onnistuvan vieraissa, sama ongelma tuntuu painavan koko joukkuetta, sillä viimeisessä kymmenessä vieraspelistä Jets on hävinnyt peräti kahdeksan kertaa.

  Toivottavasti Laine onnistuisi ensi yön pelissä. Edellisessä pelissä maali oli joka tapauksessa erittäin lähellä, eikä Laineen pelissä sinällään ollut mitään moitittavaa.
   
 9. ARE5

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2013
  Viestejä:
  1 482
  Lähdin huvikseen rakentamaan Suomen joukkuetta seuraaviin Olympialaisiin. Käytin ainoastaan NHL:ssä pelaavia pelaajia. Heitän tähän ketjuun ajatukseni kun en tahdo asiasta uutta ketjua perustaa. Joku konkari saa sitten kun on ajankohtaista perustaa tuon Olympialaiset 2018 ketjun. Olisi kiva kuulla mitä mahdollisia emämunauksia olen tehnyt ja muutenkin murolaisten ajatuksia aiheesta.

  Maalivahdit.
  Tämä on ehkä helpoin tehtävä. Raska ja Rinne edelleen porskuttaa. Kolmanneksi joko Raanta tai Saros.

  Puolustajat.
  Toinen helppo tehtävä kun taitaa vain 8 puolustajaa pelata NHL:ssä. Ristolainen, Vatanen, Määttä, Lindell, Jokipakka ja Honka. Seitsemänneksi pakiksi Lindbhom tai Nutivaara. Todennäkösesti Lindbhom. Pakkipareja en lähtenyt miettimään vielä tässä vaiheessa.

  Hyökkääjtä.
  Tämä onkin sitten kimurantti juttu. Melkeen jokaista NHL:ssä pelaavaa hyökkääjää tuli pohdittua ja 13 pitäs vain valita. Ja vielä miettiä että miten saa ketjut muodostettua. Tämä menee nyt osaamattoman sohvakoutsin spekuloinnilla.

  1. ketju
  Barkov-Mi.Granlund-Laine
  Pidän tästä ketjusta kovasti. Jokisen pudotin joukkueesta kokonaan pois. En jostain syystä pidä hänestä tässä joukkueessa. Olisi mielenkiintoista nähdä tällainen ketjukoostumus kisoissa.

  2. ketju
  Koivu-Filppula-Puljujärvi
  Tästä ketjusta en pidä lainkaan, mutta en tuosta kolmikosta ketään halua joukkueesta pudottaa niin tämä ketju on ikään kuin "ylijäämistä" koottu. Ja en tarkoita että pelaajat olisivat jotenkin ylijäämiä, vaan he eivät istuneet mihinkään muualle. Olettaen että Koivu on vielä voimissaan reilu vuoden päästä niin hän tuota kakkos ketjua johtaa. Puljujärvi ei TÄNÄÄN vielä mahtuisi joukkueeseen mutta oletan että kasvaa vuodessa sen verran pelaajana että menee heittämällä joukkueeseen. Jos NYT pitäisi kisoihin lähteä niin Donskoi ottaisi Puljun paikan.

  3. ketju
  Ma.Granlund-Teräväinen-Aho
  Teräväinen ja Aho on saanu Hurricanesissa ihan hyvän boogien päälle. Heidän keskelle suht hyvässä iskussa ollut nuorempi Granlund ja meillä on nuorekas, luova, vaarallinen kolmos ketju. Tykkään tästä.

  4. ketju
  Haula-Komarov-Rantanen
  Mielestäni erittäin kyvykäs ja ennen kaikkea työläs nelosketju. Todellinen työjuhta joka voi saada painetta vihun päätyyn. Maalejakin varmasti nähtäisiin.

  13. hyökkääjä
  Donskoi tai Armia

  Lehterä, Korpikoski ja Jokinen oli hilkulla mutta pudotin pois. On mahdollista että joku nuori pelaaja lyö itsensä läpi ja vuoden päästä ottaisin joukkueeseen.

  Tässä vielä joukkue:

  Hyökkääjät

  1. Aleksander Barkov
  2. Mikael Granlund
  3. Patrik Laine

  4. Mikko Koivu
  5. Valtteri Filppula
  6. Jesse Puljujarvi

  7. Markus Granlund
  8. Teuvo Teravainen
  9. Sebastian Aho

  10. Erik Haula
  11. Leo Komarov
  12. Mikko Rantanen

  13. Joonas Donskoi / Joel Armia

  Puolustajat

  1. Rasmus Ristolainen
  2. Sami Vatanen
  3. Olli Maatta
  4. Esa Lindell
  5. Jyrki Jokipakka
  6. Julius Honka

  7. Petteri Lindbohm / Markus Nutivaara

  Maalivahdit

  1. Tuukka Rask
  2. Pekka Rinne
  3. Antti Raanta / Juuse Saros
   
 10. Klown00

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2013
  Viestejä:
  77
  Jaksan epäillä tuota Puljun "kasvamista". Jokinen ja Donskoi luultavasti menee nokkimisjärjestyksessä edelle seuraavissa Olympialaisissa. Puljun kohtalona tulee olemaan keskinkertainen ura NHL:ssä tai siirto KHL:ään.
   
 11. ARE5

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2013
  Viestejä:
  1 482
  Voit hyvinkin olla oikeassa. En nyt lähtis Puljun koko urasta huutelemaan mutta saattaa olla vielä liian raakile 2018 olympialaisiin.
   
 12. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Olympiajoukkueeseen saa valita 25 pelaajaa, eli kolme maalivahtia plus 22 kenttäpelaajaa. Mitä todennäköisimmin mukaan otetaan siis kahdeksan puolustajaa ja 14 hyökkääjää. Ja tällä hetkellä joukkue näyttäisi sivuunkirjoittaneen papereissa tältä...


  Tuukka Rask
  Pekka Rinne
  Mikko Koskinen

  Eipä tuossa pelaavassa kaksikossa ole mitään epäselvää. Kolmoseksi voisi ottaa myös Raannan tai jommankumman Dallasin kaksikosta, mutta Liitto ei viitsi maksaa isoja vakuutusmaksuja poppariosaston kaverin takia. Siksi kisat saa seurata pressiboksista Euroopassa pelaava kaveri.


  Olli Määttä - Rasmus Ristolainen
  Sami Lepistö - Sami Vatanen
  Esa Lindell - Julius Honka
  Jyrki Jokipakka - Markus Nutivaara

  Seitsemässä ensimmäisessä nimessä ei ole puolustuksen osalta epäselvää. Kuusi parasta nuorta kundiamme taalaliigasta, ja Lepistö pääsee kokeneena kettuna Euroopasta mukaan, kattelemaan vähän poikien perään.

  Kahdeksanneksi pakiksi on tällä hetkellä tyrkyllä Nutivaara, koska on vakiinnuttanut paikkansa Columbuksen pelaavassa kuusikossa. Toinen saman paikan vaihtoehto Lindbohm sen sijaan reissaa vielä iloisesti St. Louisin farmihississä. Vuoden päästä tilanne voi tietysti olla toinen.


  Patrik Laine - Aleksander Barkov - Jesse Puljujärvi
  Mikael Granlund - Jori Lehterä - Joonas Donskoi
  Artturi Lehkonen - Valtteri Filppula - Sebastian Aho
  Mikko Rantanen - Mikko Koivu - Joel Armia
  +Erik Haula, Markus Granlund/Teuvo Teräväinen

  Puljujärvellä on aika tasan vuosi aikaa nousta Edmontonin vakiokalustoon. Tämä kausi menee Jesseltä vielä änärivauhtia ihmetellessä, mutta ensi kauden alussa paikan Oilersin top-sixissa voi ihan perustellusti odottaa olevan hallussa jo paljon tukevammin.

  Teräväinen ja Markus Granlund eivät aja nokkimisjärjestyksessä Lehterän ja Donskoin edelle. Viimeisen ylimääräisen hyökkääjän paikalle ottaisin sitten jomman kumman, tällä hetkellä ainakin aika sama kumman.

  Nostin joukkueeseen monipuolisuutta tuomaan Artturi Lehkosen, joka on vähän kuin puskista pelannut itsensä yhdeksi Montrealin tärkeimmistä hyökkääjistä. Armia on niinikään Winnipegissä nykyisin elintärkeä roolipelaaja, joka nykyotteitaan jatkaessaan lunastaa lähes satavarmasti paikkansa tähän joukkueeseen.

  Koska joku kuitenkin kysyy, missä on Komarov, niin todetaan uutisen missanneille, että Leksa ilmoitti World Cupin jälkeen maajoukkueuran olevan tässä. Voi toki olla, että mies on vain kyllästynyt kiertämään jokakeväisiä MM-kisoja ja on taas käytettävissä kun seuraavaa best-on-best -joukkuetta valitaan. Jos näin, niin sitten ei rosterissa ole Makelle/Teräväiselle tilaa, ja nelosketjukin saattaa mennä hieman uusiksi.


  Jos NHL-pelaajat ovat oikeasti Pyeongchangissa mukana, niin kyllähän varsinkin tuota hyökkäystä voi käännellä ties minkälaisiin asentoihin. Se, että nelosketjussakin on vielä Rantasen tasoinen kaveri, kertoo kyllä kaiken tarvittavan siitä, millainen ikäluokka näistä 90-luvulla syntyneistä on kasvanut.
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2016
 13. ARE5

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2013
  Viestejä:
  1 482
  Kiitos DrVatanen. Sun kommentteja etunenässä tässä odottelinkin. Ei näytä yhtään hullumalta noi ketjut. Suomihan vissiin pelaa aika tasesti neljällä ketjulla? Muuten vois ihmetellä Koivun paikkaa nelos ketjussa. Ihan mielenkiintosta näitä on pohtia ja katsoa vuoden päästä kuinka lähelle sitä osui.
   
 14. Mikko Koivu täyttää keväällä jo 34. Se on nuorten miesten peli, joka nopeutuu jatkuvasti.
   
 15. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Aika tasaisestihan meidän valmentajat tapaavat tosiaan noita ketjujaan pyörittää, ettei noita numerointeja kannata sinänsä liikaa miettiä. Tuo nelosketju on ajatuksissani roolitettu hieman enemmän varmistavaksi ja vähemmän tulosvastuulliseksi kuin kolme ylempää, mutta ei se tarkoita ettäkö niiltä olisi maalinteko kielletty. Eikä Koivu nimellisessä nelosessakaan turhien jätkien kanssa joutuisi pelaamaan, kun kymmenkunta vuotta sitten myös Rantasen ja Armian tasoiset kaverit olisivat ehdottomasti olleet niinikään kärkiketjuissa.

  Mutta kyllähän se on niinkin, että meiltä yksinkertaisesti löytyy jo ominaisuuksiltaan parempiakin kavereita niihin varsinaisiin tulosyksiköihin kuin Koivu. Mikon vahvuudet kun ovat aina olleet enemmän siinä kokonaisvaltaisessa kahden suunnan pelissä, ja kun ikää tulee lisää, niin ne myös entistä korostuneemmin muodostuvat niiksi tekijöiksi, joista riippuu Koivun jäljellä olevien pelivuosien määrä. Ja kuten tuossa yläpuolellakin huomautettiin, Koivu on olympialaisten aikaan jo piirua vaille 35-vuotias.
   
 16. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Eivät osu lähellekään kun mitä todennäköisimmin NHL-pelaajat eivät ole olympialaisisssa mukana.
   
 17. ARE5

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2013
  Viestejä:
  1 482
  Se nähdään vuoden päästä. ;)
   
 18. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 917
  Ihan mielenkiinnosta, millä meriiteillä Jori Lehterälle olis tuommonen rooli joukkueessa? Kaveri olis olympialaisten aikaan ikää 31 tai 32 vuotta ja kun ohimennen seurannut menoa NHL:ssä, vaikuttaa käyrän suunta olevan lähinnä alaspäin. Luistimissa muutama kilo betonia myös.
   
 19. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Vanhoilla meriiteillä...

  Noh, Lehterä nyt tuntui profiililtaan sopivimmalta tuohon paikkaan. Periaatteessa se on kuitenkin se ja sama, mihin järjestykseen nuo 2-4 ketjujen sentterit haluaa tuossa sommitelmassa asetella.
   
 20. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Tähän asiaan saataneen selvyys jo jonkin verran aiemmin. Todennäköisesti jo seuraavien 2-3 kuukauden aikana.
   
 21. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Kärkiketjuihin on tarjolla senttereiksi Myttynen ja Rissanen. Laidoille tarjolla Haapalaa, Savinaista, Kalliota ja Vahalahtea. Myöskään pois ei voida sulkea Haatajaa, Erkinjunttia ja Mankista ainakin mitä alempiin kenttiin tulee. Maaliin kuumat Rynnäs ja Lassila, varalle Lankinen. Näillä ollaan olympiakullissa kiinni nyt kun NhL ja KhL ovat käynnissä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2016
 22. ARE5

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2013
  Viestejä:
  1 482
  Siis hetkinen. Athos sanoo että Suomi olis kiinni olympiakullassa! Merkatkaa historiankirjoihin! xD
   
 23. Amiraali Isoroku

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  326
 24. Laine vedettiin kyllä niin pystyyn Buffaloa vastaan, kun voi vetää. Eipä kovin vahvalta näyttänyt kun pois talutettiin. Hienon syötön antoi kyllä ekassa erässä Ehlersin maaliin. Kaikki luuli, että vetää itse ja syöttö sivulle ja maali.
   
 25. joonaxpeke Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2016
  Viestejä:
  422
  herää jo ton lehreäs kanssa :D kaveri saa 5 millii kaudesta eikä saa mitään aikaseksi..
   
 26. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 917
  Oli kyllä komee pommi, mutta harmi aina nähdä jonkun loukkaantuvan noista. Tuossakin taisi päät osua yhteen, niin sattui ikävästi. Laine oli kuitenkin omin voimin kulkenu pelin jälkeen, joten aivan pahimmalta tärskyltä toivottavasti säästyttiin. Aivotärähdys tuosta voi toki tulla ja vaikka ei tulisi, niin taitaa kaveri huilata hetken. Toivotaan parasta.

  Hienon syötön tosiaan laitto, eipä sovin maalivahtien koittaa "huijata" sitä vetoa pois. Toki siinä tilanteessa ei jääny muutakun huonoja vaihtoehtoja veskalle.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti